Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Teac TN-3B-A Csúcsminőségű szíjmeghajtású lemezjátszó

Kapható választék:
Szín:
204.900 Ft
184.400 Ft (145.197 Ft + ÁFA)
10%
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Teac TN-3B-A Csúcsminőségű szíjmeghajtású lemezjátszó

TN-3B

Új, nagy teljesítményű szabvány a szíjhajtású analóg lemezjátszókhoz

TN-3B

A TN-3B egy elegáns, elegáns megjelenésű szíjhajtású lemezjátszó, beépített MM típusú PHONO EQ erősítővel és USB digitális kimenettel.

Új hangkarot alkalmaz késhegyes, forgócsapágyas csapágyakkal, együttműködve a csúcsminőségű hangkargyártó SAEC-vel, a kiváló stabilitás és felbontás érdekében. A szíjhajtó mechanizmus eközben segít csökkenteni a motor működéséből származó nemkívánatos eltömődési hatásokat (azaz finom pulzálást), és biztosítja a tányér pontos és egyenletes forgását. A TN-3B egy VM típusú patront is használ, az AT-VM95E-t, amelyet az audio-technica gyárt, és egy nagy pontosságú NJM8080 op-erősítőt a beépített Phono EQ erősítőben, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy élvezze a vinillemezek hangját alacsony torzítású és kiváló minőségű. Ezenkívül a beépített analóg-digitális konverter és az USB-port lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitalizálják vinil könyvtáraikat PC-n/Mac-en.

A TN-3B természetes és kiegyensúlyozott hangminőséget biztosít, és gyorsan és egyszerűen beállítható és elkezdheti élvezni. Úgy gondoljuk, hogy ez egy új mércét állít fel, amely kielégíti mind az audiofilek, mind a lelkes lemezgyűjtők igényeit.

DÍJAK

 
 • VGP2020 Life Style Award
 • Analóg GPX 2020

Késélű, csuklós pontú hangkaros csapágyak
TN-3B

A világhírű, csúcskategóriás hangkargyártóval, a SAEC Corporation-lel együttműködve a TN-3B hangkarja késhegyes, forgócsapágyat alkalmaz. Ellentétben a hagyományos csapágyakkal ellátott hangkarok eseteivel, az ebben a hangkarban végbemenő finom függőleges mozgások valójában hozzájárulnak a dinamikusabb hangzás és a kiváló felbontás biztosításához. Az S-alakú hangkar egy univerzális fej-héj illesztést is alkalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a patronok / fejhéjak gyors és egyszerű cseréjét, és támogatja a patronok súlyának széles skáláját (14-23 g / 0,5-0,8 oz.)

Pontos korcsolyázásgátló és ceruza nyomás beállítás
TN-3B

A statikailag kiegyensúlyozott, S alakú hangkar kar ellensúllyal van felszerelve a pontos érintőceruza-nyomás beállításhoz, valamint korcsolyázásgátló mechanizmussal a pontos nyomkövető erő beállításához, lehetővé téve a patron bármilyen minőségű vinil lemez pontos lejátszását.

Előre telepített VM sorozatú patron
TN-3B

Az audio-technica által gyártott, ellipszis alakú ceruzaheggyel ellátott VM típusú patron, az AT-VM95E előre be van szerelve a fejhéjra a kényelem érdekében. Miután kinyitotta a dobozt, felállította a tálcát, és a fejhéjat a hangkarra szerelte, készen áll a lemezek élvezetére.
* A cserestollnak elérhetőnek kell lennie abban a kiskereskedelmi üzletben, ahol a készüléket vásárolta, vagy a TEAC online áruházban. (A TEAC online áruház bizonyos országokban elérhető.)
* A VM sorozatú patron MM (mozgó mágnes) típusú kivitel, és kompatibilis az összes hagyományos MM típusú phono EQ erősítővel.

Beépített MM típusú phono EQ erősítő

A TN-3B egy MM típusú phono EQ erősítőt tartalmaz, amely lehetővé teszi a lemezjátszó csatlakoztatását egy hagyományos erősítő/hifi rendszerhez, amelyből hiányzik a PHONO bemenet. Az alacsony torzítású, hi-fi minőségű op-erősítőt, az NJM8080-at arra használják, hogy a phono patronból érkező alacsony szintű jeleket LINE szintre emeljék.

Külső szíjhajtás alumínium öntvénytálcával
TN-3B

Szíjhajtást alkalmaznak annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék a motor eltömődését a tál külső peremének meghajtásával (amelynek átmérője, tömege és felülete nagyobb).

Luxus, többrétegű lakkfesték

Minden belső alkatrész robusztus és nagy sűrűségű MDF lábazatra van szerelve a merevség és a rezgéscsillapítás érdekében. Elegáns és elegáns kialakításának köszönhetően a TN-3B otthonosan néz ki a legtöbb hazai környezetben, és tökéletes környezetet teremt a bakelitlemezek hallgatásához.

33-⅓ és 45 rpm 2 sebességes lemezjátszó

A TN-3B támogatja a 33-⅓ és a 45 fordulat / perc értéket LP és EP lemezeknél. A minőségfejlesztés iránti ragaszkodásunk még a megmunkált alumíniumból kialakított indító/fordulatszám-választó forgó vezérlő szerkezetében is megmutatkozik.

USB digitális kimenet a digitális archiváláshoz
TN-3B

A hátlapon található USB-port CD-minőségű digitális hangot biztosít a PC/Mac számítógéphez, lehetővé téve az analóg könyvtár kiváló minőségű, digitális hangformátumban történő rögzítését/archiválását. Miután archiválta a bakelitét digitális formátumba, egyszerűen hallgathatja őket kint, okostelefonon/hordozható audiolejátszón vagy autójában (CD-R lemezre írva vagy memóriakártyára másolva) /rúd).

Az érintetlen jelátvitel érdekében aranyozott PHONO/LINE kimeneti terminálokat alkalmaznak, hogy megakadályozzák az analóg audio jelek minőségromlását az oxidáció következtében.

Szigetelő lábak kiváló ütéselnyeléssel
TN-3B

A szigetelő lábak egy megmunkált alumínium héjat tartalmaznak, amely tetején egy gumipárna található, amely a nagy sűrűségű MDF lábazathoz van rögzítve. Kiváló ütéselnyelő tulajdonságainak köszönhetően a TN-3B nagyon ellenáll az akusztikus visszacsatolásnak.

Méhsejt mintás alsó panel

Annak érdekében, hogy a szekrény elegáns kialakítása a merevség veszélyeztetése nélkül valósuljon meg, az alsó panelt méhsejt mintával nyomtatják, amely minimalizálja a nemkívánatos rezgéseket.

Jellemzők egy pillantásra

 • Szíjhajtó mechanizmus
 • 2 sebességes forgótányér, amely 33 ⅓ és 45 fordulat / perc sebességgel rendelkezik
 • Késélű, csuklós pontú hangkar, amelyet a SAEC csúcskategóriás hangkargyártó tervezett
 • Öntött alumínium tál
 • Beépített PHONO EQ erősítő kompatibilis az MM típusú patronokkal
 • Hi-fi minőségű op-erősítő, NJM8080, PHONO EQ színpadon
 • Korcsolyázás elleni mechanizmus
 • USB digitális audio kimenet a rekordok digitalizálásához PC/Mac számítógépen
 • PHONO/LINE analóg kimenet (kapcsolható)
 • Aranyozott oxidációálló kimeneti csatlakozók
 • Előre telepített AT-VM95E patron, amelyet az audio-technica szállít
 • Merev, nagy sűrűségű MDF lábazat többrétegű lakkbevonattal
 • Ütéscsillapító szigetelő lábak
 • GND terminál
 • RoHS -kompatibilis

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Gyártó: ELAC
Raktáron / Tesztelhető

Elac Miracord 50 Analóg Lemezjátszó

198.800 Ft 179.990 Ft
Gyártó: TEAC
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

TEAC TN-350 lemezjátszó

164.900 Ft 148.410 Ft
Gyártó: Denon
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Denon DP-300F Analóg Bakelit Lemezjátszó

159.990 Ft
Gyártó: Denon
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Denon DL-103R Alacsony kimenetű MC hangszedő

159.990 Ft
Árukereső.hu Árukereső.hu