Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

POLK AUDIO RESERVE R200 állványra helyezhető hangsugárzó pár

Kapható választék:
Szín::
319.990 Ft (251.961 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Youtube videók

Leírás

POLK AUDIO RESERVE R200 állványra helyezhető hangsugárzó pár

A Reserve széria jellemzője a visszafogott elegancia, minimalista dizájn és univerzális vonzerő. A Polk zászlóshajó hangsugárzók hangszóróit örökölve az R200 kivételes hangzást produkál, amely vetekszik a kétszeres áron kapható konkurens hangsugárzókkal.

Több mint 40 évnyi innováció, tervezés és prototípusgyártás eredményeként született meg a Polk zászlóshajó Legend sorozatánál is alkalmazott új, 1"-os, nagy felbontású Pinnacle gyűrűs magas hangsugárzó. A Polk Audio által kifejlesztett hangszóró ultra-tiszta, éles magas hangokat biztosít nem kívánt színeződések és torzítások nélkül. A Pinnacle magassugárzó finomra hangolt hullámvezetővel rendelkezik, amely drámaian javítja a magas frekvenciájú energia terjedését, biztosítva a széles "édes pontot", míg a kritikusan csillapított hátsó kamra segít legyőzni a nem kívánt rezonanciákat.

A Polk a Turbine membránt kifejezetten a zászlóshajó termékeihez fejlesztette ki, hogy biztosítsa a középtartomány természetes reprodukcióját, amelyre az emberi fül különösen érzékeny. A Turbine kónusz egyesíti a Polk saját fejlesztésű habmagját és a formázott Turbine geometriát, amely drámaian megnöveli a merevséget és a csillapítást, tömegnövelés nélkül. A Turbine mélysugárzóval minden részletet hallani fog és megtapasztalhatja a sima, részletes középhangokat és a könnyed basszust.

A Polk újonnan szabadalmaztatott X-Port egy Eigentone szűrőt (ETF) tartalmaz, amely torzításmentes, könnyed basszust kínál. Zárt csövű abszorberekből áll, amelyek kifejezetten a hagyományos hangszóró torzítások felfogására és kiküszöbölésére lettek hangolva. Az X-Port biztosítja, hogy a felső basszus és a középtartomány mentes legyen a port- és szekrényrezonanciáktól a sima, részletes hangzás érdekében.

A hang csak annyira jó, amennyire a forrás. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal a Polk Reserve R200 tiszta és részletgazdag high-end hangzást biztosít. A női énekhangok különösen simák és részletgazdagok, színezés nélkül. Ráadásul a minimum 40 kHz-es támogatás tökéletesen reprodukálja a legújabb High Resolution Audio fájlokat a továbbfejlesztett hangkiterjesztéssel.

 • Pinnacle magadssugárzó: Az új, gyűrűs sugárzóval ellátott magassugárzó kialakítása drámaian javítja a hang terjedését, miközben tiszta, éles és természetes magas hangokat biztosít.
 • A Turbine mélysugárzó: 6,5"-os Turbine membrán sima és hihetetlenül részletes középhang visszaadást biztosít
 • Polk szabadalmaztatott X-Port: Zárt csövű abszorberek, amelyek kifejezetten a hagyományos hangsugárzó torzítások felfogására és kiküszöbölésére lettek hangolva.
 • Anti-diffrakciós mágneses rácsok: Az akusztikailag inaktív rácsok letisztult, esztétikus látványt biztosítanak a hangzás feláldozása nélkül.
 • Ajánlott teljesítmény: A legjobb minőség és teljesítmény eléréséhez csatornánként 70 W vagy annál nagyobb teljesítményű erősítő ajánlott.
 • Prémium, nagyméretű, 5-utas csatlakozók: Prémium csatlakozók a bi-wiring és bi-amping lehetőségével
 • Hi-Res Audio tanúsítvány: Tiszta és részletgazdag, magas frekvencia átvitelt biztosít egészen 40 kHz-ig a mai kiváló minőségű audio- és Hi-Res Audio-formátumok (például DSD, FLAC, WAV, ALAC és MQA) számára.
 • méretek: 190 x 359 x 354 mm
 • nettó tömeg: 8.70 kg
  • Kivételesen hatásos basszus
  • Sima középtartomány és részletesség
  • Gyönyörű sztereó reprodukció
  • Kiváló házimozi részlet

  CSODÁLATOS HANGZÁS ÉS ELEGANCIA

  Alacsony visszafogottsággal a Reserve termékcsalád minimalista kialakítású, univerzális vonzerővel. A Polk kiemelkedő jelátalakító rendszerét örökölve az R200 kivételes hangzást produkál, amely versenyképes hangszórókkal vetekszik, amelyek kétszeres áron értékesítik.

  ÜLJ JOBBRA MINDENHOL

  PINNACLE GYŰRŰS RADIÁTOR MAGASSUGÁRZÓ

  A Pinnacle Ring Radiator Tweeter jellegzetes hegyes alakja vezeti a nagy frekvenciájú hangok szóródását a helyiség körül. Ez az újítás kiszélesíti az édes helyet, és lehetővé teszi, hogy zenéit és filmjeit bárhol élvezze, bárhol is ül.

  ERŐ MOZGÁSBAN

  TURBINÁS KÚPOS MÉLYSUGÁRZÓ

  Úttörő turbina-konstrukciónk a kúp merevségének jelentős növekedését eredményezi a tömeg növekedése nélkül. Ez az újítás azt jelenti, hogy a mélysugárzó nagyobb pontossággal és sebességgel képes mozogni a jobb hangfelbontás érdekében, lehetővé téve a lélegzetelállító részletgazdagságot a zenéiben és filmjeiben.

  A HANG TISZTASÁGA

  X-PORT

  A Polk saját X-Portja kiküszöböli a nemkívánatos zajokat, amikor a levegő nagy sebességgel mozog be és ki a hangszórószekrény portjából. Ez gazdag és részletes hallgatási élményt nyújt a szoros torzításmentes basszus és a tiszta középtartomány mellett.

  FORMA ÉS FUNKCIÓ

  KIVÉTELES SZEKRÉNY

  A Reserve elegáns szekrénye az audioinnováció világát rejti. A szekrények gondosan keresztbe vannak erősítve a nem kívánt belső rezonanciák legjobb kiküszöbölése érdekében. A lekerekített külső sarkok minimális diffrakcióval segítik a szoba széleskörű eloszlatását, nyitott hangszínpadot hozva létre.

  HI-RES AUDIO TANÚSÍTOTT

  A hangod csak olyan jó, mint a forrásod. Hi-Res Audio tanúsítással a Polk Reserve R200 könyvespolc hangszóró egyértelmű és részletes csúcskategóriás választ ad. A női ének különösen sima és részletes színezés nélkül. Ráadásul a minimum 40 kHz-es támogatás tökéletesen reprodukálja a legújabb Hi-Res Audio fájlokat, továbbfejlesztett audio kiterjesztéssel.


ÜLJ MINDENHOL JOBBRA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu