Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

ZeroPads Active adaptív rezgéselnyelő - 4-es készlet

99.990 Ft
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
40%
Az akció időtartama: 2020. 11. 18. - 2020. 11. 30.
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Tesztek:

Good vibrations - ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapító rendszer teszt - AV Magazin

"

AV-Magazin: REFERENCIA

Soha nem kételkedtünk a rezgéscsillapítás szükségességében és hatásosságában, de most tesztünk után valahogy úgy érezzük, hogy egy új szintre érkeztünk. Korábban is teszteltünk, hallottunk és használtunk különféle rezgészcsillapító és elcsatoló megoldásokat, melyek között volt egészen jó, de kevésbé hatékony is, azonban ennyire egyértelmű és pozitív irányban történő változást egyik megoldás sem produkált, mint jelenlegi tesztalanyaink.

Természetesen most is volt olyan, hogy kevésbé hallottuk a hatását, de ennek ellenére mégis egyértelmű különbséget tapasztaltunk a ZeroPads Active csillapítók használatával, majd azok nélkül. Utóbbi pedig már pár perc után is komoly hiányérzetet tudott okozni. A fizika ezek szerint megfelelően működik, a tervezők pedig értik a dolgukat a gyártónál, így sikerült egy olyan rezgészcsillapítót megalkotni, ami szerintünk minden komoly audiorendszerben kötelező elem lesz hamarosan.

A ZeroPads Active rezgészcsillapítókkal kapcsolatban nem találtunk említésre méltó negatívumot, mivel hatásuk egyértelmű és jól hallható, kivitelezésük első osztályú, árazásuk pedig bár elsőre kissé borsosnak tűnhet, körbenézve a hasonló gyártók kínálatában még olcsónak is nevezhető. A tesztünkön tapasztaltaknak köszönhetően a ZeroPads Active rezgéscsillapítók szerintünk kiemelkedően jó vételek és feltétlen ajánlásunkat élvezik."

Leírás

ZeroPads Active adaptív rezgéselnyelő - 4-es készlet

ZeroPads Active - 4-es készlet

Adaptív piezoelektromos rezgésszabályozó rendszer audio-video eszközökhöz, állványos- és center hangsugárzókhoz.

Az audiofil és a high end kategóriákban az egyik legfontosabb dolog a vibrációra érzékeny audioeszközök megfelelő csillapítása. Az adaptív rezgéscsillapító rendszerek nagyságrendekkel jobban képesek teljesíteni, mint a passzív megoldások, mivel a hagyományos passzív rezgéscsillapítók és leválasztók gyakran csak szűk frekvenciatartományokban képesek hatékony csillapítást biztosítani.

A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítók olyan forradalmi termékek, amelyek a legmodernebb anyagokat és technológiákat tartalmazzák. A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítókat úgy tervezték, hogy stabil alátámasztást nyújtsanak az audiokészülékek számára, miközben adaptív rezgéscsillapítást biztosítanak.

 

ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítók előnyei:

·         Rendkívül tiszta, pontos és természetes hangzás

·         Frekvenciatartomány kiterjesztés

·         Természetes közép- és feszes mély tartomány

·         Széles és mély holografikus hangszínpad

·         Reális hangzás és tiszta térbeli részletek

·         Erőteljes dinamika

·         Rendkívül alacsony zajszint

·         Rendkívül nagy hatásfokú adaptív rezgéscsillapítás

 

A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítók széles tartományban, hatékonyan képesek csökkenteni és semlegesíteni a készülékek, valamint a környezet rezonanciáit. Használatuk jelentősen javíthatja a hangzást, további részletek jelennek meg a zenében, a mély tartomány természetesebbé, a dinamika pedig határozottabbá válik.

 

Adaptív technológia

A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapító „lelke” az Active Crystal Ball, amely a piezoelektromos elv alapján adaptív rezgésszabályozást biztosít. A ZeroPads Active rezgéscsillapító közepén elhelyezett speciális kristálygolyó egy szintetikus, hexagonális szerkezetű kvarckristály, amely a precíziós finom-megmunkálásnak köszönhetően szinte tökéletesen gömb alakú.

A szintetikus kvarckristály előnye a természetes kvarccal szemben, hogy összetétele szabadon módosítható és nem tartalmaz szennyeződéseket. Ennek eredményeként piezoelektromos hatékonysága jobb, keménysége pedig nagyobb, ami részben a vas és titán adalékoknak köszönhető.

A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítókon elhelyezett készülék súlya állandó, de a különböző vibrációk folyamatosan változó nyomást gyakorolnak a rezgéscsillapítókban elhelyezett kristálygolyókra. A speciális, kúpos kialakítású foglalatok csak egy vékony peremmel érintkeznek kristálygolyók felületével, így növelve a nyomás erejét, miközben axiális és radiális irányú csillapítást is biztosítanak.

A nyomás és annak változása ellentétes polaritású elektromos töltést hoz létre a kristályok átlós nyomáspontjainál, ami elektromos mezőt gerjeszt. Az elektromos mező erőssége a nyomás erejével arányosan változik. Az elektromos mező arra kényszeríti a szintetikus kvarckristályt, hogy a nyomásváltozással ellentétes irányban változtassa meg a méretét, így az kristálygolyók adaptív módon, szinte teljesen képesek megszüntetni a magasabb frekvenciájú rezgéseket és a mikrovibrációkat, mivel a reakció másodperc töredéke alatt megy végbe.

 

Zero rezonancia

A ZeroPads Active rezgéscsillapítók rendkívül hatékonyan, adaptív módon és széles tartományban képesek megszüntetni, kioltani a magasabb frekvenciájú rezgéseket és mikrovibrációkat, a különleges habosított elasztomer burkolatok pedig hatásosan csillapítják az alacsonyabb és a közepes frekvenciájú rezgéseket, amelyek együtt képesek teljesen új szintre emelni a zenehallgatás élményét.

A ZeroPads Active rezgéscsillapítók képesek adaptívan csillapítani az audioeszközök, projektorok, lemezjátszók, erősítők, center-, és állványos hangsugárzók, Hi-Fi állványok, média bútorok rezonanciát, valamint a környezetből származó rezgéseket.

 

Ultra high-end  minőség

A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítók a modern járműiparban is alkalmazott nagy szilárdságú rozsdamentes acélötvözetből (HSLA) készülnek és rendkívül magas csillapító tulajdonságokkal rendelkeznek. A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítókat precíziós és lézeres megmunkálással, a lehető legalacsonyabb tűrések alkalmazásával készítik.

 

Élettartam garancia

A ZeroPads Active rezgéscsillapítókat világszerte a kategória legjobbjaiként ismerik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kiemelkedő teljesítményt és magas hangminőséget érjenek el.

Az Audio Engineers által biztosított élettartam garancia további nyugalmat jelent mivel, ha a ZeroPads Active rezgéscsillapítók gyártási vagy anyaghibák miatt meghibásodnak, akkor ezeket a gyártó ingyenesen kicseréli.*

 

Kategória: Ultra High-end class

 

Leírás:

Modell:             ZeroPads Active  4-es készlet

Tervezés:           Adaptív rezgéscsillapítás

Szín:                    Steel gray shine

Anyag:                Nagy szilárdságú acélötvözet, szintetikus kvarckristály, elasztomer

Méret:                40 x 19 mm (D x M)

Súly:                    120 g / db

Terhelhetőség:  18 kg / db (72 kg / 4-es készlet) opcionálisan 32 kg / db (128 kg / 4-es készlet)

Csomagolás:       Lézer-gravírozott prémium fadoboz

Gyártás helye:    EU

Gyártó:                Audio Engineers

 

 

 

MEGJEGYZÉS: A ZeroPads Active adaptív rezgéselnyelő fém részei nem érintkezhetnek az audioeszközök fém részeivel. Használat közben ne távolítsa el a habosított elasztomer szigetelő és elnyelő korongokat a ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítók alsó és felső részéről.

* A ZeroPads Active és a ZeroPads Active SP rezgéscsillapítók garantáltan anyag- és gyártási hibáktól mentesek. Az élettartam garancia érvényességi ideje akkor ér véget, amikor a termék gyártási vagy anyaghibáktól eltérő okok miatt használhatatlanná válik. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból vagy normális kopásból eredő hibákra. A gyártó nem vállal felelősséget semmilyen véletlenszerűen bekövetkező kárért. A garancia nem terjed ki a termékek kristály és elasztomer részeire.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu