Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Taga Harmony TAV607 5.0 Cinema Pack

Kapható választék:
Szín:
239.900 Ft (188.898 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Taga Harmony TAV607 5.0 Cinema Pack

ZENEI UTAZÁSOD!
Új generációs Audio-Video sorozat


Az új generációs Audio-Video sorozat nem az elődei evolúciója – ez egy teljesen új megközelítés a vonal kialakításához és hangzásához. Az Audio-Video már évek óta vezető szerepet tölt be árcsoportjában a megfizethető áron kínált finom dizájn és hangzás tekintetében. A következő Audio-Video generáció stílusa, anyagai és hangminősége tovább erősíti vezető pozícióját ebben a szegmensben és messze túl is.

A TAV-607F tervezésekor az volt a célunk, hogy szemet gyönyörködtető hangszórókat hozzunk létre, kiváló hangzással, melyeket olcsó áron kínálunk, ami az Audio-Video sorozat ismérve. 

Mint mindig, leginkább az intenzív hallgatási tesztekre és a hangbeállításokra összpontosítottunk, nem pedig arra, hogy papíron tökéletes specifikációkat hozzunk létre, mivel a zene és általában a hang az érzelmekről, érzésekről és szenvedélyről szól.  
A végeredmény olyan hangszórókat eredményezett, amelyek mély, tökéletesen szabályozott és határozott basszust, lágy és gazdag középtartományt és vonzó, részletgazdag és kristálytiszta magas hangokat, valamint nagyon nyitott és légies hangteret kínálnak.

A TAV-607F kiemelkedik a selyemdóm magassugárzónk által produkált részletgazdag és gazdag hangzással, nyitott és természetes középhang-teljesítménnyel az új, 6,5 hüvelykes középső meghajtónak köszönhetően, valamint a kettős 6,5 hüvelykes mélysugárzó által generált mély és élethű basszussal.

A TAV-607F büszkén folytatja elődei örökségét, és bebizonyítja, hogy Audio-Video sorozatunk a valaha volt egyik legjobb akció a hangsugárzókban!


FŐBB JELLEMZŐK és változtatások az előző generációs 

2. generációs TLIE-I házhoz képest (Taga Low Interference Enclosures) – merevebb szerkezet a nem kívánt rezonanciák korlátozására: vastagabb 21 mm-es MDF elülső terelőlemez (15 mm volt) és további belső merevítés. 
Megnövelt belső hangerő (a ház mélysége 25 cm-ről 28 cm-re nőtt) a jobb basszusteljesítmény érdekében.
A meredek burkolat teteje körülbelül 4 fokkal elölről hátrafelé dől, hogy tovább korlátozza a nem kívánt rezonanciákat és turbulenciákat.

Teljesen új lábak tüskékkel – teljesen új nylon lábak és alumínium tüskék. 
A lábak kivételesen merevek és vastagok, így szinte tökéletesen elszigetelik a hangszórókat a padlótól, és növelik a hang átlátszóságát, valamint jobb felbontást és vezérlést biztosítanak a mélyhangokhoz. 
Az elegáns és diszkrét lábkialakítás a prémium Platinum v.3 sorozat lábismeretén alapul. 
Extra eleganciát adnak a TAV hangszóróknak. 
A kialakítás lehetővé teszi a lábak felcserélhető használatát tüskékkel vagy csak tüskékkel.

Új, kiváló minőségű burkolat csillapító anyag , amely jobban megtöri az állóhullámokat, csökkenti a rezonanciákat és korlátozza a torzításokat, ami javítja a hang simaságát és tulajdonságait minden tartományban. 

A szekrény előlapjain elhelyezett TAGA Harmony új logós kitűző , amely elegáns és a hangteljesítmény tökéletes harmóniájára való törekvésünket és szenvedélyünket mutatja.

A továbbfejlesztett 1”-es (25 mm-es) selyemkupola nagyfrekvenciás meghajtó túlméretezett Φ70 mágnessel, ferrofluid hűtéssel és nagy teljesítményű réz hangtekerccsel képes kezelni a nagy teljesítményt, és teljesítménye nagyon pontos, tiszta, sima, részletgazdag és légies hangzás.

2. generációs TWG-I magassugárzó előlap (Taga WaveGuide)- A magassugárzó előlapjának speciális, kürtszerű kialakítása, amely homorú diffúzorokat használ, elősegíti a hang egyenletes és egyenletes eloszlását a meghajtó tengelyében és azon kívül. A legújabb kiadásban a formát és a mélységet újratervezték, hogy a hangfolyam jobb áramlását és még szélesebb szórását tegye lehetővé, ami háromdimenziósabb és természetesebb hangteret hoz létre. Az alkatrészek számának minimalizálása jobb szerkezeti merevséget, kisebb torzításokat és rezonanciákat jelent.

Új 6,5”-es (165 mm-es) középkategóriás meghajtó– a nagyobb, merevebb és ultrakönnyű polipropilén kúp rugalmas gumi felfüggesztéssel gyors mozgást és sima, gazdag és nagyon természetes középfrekvencia-választ biztosít. A nagy teljesítményű hangtekercs és a Φ80 mágnes ellenáll a magas hőmérsékletnek és a bemeneti tápfeszültségnek. A lapos porvédő sapka támogatja a levegő áramlását és egyenletesebbé teszi a frekvenciaválaszt. 

Továbbfejlesztett kettős 6,5”-es (165 mm-es) mélysugárzó meghajtók – ultrakönnyű polipropilén kúp elasztikus gumi felfüggesztéssel, Φ90 mágneses szerkezettel, nagy teherbírású hangtekerccsel és merevebb meghajtóvázzal bevont tekercsformázóval, hogy ellenálljanak a nagyobb teljesítmény kezelésének és a hosszabb működési időnek anélkül növeli a meghajtó hőmérsékletét, ami mélyebb, zeneibb és precízebb basszusreakciót eredményez. A lapos porvédő sapka támogatja a levegő áramlását és egyenletesebbé teszi a frekvenciaválaszt.

TervezésPadlón álló, 3 utas, 4 meghajtós
TLIE-I tokozás
Keresztezési pontok: 550Hz, 3kHzErőkezelés20 - 120 W (ajánlott erősítő teljesítmény)
90 W RMSFrekvenciaválasz40Hz - 25kHzBasszreflexElülső kislemezImpedancia6 ohmÉrzékenység91 dBNagyfrekvenciás meghajtó25 mm (1”), TWG-IKözépkategóriás vezető165 mm (6,5 hüvelyk)Basszus driver2 x 165 mm (6,5 hüvelyk)Jellemzők/tartozékokLábak
Alumínium tüskékMéretek (Ma x Sz x Mé)98 x 21 x 29 cm (láb / tüskék nélkül)
102,5 cm (magasság lábbal / tüskékkel)Súly14 kg / db. (láb kivételével)

Vinyl színek
 
FeketeFekete
Modern wengeModern wenge
TölgyTölgy
DióDió
fehérfehér

TAV-607F

SZEKRÉNY

TLIE-I – A Taga Low Interference Enclosures 2. generációja kiváló minőségű, nagy sűrűségű MDF lapokból készül (21 mm az elülső terelőlemezhez és 12 mm a többi falhoz), belső merevítéssel a merevség növelése és a korlátozás érdekében. bármilyen nem kívánt rezonancia. 

A formákat tökéletesen úgy alakították ki, hogy ne csak csodálatosnak és modernnek tűnjenek, hanem elsősorban azért, hogy csökkentsék a nem kívánt rezgéseket, diffrakciókat vagy turbulenciákat, amelyek befolyásolhatják a hangteljesítményt.A meredek burkolat teteje körülbelül 4 fokkal elölről hátrafelé dől, hogy tovább korlátozza a nem kívánt rezonanciákat és turbulenciákat.

Csúcskategóriás burkolat csillapító anyagot használnak az állóhullámok jobb feltörésére, a rezonanciák csökkentésére és a torzítások korlátozására, ami javítja a hang simaságát és tulajdonságait minden tartományban.


Nylon lábak és alumínium tüskék. 
A lábak kivételesen merevek és vastagok, hogy szinte tökéletes elszigeteljék a hangszórókat a padlótól, és növeljék a hang átlátszóságát, valamint jobb felbontást és jobb vezérlést biztosítanak a mélyhangokhoz. 

A gondosan kiválasztott kiváló minőségű vinil bevonatok nagyon tartósak, elegánsak, utánozzák a természetes fa textúráját és nagyon kellemes tapintásúak. A vinil felületeket precíz gépekkel szépen felhordják a szekrényekre, hogy a legjobb megjelenést biztosítsák.


NAGYFREKVENCIA MEGHAJTÓ

1. T-YOKE / Rúddarab
2. Túlméretes ferritmágnes    
3. Felső lap 
4. Hangelnyelő pamut
5. Réz hangtekercs                         
6. Fekete selyemkupola
7. TWG-I Elülső előlap (2 db)

Továbbfejlesztett 1” (25 mm) selyemkupola nagyfrekvenciás meghajtóval A túlméretezett Φ70 mágnes, a ferrofluid hűtés és a nagy teherbírású réz hangtekercs nagy teljesítményt képes kezelni, és teljesítménye nagyon pontos, tiszta, sima, részletgazdag és légies hangzás.

2. generációs TWG-I magassugárzó előlap (Taga WaveGuide) – a magassugárzó előlapjának speciális, kürtszerű kialakítása, homorú diffúzorokat használva elősegíti a hang egyenletes és egyenletes eloszlását a meghajtó tengelyén belül és kívül.
A legújabb kiadásban a formát és a mélységet újratervezték, hogy a hangfolyam jobb áramlását és még szélesebb szórását tegye lehetővé, ami háromdimenziósabb és természetesebb hangteret hoz létre. Az alkatrészek számának minimalizálása jobb szerkezeti merevséget, kisebb torzításokat és rezonanciákat jelent.


MIDRANGE Driver / BASS Driver

1. T-YOKE / Pólusdarab
2. Túlméretes ferritmágnes            
3. Felső lemez
4. Kivezetés
5. Ferrum fröccsöntött ház antioxidációs felülettel
6. Spider
7. Réz hangtekercs
8. Polipropilén kúp és gumi burkolat
9. Polipropilén lapos porvédő sapka


Ultrakönnyű polipropilén kúp elasztikus gumi felfüggesztéssel, túlméretezett mágnesszerkezettel (Φ80 a középső hangokhoz; Φ90 mágnes a basszushoz), nagy teherbírású hangtekerccsel és tekercsformázóval, amely merevebb meghajtóvázzal van felszerelve, hogy ellenálljon a nagyobb teljesítménynek és hosszabbnak. működési idő a meghajtó hőmérsékletének növelése nélkül, ami egyenletes, gazdag és nagyon természetes középfrekvencia-választ, valamint mély, zenei és precíz basszust eredményez. 
A lapos porvédő sapka támogatja a levegő áramlását és egyenletesebbé teszi a frekvenciaválaszt.


BASSREFLEX BOM Bassreflex Omnidirectional Module – alacsony turbulenciájú és nagy sebességű portok, amelyek homorú diffúzorokat használnak az alacsony frekvenciák fokozott szórására. CROSSOVER Kiváló minőségű, szűk tűréshatárú és pontosan megválasztott crossover alkatrészek és belső vezetékek az abszolút hangsemlegesség, a nagy hosszú távú teljesítmény és a megbízhatóság érdekében. BELSŐ KEZELÉS A TAGA Harmony kiváló minőségű belső vezetékeket használ, amelyek összekötik a kereszteződéseket a meghajtókkal, biztosítva, hogy a vevőből vagy az erősítőből érkező audiojelek ne veszítsenek el semmilyen fontos részletet a meghajtókhoz vezető úton. KÖTÉSZÉPEK

Kiváló minőségű, aranyozott banánkötő oszlopok, amelyek akár 10AWG-ig nyers hangszórókábeleket és a legnépszerűbb csatlakozótípusokat fogadják. 

 
 

2021/22-es év díj

Audio-Video
Audio-Video
TAV-607F "ÉV DÍJ"
LETÖLTÉS 
hificlass
hificlass
TAV-607F "LEGJOBB VÁSÁRLÁS"
LETÖLTÉS 
intereo
wstereo
TAV-607F
LETÖLTÉS 
Audio-Video
Audio-Video
TAV-607F "AJÁNLÁS"
LETÖLTÉS 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Gyártó: TAGA Harmony
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Taga Harmony TAV607 5.0 hangfal szett

239.900 Ft 199.900 Ft
Gyártó: Polk Audio
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Polk Audio T50 5.0 hangfal szett

239.970 Ft 199.990 Ft
Gyártó: TAGA Harmony
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Taga Harmony TAV506 5.1 Cinema Pack

204.900 Ft
Gyártó: Magnat
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Magnat Monitor Supreme 802 házimozi hangfalszett

274.990 Ft 209.900 Ft
Gyártó: Denon
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Wilson Viper 5.0 házimozi hangfal szett

179.990 Ft
Árukereső.hu Árukereső.hu