Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Menü

Neuron LightSpeed Signature 1.2 hálózati tápkábel

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
209.990 Ft (165.346 Ft + ÁFA)
Gyártó:
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-12-12

Leírás és Paraméterek

Neuron LightSpeed Signature 1.2 hálózati tápkábel

Az új széria megérkezése miatt eladóvá váltak a Demo Signature kábelünk is. Ezek díszdobozt nem tartalmaznak, cserébe az áruk kedvező, és némileg be vannak járatva is. Csupán 1db áll a rendelkezésre belőle.

Fénysebesség - Neuron LightSpeed hálózati tápkábelek tesztje

Neuron LightSpeed Signature 1.2 hálózati tápkábel

Neuron LightSpeed hálózati tápkábelek
Az audiorendszerekben a tápkábelekre jelentős szerep hárul, mivel ezen az összekötő keresztül csatlakoznak az elektronikák a külvilág elektromos hálózathoz, melyhez a nap minden egyes pillanatában több százezer további eszköz is csatlakozik. Az elektromos hálózat ezáltal jelentős  mennyiségű zavarnak van kitéve, melyek a különböző audiokészülékeket is érintik.
Az Audio Engineers kínálatában Neuron családnéven belül a LightSpeed modellek képviselik a tápkábeleket, melyek tervezése és gyártása során a két legfontosabb szempont a semlegesség és a zavarvédelem volt. Ezért  a LightSpeed kábelek mindegyike kiemelkedő anyagminőséggel, különleges szerkezeti felépítéssel, zavarvédelemmel, árnyékolással és többmagos vezető-struktúrával rendelkezik, melyek technológiák egy része a precíziós robottechnika világából érkezett.
 
A LightSpeed hálózati tápkábelek alapja egy speciális jel és impulzuskábel-technológia, mely rendkívül precíz átvitelt biztosít, a lehető legalacsonyabb veszteség és zavarvédelem mellett, így biztosítva a pontosabb, folyamatos, zavarmentes és semleges tápellátást az elektronikák  részére.
 
A tápkábelek az audioeszközökre gyakorolt hatása több fizikai paraméteren alapul, mely paraméterek az elektronikai eszközök alkatrészeire vannak hatással, ezáltal befolyásolva a hallott hangot vagy a látott képet. A különböző paraméterek megváltoztatása egymástól eltérő eredményeket okozhat, de optimális esetben ezek a paraméterek a lehető legkisebb hatással vannak az elektronikák alkatrészeire, hogy azok valódi képességeit hangsúlyozzák, a különböző zavarokkal terhelt hang vagy kép helyett.
 
A technológiai megoldásokat nem csak kiemelkedő minőségük teszik egyedivé, hanem a hálózati tápkábelek egyedi dizájnja is hangsúlyozza azokat. A csatlakozóknál alkalmazott diszkréten világító gyűrűk összetéveszthetetlen, különleges megjelenést biztosítanak, hogy a LightSpeed termékek nem csak minőségükben, hanem már megjelenésükben is egyediséget biztosítsanak.
A Sigmature sorozat nagy tisztaságú, nyolcmagos (octa-core) megnövelt keresztmetszetű vezetőket alkalmaz, melyek finom szálai erenként koncentrikus sodrással rendelkeznek. A vezetők mindegyike külön szigeteléssel rendelkezik, melyet speciális antisztatikus fólia és ónozott, tiszta rézszövet árnyékolás vesz körbe. A különleges szerkezeti felépítés az elektromos hálózatból érkező zavarok és a külső elektromágneses, valamint rádiófrekvenciás zavarok ellen is védelmet biztosít. 
 
 A speciális, vezetőnként külön árnyékolt hármas fonat teljes elszeparáltságot biztosít és egyben megakadályozza a vezetők párhuzamos elhelyezkedését, így meggátolva az azok között létrejövő elektromos mezők hatásait, javítva az átviteli pontosságot. A speciális, fonat, különleges szerkezeti felépítés és a tripla szigetelés továbbá az elektromos áram által létrehozott, valamint a környezetből érkező rezgések ellen is hatásos védelmet biztosít.
 
A magas minőségű, válogatott csatlakozók belső vezető- és csatlakozófelületei tiszta részből készültek, így a lehető legjobb átvitelt és legkisebb veszteséget garantálják, a külső csatlakozófelületek ródium bevonatot kaptak.
 
A LightSpeed sorozat magas minősége mellett az különleges megjelenést a csatlakozókba épített, LED világítással kiegészített LightSpeed elektronika biztosítja, mely egyedi és egyben összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöz minden Neuron LightSpeed hálózati tápkábel részére.
 
A csatlakozókban elhelyezett LightSpeed elektronika kiegészült egy különleges LED világítással is, mely egyedi és egyben összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöz mindegyik Neuron LightSpeedhálózati tápkábel részére.
 

A Neuron LightSpeed Signature modell folyamatos vagy impulzusszerű, közepes és nagy áramfelvételű készülékekhez (pl. nagy teljesítményű integrált, csöves és végfok erősítők, AV-erősítők, PC-k, mélysugárzók ) ajánlott.

Specifikációk:
Gyártó: Audio Engineers
Modell:  Neuron LightSpeed Signature
Típus: EU villás és IEC hárompólusú 230V/10A
Szerkezeti felépítés:   árnyékolt octa- core, ónozott szövött réz árnyékolással
Vezető anyaga: nagy tisztaságú réz
Szigetelés anyaga: PVC, PET (halogénmentes poliészter)
Külső átmérő: 3 x 10mm
Vezető keresztmetszet: 3 x 6mm2
Kábelhossz: 1.2 méter
Csatlakozók: LightSpeed Ultimate Rhodium, jégfehér LED világítás
Szín: Carbon-Shadow
Áramfelvétel: 0.001W
Garancia: 1 év

További képek

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 12.
Eleinte szkeptikus voltam a kábel hangra és képre gyakorolt hatásával kapcsolatban. A termékről kapott tájékoztatás meggyőzött és a vásárlás mellett döntöttem amit nagyon nem bántam meg! A kábel jelentős pozitív hatást gyakorolt házimozi rendszerem hangjára és képére. A középtartomány tisztább és pozícionáltabb lett, a cselekmények iránya jobban behatárolható, a mély hangok pedig pontosabbak és élvezhetőbbek. A kapott kép színei tónusosabbak és árnyaltabbak. Mindenkinek csak ajánlani tudom a beszerzését, én az erősítő után pedig több készülék kábelének cseréjét is tervezem ebből a márkából. Köszönet a tanácsért és a segítségért.

Gyermek fejhallgatók
2019. 10. 15. 09:17:54

A Cambridge Audio 50 éves fennállása alatt többnyire a megfizethető árú, jó hangú és kiváló minőségű audiotermékeiről vált híressé. A legtöbb gyártó egy ilyen évforduló megünneplésére leginkább egy olcsóbb modellsorozat különleges darabját szokta elkészíteni, azonban a Cambridge Audio vezetősége mégis inkább valami igazán ütőssel tette emlékezetessé a fél évszázados jubileumot.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz