Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

NorStone Arran IEC hálózati kábel - 1,0M

24.900 Ft
17.900 Ft (14.094 Ft + ÁFA)
28%
Az akció időtartama: 2022. 11. 16. - 2022. 11. 28.
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 2.499 Ft

Leírás

NorStone Arran IEC hálózati kábel - 1,0M


 

Réz árnyékolás a környező elektromágneses és rádiófrekvenciás sugárzás (RFI és EMI) elleni optimalizált szigetelésért: optimális pamutszál a mikrorezgés csökkentésére belül, vastag PVC szigetelés kívül.

 

OFC réz:

Az Arran PWC tápkábel különösen kidolgozott és gondosan tanulmányozott kialakításának köszönhető, hogy maximalizálja az elektromos áram átvitelét. Különösen oxigénmentes rézvezetőket (OFC réz) használ. Ezt nagy tisztasága és figyelemre méltó vezetőképessége miatt használják. Ezenkívül nagyon homogén szerkezetű, korlátozza a szemcsék közötti kölcsönhatást, így a torzítást és az interferenciát. A 2,5 mm-es vezetékek használatának köszönhetően a Norstone Arran PWC nagyon nagy áram leadására képes, ezért bármilyen audio- vagy videoeszközzel használható, még a legigényesebb eszközökkel is, mint például a teljesítményerősítők vagy a mélynyomók.

 

Erős szigetelés:

A tápegység minősége az áram tisztaságában is megmutatkozik. Az interferencia elkerülése érdekében az Arran PWC kábel rézárnyékolásba zárja a vezetőket a környező elektromágneses és rádiófrekvenciás sugárzás (RFI és EMI) elleni optimalizált szigetelés érdekében. A belső mikrorezgés csökkentésére pamutszálat is használnak, míg a vastag PVC külső köpeny biztosítja a kábel optimális tartósságát és szigetelését.

 

Aranyozott dugók:

A Norstone Arran PWC kábel végein az egyik oldalon Schuko típusú tápcsatlakozó, a másikon pedig egy hárompólusú IEC-C15 csatlakozó található. Ezek a dugók aranyozott réztestből készülnek. Ez a kialakítás optimális érintkezést és jobb vezetőképességet biztosít. A Norstone Arran PWC kábel ezért képes az elektromos áram optimális átvitelére a hálózati aljzatból a kapcsolódó eszközbe.

Az Arran PWC kábel tiszta, stabil energiát képes továbbítani a legigényesebb elektronikus berendezéseknek, hogy azok teljes potenciáljával működhessenek. Így minden hi-fi vagy házimozi installáció nélkülözhetetlen részévé válik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Gyártó: TAGA Harmony
Raktáron / Tesztelhető

Taga Harmony TPC hálózati kábel

26.900 Ft
Gyártó: TAGA Harmony
Raktáron / Tesztelhető

Taga Harmony TPC hálózati kábel

29.900 Ft 24.900 Ft
Gyártó: NorStone
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

NorStone Arran IEC hálózati kábel - 1,5M

29.900 Ft
Gyártó: TAGA Harmony
Raktáron / Tesztelhető

Taga Harmony PF-400USB hálózati szűrő

34.900 Ft 29.900 Ft
Gyártó: QED
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

QED QE4810 IEC hálózati tápkábel (1.0m)

39.990 Ft
Árukereső.hu Árukereső.hu