+

Kérdése van? Keressen minket!
E-mail: bolt@deltahifi.hu Telefon: +3696414968

Hajó hifi (Marine sorozat)

Caliber CSM 5 13cm-es 2 utas koaxiális hajós hangszóró
Készlet: 5

Caliber CSM 5 13cm-es 2 utas koaxiális hajós hangszóró, Teljesítmény 100W/30W. Vízálló koaxiális hangsugárzók, kiválóan alkalmasak kültéri használatra, hajón, a kertben, vagy fürdőszobában.

Hertz HTX RGB W LOGO.1  RGB logó HTX hangszórókhoz
Készlet: 4

A Hertz torony hangszórókhoz elérhető opcionális fehér RGB LED világítású Hertz logó ugyanolyan kellemes atmoszférát teremt, mint a hangszóró elejébe épített LED. 

Hertz HTX RGB C LOGO.1 RGB logó HTX hangszórókhoz
Készlet: 4

A Hertz torony hangszórókhoz elérhető opcionális fekete RGB LED világítású Hertz logó ugyanolyan kellemes atmoszférát teremt, mint a hangszóró elejébe épített LED. 

Renegade RXM 52B 13cm-es koaxiális hajós hangszóró, fekete
Készlet: 0

Renegade RXM 52B 13cm átmérőjű 2 utas koaxiális hajós hangszóró, 60W folyamatos terhelhetőségű. Kifinomult polipropilén membránnal, tartozék hangszóró ráccsal. Vízálló, UV álló koaxiális hangsugárzók, kiválóan alkalmasak kültéri használatra, hajón, a kertben, vagy fürdőszobában.

Renegade RXM 62W 16,5cm-es koaxiális hajós hangszóró
Készlet: 0

Renegade RXM 62W 16,5cm átmérőjű 2 utas koaxiális hajós hangszóró, 75W folyamatos terhelhetőségű. Kifinomult polipropilén membránnal, tartozék hangszóró ráccsal. Vízálló, UV álló koaxiális hangsugárzók, kiválóan alkalmasak kültéri használatra, hajón, a kertben, vagy fürdőszobában.

Hertz HM RGB1 BK  LED vezérlő a Hertz Hajó/Motor/Powersport sorozatú hangszóróihoz
Készlet: 8

A Hertz Hajó/Motor/Powersport sorozatú hangszórók nemcsak a fület igyekeznek kényeztetni kiváló minőségükkel, hanem a beépített RGB LED-ek segítségével igény szerint a szemet is gyönyörködtetik. Ehhez szükséges ez a vezérlő, melynek segítségével állíthatjuk a megvilágítás színét, vagy akár a zene ütemére is villogtathatjuk hangszóróinkat. Valódi buli a hajón, motoron, autóban!

Hertz HEX 6.5 M-C Vízálló koaxiális hangszóró fekete színben
Készlet: 13

A Hertz HEX 6.5 M egy minőségi hajós/powersport hangszóró, mely fehér és fekete kivitelben is elérhető és a már megszokott olasz Hertz minőségi hangzást biztosítja 2-utas koaxiális kivitelének köszönhetően immáron a hajózás szerelmei számára is! A 16,5cm-es átmérőjű hangszóró rendkívül kompakt és alacsony beszerelési mélységgel rendelkezik, mindeközben dinamikus és kristálytiszta hangzást biztosít nedves körülmények között is (IP65 védelem, UV védelem és só elleni védelem)!

Hertz HMC U1 Hajós távvezérlő Jack csatlakozóval
Készlet: 0

A HMC U1 távvezérlő ideális többszintes, vagy olyan hajókba, ahol nem csak a kapitány kezeli a Hetz médialejátszóit. Az IPX7 minősítésnek köszönhetően a távirányítót bárhova telepítheti, hogy kedvenc dalai közt navigálhasson. A távvezérlő a HMR 50, HMR 20, HMR 15D, HMR 15, HMR 10D és a HMR 10 készülékekkel kompatibilis.

Kenwood KFC-1653MRW 2 utas koaxiális Hajós hangszóró
Készlet: 0

Kenwood KFC-1653MRW 16,5cm átmérőjű 2 utas koaxiális hajós hangszóró, 50W folyamatos terhelhetőségű. Kifinomult polipropilén membránnal, tartozék hangszóró ráccsal. Vízálló, UV álló koaxiális hangsugárzók, kiválóan alkalmasak kültéri használatra, hajón, a kertben, vagy fürdőszobában.

Sony XS-MP1621 16,5cm-es koaxiális hajós hangszóró
Készlet: 5

Sony XS-MP1621 16,5cm átmérőjű 2 utas koaxiális hajós hangszóró, 45W folyamatos terhelhetőségű. Kifinomult polipropilén membránnal, tartozék hangszóró ráccsal. Vízálló, UV álló koaxiális hangsugárzók, kiválóan alkalmasak kültéri használatra, hajón, a kertben, vagy fürdőszobában.

Hertz HMX 6.5-C 16,5cm-es koaxiális vízálló hangszóró fekete színben
Készlet: 3

A Hertz HM Marine/Powersport szériás hangszóró családja, mely a megszokott magas Hertz minőséget nyújtja! A hangszóró családra jellemző a kemény basszus, nagy terhelhetőség. A HMX 6.5 egy 16,5cm-es koaxiális hangszóró, mely tökéletes választás, ha a maximális basszust és a remek magashangokat akarod elérni egy hangszóró készlettel. Rozsdamentes acél hangszóró rács véd a nagyobb ütések kellemetlen hatásaitól. UV, csepp- és porálló, masszív konstrukció tökéletes aválasztás akár tengeri hajókba is.

Hertz HMR BT Vízálló hajós/motor/powersport Bluetooth vevő
Készlet: 9

A HERTZ HMR BT vízálló Bluetooth vevő fejegység amilyen egyszerű, olyan sokoldalú. Kis mérete és mélysége (39 mm beépítési mélység) olyan felületre is lehetővé teszi a beszerelést ahol nincs erre külön kialakított hely. A kijelző mellőzése nem véletlen, a csatlakoztatott eszköz (okostelefon, táblagép) képernyőjén úgyis minden információ leolvasható. Az IP67 minősítés garantálja, hogy a készülék még erős vízsugár esetén sem ázik be, így nem csak hajón, de akár egy jetski-n, quad-on, motoros szánon (-10 °C-ig) is hallgathatod kedvenc zenei összeállításod, miközben a legkülönbözőbb trükköket produkálod. A hangot a vonalszintű sztereó RCA kimenetről küldheted az erősítőre. A Bluetooth 5.0 aptX kapcsolattal akár CD minőségben szólaltatható meg a rendszer (ez telefon- és forrás függő). Sportolás közben a telefonnak elegendő a jármű egyik rekeszében lenni, a só- és UV ellenálló anyagból készített kezelőgombokkal közvetlenül vezérelhető minden fontos funkció. Ha nagyobb méretű hajóba kerül a HMR BT, az opcionálisan megvásárolható HMC U1 vezetékes távvezérlővel egy másik szintről, vagy helységből is működtethető. Ennyi felhasználási lehetőség után nyugodtan kijelenthető, hogy a HMR BT a forrásegységek legújabb generációjának az úttörője.

Hertz HEX 6.5 M-TC Vízálló kétutas, koax hangszóró, 16,5 cm-es, fekete színben
Készlet: 6

A HEX 6.5 M hajó/motorsport koaxiális hangszórók fehér (W) és Fekete (C) rácsokkal egyaránt elérhetők, letisztult hangzásukkal önfeledt szórakozást nyújtanak. A Hertz mérnökei ezt a hangszórót kifejezetten a vízi- tengeri utazásokhoz, motorsporthoz tervezték és tesztelték a minőség és a hosszú élettartam volt a fő cél. A 4 ohm impedanciájú, 100 W maximális teljesítmény leadására képes hangszóró 165 mm-es mély- és a 24 mm-es magas-sugárzója részletes és dinamikust hangzást ad, emlékezetessé téve minden egyes kirándulást. A színre fújt magassugárzó védőrács még letisztultabb, sportosan elegáns megjelenést kölcsönöz a hajónak.

Hertz HEX 6.5 M-TW Vízálló kétutas, koax hangszóró, 16,5 cm-es, fehér színben
Készlet: 6

A HEX 6.5 M-TW hajós koaxiális hangszórók fehér rácsokkal, letisztult hangzásukkal önfeledt szórakozást nyújtanak. A Hertz mérnökei ezt a hangszórót kifejezetten a vízi- tengeri utazásokhoz tervezték és tesztelték a minőség és a hosszú élettartam volt a fő cél. A 4 Ohm impedanciájú, 100 W maximális teljesítmény leadására képes hangszóró 165 mm-es mély- és a 24 mm-es magas-sugárzója részletes és dinamikus hangzást ad, emlékezetessé téve minden egyes kirándulást. A színre fújt magassugárzó védőrács még letisztultabb, sportosan elegáns megjelenést kölcsönöz.

Hertz HMX 6.5 S 16,5cm-es koaxiális Hajós/Powersport hangszóró fekete színben
Készlet: 9

A Hertz Hajó/PowerSport szériás hangszóró családja, mely a megszokott magas Hertz minőséget nyújtja! A hangszóró családra jellemző a kemény basszus, nagy terhelhetőség. A HMX 6.5 S egy 16,5cm-es koaxiális hangszóró, mely tökéletes választás, ha a maximális basszust és a remek magashangokat akarod elérni egy hangszóró készlettel! UV álló, cseppáló, porálló, masszív konstrukció, akár quadokba, motorokba, hajókba is tökéletesen használható! 

Hertz HMX 6.5 16,5cm-es koaxiális vízálló hangszóró fehér színben
Készlet: 17

A Hertz HMX Marine/Motorsport szériás hangszóró családja, mely a megszokott magas Hertz minőséget nyújtja! A hangszóró családra jellemző a kemény basszus, nagy terhelhetőség. A HMX 6.5 egy 16,5cm-es koaxiális hangszóró, mely tökéletes választás, ha a maximális basszust és a remek magashangokat akarod elérni egy hangszóró készlettel. Rozsdamentes acél hangszóró rács véd a nagyobb ütések kellemetlen hatásaitól. UV, csepp- és porálló, masszív konstrukció tökéletes választás akár tengeri hajókba is.

Ground Zero GZRM 165X 16,5cm-es Koax hajós hangszóró
Készlet: 0

Ground Zero GZRM 165X 16,5cm átmérőjű 2 utas koaxiális hajós hangszóró, 70W folyamatos terhelhetőségű. Radioactive Marine sorozat: víz és UV álló hajós hangszóró, fehér szín, magas páratartalommal rendelkező helyekre fejlesztve, PEI magassugárzó, IMPP kónusz, dinamikus, pontos hangzás, acél kosár.

Kicker KM654 16,5cm-es koaxiális hajós hangszóró
Készlet: 0

Kicker KM654 16,5cm átmérőjű 2 utas koaxiális hajós hangszóró, 65W folyamatos terhelhetőségű. 20mm titán magassugárzó, polipropilén membrán, tartozék fehér és antracit hangszóró ráccsal. Vízálló, UV álló koaxiális hangsugárzók, kiválóan alkalmasak kültéri használatra, hajón, a kertben, vagy fürdőszobában.

Hertz HMX 6.5-LD 16,5cm-es koaxiális vízálló hangszóró, beépített LED világítással
Készlet: 20

A Hertz HM Marine/Powersport szériás hangszóró családja, mely a megszokott magas Hertz minőséget nyújtja! A hangszóró családra jellemző a kemény basszus, nagy terhelhetőség. A HMX 6.5 egy 16,5cm-es koaxiális hangszóró, mely tökéletes választás, ha a maximális basszust és a remek magashangokat akarod elérni egy hangszóró készlettel. Rozsdamentes acél hangszóró rács véd a nagyobb ütések kellemetlen hatásaitól. UV, csepp- és porálló, masszív konstrukció tökéletes választás akár tengeri hajókba is. A LED világítás vezérléséhez Hertz HM RGB1 BK távvezérlő szükséges!

Hertz HMX 6.5 S-LD 16,5cm-es Motor/Powersport hangszóró, RGB LED világítással
Készlet: 13

A Hertz Power/MotorSport szériás hangszóró családja, mely a megszokott magas Hertz minőség mellett extra látványossággal is szolgál a beépített RGB LED világításnak köszönhetően! A hangszóró családra jellemző a kemény basszus, nagy terhelhetőség. A HMX 6.5 S-LD egy 16,5cm-es koaxiális hangszóró, mely tökéletes választás, ha a maximális basszust és a remek magashangokat akarod elérni egy hangszóró készlettel!UV álló, cseppáló, porálló, masszív konstrukció, akár quadokba, motorokba is tökéletesen használható!  A rozsdamentes acél magassugárzó védő biztonságot nyújt a behatások ellen, valamint az integrált RGB - többszínű- LED áramkörök is a magassugárzó alján találhatók. A mélyközép hangszóró kialakítáának köszönhetően nem csak ezt az RGB LED fényt tükrözi vissza tökéletesen, de védelmet nyújt az UV, víz és az általános koszoktól is.

Hertz HMX 6.5-LD-C 16,5cm-es koaxiális vízálló hangszóró, fekete színben, beépített LED világítással
Készlet: 4

A Hertz HM Marine/Powersport szériás hangszóró családja, mely a megszokott magas Hertz minőséget nyújtja! A hangszóró családra jellemző a kemény basszus, nagy terhelhetőség. A HMX 6.5 egy 16,5cm-es koaxiális hangszóró, mely tökéletes választás, ha a maximális basszust és a remek magashangokat akarod elérni egy hangszóró készlettel. Rozsdamentes acél hangszóró rács véd a nagyobb ütések kellemetlen hatásaitól. UV, csepp- és porálló, masszív konstrukció tökéletes választás akár tengeri hajókba is. A LED világítás vezérléséhez Hertz HM RGB1 BK távvezérlő szükséges!

Hertz HEX 6.5 IC-W Vízálló kétutas koaxiális mennyezeti hangszóró fehér színben
Készlet: 21

A HEX 6.5 IC-W hajós/powersport mennyezeti hangszórót lenyűgöző hangzásra tervezték, rejtett telepítéshez. Hihetetlenül tartós kialakítás, kifejezetten süllyesztett fali vagy mennyezeti beszereléshez, kiváló teljesítményt biztosítva diszkrét, elegáns megjelenés mellett. Beépített keresztváltója külön zárt dobozban helyezkedik el, a korrózió megelőzése érdekében. A 100 W maximális teljesítmény leadására képes hangszórót 6 ohm impedanciára tekercselték, így erősítő használatával - két hangszórót párhuzamos kötéssel alkalmazva -  jobb teljesítmény érhető el, de a házimozi erősítők kimenetéhez illeszkedve multiroom fürdőszobai használatra is tökéletes.

Hertz HEX 6.5 C-W Vízálló 16,5cm-es koaxiális hangszóró fehér színben
Készlet: 25

A Hertz HEX 6.5 C-W marine, hajós/motorsport/powersport hangszóró a megszokotott minőségi Hertz hangzást nyújtja hajós, motoros környezetben - köszönhetően az IP65, UV és só elleni védelemnek! Mindezt a 16,5cm-es mélyközép hangszóró és az integrált magassugárzó biztosítja ultralapos kivitelben (6cm), köszönhetően a koaxiális kivitelnek. 

Kicker KM654L 16,5cm-es koaxiális hajós hangszóró, LED világítással
Készlet: 0

Kicker KM654L 16,5cm átmérőjű 2 utas koaxiális hajós hangszóró LED világítással (7-féle választható szín), 65W folyamatos terhelhetőségű. 20mm titán magassugárzó, polipropilén membrán, tartozék fehér és antracit hangszóró ráccsal. Vízálló, UV álló koaxiális hangsugárzók, kiválóan alkalmasak kültéri használatra, hajón, a kertben, vagy fürdőszobában.

Hertz HEX 6.5 S-LD-G Vízálló koaxiális hangszóró RGB LED világítással
Készlet: 4

A HEX 6.5 S-LD-G hajós/powersport koaxiális hangszórók letisztult hangzásukkal önfeledt szórakozást nyújtanak. A Hertz mérnökei ezt a hangszórót kifejezetten a vízi- tengeri utazásokhoz tervezték és tesztelték a minőség és a hosszú élettartam volt a fő cél. A 4 ohm impedanciájú, 100 W maximális teljesítmény leadására képes hangszóró 165 mm-es mély- és a 24 mm-es magas-sugárzója részletes és dinamikust hangzást ad, emlékezetessé téve minden egyes kirándulást. A beépített RGB LED világítás egyedülálló érzetet kelt a fedélzeten, megfelelő légkört biztosítva a hajó színvilágához, vagy eseményéhez.

Hertz HMX 6.5-TC Vízálló kétutas 16,5 cm-es koax hangszóró, fekete színben
Készlet: 2

A HMX 6.5 TC nagy teljesítményű hajós/powersport koaxiális hangszórót a hangszórórács színéhez igazodó, fényezett magassugárzót védő fém hálóval látták el. A magas hangszóró akusztikus lencséje optimalizálja a tengelyen kívüli sugárzást, maximálva az érzékenységet. Az UV-álló polipropilén membrán a Santoprene gumival a kosárral és az UV-álló polimerrel fecskendezett ráccsal együtt ellenáll a víznek, pornak és a sárnak egyaránt. A szilikon szigetelésű, ólomhuzalokkal ellátott aramidszálas pille tartósságot és folyamatos kiváló teljesítményt biztosít hosszú idő után is. A nagy kilengésű mozgó szerkezetet egy masszív mágneses csoport hajt, biztosítva a természetes, torzításmentes hangzást nagy hangerőn is. 

Hertz HMX 8 LD fehér 20cm-es vízálló koaxiális hangszóró RGB LED világítással
Készlet: 13

A Hertz vízálló/hajós/motoros audio fejlesztései és innovációi egyre nagyobb sikereket érnek el. A tervezők a jól megszokott kiváló minőségű Hertz hangzás mellé egy kis látványt is vittek a hangszórókba. Az extra nagy teljesítmény és a bőséges basszus hangok mellé akusztikus lencsével ellátott magassugárzót kapott a HMX sorozat amely nagyobb kiteljesedést enged a magashang tartományban. Igény szerint kis játékosságot is vihetünk a zenei élménybe a magassugárzó hátuljára épített RGB led segítségével amit külön megvásárolható vezérlőegységgel kedvünkre állítgathatunk.

Hertz HMX 6.5-TW Vízálló kétutas, koax hangszóró, 16,5 cm-es, fehér színben
Készlet: 9

A HMX 6.5 TW nagy teljesítményű hajós/powersport koaxiális hangszórót a hangszórórács színéhez igazodó, fényezett magassugárzót védő fém hálóval látták el. A magas hangszóró akusztikus lencséje optimalizálja a tengelyen kívüli sugárzást, maximálva az érzékenységet. Az UV-álló polipropilén membrán a Santoprene gumival a kosárral és az UV-álló polimerrel fecskendezett ráccsal együtt ellenáll a víznek, pornak és a sárnak egyaránt. A szilikon szigetelésű, ólomhuzalokkal ellátott aramidszálas pille tartósságot és folyamatos kiváló teljesítményt biztosít hosszú idő után is. A nagy kilengésű mozgó szerkezetet egy masszív mágneses csoport hajt, biztosítva a természetes, torzításmentes hangzást nagy hangerőn is. 

Hertz HMX 8 S-LD 20cm-es koaxiális powersport hangszóró RGB LED világítással
Készlet: 8

A Hertz Motor/PowerSport szériás hangszóró családja, mely a megszokott magas Hertz minőség mellett extra látványossággal is szolgál a beépített RGB LED világításnak köszönhetően! A hangszóró családra jellemző a kemény basszus, nagy terhelhetőség. A HMX 8 S LD egy 20cm-es koaxiális hangszóró, mely tökéletes választás, ha a maximális basszust és a remek magashangokat akarod elérni egy hangszóró készlettel! UV álló, cseppáló, porálló, masszív konstrukció, akár quadokba, motorokba is tökéletesen használható!   

Hertz HMX 8 LD-C 20cm-es vízálló koaxiális hangszóró fekete színben, RGB LED világítással
Készlet: 0

A Hertz vízálló/hajós/motoros audio fejlesztései és innovációi egyre nagyobb sikereket érnek el. A tervezők a jól megszokott kiváló minőségű Hertz hangzás mellé egy kis látványt is vittek a hangszórókba. Az extra nagy teljesítmény és a bőséges basszus hangok mellé akusztikus lencsével ellátott magassugárzót kapott a HMX sorozat amely nagyobb kiteljesedést enged a magashang tartományban. Igény szerint kis játékosságot is vihetünk a zenei élménybe a magassugárzó hátuljára épített RGB led segítségével amit külön megvásárolható vezérlőegységgel kedvünkre állítgathatunk.

Kenwood KMR-M506DAB USB/BT Hajós autórádió
Készlet: 0

Kenwood KMR-M506DAB, Mechanika nélküli USB MP3 lejátszós hajós fejegység. DAB és RDS rádió tuner. Magas páratartalommal rendelkező helyekre fejlesztve. iPod/iPhone vezérlés, AUX bemenet, változtatható gombvilágítás. Beépített Bluetooth kihangosító, 2 telefont kezel egyidőben. 2 pár 2,5V RCA kimenet, levehető előlap. Előlapi AUX és USB csatlakozó.

Hertz HMS 10B 25cm-es vízálló mélysugárzó fehér színben
Készlet: 2

A Hertz most egy valóban erős, hosszúlöketű mélysugárzót kínál a hajózás szerelmeseinek. A HMS 10-es hangszóróban nem fog csalódni! Valóban erőteljes és pontos mélyhangok jellemzik ezt a konstrukciót. Természetesen "ő" is UV, víz, porálló és masszív felépítésű eszköz. A hangszóró oxidációra veszélyes elemeit aramid rost pókháló szilikon szigetelésű vezetékekkel védik, így tartós és megbízható működésre számíthatunk. 

Hertz HMS 10B-2  25cm-es vízálló mélysugárzó fehér színben, 2 Ohm
Készlet: 1

A Hertz most egy valóban erős, hosszúlöketű mélysugárzót kínál a hajózás szerelmeseinek. A HMS 10-es hangszóróban nem fog csalódni! Valóban erőteljes és pontos mélyhangok jellemzik ezt a konstrukciót, mely a 2 Ohm-os kivitelének köszönhetően az még nagyobb teljesítményt tud felvenni az erősítőből!. Természetesen "ő" is UV, víz, porálló és masszív felépítésű eszköz. A hangszóró oxidációra veszélyes elemeit aramid rost pókháló szilikon szigetelésű vezetékekkel védik, így tartós és megbízható működésre számíthatunk. 

Hertz HMS 10B-C 25cm-es vízálló mélysugárzó fekete színben
Készlet: 2

A Hertz most egy valóban erős, hosszúlöketű mélysugárzót kínál a hajózás szerelmeseinek. A HMS 10-es hangszóróban nem fog csalódni! Valóban erőteljes és pontos mélyhangok jellemzik ezt a konstrukciót. Természetesen ő is UV, víz, porálló és masszív felépítésű eszköz. A hangszóró oxidációra veszélyes elemeit aramid rost pókháló szilikon szigetelésű vezetékekkel védik, így tartós és megbízható működésre számíthatunk. 

Hertz HMS 10B-C2 25cm-es vízálló mélysugárzó fekete színben
Készlet: 7

A Hertz most egy valóban erős, hosszúlöketű mélysugárzót kínál a hajózás szerelmeseinek. A HMS 10-es hangszóróban nem fog csalódni! Valóban erőteljes és pontos mélyhangok jellemzik ezt a konstrukciót. Természetesen ő is UV, víz, porálló és masszív felépítésű eszköz. A hangszóró oxidációra veszélyes elemeit aramid rost pókháló szilikon szigetelésű vezetékekkel védik, így tartós és megbízható működésre számíthatunk. 

Hertz HMR 10 Hajós, Motor, Powersport digitális médialejátszó
Készlet: 4

A Hertz HMR 10 médialejátszó tökéletes választás olyan hajós, vizes, motorsportos rajongók számára, akik nagyszerű hangot szeretnének elérni a minimális helyhasználat mellett! Két pár kiváló minőségű sztereó kimenettel, remekül olvasható kijelzővel és egy igazi hajós igényekhez igazodó kialakítással, vezérlő felülettel rendelkezik a HMR 10!

Hertz HMP 4D Hajós/motoros/powersport 4 csatornás erősítő
Készlet: 5

A Hertz HMP Hajós, Motorsport, Powersports termékcsaládja egyaránt használható hajós, motorkerékpáros, powersport felhasználóknak. Az ultrakompakt IP64 minősítéssel ellátott HMP 4D erősítő kis mérete ellenére rengeteg szolgáltatással és nagy teljesítménnyel bír. A bemenetek speciális szűrőkkel vannak ellátva, hogy minden elektromágneses zavart kiküszöböljenek. 

Hertz HTX 8 M-FL-C Vízálló hajós/motor/powersport torony hangszóró fekete színben
Készlet: 8

Készen állsz arra, hogy a kedvenc zenéidet a nagyteljesítményű Hertz Marine Tower hangszórókon élvezd a nyílt vízen? Ez a hangszóró igazi élményt nyújt akár kirándulások, sport- vagy szabadidős kikapcsolódások során köszönhetően a lenyűgöző hangjának és dinamikus megszólalásának!

Hertz HMP 1D Hajós/motoros/powersport 1 csatornás erősítő IP64
Készlet: 5

A Hertz HMP Hajós, Motoros, Powersports termékcsaládja egyaránt használható hajós, motorkerékpáros, powersport felhasználóknak. Az ultrakompakt IP64 minősítéssel ellátott HMP 1D erősítő kis mérete ellenére rengeteg szolgáltatással és nagy teljesítménnyel bír. A bemenetek speciális szűrőkkel vannak ellátva, hogy minden elektromágneses zavart kiküszöböljenek. Eme monoblockhoz kivezetett szintszabályzót is kapunk, hogy minél kényelmesebben állíthassuk a mélytartomány szintjét.

Hertz HMR 15 Hajós, Motor, Powersport digitális médialejátszó
Készlet: 6

A Hertz HMR 15 multimédiás lejátszó minimalista, négyzet alakú dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a legrangosabb navigációs műszerek legújabb trendjéhez. A központi elem egy 2,8 hüvelykes kijelző, amelynek alsó és felső részein szimmetrikusan elosztott nagyméretű, tengeri minősítésű nyomógombos panel található. A Bluetooth® 5.0-nak köszönhetően kiváló minőségű hangot sugározhat kedvenc mobileszközéről, maximalizálva a nyílt vízi szórakozást! A 4 x 50 W leadására képes belső erősítő elegendő négy hangszóró minőségi vezérlésére, de ha nagyobb teljesítményre van szükség, a 2 sztereó szélessávú és 1 sztereó mélysugárzó kimenetre további erősítők csatlakoztathatók a kívánt minőség és teljesítmény eléréséhez. Az IP66 minősítés garantálja a hosszú élettartamot extrém, nyíltvízi környezetben, így gondtalanul hallgathatja kedvenc rádióadóit, de USB pendrájvról, vagy Bluetooth kapcsolattal okoseszközről lejátszott zenékkel is kikapcsolódhat. Az opcionális HMC U1 távvezérlővel a kezelés a fejegységtől távoleső helyről is egyszerűen megoldható. 

Hertz HCP 2MX 2-csatornás D osztályú Marine/Motorsport erősítő
Készlet: 4

A HCP szériás Hertz erősítő család, melynek 2-csatornás kivitele a HCP 2MX típusjelet viseli. A széria legnagyobb előnye, hogy kifejezetten hajós, motorsport környezetbe fejlesztett végfokról beszéünk, így hajókba, fürdő helyekbe, motorokba is tökéletesen beszerelhető - természetesen autóba is. A masszív alumínium ház nem csak robosztus és minőségi érzést ad, de a hőelvezetésben is jelentős szerepet játszik. A HCP sorozat egy minőségi, jól felszerelt erősítő család tehát hajóba, autóba, motorba vagy bármilyen vízes, párás környezetbe!

Hertz HMX 6.5-LD-TC Vízálló kétutas 16,5 cm-es koax hangszóró, fekete színben, LED világítással
Készlet: 7

A HMX 6.5 LD-TC nagy teljesítményű hajós/powersport koaxiális hangszórót RGB LED világítással látták el a hangszórórács színéhez igazodó, fényezett magassugárzót védő fém hálóval. A magas hangszóró akusztikus lencséje optimalizálja a tengelyen kívüli sugárzást, maximálva az érzékenységet. Az RGB LED világítás áramköre a magassugárzó alá került beépítésra, melyet fénydiffúzorként működő polipropilén átlátszó burkolat véd. Az UV-álló polipropilén membrán a Santoprene gumival a kosárral és az UV-álló polimerrel fecskendezett ráccsal együtt ellenáll a víznek, pornak és a sárnak egyaránt. A szilikon szigetelésű, ólomhuzalokkal ellátott aramidszálas pille tartósságot és folyamatos kiváló teljesítményt biztosít hosszú idő után is. A nagy kilengésű mozgó szerkezetet egy masszív mágneses csoport hajt, biztosítva a természetes, torzításmentes hangzást nagy hangerőn is. 

Hertz HMX 6.5-LD-TW Vízálló kétutas 16,5 cm-es koax hangszóró, fehér színben, LED világítással
Készlet: 4

A HMX 6.5 LD-TW nagy teljesítményű hajós/powersport koaxiális hangszórót RGB LED világítással látták el a hangszórórács színéhez igazodó, fényezett magassugárzót védő fém hálóval. A magas hangszóró akusztikus lencséje optimalizálja a tengelyen kívüli sugárzást, maximálva az érzékenységet. Az RGB LED világítás áramköre a magassugárzó alá került beépítésra, melyet fénydiffúzorként működő polipropilén átlátszó burkolat véd. Az UV-álló polipropilén membrán a Santoprene gumival a kosárral és az UV-álló polimerrel fecskendezett ráccsal együtt ellenáll a víznek, pornak és a sárnak egyaránt. A szilikon szigetelésű, ólomhuzalokkal ellátott aramidszálas pille tartósságot és folyamatos kiváló teljesítményt biztosít hosszú idő után is. A nagy kilengésű mozgó szerkezetet egy masszív mágneses csoport hajt, biztosítva a természetes, torzításmentes hangzást nagy hangerőn is. 

Hertz HCP 4M 4-csatornás D osztájú Hajós/Motorsport erősítő
Készlet: 3

A HCP szériás Hertz erősítő család, melynek 4-csatornás kivitele a HCP 4M típusjelet viseli. A széria legnagyobb előnye, hogy kifejezetten vízes környezetbe fejlesztett végfokról beszéünk, így hajókba, fürdő helyekbe, motorokba is tökéletesen beszerelhető - természetesen autóba is. A masszív alumínium ház nem csak robosztus és minőségi érzést ad, de a hőelvezetésben is jelentős szerepet játszik. A HCP sorozat egy minőségi, jól felszerelt erősítő család tehát hajóba, autóba, motorba vagy bármilyen vízes, párás környezetbe!

Hertz HMX 6.5 S-LD-G High End, coax, vízálló hangszórópár, többszínű LED-es megvilágítással
Készlet: 2

A HMX 6.5 S-LD-G hajós koaxiális hangszóró festhető sport hűtőrácsával tökéletesen illeszkedik a sportos hajókhoz. A 165 mm-es átmérőjű hangszórót nyílt vízen való működésre tervezték, így éveken át okoz örömet a zene páratlan élvezetéhez. A tengerészeti minősítésű hangszóró speciális ASA műanyag rácsokkal, polipropilén membránnal valamint öntött Santoprene burkolattal ellenáll a sós párának, az erős UV sugárzásnak és a vízsugárnak egyaránt. Szilikon szigetelésű ólomhuzallal ellátott Aramid szálas pille tartósságot és állandó kiváló teljesítményt biztosít az idő múlásával is. Az alkatrészeket és az összeszerelési módszereket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a magas páratartalmú tengeri környezetnek, így biztosítva a legjobb hangteljesítményt szezonról szezonra. A beépített RGB LED világítással a hajó belső világításának, színösszeállításának megfelelő szín keverhető ki a külön megvásárolható HM RGB1 vezérlővel vagy valamelyik előre programozott mód is beállítható. 

Hertz HMX 6.5 S-LD-SW High End, coax, vízálló hangszórópár, többszínű LED-es megvilágítással
Készlet: 4

A HMX 6.5 S-LD-W hajós koaxiális hangszóró fehér sport hűtőrácsával tökéletesen illeszkedik a sportos hajókhoz. A 165 mm-es átmérőjű hangszórót nyílt vízen való működésre tervezték, így éveken át okoz örömet a zene páratlan élvezetéhez. A tengerészeti minősítésű hangszóró speciális ASA műanyag rácsokkal, polipropilén membránnal valamint öntött Santoprene burkolattal ellenáll a sós párának, az erős UV sugárzásnak és a vízsugárnak egyaránt. Szilikon szigetelésű ólomhuzallal ellátott Aramid szálas pille tartósságot és állandó kiváló teljesítményt biztosít az idő múlásával is. Az alkatrészeket és az összeszerelési módszereket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a magas páratartalmú tengeri környezetnek, így biztosítva a legjobb hangteljesítményt szezonról szezonra. A beépített RGB LED világítással a hajó belső világításának, színösszeállításának megfelelő szín keverhető ki a külön megvásárolható HM RGB1 vezérlővel vagy valamelyik előre programozott mód is beállítható. 

Hertz HMX 8 S 20cm-es koaxiális Motor/Powersport hangszóró fekete színben
Készlet: 6

A Hertz Motor/PowerSport szériás hangszóró családja, mely a megszokott magas Hertz minőséget nyújtja! A hangszóró családra jellemző a kemény basszus, nagy terhelhetőség. A HMX 8 S egy 20cm-es koaxiális hangszóró, mely tökéletes választás, ha a maximális basszust és a remek magashangokat akarod elérni egy hangszóró készlettel! UV álló, cseppáló, porálló, masszív konstrukció, akár quadokba, motorokba is tökéletesen használható!   

Hertz HMR 10 D Hajós, Motor, Powersport digitális médialejátszó DAB+ tunerrel
Készlet: 9

A Hertz HMR 10D médialejátszó DAB+ támogatással is rendelkezik, így minőségi, digitális formátumban hallgathatod a kedvenc rádióállomásod! A készülék tökéletes választás olyan hajós, vizes, motorsportos rajongók számára, akik nagyszerű hangot szeretnének elérni minimális helyhasználat mellett! Két pár kiváló minőségű sztereó kimenettel, remekül olvasható kijelzővel és egy igazi hajós igényekhez igazodó kialakítással, vezérlő felülettel rendelkezik a HMR 10D!

Hertz HMR 15D Hajós, Motor, Powersport digitális médialejátszó DAB+ tunerrel
Készlet: 6

A Hertz HMR 15D média lejátszó egy minimalista, négyzet alakú dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a legrangosabb navigációs műszerek legújabb trendjéhez. A központi elem egy 2,8 hüvelykes kijelző, amelynek alsó és felső részein szimmetrikusan elosztott nagyméretű, tengeri minősítésű nyomógombos panel található. A Bluetooth® 5.0-nak köszönhetően kiváló minőségű hangot sugározhat kedvenc mobileszközéről, maximalizálva a nyílt vízi szórakozást! A 4 x 50 W leadására képes belső erősítő elegendő négy hangszóró minőségi vezérlésére, de ha nagyobb teljesítményre van szükség, a 2 sztereó szélessávú és 1 sztereó mélysugárzó kimenetre további erősítők csatlakoztathatók a kívánt minőség és teljesítmény eléréséhez. Az IP66 minősítés garantálja a hosszú élettartamot extrém, nyíltvízi környezetben, így gondtalanul hallgathatja kedvenc műsorszolgáltatóját FM, vagy ha igazán jó minőséget igényel DAB+ rádióvevővel. Ezeken kívül USB pendrájvról, vagy Bluetooth kapcsolattal okoseszközről lejátszott zenékkel is kikapcsolódhat. Az opcionális HMC U1 távvezérlővel a kezelés a fejegységtől távoleső helyről is egyszerűen megoldható.

Hertz HMX 8-TW Vízálló kétutas 20 cm-es koax hangszóró, fehér színben
Készlet: 4

A HMX 8 TW nagy teljesítményű hajós/powersport koaxiális hangszórót a hangszórórács színéhez igazodó, fényezett magassugárzót védő fém hálóval látták el. A magas hangszóró akusztikus lencséje optimalizálja a tengelyen kívüli sugárzást, maximálva az érzékenységet. Az UV-álló polipropilén membrán a Santoprene gumival a kosárral és az UV-álló polimerrel fecskendezett ráccsal együtt ellenáll a víznek, pornak és a sárnak egyaránt. A szilikon szigetelésű, ólomhuzalokkal ellátott aramidszálas pille tartósságot és folyamatos kiváló teljesítményt biztosít hosszú idő után is. A nagy kilengésű mozgó szerkezetet egy masszív mágneses csoport hajt, biztosítva a természetes, torzításmentes hangzást nagy hangerőn is. 

Hertz HMX 8-TC Vízálló kétutas 20 cm-es koax hangszóró, fekete színben
Készlet: 4

A HMX 8 TC nagy teljesítményű hajós/powersport koaxiális hangszórót a hangszórórács színéhez igazodó, fényezett magassugárzót védő fém hálóval látták el. A magas hangszóró akusztikus lencséje optimalizálja a tengelyen kívüli sugárzást, maximálva az érzékenységet. Az UV-álló polipropilén membrán a Santoprene gumival a kosárral és az UV-álló polimerrel fecskendezett ráccsal együtt ellenáll a víznek, pornak és a sárnak egyaránt. A szilikon szigetelésű, ólomhuzalokkal ellátott aramidszálas pille tartósságot és folyamatos kiváló teljesítményt biztosít hosszú idő után is. A nagy kilengésű mozgó szerkezetet egy masszív mágneses csoport hajt, biztosítva a természetes, torzításmentes hangzást nagy hangerőn is. 

Hertz HMR 20 Hajós, Motor, Powersport digitális médialejátszó
Készlet: 6

A HMR 20 médialejátszó felejthetetlen élményt nyújt a sportolás közben. Nagy érzékenységű RDS rádióvevő, AUX bemeneti csatlakozó, Bluetooth zenelejátszás, USB csatlakozó 1A-es töltési lehetőséggel - így okoseszközei nem merülnek le a kirándulás alatt - gondoskodik az önfeledt szórakozásról. A mai kor igényeinek megfelelően DAB+ előkészítést is kapott a készülék, és ha a beépített 4 x 50W teljesítmény kevésnek tűnne, a 2 pár vonalszintű kimenetre további erősítők csatlakoztathatók, amik akár 2 zónás üzemódban működtethetők, így egymástól függetlenül vezérelt hallgatási területek hozhatók létre. A HERTZ mérnökei nem aprózták el: IP66 vizállóság mellett erős UV-, só-, és porállóság, jól olvasható 3 inch méretű LCD kijelző illetve változtatható színű gombvilágítás jellmzi az előlapot.

Hertz HMS 10 S-LD-G 25cm-es vízálló mélysugárzó RGB LED világítással
Készlet: 2

A Hertz HMS 10 S-LD-G 10 hüvelykes (250 mm) hajós hangszóró alkalmazásával felmenti a top hangszórókat a nehezen megszólaltatható, dinamikus, alacsony frekvenciatartományok terhelélsétől. A 4 ohm imedanciájú, 50 mm-es tekerccsel készített hangszóró akár 500 W maximális teljesítmény leadására képes. A FEM (Finite Element Method - Végeselem-módszer) optimalizát nagy kilengésű mozgó elemeket egy hatalmas mágnes hajtja tökéletes vezérélssel nagyon magas szintű hangnyomásnál is. A valós környezetben tesztelt hangszóró UV, só-köd, rezgések, vízpermet, termikus sokk és por ellen védett. A progresszív tervezésű aramidszálas pille szilikonszigetelt vezetékekkel biztosítja a tartósságot és az állandó teljesítményt az idő múlásával, a vezeték csatlakozási pontját aranyozott korrózióálló sárgaréz csatlakozók és szilikon kupak védi. A beépített RGB LED-ekkel ellátott sportrács egyenletes festést biztosít a membránnak, igazodva a hajó belső fényéhez, vagy az aktuális hangulathoz.

Hertz HMS 10 S2-LD-G 25cm-es vízálló mélysugárzó RGB LED világítással, 2 Ohm
Készlet: 2

A Hertz HMS 10 S-LD-G 10 hüvelykes (250 mm) hajós hangszóró alkalmazásával felmenti a top hangszórókat a nehezen megszólaltatható, dinamikus, alacsony frekvenciatartományok terhelélsétől. A 2 ohm imedanciájú, 50 mm-es tekerccsel készített hangszóró akár 500 W maximális teljesítmény leadására képes. A FEM (Finite Element Method - Végeselem-módszer) optimalizát nagy kilengésű mozgó elemeket egy hatalmas mágnes hajtja tökéletes vezérélssel nagyon magas szintű hangnyomásnál is. A valós környezetben tesztelt hangszóró UV, só-köd, rezgések, vízpermet, termikus sokk és por ellen védett. A progresszív tervezésű aramidszálas pille szilikonszigetelt vezetékekkel biztosítja a tartósságot és az állandó teljesítményt az idő múlásával, a vezeték csatlakozási pontját aranyozott korrózióálló sárgaréz csatlakozók és szilikon kupak védi. A beépített RGB LED-ekkel ellátott sportrács egyenletes festést biztosít a membránnak, igazodva a hajó belső fényéhez, vagy az aktuális hangulathoz.

Hertz HTX 8 M-FL-TC Vízálló hajós/motor/powersport torony hangszóró fekete színben
Készlet: 6

A Hertz Marine Towers lenyűgöző hangzásával és teljesítményével a HTX 8 M-FL-TC felejthetetlenné teszi a vízi sportok élményét és a hajós kirándulásokat. A hangszóró háza, az elülső rács és a magassugárzót takaró fém rács azonos színű fényezése egységes, letisztult megjelenést kölcsönöz. A lapos rögzítési kialakítást kifejezetten olyan helyekre fejlesztették ki, ahol az alacsony magasság miatt nincs hely plusz szereléknek. A 20 cm-es mély-hangszóró és a 36 mm-es dóm magas-sugárzó 200 W maximális teljesítmény leadására képes, IP 65 vízállósága maximális védelmet biztosít, a ház és a rácsok UV-ellenálló ASA polimerből készültek, hogy a legjobb tartósságot tudják biztosítani extrém időjárási és környezeti feltételek mellett.  A védőrácsba épített RGB LED világítás igazán cool megjelenést kölcsönöz a hangszórónak, ami a HM RGB 1 BK vezérlővel tetszőleges színre, vagy akár a zene ütemére változó színkavalkád módra állítható. A 64 lépésben állítható logó lehetővé teszi a hangfal többféle elhelyezését anélkül, hogy a Hertz logó helyes irányát befolyásolná.

Hertz HMX 8 LD-TW Vízálló kétutas 20 cm-es koax hangszóró, fehér színben, LED világítással
Készlet: 4

A HMX 8 LD-TW nagy teljesítményű hajós/powersport koaxiális hangszórót RGB LED világítással látták el a hangszórórács színéhez igazodó, fényezett magassugárzót védő fém hálóval. A magas hangszóró akusztikus lencséje optimalizálja a tengelyen kívüli sugárzást, maximálva az érzékenységet. Az RGB LED világítás áramköre a magassugárzó alá került beépítésra, melyet fénydiffúzorként működő polipropilén átlátszó burkolat véd. Az UV-álló polipropilén membrán a Santoprene gumival a kosárral és az UV-álló polimerrel fecskendezett ráccsal együtt ellenáll a víznek, pornak és a sárnak egyaránt. A szilikon szigetelésű, ólomhuzalokkal ellátott aramidszálas pille tartósságot és folyamatos kiváló teljesítményt biztosít hosszú idő után is. A nagy kilengésű mozgó szerkezetet egy masszív mágneses csoport hajt, biztosítva a természetes, torzításmentes hangzást nagy hangerőn is. 

Hertz HMX 8 LD-TC Vízálló kétutas 20 cm-es koax hangszóró, fekete színben, LED világítással
Készlet: 2

A HMX 8 LD-TC nagy teljesítményű hajós/powersport koaxiális hangszórót RGB LED világítással látták el a hangszórórács színéhez igazodó, fényezett magassugárzót védő fém hálóval. A magas hangszóró akusztikus lencséje optimalizálja a tengelyen kívüli sugárzást, maximálva az érzékenységet. Az RGB LED világítás áramköre a magassugárzó alá került beépítésra, melyet fénydiffúzorként működő polipropilén átlátszó burkolat véd. Az UV-álló polipropilén membrán a Santoprene gumival a kosárral és az UV-álló polimerrel fecskendezett ráccsal együtt ellenáll a víznek, pornak és a sárnak egyaránt. A szilikon szigetelésű, ólomhuzalokkal ellátott aramidszálas pille tartósságot és folyamatos kiváló teljesítményt biztosít hosszú idő után is. A nagy kilengésű mozgó szerkezetet egy masszív mágneses csoport hajt, biztosítva a természetes, torzításmentes hangzást nagy hangerőn is. 

Hertz HMX 8 S-LD-SW High End, coax, vízálló hangszórópár, többszínű LED-es megvilágítással
Készlet: 4

A HMX 8 S-LD-SW hajós koaxiális hangszóró festhető sport hűtőrácsával tökéletesen illeszkedik a sportos hajókhoz. A 200 mm-es átmérőjű hangszórót nyílt vízen való működésre tervezték, így éveken át okoz örömet a zene páratlan élvezetéhez. A tengerészeti minősítésű hangszóró speciális ASA műanyag rácsokkal, polipropilén membránnal valamint öntött Santoprene burkolattal ellenáll a sós párának, az erős UV sugárzásnak és a vízsugárnak egyaránt. Szilikon szigetelésű ólomhuzallal ellátott Aramid szálas pille tartósságot és állandó kiváló teljesítményt biztosít az idő múlásával is. Az alkatrészeket és az összeszerelési módszereket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a magas páratartalmú tengeri környezetnek, így biztosítva a legjobb hangteljesítményt szezonról szezonra. A beépített RGB LED világítással a hajó belső világításának, színösszeállításának megfelelő szín keverhető ki a külön megvásárolható HM RGB1 vezérlővel vagy valamelyik előre programozott mód is beállítható.

Hertz HMX 8 S-LD-G High End, coax, vízálló hangszórópár, többszínű LED-es megvilágítással
Készlet: 4

A HMX 8 S-LD-G hajós koaxiális hangszóró festhető sport hűtőrácsával tökéletesen illeszkedik a sportos hajókhoz. A 200 mm-es átmérőjű hangszórót nyílt vízen való működésre tervezték, így éveken át okoz örömet a zene páratlan élvezetéhez. A tengerészeti minősítésű hangszóró speciális ASA műanyag rácsokkal, polipropilén membránnal valamint öntött Santoprene burkolattal ellenáll a sós párának, az erős UV sugárzásnak és a vízsugárnak egyaránt. Szilikon szigetelésű ólomhuzallal ellátott Aramid szálas pille tartósságot és állandó kiváló teljesítményt biztosít az idő múlásával is. Az alkatrészeket és az összeszerelési módszereket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a magas páratartalmú tengeri környezetnek, így biztosítva a legjobb hangteljesítményt szezonról szezonra. A beépített RGB LED világítással a hajó belső világításának, színösszeállításának megfelelő szín keverhető ki a külön megvásárolható HM RGB1 vezérlővel vagy valamelyik előre programozott mód is beállítható.

Hertz HTX 8 M-FL-TW Vízálló hajós/powersport torony hangszóró fehér színben
Készlet: 4

A Hertz Marine Towers lenyűgöző hangzásával és teljesítményével a HTX 8 M-FL-TW felejthetetlenné teszi a vízi sportok élményét és a hajós kirándulásokat. A hangszóró háza, az elülső rács és a magassugárzót takaró fém rács azonos színű fényezése egységes, letisztult megjelenést kölcsönöz. A lapos rögzítési kialakítást kifejezetten olyan helyekre fejlesztették ki, ahol az alacsony magasság miatt nincs hely plusz szereléknek. A 20 cm-es mély-hangszóró és a 36 mm-es dóm magas-sugárzó 200 W maximális teljesítmény leadására képes, IP 65 vízállósága maximális védelmet biztosít, a ház és a rácsok UV-ellenálló ASA polimerből készültek, hogy a legjobb tartósságot tudják biztosítani extrém időjárási és környezeti feltételek mellett.  A védőrácsba épített RGB LED világítás igazán cool megjelenést kölcsönöz a hangszórónak, ami a HM RGB 1 BK vezérlővel tetszőleges színre, vagy akár a zene ütemére változó színkavalkád módra állítható. A 64 lépésben állítható logó lehetővé teszi a hangfal többféle elhelyezését anélkül, hogy a Hertz logó helyes irányát befolyásolná.

Hertz HMS 10 S4-LD-SW Vízálló hajós/motor/powersport 25cm-es LED-es mélynyomó fehér színben
Készlet: 3

A Hertz HMS 10 S4-LD-SW hajós sportrácsos mélynyomóját úgy optimalizálták, hogy nyitott elhelyezés esetén is mély és ütős basszust szólaltasson meg anélkül, hogy kiszámolt térfogatú ládába kellene beszerelni. 4 Ohm impedancia gondoskodik, hogy minden erősítőből a legjobb hatásfokot nyerje, akár 250 W folyamatos teljesítménykezelésig. A beépített LED világítással ellátott sportrács egyszerűen színezhető a hajóhoz illeszkedő színre. A motor és a felfüggesztés kialakítása nagy elképesztő teljesítményű, működésre van optimalizálva. hosszú egyenletes kilengésekkel, ami óriási dinamikát és alacsony torzítást biztosít. A Hertz Marine mélysugárzók nemcsak rengeteg mélyhanggal egészítik ki a rendszert, hanem a szélessávú hangszórókat is megkímélik a legalacsonyabb frekvenciatartomány leadásával járó terhelés alól, így maximalizálják a rendszer összteljesítményét korlátlan hangnyomás érzet mellett. 

Hertz HMS 10 S2-LD-SW Vízálló hajós/motor/powersport 25cm-es LED-es mélynyomó fehér színben
Készlet: 3

A Hertz HMS 10 S2-LD-SW hajós sportrácsos mélynyomóját úgy optimalizálták, hogy nyitott elhelyezés esetén is mély és ütős basszust szólaltasson meg anélkül, hogy kiszámolt térfogatú ládába kellene beszerelni. 2 Ohm impedancia gondoskodik, hogy minden erősítőből a legjobb hatásfokot nyerje, akár 250 W folyamatos teljesítménykezelésig. A beépített LED világítással ellátott sportrács egyszerűen színezhető a hajóhoz illeszkedő színre. A motor és a felfüggesztés kialakítása nagy elképesztő teljesítményű, működésre van optimalizálva. hosszú egyenletes kilengésekkel, ami óriási dinamikát és alacsony torzítást biztosít. A Hertz Marine mélysugárzók nemcsak rengeteg mélyhanggal egészítik ki a rendszert, hanem a szélessávú hangszórókat is megkímélik a legalacsonyabb frekvenciatartomány leadásával járó terhelés alól, így maximalizálják a rendszer összteljesítményét korlátlan hangnyomás érzet mellett.

Hertz HCP 4MDK 4/3/2 csatornás nagy teljesítményű, erősítő Hajó/Motorsporthoz, 2.000W
Készlet: 16

A HCP 4MDK négycsatornás erősítő a legújabb generációs D-osztájú, 2 Ohm stabil kimeneti fokozattal rendelkezik, amely eléri a lenyűgöző 4 x 150 W-os folyamatos kimeneti teljesítményt és a kiváló 105 dB-es jel/zaj viszonyt. Rendkívül sokoldalú. funkcióiban teljes, hangszóró bemeneti (speaker-in) és alacsony jelszintű (RCA-in) bemenetekkel rendelkezik, hogy bármilyen fejegységről üzemeljen és úgy tervezték, hogy monó üzemmódban is használható legyen (választható mód), lehetővé téve kétzónás sztereó, vagy egyzónás sztereó rendszert mélynyomóval kiegészítve. A disszipációs rendszer úgy van optimalizálva, hogy a hőt a hűtőbotdákba továbbítják, majd az erősítő oldalán elvezetik. A HCP 4MDK négycsatornás hajó/motorsport erősítő kompakt kialakítása készen áll akár nyílt vízi környezetre is. A HCP M erősítők crossover szekciója rendkívüli rugalmasságot nyújt: Folyamatosan állítható Lo-pass (alul átarasztő), Hi-pass (felül áteresztő) szűrők 12dB/okt. meredekséggel és Bass Boost az alacsony frekvenciatartomány javításához.

Hertz HMR 20 DAB+ Hajós, Motor, Powersport digitális médialejátszó DAB+ tunerrel
Készlet: 2

A HMR 20 médialejátszó felejthetetlen élményt nyújt a sportolás közben. Nagy érzékenységű RDS rádióvevő, AUX bemeneti csatlakozó, Bluetooth zenelejátszás, USB csatlakozó 1A-es töltési lehetőséggel - így okseszközei nem merülnek le a kirándulás alatt - gondoskodik az önfeledt szórakozásról. A mai kor igényeinek megfelelően DAB+ rádiót is kapott a készülék, és ha a beépített 4 x 50W teljesítmény kevésnek tűnne, a 2 pár vonalszintű kimenetre további erősítők csatlakoztathatók, amik akár 2 zónás üzemódban működtethetők, így egymástól függetlenül vezérelt hallgatási területek hozhatók létre. A HERTZ mérnökei nem aprózták el: IP66 vizállóság mellett erős UV-, só-, és porállóság, jól olvasható 3 inch méretű LCD kijelző illetve változtatható színű gombvilágítás jellmzi az előlapot.

Hertz Venezia V4C Advanced Class D technológiás 4 csatornás hajós erősítő, IPX2 tanúsítvány
Készlet: 8

A Venezia V4C hajós erősítő optimalizált teljesítmény/méret aránnyal rendelkezik, 110 W x 4 (4 Ω) vagy 380 W x 2 (4 Ω) teljesítményt nyújtva! A Hertz Advanced Class D technológia maximalizálja a hatékonyságot és a teljesítményt, miközben minimalizálja a hőt és az elektromágneses sugárzást – javítva a hangminőséget, amely új csúcsokat ér el a Hi-Res tanúsítvánnyal! A nagy teljesítményű csatornák hidalható bekötéssel biztosítják a nyílt vízi környezetben szükséges teljesítményszintet. A Venezia V4C-t tengeri alkalmazásokra tervezték és tesztelték (UV, sóköd, vibráció, magas/alacsony hőmérséklet, hősokk), és megkapta az IPX2 tanúsítványt. A Safe-Lock bemeneti, kimeneti és tápcsatlakozások leegyszerűsítik a telepítést és növelik a tartósságot. A ventilátor nélküli konvekciós hűtőrendszer az öntött hűtőborda házába van beépítve. A kiegyensúlyozott, differenciális bemeneti áramkör kizárja az elektromágneses zajt és interferenciát. A nagy teljesítményű és rugalmas előerősítő szűrő opciók messze túlmutatnak a legtöbb mobil erősítő képességén. Végül, de nem utolsósorban, a Venezia V4C teljes mértékben védett rövidzárlat-, túlterhelés- és hővédelemmel – automatikus visszaállítással.

Hertz HMS 12 B2-LD-W Vízálló hajós/motor/powersport 30cm-es mélynyomó fehér színben
Készlet: 1

A HERTZ HM 12 B2-LD-W hajós klasszikus ráccsal ellátott mélynyomóját úgy optimalizálták, hogy nyitott elhelyezés esetén is mély és ütős basszust szólaltasson meg anélkül, hogy kiszámolt térfogatú ládába kellene beszerelni. 2 Ohm impedancia gondoskodik, hogy minden erősítőből a legjobb hatásfokot nyerje, akár 500 W folyamatos teljesítménykezelésig. A beépített LED világítással ellátott sportrács egyszerűen színezhető a hajóhoz illeszkedő színre. A motor és a felfüggesztés kialakítása nagy elképesztő teljesítményű, működésre van optimalizálva. hosszú egyenletes kilengésekkel, ami óriási dinamikát és alacsony torzítást biztosít. A Hertz Marine mélysugárzók nemcsak rengeteg mélyhanggal egészítik ki a rendszert, hanem a szélessávú hangszórókat is megkímélik a legalacsonyabb frekvenciatartomány leadásával járó terhelés alól, így maximalizálják a rendszer összteljesítményét korlátlan hangnyomás érzet mellett.

Hertz HMS 12 B4-LD-W Vízálló hajós/motor/powersport 30cm-es mélynyomó fehér színben
Készlet: 0

A HERTZ HM 12 B4-LD-W hajós klasszikus ráccsal ellátott mélynyomóját úgy optimalizálták, hogy nyitott elhelyezés esetén is mély és ütős basszust szólaltasson meg anélkül, hogy kiszámolt térfogatú ládába kellene beszerelni. 4 Ohm impedancia gondoskodik, hogy minden erősítőhöz  csatlakoztatható legyen, akár 500 W folyamatos teljesítménykezelésig. A beépített LED világítással ellátott sportrács egyszerűen színezhető a hajóhoz illeszkedő színre. A motor és a felfüggesztés kialakítása nagy elképesztő teljesítményű, működésre van optimalizálva. hosszú egyenletes kilengésekkel, ami óriási dinamikát és alacsony torzítást biztosít. A Hertz Marine mélysugárzók nemcsak rengeteg mélyhanggal egészítik ki a rendszert, hanem a szélessávú hangszórókat is megkímélik a legalacsonyabb frekvenciatartomány leadásával járó terhelés alól, így maximalizálják a rendszer összteljesítményét korlátlan hangnyomás érzet mellett. 

Hertz HTX 8 M-CL-W Vízálló hajós/motor/powersport torony hangszóró fehér színben
Készlet: 10

Készen állsz arra, hogy a kedvenc zenéidet a nagyteljesítményű Hertz Marine/Motorsport Tower hangszórókon élvezd a nyílt vízen? Ez a hangszóró igazi élményt nyújt akár kirándulások, sport- vagy szabadidős kikapcsolódások során köszönhetően a lenyűgöző hangjának és dinamikus megszólalásának!

Hertz HTX 8 M-CL-C Vízálló hajós/powersport torony hangszóró fekete színben
Készlet: 4

Készenál állsz arra, hogy a kedvenc zenéidet a nagyteljesítményű Hertz Marine Tower hangszórókon élvezd a nyílt vízen, vagy a motorsportban? Ez a hangszóró igazi élményt nyújt akár kirándulások, sport- vagy szabadidős kikapcsolódások során köszönhetően a lenyűgöző hangjának és dinamikus megszólalásának!

Hertz HCP 5 MD 5 csatornás D osztályú, hajó/motorsport erősítő
Készlet: 1

A HCP szériás Hertz erősítő család, melynek 5-csatornás kivitele a HCP 5MD típusjelet viseli. A széria legnagyobb előnye, hogy kifejezetten vízes környezetbe fejlesztett végfokról beszéünk, így hajókba, fürdő helyekbe, motorokba is tökéletesen beszerelhető - természetesen autóba is. A masszív alumínium ház nem csak robosztus és minőségi érzést ad, de a hőelvezetésben is jelentős szerepet játszik. A HCP sorozat egy minőségi, jól felszerelt erősítő család tehát hajóba, autóba, motorba vagy bármilyen vízes, párás környezetbe! 

Hertz HCP 1MDK D-osztályú hajós erősítő
Készlet: 18
Kosárba

A HCP 1MDK monó hajós erősítő a legújabb generációs D-osztályú 2Ω-os stabil kimeneti fokozattal rendelkezik, amely eléri a lenyűgöző, 740 W x 1 (4 Ω) RMS teljesítményt. A valós felhasználási környezetre (UV, sóspára, rezgések, magas/alacsony hőmérséklet, hősokk, por) tervezett és tesztelt A HCP 1MDK kompakt kialakítású, extrudált alumínium hűtőbordából épült, amely hatékony hőátadást biztosít. A speciális szimmetrikus bemeneti áramkör kiszűri az elektromágneses zavarokat, a Hi-Level (magas jelszintű) és lo-level (alacsony jelszintű) bemenetek pedig bármilyen forrással kompatibilisek. Az állítható mélyhangkiemelés (50 Hz) 0 dB és 6 dB közötti folytonossággal még nagyobb hangsúlyt ad a mélysugárzónak és a SUBSONIC szűrőnek (24 dB – 25 Hz), eltávolítja a nagyon alacsony szubszonikus frekvenciákat a zenei jelből, hogy megelőzze a mélysugárzó károsodását. A folyamatosan állítható PHASE (fázis) vezérlés (0 és 180° között) optimalizálja a mélyhangsugárzók mélyhangfrekvenciáinak a hangszórók mélyhangfrekvenciájához való igazítását. Az opcionális Remote Volume Control (HRC) lehetővé teszi a mélysugárzó hangerejének beállítását közvetlenül a műszerfalról. 

Hertz HMS 12 S4-LD-G Vízálló hajós/motor/powersport 30cm-es mélynyomó fekete színben
Készlet: 2

A HERTZ HM 12 S4-LD-G hajós sportrácsos mélynyomóját úgy optimalizálták, hogy nyitott elhelyezés esetén is mély és ütős basszust szólaltasson meg anélkül, hogy kiszámolt térfogatú ládába kellene beszerelni. 4 Ohm impedancia gondoskodik, hogy minden erősítőhöz csatlakoztatható legyen, akár 500 W folyamatos teljesítménykezelésig. A beépített LED világítással ellátott sportrács egyszerűen színezhető a hajóhoz illeszkedő színre. A motor és a felfüggesztés kialakítása nagy elképesztő teljesítményű, működésre van optimalizálva hosszú egyenletes kilengésekkel, ami óriási dinamikát és alacsony torzítást biztosít. A Hertz Marine mélysugárzók nemcsak rengeteg mélyhanggal egészítik ki a rendszert, hanem a szélessávú hangszórókat is megkímélik a legalacsonyabb frekvenciatartomány leadásával járó terhelés alól, így maximalizálják a rendszer összteljesítményét korlátlan hangnyomás érzet mellett.

Hertz HMS 12 S4-LD-SW Vízálló hajós/motor/powersport 30cm-es LED-es mélynyomó fehér színben
Készlet: 4

A HERTZ HM 12 S4-LD-SW hajós sportrácsos mélynyomóját úgy optimalizálták, hogy nyitott elhelyezés esetén is mély és ütős basszust szólaltasson meg anélkül, hogy kiszámolt térfogatú ládába kellene beszerelni. 4 Ohm impedancia gondoskodik, hogy minden erősítőhöz csatlakoztatható legyen, akár 500 W folyamatos teljesítménykezelésig. A beépített LED világítással ellátott sportrács egyszerűen színezhető a hajóhoz illeszkedő színre. A motor és a felfüggesztés kialakítása nagy elképesztő teljesítményű, működésre van optimalizálva hosszú egyenletes kilengésekkel, ami óriási dinamikát és alacsony torzítást biztosít. A Hertz Marine mélysugárzók nemcsak rengeteg mélyhanggal egészítik ki a rendszert, hanem a szélessávú hangszórókat is megkímélik a legalacsonyabb frekvenciatartomány leadásával járó terhelés alól, így maximalizálják a rendszer összteljesítményét korlátlan hangnyomás érzet mellett.

Hertz HMS 12 S2-LD-SW Vízálló hajós/motor/powersport 30cm-es LED-es mélynyomó fehér színben
Készlet: 1

Az új HMS 12 S2-LD-SW hajós sportrácsos mélynyomóját úgy optimalizálták, hogy nyitott elhelyezés esetén is mély és ütős basszust szólaltasson meg anélkül, hogy kiszámolt térfogatú ládába kellene beszerelni. 2 Ohm impedancia gondoskodik, hogy minden erősítőből a legjobb hatásfokot nyerje, akár 500 W folyamatos teljesítménykezelésig. A beépített LED világítással ellátott sportrács egyszerűen színezhető a hajóhoz illeszkedő színre. A motor és a felfüggesztés kialakítása nagy elképesztő teljesítményű, működésre van optimalizálva. hosszú egyenletes kilengésekkel, ami óriási dinamikát és alacsony torzítást biztosít. A Hertz Marine mélysugárzók nemcsak rengeteg mélyhanggal egészítik ki a rendszert, hanem a szélessávú hangszórókat is megkímélik a legalacsonyabb frekvenciatartomány leadásával járó terhelés alól, így maximalizálják a rendszer összteljesítményét korlátlan hangnyomás érzet mellett. 

Hertz Venezia V5C Advanced Class D technológiás 5 csatornás hajós erősítő, IPX2 tanúsítvány
Készlet: 3

A Venezia V5C hajós erősítő optimalizált teljesítmény/méret aránnyal rendelkezik, 80 W x 4 (4 Ω) plusz 380 W (4 Ω) teljesítményt nyújtva! A Hertz Advanced Class D technológia maximalizálja a hatékonyságot és a teljesítményt, miközben minimalizálja a hőt és az elektromágneses sugárzást – javítva a hangminőséget, amely új csúcsokat ér el a Hi-Res tanúsítvánnyal! A nagy teljesítményű csatornák hidalható bekötéssel biztosítják a nyílt vízi környezetben szükséges teljesítményszintet. A Venezia V4C-t tengeri alkalmazásokra tervezték és tesztelték (UV, sóköd, vibráció, magas/alacsony hőmérséklet, hősokk), és megkapta az IPX2 tanúsítványt. A Safe-Lock bemeneti, kimeneti és tápcsatlakozások leegyszerűsítik a telepítést és növelik a tartósságot. A ventilátor nélküli konvekciós hűtőrendszer az öntött hűtőborda házába van beépítve. A kiegyensúlyozott, differenciális bemeneti áramkör kizárja az elektromágneses zajt és interferenciát. A nagy teljesítményű és rugalmas előerősítő szűrő opciók messze túlmutatnak a legtöbb mobil erősítő képességén. Végül, de nem utolsósorban, a Venezia V5C teljes mértékben védett rövidzárlat-, túlterhelés- és hővédelemmel – automatikus visszaállítással.

Hertz HMR 50 Hajós, Motor, Powersport digitális médialejátszó
Készlet: 10

A HMR 50 a tökéletes választás a nyíltvízi szórakozáshoz. Nagy érzékenységű RDS rádióvevő, AUX bemeneti csatlakozó, Bluetooth APTX (CD audio minőség) zenelejátszás, USB 2.0 csatlakozó iPad / iPhone vezérléssel, 1 A-es töltési lehetőséggel - így okos eszközei nem merülnek le a kirándulás alatt –, és ingyenesen letölthető Remote Controll APP (távvezérlő applikáció) gondoskodik az önfeledt szórakozásról. A mai kor igényeinek megfelelően DAB+ előkészítést is kapott a készülék, és ha a beépített 4 x 50W teljesítmény kevésnek tűnne, a 3 sztereó és a szabályozható mélynyomó vonalszintű kimenetre további erősítők csatlakoztathatók, amik akár 3 zónás üzemmódban működtethetők, így egymástól függetlenül vezérelt hallgatási területek hozhatók létre. A HERTZ mérnökei nem aprózták el: IP66 vízállóság mellett erős UV-, só-, és porállóság, jól olvasható 3,5 inch méretű LCD kijelző illetve változtatható színű gombvilágítás jellemzi az előlapot.

Hertz Venezia V1 D osztályú hajós erősítő, 1 csatornás, mono, nagy teljesítményű, IPX2
Készlet: 2

A Venezia V1 az 1260 W 1 Ohm stabil teljesítményével a valaha volt legerősebb monó Hertz hajós erősítő. A Hertz Advanced Class D technológia maximalizálja a hatékonyságot és a teljesítményt, miközben minimalizálja a hőt és az elektromágneses sugárzást. A Venezia V1 erősítőt tengeri környezetre tervezték így UV-védelemmel, sós pára elleni védelemmel, erős rázkódás elleni (vibráció) és hősokk elleni védelemmel látták el, megkapta az IPX2 tanúsítványt. A Safe-Lock bemeneti és kimeneti csatlakozások leegyszerűsítik a telepítést és növelik a tartósságot még az olyan extrém környezetben is, mint a sós és párás tengerek. A ventilátor nélküli hűtést az öntött alumínium hűtőborda ház látja el. A kiegyensúlyozott, differenciális áramkör kizárja az elektromágneses zajt és interferenciát. A nagy teljesítményű és sokoldalú előerősítő szűrő opciók messze túlmutatnak a legtöbb mobil erősítő képességén. Végül, de nem utolsósorban, a Venezia V1 teljes mértékben védett rövidzárlat-, túlterhelés- és hővédelemmel – automatikus visszaállítással. 

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.