Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

NAIM Uniti Star All-in-One Player CD lejátszóval, Hálózati funkcióval

NAIM Uniti Star All-in-One Player CD lejátszóval, Hálózati funkcióval

1.449.990 Ft
999.999 Ft (787.401 Ft + ÁFA)
31%
Az akció időtartama: 2020. 10. 07. -
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

NAIM Uniti Star All-in-One Player CD lejátszóval, Hálózati funkcióval

Demo példány. Makulátlan fóliás darab, összes tartozékával, dupla dobozában, 3 év garanciával.

NAIM Uniti Star All-in-One Player CD lejátszóval, Hálózati funkcióval

Újabb NAIM termék teszt született az AV-Online hasábjain. A hálózati funkciókban is erős Uniti Star kiérdemelte a KIVÁLÓ TERMÉK díjat.
 
 
Az AV-Online szerint:
 
"a Uniti Star lényegében a manapság elterjedt zenehallgatási lehetőségek közül talán csak a lemezjátszó és a szalagos magnó funkciót nem képes ellátni! Ezen felül viszont rendelkezésre áll: internetes streaming (Spotify, TIDAL) AirPlay, Bluetooth aptX HD, NAS elérés, USB A lejátszás, megszámlálhatatlan netrádió, CD lejátszó, SD kártya olvasó, DAB/FM tuner, és Google Chromecast, de ezek mellett szerverként is szolgálhat más lejátszónak, és természetesen multiroom képes is."
"A Uniti Star70 W teljesítménye tökéletesen elegendőnek bizonyult a Focal Kanta meghajtásához, de ami a legjobban megragadott bennünket az a mérhetetlen zeneiesség és érzelemvilág, amit ez a készülék nyújtott." 
"a Focal-ból olyan elképesztő basszusok, élethű középfrekvenciák és kristálytiszta kifinomult selymes magashangok áradtak, ami már egy más szintet képviselt. A tér ábrázolása rendkívül pontos és légies volt. A hangok teljesen leváltak az élénksárga dobozokról, és valósággal körülvettek minket, szinte az előadás közepébe állítva a hallgatót. A Uniti Star teljesítménye bőséges energiát szolgáltatott ahhoz, hogy a Focalból pincemély basszusokat csaljon elő, mindezt maximális kontroll alatt, mellőzve mindenféle torzítást, dobozhangot, port zajt vagy bármilyen egyéb zavaró körülményt."
"Nehéz megmondani, hogy a futómű, vagy a Naim áramköreinek köszönhettük, de nagyon meggyőző előadást hallottunk. A CD-ken tárolt összes apró részlet előkerült, a térábrázolás és a dinamika bőven a csúcskategóriás dedikált készülékek világát idézte. Így azon zenerajongóknak, akik tisztes lemezgyűjteménnyel rendelkeznek és nyitottak a digitális világ nyújtotta kényelem és változatosság irányába, azoknak jelenleg nagyon nehezen tudnánk ennél komplexebb megoldást ajánlani."

Tesztelje bemutatótermünkben!

 • Az üzenet a neváben van: ez a rendszer a show sztárja.
 • Rengeteg funkcióval rendelkezik, és képes lejátszani, rippelni, tárolni és
 • kiszolgálni a drága zenegyűjteményét: a Uniti Star végtelen lehetőségeket kínál.
 • Streamelje a zenét nagy felbontásban, játsza le, vagy rippelje be a CD-it, hallgassa kedvenc rádióállomásait.
 • A zenei világ elérése sok streaming szolgáltatással és a TV vagy a játékkonzol hangminőségének drámai módon történő feljavítása.
 • Készen áll gyakorlatilag bármelyik hangsugárzóra.
 • a Uniti Star által újra mélyen felfedezheti az egész zenegyűjteményét mély, magával ragadó hangminőségben.
 • Audio bemenetek: 2x optikai TOSLink (akár 24 bites / 96 kHz), 2x koaxiális RCA (akár 24 bites / 192 kHz, DoP 64 Fs), 1x BNC (192 kHz, DoP 64 Fs),
 • 1x HDMI ARC, 1x RCA, DIN, 2x USB-A type (elöl és hátul), 1x SD kártya
 • Audio kimenetek: 1x sztereó teljesítményerősítő, 1x RCA Sub / előerősítő kimenet, 1x 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
   

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu