Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Kedves látogató!

Engedje meg, hogy Cégünk, rövid bemutatásával kezdjem. Cégünk 1992-ben alakult, így 2018-ben 26-éves fennállását ünnepelheti. Kezdetben főként autóhifi, és autóriasztó telepítése volt a fő tevékenységi kör, de később a régiónkban vezető szerepet töltöttünk be Házi-mozi, és sztereó rendszerek világában is.

2012-ben egyesültünk a Proteusaudio-val, hogy Győrben elsőként foglalkozhassunk szélesebb körben igényes házimozival.

Felismertük, hogy a Delta hátterével, a Proteusaudio elismert tudásával komoly sikereket érhetünk el.

Sajnos az utóbbi években a Nyugat-Magyarországi kínálat drasztikusan csökkent. Hozzáértő kereskedőkkel csak elvétve találkoztunk. Legtöbb esetben már ők is belefásultak a szakmájukba, és a könnyebb utat választották: Nívón aluli termékeket forgalmaztak, melyek minősége nem érte el a minimális használati értéket sem.

Nekünk elhivatott célunk, hogy a részletes tájékoztatást követően a gyakorlatban is megmutassuk azt, amiről beszélünk, hisz csak így lehetünk hitelesek.

Tabuk nélkül beszélünk a rendszereink előnyeiről, és hátrányairól, hogy a tudás megszerzése után ügyfeleink választhassák ki a nekik leginkább megfelelő készülékeket.

A telepített rendszereink mindegyike valódi értéket jelent, melyet a hét mindennapján megelégedettséggel használhat Ön, és családja.

Célul tűztük ki, hogy adott ár kategóriába tartozó eszközök közül a legjobbakat válogassuk ki, és

NE NEVET ÉRTÉKESÍTSÜNK A VALÓDI ÉRTÉKÜK TÖBBSZÖRÖSÉÉRT.

Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek kínálatunkban felső kategóriás készülékek, sőt. Pontosan tudjuk, hogy minőségnek ára van. A gondolat menetünk viszont egészen más. Mi egy megadott összeg alapján készítünk tervet. (Minden esetben rendszerben gondolkozunk tehát) Ez után az ügyfél meghallgatja, és módosíthatja az ajánlatunk egyes elemeit, a saját ízlésének megfelelően, hisz tudjuk, nincs két egyforma fül pár.

A lényeg viszont csak ez után jön, mivel tudjuk, hogy egy komoly rendszer csak annyira komoly, amennyire azt beállítják. Sok ember jön be hozzánk, és már-már szidja a házimozit alapjaiban, mert ő komoly összeget fordított rá, viszont nem azt kapta végül, amit elvárt. A legtöbb esetben a termékek kiválasztása helyes volt, csak beállítás nélkül a tudása csekély mértékét mutatta meg végül. Mi természetesen igény esetén telepítjük is rendszereinket, és elmagyarázzuk azok kezelését, hogy teljes mértékben használni is tudja majd a rendszere teljes tudását.

Bemutató termünk széles választékát itt találja. Egyeztetés után bármelyik rendszerünk meghallgatható. Akár az Ön otthonában is.

Hiszünk abban, hogy a részletes, és hozzáértő szakértelemmel mind több elégedett ügyfelet szerezhetünk, és tarthatunk meg. Ezt erősítve időről időre igyekszünk tesztelni az újdonságként megjelenő modelleket.

Nálunk nyíltan megkérdezheti azt, amit máshol csak árnyaltan írnak körül. Kérdezze meg, hogy melyik az a rendszer, amely az otthonában a leginkább megfelelő lesz. Mi tudjuk, hogy minden ember más, ezáltal mások az igényeik. Mindenkinek más tetszik. (Valaki például azt szereti, hogy dübörögjön a szoba, és üvöltsön a zenében a magas hang. Ha ez kell, akkor biztosan tudunk ilyet is, de ha nem, akkor egy homlokegyenest más karakterű rendszert tudunk tervezni.)

Teljesen más rendszert ajánlunk Panel lakásba, nagy galériás családi házba, és tetőtéri kis szobába. Mi elfogultságoktól mentesen tudunk ajánlani a világ legismertebb, és legkomolyabb elektronikái közül. Ezt hívják pártatlanságnak.

Véleményünk ettől függetlenül van, és ezt meg is osztjuk másokkal. A véleményünk a hallottak alapján formálódik, amit immáron két szinten tudunk bemutatni az érdeklődőknek. Tudjuk, csak így lehetünk hitelesek.

Nálunk nem az számít, hogy az ismerős mit ajánlott (amellett, hogy tiszteletben tartjuk mindenkinek a véleményét, tudni kell, hogy mindenkinek az a legjobb, ami neki van, ez viszont általában közel sincs így.) hanem az, hogy az ügyfélnek, Önnek mire van szüksége.

Számunkra a legfontosabb az ügyfél legteljesebb mértékű megelégedettsége. Megtiszteltetés számunkra, ha csupán a szaktanácsunkkal is segíthetünk. Mi a kommunikációban hiszünk, ahol Ön, mint leendő ügyfél elmondja, hogy pontosan mit szeretne, mik a kívánalmai. E mellett kötelességünknek érezzük, hogy a tudásunknak megfelelően tájékoztassunk mindenkit, hogy milyen szempontok szerint lehet minőségileg besorolni bármilyen hang vagy Házi-Mozi rendszert.

A nevem Papatyi Tibor, és több mint 18 év tapasztalatom van a Házi-Mozi, és az Autó hifi területéről, melyet igyekszem folyamatosan fejleszteni.  Ez idő alatt rengeteg rendszert terveztem és kiviteleztem. Volt lehetőségem szinte az összes elektronikát, hangfalat tesztelni telepíteni, amit ma Magyarországon kapni lehet, vagy lehetett.

Cégünk nem elsősorban Webáruház. Mi a személyes kapcsolatokban bízunk. Csak személyesen lehet átélni azt a varázst, melyet a kristálytiszta hangzás biztosít. A mozi ez után az élmény után csak egy pénzkidobásnak fog tűnni. Amennyiben mégis az interneten szeretne vásárolni, vagy csak tanácsot szeretne tőlünk kérni, akkor is hívjon bizalommal. Tudásunk legjavával fogjuk kiszolgálni akár személyes, vagy virtuális találkozásról is legyen szó.

Célunk, hogy minden túlzásoktól mentes rendszert tervezzünk, mely az egész család igényeit kielégíti, legyen szó technikai paraméterekről, kezelhetőségről, vagy megjelenésről.

Minden termékünk hivatalos, a Magyarországi importőrön keresztül érkezik, így biztosan talál majd a termék csomagjában magyar nyelvű használati útmutatót, és garancia levelet.

Ezzel a rendszerrel biztosan nem mi leszünk a legolcsóbbak a piacon, de az egyik leghitelesebbek biztosan. Mi ennek élünk, hogy holnap is fennmaradjunk, és ezután is segítséget tudjunk nyújtani, ha szüksége van rá, a vásárlás után is. Mi sosem fogjuk azt kommunikálni, hogy "itt vedd meg" ,a "legolcsóbbak vagyunk", és "vásárolj már".

Megpróbálunk ember közelebbi cég maradni.

Tudjuk, hogy bármilyen jó termékről is legyen szó, az értékesítést nagyban befolyásolja a termék eladás utáni visszajelzései, azok esetleges meghibásodásainak kezelése.

Mi a vásárlás után is törődünk ügyfeleinkkel. Akár beállítás, akár terméktámogatás, vagy csak baráti tanácsról legyen szó.

Amit ajánlani tudunk:

- Megrendelést követően 24 órán belüli ingyenes kiszállítás az ország egész területére. /Trans O Flex futárszolgálattal, utánvétes, vagy előreutalásos fizetési lehetőséggel 50eFt érték felett./ /Az 50eFt alatti megrendelések esetében egységesen 2000Ft a szállítási költség.

- Terméktámogatás: Használati útmutató, egyéb technikai információ, esetleges szoftverfrissítések, alkatrész, illetve kiegészítők biztosítása.

- Versenyképes fogyasztói árak, igény esetén egyedi árak biztosítása.

- Mivel mi bízunk termékeinkben, ezért a termékek megismerését segítve szívesen bemutatjuk azt az Ön otthonába, vagy itt nálunk a bemutatóteremben.

-   Helyszíni felmérés, és árajánlat készítése.

-   Rendszer tervezés, és építés egyedi árajánlat alapján.

-   Termékeinket kedvezményesen telepítjük.

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket azzal, hogy elolvasta ezt a bemutatkozó levelet. Amennyiben kérdése lenne, vagy egy személyes találkozót szeretne velünk, akkor egyeztessünk a következő elérhetőségeink egyikén.

A honlapunkon felmerülő esetleges hibákért elnézését kérjük, de felelősséget nem tudunk vállalni az esetleges technikai, vagy kép hibákért. Megpróbáljuk a legkisebb hiba nélkül végezni munkánkat, hogy ez ne forduljon elő.

Szolgáltató adatai:

Honlap üzemeltetője:

Neve:

 

Varga Tibor ev.

Adószám:

 

46889346-2-28

Bankszámlaszám:

 

59800060-10001875 (Téti Takarék)

A székhely címe:

 

9028 Győr, Szent Imre u 144/B

Üzlet/telephely címe:

 

9028 Győr, Szent Imre u 103/A

Telefon és fax:

 

+ 36 96 414-968

Működési Engedély nyilvántartási száma: 13093

Működési engedélyt kiadta: Győr Megyei Jogú Város Jegyzője: Dr Lipovits Szilárd

Statisztikai számjel: 46889346-4520-231-08

Nyitva-tartásunk:

Hétfőtől - Péntekig 8:00 - 18:00

Szombat: 9:00 - 13:00

Vezetékes telefonszámunk: +3696414968

(Amennyiben ezen a számon nem érnek el bennünket, az azért van, mert nem az irodában, hanem a bemutató teremben, vagy a beszerelő műhelyünkben tartózkodunk. A nyitvatartási idő alatt biztosan itt vagyunk. Mobil telefonon ott is elérhetőek vagyunk. Amennyiben azt sem tudjuk felvenni, akkor pedig természetesen vissza fogjuk hívni. Köszönjük a türelmüket

Autóhifi, Motoros ruházat, Autóriasztó és egyéb szervizes ügyekben:

Kovács Zoltán +36703186355

E-mail:bolt@deltahifi.hu

Házimozi, hifi ügyekben: Papatyi Tibor +36204156699 (számhordozott szám. Vodafonos számként hívható)
E-mail: tibor.papatyi@hazimozigyor.hu

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz