+

Kérdése van? Keressen minket!
E-mail: bolt@deltahifi.hu Telefon: +3696414968

Cambridge Audio CXN100 Hálózati Lejátszó és DAC

Cambridge Audio CXN100 Hálózati Lejátszó és DAC

Részletek
Szállítási idő előrendelhető
Garancia jogszabály szerint
Részletek
 • Cikkszám: CXN100414 000 FtKészlet: 1 db
db
Kosárba

Termékleírás

 • Lenyűgöző hangminőség – hallgassa meg digitális zenéjének minden részletét
 • ESS ES9028Q2M SABRE32 Referencia DAC – lenyűgöző digitális/analóg átalakításhoz
 • StreamMagic Gen4 modul – a teljes streaming képességhez, beleértve MQA
 • Beépített Spotify Connect, TIDAL Connect, Qobuz és Deezer – a lehető legjobb hangzásért
 • Nagy felbontású internetes rádió – ​​az MPEG-DASH támogatásnak köszönhetően
 • Roon Ready – konszolidált böngészés digitális zenei gyűjteményében
 • Multiroom képesség – kompatibilis a Google Home, Apple Airplay és Roon többszobás rendszerekkel
 • Rugalmas digitális csatlakozás – USB audio, koaxiális és TOSLINK vagy vezeték nélkül, beépített Chromecast, AirPlay 2 és Bluetooth segítségével
 • Nagy, nagy felbontású színes képernyő – tekintse meg az albumborítókat kényelmes székből

Díjazó teljesítmény
Nem kellenek kedvenceink, de a CXN100 valami más. A hifi-specialisták és hallgatóink egyaránt szerették elődjét, a CXN V2-t – csak várja meg, amíg meghallja.

A CXN100 egy klasszikus hi-fi rendszert azonnal fényes jövőt mutató rendszerré alakít. És mivel ez egy hálózati eszköz, a CXN100 firmware-je távolról frissíthető a StreamMagic alkalmazáson keresztül, hogy megkapja a legújabb szolgáltatásokat.

Örök Változások
Az első dolog, amit észrevesz, a nagy, nagy felbontású színes képernyő – annál jobb az albumborítók számára. A hangerőszabályzót is megváltoztattuk, hogy egy dolgot jól csináljunk a megnyugtatóan tapintható reakcióval. Belül egy új ESS ES9028Q2M SABRE32 DAC és Gen 4 StreamMagic modulunkkal egy szintre emeljük a dolgokat. Az újratervezett, szakszerűen hangolt és egyszerűsített áramkör a tisztább jelút érdekében teljessé teszi a képet.  

Készen állsz a forradalomra?
A streamelt zene kényelmét egykor cserbenhagyta a minősége. Ez már nem így van – köszönhetően a jobb CODECS-nek, a szélessávú sebességnek és az olyan termékeknek, mint a CXN100. Úgy tervezték, hogy biztosítsa a digitális formátum zökkenőmentes hozzáférhetőségét, de a kompromisszumok nélküli hangzási kiválósággal, amely a több mint 55 éves hi-fi tervezéssel, valamint a StreamMagic platformunk bő egy évtizedes tökéletesítésével jár. 

Amit csak akarsz
A CXN100 ingyenes és előfizetéses nagyfelbontású streaming szolgáltatásokkal rendelkezik, mint például az internetes rádió, a Spotify Connect, a Tidal Connect MQA-val, a Qobuz és a Deezer a legjobb elérhető hangminőség érdekében. Az Apple Airplay2 és a beépített Chromecast segítségével elérheti az Apple Music, az Amazon Music, a BBC Sounds és sok más szolgáltatást. A CXN100 egyben Roon Ready is, amely egy helyen egyesíti a digitális zenei böngészés élményét.  

Annyira tiszta a hang, hogy esküdni lehet, hogy a zenészek a szobában vannak, és személyesen önt adják szerenádnak

Az egész történet
A CXN100 áramkörét teljesen újratervezték, hogy kihasználják az ESS ES9028Q2M SABRE32 digitális analóg konverter 32 bites képességeit. Sikerült leegyszerűsítenünk az audiojel-útvonalat, és úgy hangoljuk a gondosan kiválasztott összetevőink teljesítményét, hogy semmi sem kerüljön Ön és az eredeti felvétel közé. Az eredmény? Melegség, mélység és árnyalat, amelyet nem gyakran társítanak a digitális hanghoz. 
 

StreamMagic
Ha a DAC a CXN100 szíve, akkor a StreamMagic Gen 4 modulunk az agya. Egyedi streamelési platformunkat és alkalmazásunkat futtatja, amelyet bő egy évtizede tökéletesítettünk. Ez felelős a hálózati lejátszó sima, zökkenőmentes és stabil hallgatási élményéért bármilyen digitális forrásból. A CXN100 firmware-je éteren keresztül is frissíthető a frissítések fogadása és az új szolgáltatások elérése érdekében. 
 
“Elég megdöbbentő!
Alig egy hete írva ezt az új streamerem birtoklása után – ez kétségtelenül – zseniálisan hangzik és néz ki. Miután évekig hallgattam a Radio 3-at egy elavult, régi DAB-vevőn, a különbség elképesztő – kristálytiszta és nagy ugrás a minőségben.”
CX Listener, London, Anglia

Ellenőrzés. Tiszta és egyszerű
A gyönyörűen sima hangerő-tárcsa és a nagy színes kijelző egy szinttel feljebb emeli a CXN100 zenelejátszásának élményét. A StreamMagic alkalmazás az Ön távirányítója, amely intuitív irányítást biztosít a csatlakoztatott források között – válogathat lejátszási listákat, előre beállított programokat vagy böngészhet az albumok között a kényelmes hallgatási pozícióból. A CXN100 a CXC és CXA komponensekhez mellékelt fizikai távirányítóval is működik.  

Az életre tervezve
Elegáns, minimalista vonalakkal, alumíniumból és acélból készült, a CXN100 fizikailag és esztétikailag hosszú évekig kitart. Az éteren keresztüli frissítések fogadásának képessége a befektetését is megtéríti. A tartós termékek készítése csak az egyik módja annak, hogy minimalizáljuk a bolygóra gyakorolt ​​hatásunkat, és maximalizáljuk a hallásélményt. Végül is a nagyszerű hangzás nem kerülhet a Földbe.

Cambridge Audio CXN100 hálózati lejátszó és DAC
Egyre fokozódó teljesítmény igény:

Az előd CXN V2 nagy kedvence volt úgy a specialistáknak, mint a vásárló közönségnek. Számtalan díjat nyert, de a benne alkalmazott korábbi magas szintű technológia tovább nem volt fejleszthető a hardver korlátai miatt. A Cambridge Audio CXN100 áramköreit úgy tervezték át az alapoktól, hogy maximálisan kihasználhassa az ES9028K2M Sabre32 platform 32 bites potenciálját. Rövidített jel utak, és hallgatási teszteken kiválasztott komponensek garantálják, hogy semmi ne kerülhessen a felvétel és a hallgató közé. Ennek eredménye a meleg árnyalt hangzás, ami messze túlmutat a digitális „kockás” hangon bármelyik streaming forrásról. Az előd modell ezt felskálázással érte el, ám napjainkban már elérhetővé váltak olyan nagy felbontású források, amelyeken erre a funkcióra nincs szükség.

StreamMagic Gen 4 modul:

Ha a DAC a CXN100 szíve, akkor a StreamMagic Gen 4 modul az agya. Az alkalmazást több mint egy évtizede folyamatosan tökéletesítik a mérnökök. Ez az egység felelős a hálózati lejátszás zökkenőmentes, sima és legfőképpen stabil hallgatási élményéért a digitális forrásokról, amit az alkalmazás vezérel. A rendszeres frissítések új szolgáltatások beépülését, és a további teljesítmény fokozást teszik lehetővé a jövőben.

Streaming lehetőségek:

A CXN100 úgy az ingyenes, mint az előfizetéses nagy felbontású szolgáltatásokat támogatja. Internet rádió, Spotify Connect, Tidal Connect, MQA, Qobuz, Deezer, hogy csak a leg ismertebbeket említsük. Az AirPlay 2 és a Chromecast használatával elérhető az Apple Music, az Amazon Music, a BBC Sounds és még sok más szolgáltató. A Roon Ready funkció pedig azok számára jó, akik korábban ebben a platformban egyesítették a digitális zenei böngészés lehetőségeket. Ez gyakorlatilag mindent felölelő sokoldalú használat módot jelent, korlátok nélkül.

A StreamMagic alkalmazás ingyenesen letölthető. Az alábbi képekre kattintva az alkalmazás letöltése direkt módon elérhető:

Gondolkodjon rendszerben:

Az elegáns minimalista megjelenés esztétikai szempontból örök érték, a legtöbb környezetben jól mutat. Teljes rendszert építhet ebben a stílusban a CXC CD lejátszó futómű és például a CXA61 integrált erősítő választásával, ahogy azt a képen is megtekintheti. Annak ellenére, hogy a CXN100 nem tartalmaz távvezérlőt, ha a Control Bus csatlakozást kiépíti a készülékek között, úgy a CXC, mint a CXA sorozatú egységek távvezérlőjével kezelhető lesz a lejátszás alapszintű vezérlése.

Különbségek:

Természetesen mindenki arra kíváncsi, hogy miben különbözik a CXN100 a többszörösen díjnyertes elődtől. Mivel az alapoktól tervezték újra, a hangja, és a felhasználói élménye is javult. Az alábbi felsorolás a kulcsfontosságú különbségeket mutatja be röviden.

Műszaki adatok:

DAC: ESS ES9028Q2M

USB Audio bemenet: USB-B USB Audio 1.0, vagy 2.0 profil átkapcsolható

Digitális bemenetek: USB, Bluetooth, SPDIF koaxiális és Toslink

Analóg kimenetek: XLR szimmetrikus, és RCA aszimmetrikus

Digitális hangjel kimenetek: SPDIF koaxiális és Toslink optikai

Kompatibilitás:

Toslink optikai: 16/24 bites 32-96 kHz csak PCM S/PDIF
Koaxiális: 16/24 bites 32-192 kHz csak PCM
UPnP: 32 bitig, 768 kHz
Helyi USB adathordozó: PCM 32 bites 768 kHz-ig, D2SD USB: x5 audio PCM 32 bites 768 kHz-ig, DSD x512-ig
Bluetooth: SBC, AAC
AirPlay 2, beépített Chromecast, Internet rádió, Spotify Connect, TIDAL Connect, MQA, Qobuz, Deezer, Roon Ready.
Támogatott formátumok:

ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x512), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis

Ethernet: 100/10 MBit

Wi-Fi: IEEE 802.11 ac (2,4/5 GHz)

Teljesítmény felvétel: 30 W maximális

Készenlét: 0,5 W alatt ECO, 2 W alatt Network Standby

Méretek: 430x85x305 mm

Súly: 3,55 kg

Szín: Lunar Gray

Tartozékok: hálózati lejátszó, hálózati kábel, Control Bus kábel, 2 db antenna (távvezérlő nincs hozzá, a StreamMagic alkalmazással végezheti el a beállításokat)

A Cambridge Audio CXN100 egy kiemelkedő minőségű hálózati lejátszó és DAC (digitális-analóg átalakító) kombinációja, mely lehetővé teszi a zenehallgatást széles körű forrásokból. A CXN100 támogatja a vezeték nélküli hálózati kapcsolatot, valamint Bluetooth streaming-et is biztosít. Az eszköz rendkívül részletes hangzással rendelkezik, amely lehetővé teszi a zenék élethű reprodukcióját. Kiváló minőségű anyagokból épült és elegáns megjelenésű készülék, amely ideális választás minden zene szerelmese számára, aki magas színvonalú audio élményre vágyik.

 • Lenyűgöző hangminőség – hallgassa meg digitális zenéjének minden részletét
 • ESS ES9028Q2M SABRE32 Referencia DAC – lenyűgöző digitális/analóg átalakításhoz
 • StreamMagic Gen4 modul – a teljes streaming képességhez, beleértve MQA
 • Beépített Spotify Connect, TIDAL Connect, Qobuz és Deezer – a lehető legjobb hangzásért
 • Nagy felbontású internetes rádió – ​​az MPEG-DASH támogatásnak köszönhetően
 • Roon Ready – konszolidált böngészés digitális zenei gyűjteményében
 • Multiroom képesség – kompatibilis a Google Home, Apple Airplay és Roon többszobás rendszerekkel
 • Rugalmas digitális csatlakozás – USB audio, koaxiális és TOSLINK vagy vezeték nélkül, beépített Chromecast, AirPlay 2 és Bluetooth segítségével
 • Nagy, nagy felbontású színes képernyő – tekintse meg az albumborítókat kényelmes székből

Díjazó teljesítmény
Nem kellenek kedvenceink, de a CXN100 valami más. A hifi-specialisták és hallgatóink egyaránt szerették elődjét, a CXN V2-t – csak várja meg, amíg meghallja.

A CXN100 egy klasszikus hi-fi rendszert azonnal fényes jövőt mutató rendszerré alakít. És mivel ez egy hálózati eszköz, a CXN100 firmware-je távolról frissíthető a StreamMagic alkalmazáson keresztül, hogy megkapja a legújabb szolgáltatásokat.

Örök Változások
Az első dolog, amit észrevesz, a nagy, nagy felbontású színes képernyő – annál jobb az albumborítók számára. A hangerőszabályzót is megváltoztattuk, hogy egy dolgot jól csináljunk a megnyugtatóan tapintható reakcióval. Belül egy új ESS ES9028Q2M SABRE32 DAC és Gen 4 StreamMagic modulunkkal egy szintre emeljük a dolgokat. Az újratervezett, szakszerűen hangolt és egyszerűsített áramkör a tisztább jelút érdekében teljessé teszi a képet.  

Készen állsz a forradalomra?
A streamelt zene kényelmét egykor cserbenhagyta a minősége. Ez már nem így van – köszönhetően a jobb CODECS-nek, a szélessávú sebességnek és az olyan termékeknek, mint a CXN100. Úgy tervezték, hogy biztosítsa a digitális formátum zökkenőmentes hozzáférhetőségét, de a kompromisszumok nélküli hangzási kiválósággal, amely a több mint 55 éves hi-fi tervezéssel, valamint a StreamMagic platformunk bő egy évtizedes tökéletesítésével jár. 

Amit csak akarsz
A CXN100 ingyenes és előfizetéses nagyfelbontású streaming szolgáltatásokkal rendelkezik, mint például az internetes rádió, a Spotify Connect, a Tidal Connect MQA-val, a Qobuz és a Deezer a legjobb elérhető hangminőség érdekében. Az Apple Airplay2 és a beépített Chromecast segítségével elérheti az Apple Music, az Amazon Music, a BBC Sounds és sok más szolgáltatást. A CXN100 egyben Roon Ready is, amely egy helyen egyesíti a digitális zenei böngészés élményét.  

Annyira tiszta a hang, hogy esküdni lehet, hogy a zenészek a szobában vannak, és személyesen önt adják szerenádnak

Az egész történet
A CXN100 áramkörét teljesen újratervezték, hogy kihasználják az ESS ES9028Q2M SABRE32 digitális analóg konverter 32 bites képességeit. Sikerült leegyszerűsítenünk az audiojel-útvonalat, és úgy hangoljuk a gondosan kiválasztott összetevőink teljesítményét, hogy semmi sem kerüljön Ön és az eredeti felvétel közé. Az eredmény? Melegség, mélység és árnyalat, amelyet nem gyakran társítanak a digitális hanghoz. 
 

StreamMagic
Ha a DAC a CXN100 szíve, akkor a StreamMagic Gen 4 modulunk az agya. Egyedi streamelési platformunkat és alkalmazásunkat futtatja, amelyet bő egy évtizede tökéletesítettünk. Ez felelős a hálózati lejátszó sima, zökkenőmentes és stabil hallgatási élményéért bármilyen digitális forrásból. A CXN100 firmware-je éteren keresztül is frissíthető a frissítések fogadása és az új szolgáltatások elérése érdekében. 
 
“Elég megdöbbentő!
Alig egy hete írva ezt az új streamerem birtoklása után – ez kétségtelenül – zseniálisan hangzik és néz ki. Miután évekig hallgattam a Radio 3-at egy elavult, régi DAB-vevőn, a különbség elképesztő – kristálytiszta és nagy ugrás a minőségben.”
CX Listener, London, Anglia

Ellenőrzés. Tiszta és egyszerű
A gyönyörűen sima hangerő-tárcsa és a nagy színes kijelző egy szinttel feljebb emeli a CXN100 zenelejátszásának élményét. A StreamMagic alkalmazás az Ön távirányítója, amely intuitív irányítást biztosít a csatlakoztatott források között – válogathat lejátszási listákat, előre beállított programokat vagy böngészhet az albumok között a kényelmes hallgatási pozícióból. A CXN100 a CXC és CXA komponensekhez mellékelt fizikai távirányítóval is működik.  

Az életre tervezve
Elegáns, minimalista vonalakkal, alumíniumból és acélból készült, a CXN100 fizikailag és esztétikailag hosszú évekig kitart. Az éteren keresztüli frissítések fogadásának képessége a befektetését is megtéríti. A tartós termékek készítése csak az egyik módja annak, hogy minimalizáljuk a bolygóra gyakorolt ​​hatásunkat, és maximalizáljuk a hallásélményt. Végül is a nagyszerű hangzás nem kerülhet a Földbe.

Cambridge Audio CXN100 hálózati lejátszó és DAC
Egyre fokozódó teljesítmény igény:

Az előd CXN V2 nagy kedvence volt úgy a specialistáknak, mint a vásárló közönségnek. Számtalan díjat nyert, de a benne alkalmazott korábbi magas szintű technológia tovább nem volt fejleszthető a hardver korlátai miatt. A Cambridge Audio CXN100 áramköreit úgy tervezték át az alapoktól, hogy maximálisan kihasználhassa az ES9028K2M Sabre32 platform 32 bites potenciálját. Rövidített jel utak, és hallgatási teszteken kiválasztott komponensek garantálják, hogy semmi ne kerülhessen a felvétel és a hallgató közé. Ennek eredménye a meleg árnyalt hangzás, ami messze túlmutat a digitális „kockás” hangon bármelyik streaming forrásról. Az előd modell ezt felskálázással érte el, ám napjainkban már elérhetővé váltak olyan nagy felbontású források, amelyeken erre a funkcióra nincs szükség.

StreamMagic Gen 4 modul:

Ha a DAC a CXN100 szíve, akkor a StreamMagic Gen 4 modul az agya. Az alkalmazást több mint egy évtizede folyamatosan tökéletesítik a mérnökök. Ez az egység felelős a hálózati lejátszás zökkenőmentes, sima és legfőképpen stabil hallgatási élményéért a digitális forrásokról, amit az alkalmazás vezérel. A rendszeres frissítések új szolgáltatások beépülését, és a további teljesítmény fokozást teszik lehetővé a jövőben.

Streaming lehetőségek:

A CXN100 úgy az ingyenes, mint az előfizetéses nagy felbontású szolgáltatásokat támogatja. Internet rádió, Spotify Connect, Tidal Connect, MQA, Qobuz, Deezer, hogy csak a leg ismertebbeket említsük. Az AirPlay 2 és a Chromecast használatával elérhető az Apple Music, az Amazon Music, a BBC Sounds és még sok más szolgáltató. A Roon Ready funkció pedig azok számára jó, akik korábban ebben a platformban egyesítették a digitális zenei böngészés lehetőségeket. Ez gyakorlatilag mindent felölelő sokoldalú használat módot jelent, korlátok nélkül.

A StreamMagic alkalmazás ingyenesen letölthető. Az alábbi képekre kattintva az alkalmazás letöltése direkt módon elérhető:

Gondolkodjon rendszerben:

Az elegáns minimalista megjelenés esztétikai szempontból örök érték, a legtöbb környezetben jól mutat. Teljes rendszert építhet ebben a stílusban a CXC CD lejátszó futómű és például a CXA61 integrált erősítő választásával, ahogy azt a képen is megtekintheti. Annak ellenére, hogy a CXN100 nem tartalmaz távvezérlőt, ha a Control Bus csatlakozást kiépíti a készülékek között, úgy a CXC, mint a CXA sorozatú egységek távvezérlőjével kezelhető lesz a lejátszás alapszintű vezérlése.

Különbségek:

Természetesen mindenki arra kíváncsi, hogy miben különbözik a CXN100 a többszörösen díjnyertes elődtől. Mivel az alapoktól tervezték újra, a hangja, és a felhasználói élménye is javult. Az alábbi felsorolás a kulcsfontosságú különbségeket mutatja be röviden.

Műszaki adatok:

DAC: ESS ES9028Q2M

USB Audio bemenet: USB-B USB Audio 1.0, vagy 2.0 profil átkapcsolható

Digitális bemenetek: USB, Bluetooth, SPDIF koaxiális és Toslink

Analóg kimenetek: XLR szimmetrikus, és RCA aszimmetrikus

Digitális hangjel kimenetek: SPDIF koaxiális és Toslink optikai

Kompatibilitás:

Toslink optikai: 16/24 bites 32-96 kHz csak PCM S/PDIF
Koaxiális: 16/24 bites 32-192 kHz csak PCM
UPnP: 32 bitig, 768 kHz
Helyi USB adathordozó: PCM 32 bites 768 kHz-ig, D2SD USB: x5 audio PCM 32 bites 768 kHz-ig, DSD x512-ig
Bluetooth: SBC, AAC
AirPlay 2, beépített Chromecast, Internet rádió, Spotify Connect, TIDAL Connect, MQA, Qobuz, Deezer, Roon Ready.
Támogatott formátumok:

ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x512), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis

Ethernet: 100/10 MBit

Wi-Fi: IEEE 802.11 ac (2,4/5 GHz)

Teljesítmény felvétel: 30 W maximális

Készenlét: 0,5 W alatt ECO, 2 W alatt Network Standby

Méretek: 430x85x305 mm

Súly: 3,55 kg

Szín: Lunar Gray

Tartozékok: hálózati lejátszó, hálózati kábel, Control Bus kábel, 2 db antenna (távvezérlő nincs hozzá, a StreamMagic alkalmazással végezheti el a beállításokat)

Termék videó

Egyéb adatok

Garanciajogszabály szerint
Szállítási időelőrendelhető
GyártóCambridge Audio
Származási országEgyesült királyság (Anglia)

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Kérdezzen a termékről!

Tegnap péntek volt. Ha ez igaz, milyen nap van ma?

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.