Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Taga Harmony TAV607F 3 utas álló hangfal pár

Kapható választék:
Szín:
139.900 Ft (110.157 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Taga Harmony TAV607F 3 utas álló hangfal pár

ZENEI UTAZÁSA!
Új generációs audio-video sorozat


Az új generációs audio-video sorozat nem az elődök evolúciója - ez egy teljesen új megközelítés e vonal kialakításához és hangzásához. Az Audio-Video évek óta vezető szerepet játszik az árcsoportjában a megfizethető dizájn és a hangzás szempontjából. A következő audio-video generáció stílusa, anyagai és hangminősége tovább erősíti vezető pozícióját ebben a szegmensben és messze túl.

A TAV-607F tervezésénél az volt a célunk, hogy remek hangzású, vonzó hangszórókat hozzunk létre, amelyeket költségvetési áron kínálnak, ami az Audio-Video sorozat jellemzője. 

Mint mindig, leginkább az intenzív hallgatási tesztekre és a hangbeállításokra összpontosítottunk, nem pedig arra, hogy tökéletes specifikációkat készítsünk papíron, mert a zene és általában a hang érzelmekről, érzésekről és szenvedélyről szól.  
A végeredmény olyan hangszórókat eredményezett, amelyek mély, tökéletesen szabályozott és meghatározott basszust, sima és gazdag közepes és vonzó, részletgazdag és kristálytiszta hangmagasságokat, valamint nagyon nyitott és tágas hangszínteret kínálnak.

A TAV-607F kiemelkedik a selyemkupola magassugárzónk által előállított részletes és gazdag hangzással, nyitott és természetes közepes teljesítménnyel, köszönhetően az új 6,5 hüvelykes középsugárzó meghajtónak, amely mély és élethű basszussal párosul, amelyet két 6,5 hüvelykes mélysugárzó generál.

A TAV-607F büszkén folytatja elődeinek örökségét, és bebizonyítja, hogy Audio-Video sorozatunk az eddigi egyik legjobb akció a hangszórókban!


FŐBB JELLEMZŐK és változások az előző generációs 

2. generációs TLIE-I házhoz (Taga Low Interference Enclosures) képest - merevebb szerkezet a nem kívánt rezonanciák korlátozása érdekében: vastagabb 21 mm-es MDF első terelőlemez (15 mm volt) és további belső merevítés. 
Megnövelt belső térfogat (a burkolat mélysége 25 cm-ről 28 cm-re nőtt) a jobb basszus teljesítmény érdekében.
A meredek burkolat teteje elölről hátrafelé kb. 4 fokosra hajlik, hogy tovább korlátozza a nem kívánt rezonanciákat és turbulenciákat.

Teljesen új lábak tüskékkel - teljesen új nylon lábak és alumínium tüskék. 
A lábak kivételesen merevek és vastagok, így szinte tökéletesen elkülönítik a hangszórókat a padlótól, növelik a hang átlátszóságát, valamint jobban meghatározzák és szabályozzák a mélyhangokat. 
Az elegáns és diszkrét lábkialakítás alapja a prémium Platinum v.3 sorozat lábai. 
Extra sikket adnak a TAV hangszórókhoz. 
A kialakítás lehetővé teszi a lábak cserélhető használatát tüskékkel vagy csak a tüskékkel.

Új kiváló minőségű burkolatcsillapító anyag az állóhullámok jobb lebontására, a rezonanciák csökkentésére és a torzítások korlátozására, ami javítja a hang simaságát és jellemzőit minden tartományban. 

A szekrény elülső paneljein elhelyezett új TAGA Harmony logó kitűző , amely elegáns és megmutatja törekvésünket és szenvedélyünket a hangteljesítmény tökéletes harmóniája iránt.

A továbbfejlesztett 1 ”(25 mm) selyemkupola nagyfrekvenciás meghajtó , túlméretezett Φ70 mágnessel, ferrofluid hűtéssel és nagy teherbírású réz hangtekerccsel képes kezelni a nagy teljesítményt, és teljesítménye nagyon pontos, tiszta, sima, részletes és légies hang.

2. generációs TWG-I magassugárzó előlap (Taga WaveGuide)- a magassugárzó előlapjának speciális, kürtszerű kialakítása, homorú diffúzorok felhasználásával, egyenletes és sík hangeloszlást biztosít a vezető tengelyén belül és kívül. A legújabb kiadásban az alakot és a mélységet úgy alakították át, hogy jobb hangáramlást és még szélesebb szórást tegyen lehetővé, ami hozzájárul a háromdimenziósabb és természetesebb hangszínpad kialakításához. Az alkatrészek számának minimalizálása jobb szerkezeti merevséget, kisebb torzításokat és rezonanciákat jelent.

Új 6,5 ”(165 mm) középkategóriás meghajtó- egy nagyobb, merevebb és ultrakönnyű, rugalmas gumifelfüggesztésű polipropilén kúp gyors mozgást, sima, gazdag és nagyon természetes középtartományú frekvencia-választ ad A nagy teljesítményű hangtekercs és a Φ80 mágnes képes elviselni a magas hőmérsékletet és a tápfeszültséget. A lapos porvédősapka támogatja a légáramlást és simítja a frekvenciaátvitelt. 

Továbbfejlesztett kettős 6,5 ”(165 mm) mélysugárzó-meghajtók - ultrakönnyű polipropilén kúp rugalmas gumifelfüggesztéssel, Φ90 mágneses szerkezettel, nagy igénybevételű hangtekercsekkel és a merevebb vezetővázzal ellátott tekercselőzetekkel úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak a nagyobb teljesítménynek és a hosszabb működési időnek. növekszik a vezető hőmérséklete, és ennek eredményeként mélyebb, zenésebb és pontosabb basszusreakciót generál A lapos porvédősapka támogatja a légáramlást és simítja a frekvenciaátvitelt.

Tervezés
Padlón álló, háromutas, 4 meghajtó TLIE-I ház
keresztezési pontjai: 550Hz, 3kHz
Teljesítménykezelés 20 - 120 W (ajánlott erősítő teljesítmény)
90 W RMS
Frekvencia válasz 40Hz - 25kHz
Bassreflex Első single
Impedancia 6ohm
Érzékenység 91dB
Nagyfrekvenciás meghajtó 25 mm (1 ”), TWG
Közepes vezető 165 mm (6,5 ")
Basszusgitáros 2 x 165 mm (6,5 ")
Jellemzők / kiegészítők Láb
Alumínium tüskék
Méretek (H x Sz x M) 98 x 21 x 29 cm (láb / tüskék nélkül)
102,5 x 21 x 29 cm (lábakkal / tüskékkel együtt)
Súly 14 kg / db (láb nélkül)
Vinil színek
 
 
FeketeFekete
Modern wengeModern wenge
TölgyTölgy
DióDió
fehérfehér

TAV-607F

CABINET

TLIE-I - A Taga alacsony interferencia-házak 2. generációja kiváló minőségű, nagy sűrűségű MDF lapokból készül (21 mm az első terelőlemeznél és 12 mm más falaknál), belső merevítőkkel a merevség és a határ növelése érdekében minden nem kívánt rezonancia. 

A formák nemcsak a csodálatos és modern megjelenés érdekében vannak tökéletesen kialakítva, hanem elsősorban a nem kívánt rezgések, diffrakciók vagy turbulenciák csökkentésére, amelyek befolyásolhatják a hangteljesítményt.A meredek burkolat teteje elölről hátrafelé kb. 4 fokosra hajlik, hogy tovább korlátozza a nem kívánt rezonanciákat és turbulenciákat.

A ház csúcsteljesítményű csillapító anyagát használják az állóhullámok jobb lebontására, a rezonanciák csökkentésére és a torzítások korlátozására, ami javítja a hang simaságát és jellemzőit minden tartományban.


Nylon lábak és alumínium tüskék. 
A lábak kivételesen merevek és vastagok, így szinte tökéletesen elkülönítik a hangszórókat a padlótól, növelik a hang átlátszóságát, és jobban meghatározzák és szabályozzák a mélyhangokat. 

A gondosan megválasztott, kiváló minőségű vinil kivitel nagyon tartós, elegáns, utánozza a természetes fa textúráját és nagyon kellemes tapintású. A vinil kiviteleket precíz berendezéssel, a legjobb megjelenés érdekében, precízen alkalmazzák a szekrényekben.


NAGYfrekvenciás vezető:

1. T-YOKE / oszlopdarab
2. Túlméretes ferritmágnes    
3. Felső lemez 
4. Hangelnyelő pamut
5. Réz hangtekercs                         
6. Fekete selyemkupola
7. TWG-I előlap (2 db)

Frissített 1 ”(25 mm) selyemkupola nagyfrekvenciás meghajtóval a túlméretezett magnet70 mágnes, a ferrofluid hűtés és a nagy teherbírású réz hangtekercs képes kezelni a nagy teljesítményt, és teljesítménye nagyon pontos, tiszta, sima, részletes és légies hang.

2. generációs TWG-I magassugárzó előlap (Taga WaveGuide) - a magassugárzó előlapjának speciális, kürtszerű kialakítása, konkáv diffúzorok alkalmazásával, egyenletes és lapos hangeloszlással segíti a meghajtó tengelyét és azon kívül.
A legújabb kiadásban az alakot és a mélységet úgy alakították át, hogy jobb hangáramlást és még szélesebb szórást tegyen lehetővé, ami hozzájárul a háromdimenziósabb és természetesebb hangszínpad kialakításához. Az alkatrészek számának minimalizálása jobb szerkezeti merevséget, kisebb torzításokat és rezonanciákat jelent.


KÖZEPES HASZNÁLÓ / BASSZUS VEZETŐ

1. T-YOKE / pólusdarab
2. Túlméretes ferritmágnes            
3. Felső lemez
4. Terminál
5. Ferrum fröccsöntött ház antioxidációs felületi eljárással
6. Pók
7. Réz hangtekercs
8. Polipropilén kúp és gumi körzet
9. Polipropilén lapos porvédős sapka Az


ultrakönnyű polipropilén kúp rugalmas gumifelfüggesztéssel, túlméretes mágneses szerkezettel (Φ80 középtartományhoz; Φ90 mágnes basszusgitárhoz), nagy teherbírású hangtekercshez és tekercselőhöz, amely merevebb vezetőfülkével van ellátva, úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagyobb teljesítménynek és hosszabb Működési idő a vezető hőmérsékletének növekedése nélkül, sima, gazdag és nagyon természetes középtartományú frekvencia-válasz, valamint mély, zenei és precíz basszus létrehozása érdekében. 
A lapos porvédősapka támogatja a légáramlást és simítja a frekvenciaátvitelt.


BASSREFLEX BOM Bassreflex Omnidirectional Module - alacsony turbulencia és nagy sebességű portok, konkáv diffúzorokat használva az alacsony frekvenciák fokozottabb eloszlásához. CROSSOVER Kiváló minőségű, szorosan tolerálható és pontosan megválasztott keresztező elemek és belső vezetékek az abszolút hangsemlegesség, a hosszú távú teljesítmény és a megbízhatóság érdekében. BELSŐ BEKÖTÉS A TAGA Harmony kiváló minőségű belső vezetéket használ, amely összeköti a keresztezéseket az illesztőprogramokkal, biztosítva, hogy a vevőből vagy az erősítőből érkező hangjelek ne veszítsenek el semmilyen fontos részletet az illesztőprogramokhoz vezető utakról.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Gyártó: Wilson
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

WILSON SIX Álló hangsugárzó pár fekete szín

129.990 Ft
Gyártó: Wilson
Szállítási idő 1-3 munkanap

WILSON RAPTOR 5 álló hangfal

119.990 Ft
Gyártó: Polk Audio
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

POLK AUDIO T50 3 utas álló hangsugárzó

119.990 Ft 99.990 Ft
Gyártó: MacAudio
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

macAudio PA 1500 Nagy teljesítményû partihangrendszer

109.990 Ft
Árukereső.hu Árukereső.hu