Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

POLK AUDIO RESERVE R700 3 utas álló hangsugárzó pár

Kapható választék:
Szín::
799.990 Ft (629.913 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron / Tesztelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Youtube videók

Leírás

POLK AUDIO RESERVE R700 3 utas álló hangsugárzó pár

Az új R700 zászlóshajó álló hangsugárzó ideális a dizájnorientált fogyasztók számára, akik azt szeretnék, hogy hangfalak beleolvadjanak a környezetükbe. A merész, gazdag hangzású, zászlóshajónak számító 1"-os Pinnacle magassugárzó és az 5,25"-os Turbine membrán a Power Port 2.0-val kombinálva életet visz bármilyen helyiségbe. Merüljön el kedvenc zenei felvételeiben, vagy a heti moziesten az új Polk Reserve R700 zászlóshajó álló hangsugárzókkal.

Több mint 40 évnyi innováció, tervezés és prototípusgyártás eredményeként született meg a Polk zászlóshajó Legend sorozatánál is alkalmazott új, 1"-os, nagy felbontású Pinnacle gyűrűs magas hangsugárzó. A Polk Audio által kifejlesztett hangszóró ultra-tiszta, éles magas hangokat biztosít nem kívánt színeződések és torzítások nélkül. A Pinnacle magassugárzó finomra hangolt hullámvezetővel rendelkezik, amely drámaian javítja a magas frekvenciájú energia terjedését, biztosítva a széles "édes pontot", míg a kritikusan csillapított hátsó kamra segít legyőzni a nem kívánt rezonanciákat.

A Polk a Turbine membránt kifejezetten a zászlóshajó termékeihez fejlesztette ki, hogy biztosítsa a középtartomány természetes reprodukcióját, amelyre az emberi fül különösen érzékeny. A Turbine kónusz egyesíti a Polk saját fejlesztésű habmagját és a formázott Turbine geometriát, amely drámaian megnöveli a merevséget és a csillapítást, tömegnövelés nélkül. A Turbine mélysugárzóval minden részletet hallani fog és megtapasztalhatja a sima, részletes középhangokat és a könnyed basszust.

A Polk új Power Port 2.0 a sikeres Power Port technológia legújabb változata. A Power Port gondosan megtervezett kialakításán kívül, amely a porton keresztül simítja a levegő áramlását, amikor az kilép a hangfaldobozból, az X-Port azt sajátr zárt csövű abszorberrel egészíti ki, amelyek kifejezetten a nem kívánt doboz- és portrezonanciák ellen vannak hangolva. Ez a két technológia együttesen Power Port 2.0-ként működik, és sima, részletes hangzást biztosít. A kettős 8"-os mélysugárzókkal kombinálva hangosabb, tisztább basszust kap, miközben minimalizálják a turbulenciát és a port zaját.

A hang csak annyira jó, amennyire a forrás. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal a Polk Reserve R700 tiszta és részletgazdag high-end hangzást biztosít. A női énekhangok különösen simák és részletgazdagok, színezés nélkül. Ráadásul a minimum 40 kHz-es támogatás tökéletesen reprodukálja a legújabb High Resolution Audio fájlokat a továbbfejlesztett hangkiterjesztéssel.

 • Pinnacle magadssugárzó: Az új, gyűrűs sugárzóval ellátott magassugárzó kialakítása drámaian javítja a hang terjedését, miközben tiszta, éles és természetes magas hangokat biztosít.
 • Turbine membrán: sima és hihetetlenül részletes középhang visszaadást biztosítanak
 • Kettős 8" mélynyomó: Hosszúlöketű meghajtók mély, feszes, erőlködés nélküli basszust biztosítanak
 • Power Port 2.0 (szabadalom): Innovatív új portkialakítás lehetővé teszi, hogy a hagyományos reflex hangsugárzóknál mélyebben és hangosabban szólaljon meg az erőfeszítés nélküli basszus hangzás.
 • Prémium doboz merevítés CRC-vel: A fejlett precíziós, pontról pontra merevített dobozok az új Cabinet Resonance Control (CRC) segítségével kiküszöbölik a nem kívánt panelrezonanciákat.
 • Anti-diffrakciós mágneses rácsok: Az akusztikailag inaktív rácsok letisztult, esztétikus látványt biztosítanak a hangzás feláldozása nélkül.
 • Sokoldalú lábak: A helyiségtől függően használjon szőnyegbarát lábakat beépített tüskékkel vagy gumi lábakat a kemény padlófelületeken való stabilitás maximalizálásához; minden láb egyedileg szintezhető és beállítható.
 • Prémium, nagyméretű, 5-utas csatlakozók: Prémium csatlakozók a bi-wiring és bi-amping lehetőségével
 • A Polk USA által tervezett: A Reserve sorozatot a Polk mérnökei tervezték és hangolták a marylandi Baltimore-ban.
 • Opcionális magassági modul: A legmodernebb, magával ragadó függőleges térhatású hangzás érdekében adjon hozzá egy opcionális R900 magassági modult (falra szerelhető vagy a hangfal tetejére helyezhető).
 • Ajánlott teljesítmény: A legjobb minőség és teljesítmény eléréséhez csatornánként 100 W vagy annál nagyobb teljesítményű erősítő ajánlott.
 • Hi-Res Audio tanúsítvány: Tiszta és részletgazdag, magas frekvencia átvitelt biztosít egészen 40 kHz-ig a mai kiváló minőségű audio- és Hi-Res Audio-formátumok (például DSD, FLAC, WAV, ALAC és MQA) számára.
 • méretek: 329 x 1186 x 404 mm
 • nettó tömeg: 35.40 kg
ÜLJ MINDENHOL JOBBRA

PINNACLE GYŰRŰS RADIÁTOR MAGASSUGÁRZÓ

A Pinnacle Ring Radiator Tweeter jellegzetes hegyes alakja vezeti a nagy frekvenciájú hangok szóródását a helyiség körül. Ez az újítás kiszélesíti az édes helyet, és lehetővé teszi, hogy zenéit és filmjeit bárhol is élvezhesse, bárhol is ül.

ERŐ MOZGÁSBAN

TURBINÁS KÚPOS MÉLYSUGÁRZÓ

Úttörő turbina-konstrukciónk a kúp merevségének jelentős növekedését eredményezi a tömeg növekedése nélkül. Ez az újítás azt jelenti, hogy a mélysugárzó nagyobb pontossággal és sebességgel képes mozogni a jobb hangfelbontás érdekében, lehetővé téve a lélegzetelállító részletgazdagságot a zenéiben és filmjeiben.

TISZTA, RÉSZLETES, KÖNNYED BASSZUS

POWER PORT 2.0

A Polk új Power Port 2.0 a sikeres Power Port technológiánk legújabb verziója. A Power Port gondosan megtervezett kikötői kialakítása mellett, amely kisimítja a levegő áramlását, amikor kilép a szekrényből a porton keresztül, az X-Port hozzáad egy sor zárt csöves elnyelőt, amelyek kifejezetten a nem kívánt kabinet- és portrezonanciákra vannak hangolva. Ez a két technológia együttesen Power Port 2.0-ként működik, hogy zökkenőmentes, részletes hangot nyújtson. Kettős 8 ”mélysugárzókkal kombinálva hangosabb, tisztább basszust kap, miközben minimalizálja a turbulenciát és a port zaját.

 
FORMA ÉS FUNKCIÓ

KIVÉTELES SZEKRÉNY

A Reserve elegáns szekrénye az audioinnováció világát rejti. A szekrények gondosan keresztbe vannak erősítve a nem kívánt belső rezonanciák legjobb kiküszöbölése érdekében. A lekerekített külső sarkok minimális diffrakcióval segítik a szoba széleskörű eloszlatását, nyitott hangszínpadot hozva létre.

OPCIONÁLIS MAGASSÁG MODUL

A magával ragadó függőleges hangzáshoz adjon hozzá kompatibilis Reserve R900 magassági modulokat (külön megvásárolhatók). Ezek az opcionális magassági modulok gyönyörűen teljesítenek a legújabb házimozi technológiákkal, többek között: Dolby Atmos, DTS, DTS: X, DTS: X Virtual, IMAX Enhanced és Auro-3D.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu