Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

ZeroPads Active adaptív rezgéselnyelő - 3-as készlet

79.990 Ft
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)
38%
Az akció időtartama: 2020. 11. 18. - 2020. 11. 30.
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.499 Ft

Leírás

ZeroPads Active adaptív rezgéselnyelő - 3-as készlet

ZeroPads Active - 3-as készlet

Adaptív piezoelektromos rezgésszabályozó rendszer audio-video eszközökhöz, állványos- és center hangsugárzókhoz.

A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítók olyan forradalmi termékek, amelyek a legmodernebb anyagokat és technológiákat tartalmazzák. A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítókat úgy tervezték, hogy stabil alátámasztást nyújtsanak az audiokészülékek számára, miközben adaptív rezgéscsillapítást biztosítanak.

 

ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítók előnyei:

·         Rendkívül tiszta, pontos és természetes hangzás

·         Frekvenciatartomány kiterjesztés

·         Természetes közép- és feszes mély tartomány

·         Széles és mély holografikus hangszínpad

·         Reális hangzás és tiszta térbeli részletek

·         Erőteljes dinamika

·         Rendkívül alacsony zajszint

·         Rendkívül nagy hatásfokú adaptív rezgéscsillapítás

 

A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítók széles tartományban, hatékonyan képesek csökkenteni és semlegesíteni a készülékek, valamint a környezet rezonanciáit. Használatuk jelentősen javíthatja a hangzást, további részletek jelennek meg a zenében, a mély tartomány természetesebbé, a dinamika pedig határozottabbá válik.

 

Adaptív technológia

A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapító „lelke” az Active Crystal Ball, amely a piezoelektromos elv alapján adaptív rezgésszabályozást biztosít. A ZeroPads Active rezgéscsillapító közepén elhelyezett speciális kristálygolyó egy szintetikus, hexagonális szerkezetű kvarckristály, amely a precíziós finom-megmunkálásnak köszönhetően szinte tökéletesen gömb alakú.

A szintetikus kvarckristály előnye a természetes kvarccal szemben, hogy összetétele szabadon módosítható és nem tartalmaz szennyeződéseket. Ennek eredményeként piezoelektromos hatékonysága jobb, keménysége pedig nagyobb, ami részben a vas és titán adalékoknak köszönhető.

A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítókon elhelyezett készülék súlya állandó, de a különböző vibrációk folyamatosan változó nyomást gyakorolnak a rezgéscsillapítókban elhelyezett kristálygolyókra. A speciális, kúpos kialakítású foglalatok csak egy vékony peremmel érintkeznek kristálygolyók felületével, így növelve a nyomás erejét, miközben axiális és radiális irányú csillapítást is biztosítanak.

A nyomás és annak változása ellentétes polaritású elektromos töltést hoz létre a kristályok átlós nyomáspontjainál, ami elektromos mezőt gerjeszt. Az elektromos mező erőssége a nyomás erejével arányosan változik. Az elektromos mező arra kényszeríti a szintetikus kvarckristályt, hogy a nyomásváltozással ellentétes irányban változtassa meg a méretét, így az kristálygolyók adaptív módon, képesek megszüntetni a magasabb frekvenciájú rezgéseket és a mikrovibrációkat, mivel a reakció másodperc töredéke alatt megy végbe.

 

Zero rezonancia

A ZeroPads Active rezgéscsillapítók rendkívül hatékonyan, adaptív módon és széles tartományban képesek megszüntetni, kioltani a magasabb frekvenciájú rezgéseket és mikrovibrációkat, a különleges habosított elasztomer burkolatok pedig hatásosan csillapítják az alacsonyabb és a közepes frekvenciájú rezgéseket, amelyek együtt képesek teljesen új szintre emelni a zenehallgatás élményét.

A ZeroPads Active rezgéscsillapítók képesek adaptívan csillapítani az audioeszközök, projektorok, lemezjátszók, erősítők, center-, és állványos hangsugárzók, Hi-Fi állványok, média bútorok rezonanciát, valamint a környezetből származó rezgéseket.

 

Ultra high-end  minőség

A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítók a modern járműiparban is alkalmazott nagy szilárdságú rozsdamentes acélötvözetből (HSLA) készülnek és rendkívül magas csillapító tulajdonságokkal rendelkeznek. A ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítókat precíziós és lézeres megmunkálással, a lehető legalacsonyabb tűrések alkalmazásával készítik.

 

Élettartam garancia

A ZeroPads Active rezgéscsillapítókat világszerte a kategória legjobbjaiként ismerik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kiemelkedő teljesítményt és magas hangminőséget érjenek el.

Az Audio Engineers által biztosított élettartam garancia további nyugalmat jelent mivel, ha a ZeroPads Active rezgéscsillapítók gyártási vagy anyaghibák miatt meghibásodnak, akkor ezeket a gyártó ingyenesen kicseréli.*

 

Kategória: Ultra High-end class

 

Leírás:

Modell:             ZeroPads Active  3-as készlet

Tervezés:           Adaptív rezgéscsillapítás

Szín:                    Steel gray shine

Anyag:                Nagy szilárdságú acélötvözet, szintetikus kvarckristály, elasztomer

Méret:                40 x 19 mm (D x M)

Súly:                    120 g / db

Terhelhetőség:  18 kg / db (54 kg / 3-as készlet) opcionálisan 32 kg / db, 96 kg / 3-as készlet

Csomagolás:       Lézer-gravírozott prémium fadoboz

Gyártás helye:    EU

Gyártó:                Audio Engineers

 

 

 

MEGJEGYZÉS: A ZeroPads Active adaptív rezgéselnyelő fém részei nem érintkezhetnek az audioeszközök fém részeivel. Használat közben ne távolítsa el a habosított elasztomer szigetelő és elnyelő korongokat a ZeroPads Active adaptív rezgéscsillapítók alsó és felső részéről.

* A ZeroPads Active és a ZeroPads Active SP rezgéscsillapítók garantáltan anyag- és gyártási hibáktól mentesek. Az élettartam garancia érvényességi ideje akkor ér véget, amikor a termék gyártási vagy anyaghibáktól eltérő okok miatt használhatatlanná válik. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból vagy normális kopásból eredő hibákra. A gyártó nem vállal felelősséget semmilyen véletlenszerűen bekövetkező kárért. A garancia nem terjed ki a termékek kristály és elasztomer részeire.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu