Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

POLK AUDIO 265-LS Beépíthető hangsugárzó

209.990 Ft (165.346 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

POLK AUDIO 265-LS Beépíthető hangsugárzó

 • Polk szabadalmaztatott Power Port® basszus rendszer
 • Exkluzív, vékony Sheer-Grille ™, mágnesesen rögzített rács, amely csak 7 mm-re nyúlik ki környezetéből
 • Két 6,5 "-os Dxynamic Balance közép / mélyhangszóró
 • Dynamic Balance gyűrűs radiátor magassugárzó
 • (1) 1 "(2,54 cm) d (kerek) Dynamic Balance gyűrűs radiátor - magassugárzó
 • (2) 6,5 "(16,51 cm) d (kerek) Dynamic Balance sugárzott polipropilén membrán és gumi surround - közép / mélyhangszóró

Láthatatlan háromutas teljesítmény

Vanishing 265-LS

Ha lenyűgöző, teljes tartományú dinamikus hangzásra vágyik, látható hangfalak nélkül, akkor a Polk szabadalmaztatott Power Port © rendszerével ellátott háromutas falba építhető hangsugárzóját keresi. A 265-LS egy könnyen telepíthető, kifogástalan hangminőséget biztosító hangrendszer, amely tökéletesen beleolvad környezetébe. Testreszabott opciókkal könnyedén optimalizálhatja a hangzást a helyiség paramétereinek megfelelően. Sajnát kategóriájában a Vanishing LS a legjobb ár-érték arányú hangsugárzó rendszer.

Vanishing 265-LS jellemzői

 • A Vanishing széria beépíthető hangszóróit exkluzív, papírvékony Sheer-Grille™ mágnesesen rögzített rostélyok fedik, amelyek csupán 7 mm-rel emelkednek ki környezetükből. A Sheer-Grille™ szinte észrevétlen, rendkívül kicsi lyukakkal rendelkezik és akusztikailag közömbös, így dinamikus, akadálytalan hangzást és egyenletes lefedettséget biztosít a nagyobb helyiségek esetében is.
 • A Vanishing széria beépíthető hangszórói diszkrét színüknek köszönhetően teljesen beleolvadnak környezetükbe.
 • A helyiségek fényvisszaverő felületei a hang torzulását okozhatják. Ennek a problémának a kiküszöbölésére is készültünk megoldással. Az alacsony beállítás kiválasztásával csökkentheti a magassugárzó szintjét, ezáltal kompenzálva a fényvisszaverő felületek hangtorzító hatását. Ez az egyedi szabályozási lehetőség csak a 4-5 kHz-es tartományban csökkenti a szintet, pontosan ott, ahol a visszaverő képesség elronthatja a hangminőséget. E keskeny 1 kHz sávon kívül a magassugárzó megőrzi részletes és pontos magasfrekvenciás válaszát, így a zenei részletek nem vesznek el.
 • A Vanishing LS hangszórók hangszíne megegyező az LSiM széria hangsugárzóinak hangszínével. Ezáltal észrevétlenül képesek egységes hangzást teremteni az olyan hangrendszerek esetében is, ahol hagyományos és beépített hanszórók együttesen felelnek a térhangzásért.
 • Amennyiben a helyiség korlátai arra kényszerítik, hogy a hangszórók az oldalfalaktól számítva kevesebb, mint 60 cm távolságra legyenek beépítve, akkor a felület közelsége 50 és 200 Hz közötti válaszküszöböt eredményezhet. Ez dörgéshez hasonló hangot hozhat létre. Ennek a problémának a kiküszöbölésére szintén készültünk egy megoldással. Egyetlen gombnyomással szabályozhatja az áthallást és kiszűrheti a nem kívánt dörgést anélkül, hogy a mély basszus hangzás rovására menne.
 • A PowerPort® a Polk szabadalmazott, mélyátvitelt segítő kúp alakú légterelő egysége, amely a a mozgó levegőt a reflexnyílástól kiindulva szétoszlatja. Megszünteti a turbulenciát és a torzítást, valamint mélyebb, kiterjedtebb basszushangzást eredményez.
 • Az egyszerű, könnyedén beilleszthető kivitelezés mindenki számára elérhetővé teszi az otthoni beépített térhangzást. A szabadalmaztatott Rotating Cam rendszer egyszerű elforgatásával biztonságos, rezgésmentes teljesítményt érhet el.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu