Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

TEAC TN-4D analóg lemezjátszó

Kapható választék:
Szín:
274.990 Ft
247.400 Ft (194.803 Ft + ÁFA)
10%
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Youtube videók

Leírás

TEAC TN-4D analóg lemezjátszó

Analóg lemezjátszó

TN-4D

Új, rendkívül stabil, közvetlen hajtású motorral,
klasszikus kialakítású forgótányér késélű hangkarcsapágyakkal

TN-4D

A TN-4D közvetlen meghajtású, analóg lemezjátszó, elegáns, alacsony profilú kialakítással, amelyet egy újonnan kifejlesztett kefe nélküli egyenáramú szervomotor tesz lehetővé.

Új, kefe nélküli egyenáramú motorunk (visszacsatoló vezérlőrendszerrel) kristályzáras fordulatszám-stabilitást és egyenletesebb forgást biztosít, miközben kiküszöböli az eltömődést*. Ez az alacsony profilú motor lehetővé tette számunkra, hogy olyan lábazatot tervezzünk, amely kivételesen elegáns és stílusos a legtöbb közvetlen hajtású lemezjátszóhoz képest. Az új hangkar késhegyes, csuklópontos csapágyakat alkalmaz, amelyeket a világhírű, csúcskategóriás hangkargyártó SAEC Corporation-szel együttműködésben fejlesztettek ki. Az eredmény egy éleslátó, nagy felbontású hangminőség, amellyel a hagyományos csapágyakkal ellátott hangfegyverek nem tudnak megegyezni. Ez a gondosan megtervezett PHONO EQ erősítő, amely lehetővé teszi a lemezjátszó közvetlen csatlakoztatását a meglévő hifi rendszer vonalszintű bemeneteihez. Kiváló minőségű NJM8080 op-erősítő, amelyet kifejezetten a New Japan Radio Corporation hifi alkalmazásokhoz fejlesztettek ki, a legfinomabb zenei részletek közvetítésére szolgál. Ezenkívül a hátsó panelen található USB -port lehetővé teszi a bakelitgyűjtemény digitális archiválását PC/Mac rendszeren keresztül.

A zenék kinyeréséhez a TN-4D-t a SUMIKO-egy legendás amerikai patrongyártó-nagyra becsült Oyster MM patronja tartalmazza. A veleszületett zeneiség miatt a patron gyárilag előre telepítve van a fejhéjra, így lehetővé teszi a „plug and play” működését. Az S alakú hangkar eközben gyors patron/fejhéj cserét tesz lehetővé, így a felhasználók megváltoztathatják a hangminőséget, ha különböző kazettákkal kísérleteznek, ha a vágy úgy kívánja őket.

A TN-4D analóg lemezjátszó, amely rendkívül pontos forgási sebességet ér el, és nagyon jellegzetes, közvetlen meghajtású kialakításának köszönhetően, elegáns és elegáns esztétikájának köszönhetően.

 

Mi az a Cogging?
Az eltömődés olyan jelenség, amelyben az armatúra és a rotor motoron belüli periodikus vonzódása a forgásszögtől függ, és finom pulzálást eredményez. Például, ha az ujjaival elfordítja a motor tengelyét, érezni fogja, hogy a forgás lépésekben történik. Ezt a jelenséget coggingnak nevezik.
A közvetlen meghajtású forgótányéron való eltömődés kiküszöbölése érdekében a motornak nagyszámú pólussal kell rendelkeznie, valamint összetett áramkörökkel és a zökkenőmentes forgást biztosító mechanizmussal. Ennek eredményeképpen a legtöbb forgótányéros közvetlen meghajtású egység viszonylag nagy méretű, ezért a kapott lemezjátszók olyan terjedelmesek.

Új motor, amelyet kizárólag közvetlen hajtású lemezjátszókhoz fejlesztettek ki

A TN-4D karcsú, kefe nélküli egyenáramú motort használ, kristályzáras fordulatszám-pontosságot kínál, amelyet a számítógép által vezérelt visszacsatoló áramkör szabályoz, és alacsony wow-és remegésszintet ér el a közvetlen meghajtású lemezjátszónál, különösen az ilyen stílusos, alacsony -profil kialakítás.

Késélű, csuklós pontú hangkarcsapágyak
TN-4D

A világhírű, csúcskategóriás hangkargyártóval, a SAEC Corporation-lel együttműködve a TN-4D hangkarja késhegyes, elfordulópontú csapágyat alkalmaz. Ellentétben a hagyományos csapágyakkal ellátott hangfegyverek eseteivel, a hangkar által tapasztalt finom függőleges mozgások valójában hozzájárulnak a dinamikusabb és kiváló felbontású hangzáshoz. Az S alakú hangkar univerzális fejhéj -illesztést is tartalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a patronok / fejhéjak gyors és egyszerű cseréjét, és támogatja a patronok súlyának széles skáláját (14-23 g / 0,5-0,8 oz.)

Pontos korcsolyázásgátló és ceruza nyomás beállítás
TN-4D

Ahogy várható volt, a hangkar ellensúllyal van felszerelve, a pontos tollbeállításhoz és korcsolyázásgátló mechanizmushoz.

A SUMIKO előre telepített Oyster patronja
TN-4D

A TN-4D jól ismert Oyster MM patronnal érkezik a SUMIKO-tól-egy legendás amerikai patrongyártótól. A zene típusától függetlenül az Oyster patron erőteljes, de áttekinthető teljesítményt nyújt.

Beépített PHONO EQ erősítő, amely támogatja az MM patronokat

A TN-4D beépített PHONO EQ erősítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a lemezjátszó közvetlen csatlakoztatását a meglévő hifi rendszer vonalszintű bemeneteihez. A New Japan Radio Corporation NJM8080 IC-jét erősítő feladatokra használják, így a patronon keresztül érkező apró jelek szintjét LINE szintű erősségre emeli minőségromlás nélkül.

Öntött alumínium tál
TN-4D

Az újonnan kifejlesztett motorral együtt a nagy tehetetlenségű, öntött alumínium tál segít a jobb sebesség-stabilitás elérésében.

USB digitális kimenet

A hátlapon található USB-port CD-minőségű digitális hangot biztosít a PC-hez/Mac-hez, lehetővé téve, hogy kiváló minőségű, digitális audio formátumban rögzítse/archiválja a bakeliteket. Miután archiválta a bakelitét digitális formátumba, egyszerűen hallgathatja őket kint, okostelefonon/hordozható audiolejátszón vagy autójában (CD-R lemezre írva vagy memóriakártyára másolva) /rúd).
Az érintetlen jelátvitel érdekében aranyozott PHONO/LINE kimeneti terminálokat alkalmaznak, hogy megakadályozzák az analóg audio jelek minőségromlását az oxidáció következtében.

Szigetelő lábak kiváló ütéselnyeléssel

A szigetelő lábak egy megmunkált alumínium héjat tartalmaznak, amely egy gumipárnával van ellátva, amely a nagy sűrűségű MDF lábazathoz van rögzítve. Kiváló ütéselnyelő tulajdonságainak köszönhetően a TN-4D nagyon ellenáll az akusztikus visszacsatolásnak.

2 sebességes lemezjátszó 33 ⅓ és 45 fordulat / perc sebességgel

A TN-4D támogatja a 33 ⅓ és 45 fordulat / perc értéket LP és EP lemezeknél. A minőségfejlesztés iránti ragaszkodásunk még a megmunkált alumíniumból kialakított indító/fordulatszám-választó forgó vezérlő szerkezetében is megmutatkozik.

Jellemzők egy pillantásra

 • Közvetlen meghajtású analóg lemezjátszó
 • Kristályzáras fordulatszám-stabilitás, az új kefe nélküli egyenáramú motornak, visszacsatolásos vezérléssel
 • Öntött alumínium tál
 • Késélű, csuklós pontú hangkar alap, amelyet a SAEC csúcsminőségű hangkargyártó tervezett
 • Többrétegű zongora fekete vagy természetes dió furnér kivitelben
 • Beépített PHONO EQ erősítő a kiváló minőségű hangért (PHONO/LINE kapcsolható)
 • Audiophile minőségű NJM8080 op-erősítő a PHONO EQ szakaszban
 • Digitális felvétel PC/Mac számítógépen USB digitális audio kimeneten keresztül
 • 2 sebességes hajtás 33 ⅓ és 45 fordulat / perc sebességgel
 • Aranyozott oxidációálló kimeneti csatlakozók
 • Oyster MM patron a SUMIKO -tól
 • Ütéscsillapító szigetelő lábak
 • GND terminál
 • RoHS -kompatibilis

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Gyártó: Denon
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

DENON DP-450USB Automata analóg lemezjátszó

259.990 Ft
Gyártó: Denon
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

DENON DP-400 Automata analóg lemezjátszó

219.990 Ft
Gyártó: TEAC
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

TEAC TN-400BT Bakelit lemezjátszó Bluetooth-szal

219.900 Ft 197.900 Ft
Gyártó: TEAC
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Teac TN-3B-A Csúcsminőségű szíjmeghajtású lemezjátszó

204.900 Ft 184.400 Ft
Gyártó: NAD
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

NAD C 558 bakelit lemezjátszó

289.990 Ft 249.900 Ft
Árukereső.hu Árukereső.hu