Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

TEAC TN-5BB-M/B Szíjhajtású Lemezjátszó Szimmetrikus XLR kimenettel

669.900 Ft
602.900 Ft (474.724 Ft + ÁFA)
10%
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

TEAC TN-5BB-M/B Szíjhajtású Lemezjátszó Szimmetrikus XLR kimenettel

TN-5BB

Hiteles szíjhajtású analóg lemezjátszó XLR kiegyensúlyozott kimenettel

TN-5BB

Ez az analóg lemezjátszó, amely támogatja az MC kiegyensúlyozott kimenetet, hibrid alvázával rendelkezik, amely szintetikus márványból, mosópapírból és MDF-anyagokból áll, valamint egy 9 hüvelykes S-alakú univerzális kart, amely késhegyű csapágyat használ.

A lemezjátszók a művészek szenvedélyének és mérnökeik varázslatának lemezei. A sugárfekete szintetikus márvány és az MDF zongorafekete színnel készült, a TN-5BB egy igazán méltó színpad, amely a nemkívánatos rezgések funkcionális elnyomását, valamint a lenyűgöző és modern dizájnt biztosítja.

A beépített XLR aljzatok segítségével egy kiegyensúlyozott csatlakozást támogató fonóerősítővel összekapcsolva a patron által továbbított legkisebb jelek még nagyobb intenzitással hozhatók létre.

A késhegyes hangkar, amely SAEC × TEAC együttműködés, egy másik összetevő, amely tovább fokozza ezt a zenei színpadot. A 20 mm vastag akril tálcát az eredeti Platter Rotation Sensing Servo System (PRS3) hajtja.

Készen áll arra, hogy megtapasztalja azt a hangot, amelyet a művészek és a mérnökök valóban szerettek volna hallani?

A hibrid alváz több anyagból készült sminkkel elnyomja a nem kívánt rezgéseket
TN-5BB

Az alváz többrétegű szerkezete ötvözi a nehéz 36 mm -es MDF alaplemezt a nagy belső veszteséggel és a 12 mm -es szintetikus márványt, kiemelkedő merevséggel. (A szekrény súlya 8,8 kg.) Ezzel a kiváló merevséggel és rezgéscsillapítással nagyszerű visszacsatolási ellenállás valósult meg. A hangkar és a tál a szintetikus márvány fedőlapra van szerelve, míg a vibrációt okozó motor az MDF alaplemezre van szerelve. Ezek a különálló szerkezetek, amelyek ezeket az anyagokat csillapítóként használják, elkülönítik a hangkart és a motort egymástól. Kiemelkedő mozdulatlanságú általános szerkezet jött létre, amely csökkenti a rezgések átvitelét a motorból a hangkarba.

Japán washi papír lemezjátszó lapok használatával és ismételt hallgatási tesztek után szerzett tapasztalataink alapján; megállapítottuk, hogy a megfelelő vastagságú mosópapír a legjobb anyag, amelyet alátétként lehet használni a szintetikus márvány és az MDF között az optimális hangegyensúly elérése érdekében. Ha gumi vagy fém helyett washi -t használ, a hangok eredeti vitalitása kirajzolódhat lemezek lejátszásakor.

A PRS3 szíjhajtó szerkezet támogatja a tálca pontos és stabil forgását
TN-5BB

Ideális esetben, ha elkezdődött, a tál forgatása a saját súlyával és tehetetlenségével folytatódna, de ez természetesen lehetetlen. A TN-5BB a szíjhajtási módszert használja egy lapos szíjjal, amely továbbítja az egyenáramú motor teljesítményét a tál külső kerületére. A tál alján található optikai érzékelő érzékeli a tálca forgási sebességét, és egy automatikus forgásbeállító mechanizmus válaszul szervót alkalmaz a motorra. Ez a tányér forgásérzékelő szervo rendszer (PRS3) nagy forgási pontosságot valósít meg, amelyet csak tehetetlenséggel és motorral nehéz elérni. Ez a három sebesség, 33-⅓, 45 és 78 fordulat / perc, ez a lemezjátszó képes régi lemezek, valamint 78 fordulat / perc lemezek lejátszására kiváló hangminőséggel.

20 mm vastag akril tál
TN-5BB

A tálhoz kiváló síkosságú és belső veszteséggel rendelkező akrilt használnak. A 20 mm vastag akril súlya 1,7 kg, és nagy inercianyomatékot biztosít. A nyilvántartásban használt polivinil anyag könnyen felveszi a negatív elektromos töltéseket. Az akrilnak ugyanaz a tulajdonsága, de ezek az anyagok viszonylag közel állnak a triboelektromos sorozathoz*. Ez előnyt jelent, hogy megnehezíti a villamosítást akkor is, ha közvetlenül egymáshoz dörzsölődnek. A lemezek közvetlenül a tálcára helyezhetők, lemezjátszó használata nélkül, lehetővé téve a tiszta hangzás élvezetét.
*A triboelektromos sorozat azoknak az anyagoknak a listája, amelyek szerint pozitív és negatív töltéseket fejlesztenek. Azok az anyagok, amelyek közel állnak egy triboelektromos sorozathoz, még akkor sem keletkeznek könnyen elektromos töltésekben, ha közvetlenül össze vannak dörzsölve. Ezzel szemben könnyebben fejlesztenek töltéseket, minél távolabb vannak egymástól.

Megbízható követés a késhegyes hangkarral, amely SAEC × TEAC együttműködés
TN-5BB

Ez a késhegyű hangkar a SAEC, a japán márka, 40 éves hangkar tervezési tapasztalattal együttműködve jött létre. Rozsdamentes acél késélcsapágyat használva a függőleges mozgatható részhez olyan rekordhorony követést valósítottunk meg, amely rendkívül érzékeny és megbízható. Továbbá az oldalsó mozgatható rész esetében egy hagyományos szerkezetet, amelynek golyóscsapágya van egy támasztópontra, felváltották egy olyan szerkezettel, amely két ponton japán gyártású nagy pontosságú golyóscsapágyakat használ. A hangkar alap magassága állítható. A függőleges követési szög (VTA) 6 mm -es tartományban állítható, és különböző magasságú patronokhoz optimalizálható. A hangkar geometriája megfelel az IEC által javasolt Baerwald -igazításnak.

Automatikus karemelés a lejátszás végén

A motoros karemelő lehetővé teszi a kar felemelését és leengedését egyetlen gombbal, valamint egy olyan funkciót is alkalmaz, amely automatikusan felemeli a kart egy érintés nélküli optikai érzékelővel a lejátszás befejezése után. Az automatikus karemelési funkció megszakítható, ha olyan lemezeket játszik le, amelyek nem felelnek meg a szabványoknak.

A karvezetékes huzal a SAEC által gyártott PC-Triple C anyagot használja

A SAEC által gyártott PC-Triple C vezetéket használó ólomhuzalt használják a hangkar belső huzalozásához. Kiváló vezetőképességével ez a vezető még gyenge jeleket is továbbít az analóg lemezekről.

PC-Triple C A
PC-Triple C kiemelkedő vezetőteljesítményt ér el az FCM Co., Ltd. (a Furukawa Electric Co., Ltd. leányvállalata) által kifejlesztett egyedi, folyamatos kovácsolásos extrudálási technológiák segítségével. A jelátvitelt akadályozó kristályszemhatárok a lehető legnagyobb mértékben csökkennek, és a kristályok hosszirányban kapcsolódnak egymáshoz.

Az Ortofon 2M RED szabványos MM patron tartozék
TN-5BB

A modellhez tartozó Ortofon 2M RED MM patronok jó hírnévnek örvendenek. Mivel a lemez már telepítve van és illeszkedik a fejhéjhoz, a lemezeket hamarosan élvezheti a lemezjátszó kivétele és beállítása után.

Az XLR kiegyensúlyozott kimeneti csatlakozók optimálisak a kiegyensúlyozott MC átvitelhez
TN-5BB

A hagyományos RCA csatlakozók mellett XLR csatlakozók is rendelkezésre állnak analóg kimenethez. A kereskedelemben kapható kábelek széles választéka használható PE-505 vagy más külső hangkiegyenlítő csatlakoztatásához, amely támogatja a kiegyensúlyozott XLR bemenetet.

A vonzó dizájn szembeállítja a gyöngyfekete és a zongorafekete kombinációját az ezüst részekkel
TN-5BB

Ennek a dizájnnak az alapvető témája a fekete és az ezüst közötti kontraszt. A szekrényben használt MDF zongorafekete, gyönyörű csillogással. Ezenkívül a felső panelt magában foglaló szintetikus márvány távolról nézve feketésnek tűnik, de közelebbről gyöngyfeketén csillog. Ez a megjelenés a látószög függvényében is változik. Bár egyszerű, ez a kialakítás esztétikai örömet okoz a szemnek. Ezenkívül extrudált alumínium alkatrészeket építettünk be, amelyek fényűző tapintásúak a kezelőgombokhoz és a karemelő kapcsolóhoz, valamint a lábakhoz.

Jellemzők egy pillantásra

 • A forgási sebesség 33-⅓, 45 és 78 RPM támogatott
 • Tányér forgásérzékelő szervo rendszer (PRS3)
 • Statikusan kiegyensúlyozott késélű csapágy hangkar
 • VTA beállítás (hangkar magasság beállítása) funkció (+6 mm)
 • A szekrény súlya 10,6 kg
 • A tál súlya 1,7 kg (20 mm vastag akril)
 • Korcsolyázásgátló funkció
 • Motoros karemelő
 • Érintésmentes érzékelő automatikus karemelési funkció (ki/be kapcsolható)
 • XLR kiegyensúlyozott kimeneti csatlakozók
 • Kiegyensúlyozatlan RCA kimeneti csatlakozók
 • GND csatlakozó
 • Állítható magasságú megmunkált alumínium lábak négy ponton
 • Akril porvédő
 • Öntött alumínium fejhéj (ólomhuzal) mellékelve
 • Támogatja a 15-23 g patron súlyokat (beleértve a fejhéjat is)
 • RCA és földelő kábelek mellékelve
 • L csavarkulcs a karemelő magasságának beállításához
 • L csavarkulcs a VTA beállításához
 • Patronbeállítási mérő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu