Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

NAIM Mu-so Qb 2nd Gen High End hálózatképes hifi rendszer

329.990 Ft (259.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

NAIM Mu-so Qb 2nd Gen High End hálózatképes hifi rendszer

A Hifipiac letesztelte az energikus és mindemellett audiofil hangkarakterű NAIM Mu-So QB hálózati zenelejátszót.
A teljes teszt itt olvasható:
 
A HifiPiac szerint:
 
"A korábban tesztelt nagyobb Mu-sohoz hasonlóan a Qb is egyértelműen audiofüleknek való módon muzsikál, aminek köszönhetően komoly high-end rendszerek után is bátran lehet hallgatni, mert az irányultság és a karakter ugyanolyan, csak éppen a kompakt eszközök stílusában. A hangszerei tiszták, természetesek és valóságos színezetűek, az egymáshoz nagyon közel lévő hangszórók dacára a megszólalás levegős és a különféle hangok illetve szólamok szépen elkülönülnek egymástól."
"Az egészen drága rendszereken is hallott jól ismert tesztmuzsikák úgy szólnak, ahogy szólniuk kell, és azt gondolom, egy efféle eszköznél ez a legfőbb paraméter, mivel az a cél, hogy a felhasználó a zeneszobáján kívüli helyeken és helyzetekben is olyan karakterű és hangulatú zenét hallgathasson, amilyet a fő rendszerétől megszokott. A részletező készsége szintén nagyon jó, az akusztikus vagy élő felvételek jól ismert neszei, szuszogásai és zajai sem sikkadnak el, ami tényleg nagy szó egy kompakt rendszer esetében."
"Felsőkategóriás készülékként a Qb értelemszerűen meghálálja a minőségi zenei anyagokat, ezért a választékból mindig a jobb felbontásúakat és hangzásúakat érdemes választani, másik oldalról viszont még egy átlagos MP3-al is élvezetes hangzást biztosít, vagyis nem finnyás, és lehetőleg mindenből a legjobbat próbálja meg kihozni, nem pedig a hiányosságokat dörgöli az orrunk alá."
"egy olyan eszköz, amivel igazi élvezet foglalkozni, na és persze amit ugyanolyan élvezet hallgatni is, mert a kis kocka legfőbb ütőkártyája természetesen a kiváló hangzás, amihez foghatóval ebben a műfajban ennyiért még nem találkoztam."
 • Mu-so Qb 2nd Generation is the latest member of the award-winning Mu-so wireless music system family. Re-engineered from the ground up to create our best compact wireless music system yet.
 • Combining our 46 years of hi-fi expertise with the very latest technology, extensive software and hardware upgrades deliver a significantly enhanced performance whilst the design has evolved to perfectly match Mu-so 2nd Generation.
 • Mu-so Qb 2nd Generation is packed full of game-changing performance, feature and functionality upgrades. Enjoy your music, any way you want.
 • Mu-so Qb 2nd Generation now comes with a stylish, easy to use remote control allowing quick control of common functions including volume, play/pause and track skip.
 • Multiroom: Sync up to five Naim Streaming products and control via the Naim App.
 • Network: Ethernet (10/100Mbps), Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac), BLE v4.2
 • Streaming: Apple AirPlay 2, Chromecast Built-in, UPnPTM, Spotify® Connect, TIDAL, Roon Ready, Bluetooth, Internet Radio
 • Analogue Input: 3.5mm Jack
 • USB 2 (Type A connector), Optical S/PDIF up to 96khz
 • Amplifier Output: 300W – (4 x 50W, 1 x 100W)
 • Speaker System: Stereo 3-way; dsp-optimised dual auxiliary bass radiator acoustic system
 • Audio Formats: WAV, FLAC and AIFF – up to 24bit/384kHz, ALAC (Apple Lossless) – up to 24bit/384kHz, MP3 – up to 48kHz, 320kbit (16 bit), AAC – up to 48kHz, 320kbit (16bit), OGG and WMA – up to 48kHz (16bit), DSD- 64 and 128Fs, Bluetooth - SBC, AAC

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu