Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

NAD T778 7.1.4 csatornás hálózatképes AV erősítő

1.449.990 Ft (1.141.724 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Tesztek:

"

AV-Magazin: Kiemelten ajánlott

A kanadai gyártó az új modellel valóban azt az új dimenziót nyitotta meg, ami a márkanév betűi mögött (New Acoustic Dimension) áll. A NAD-nak szerintünk a T 778-cal legalább akkora sikert kellene elérnie, mint régen a 3020-as sztereó erősítőjükkel, de természetesen tudjuk, hogy ez nem egy olcsó modell és a piac is jelentősen bővült az elmúlt évtizedekben. Azonban a konkurencia kínálatában körülnézve ebben az árkategóriában nem sok versenytárs található, amely készülékek pedig ide tartoznak, azok leginkább csak a szolgáltatások mennyiségében tudják maguk mögé utasítani a NAD T 778-at.

A két mélysugárzó külön beállíthatóságának hiányán és a konkurens gyártók készülékein található mennyiségnél kevesebb HDMI csatlakozáson kívül más negatívumot nem igazán tudunk felhozni. A HDMI 2.1 hiánya pedig nem biztos, hogy jelenleg hátránynak számít, továbbá feltehetően egy frissítéssel orvosolható lesz, ha már zökkenőmentesen működik az új szabvány.

Legvégül pedig mit is lehet mondani egy olyan AVR-ről, ami mozin és zenén is egyaránt lenyűgözött bennünket? Mindössze csak annyit, hogy ami képes volt sokcsatornás anyagok esetén egyértelműen maga mögé utasítani saját sorozatának korábbi zászlóshajó modelljét, azt legalább egyszer mindenkinek hallania kellene. A NAD T 778 szerintünk  jelenleg egy kiemelkedően jó vétel, amit csak ajánlani tudunk."

 

NAD T 778 házimozi erősítő teszt - Av-Online

Az Av-Online szerint:

"Összegzés

Mindazok, akik abban a reményben szemeznek a NAD T 778-cal, hogy a mozis feladatok ellátásán túl valódi sztereó élményt is kapjanak tőle nem fognak csalódni. Dinamikus, tiszta, precíz, fókuszált megszólalása, színezetlen középtartománya és kiemelkedő térábrázolása a minőségének megfelelő forrással, hangsugárzókkal és kábelezéssel párosítva ehhez egy erősen versenyképes szettet alkot. Az árcédulán látható összeg jelentős, de az ehhez tartozó produkció is ezzel arányos. A teljes értékű előerősítő szekciónak köszönhetően természetesen a továbbfejlesztés is lehetséges és egy komoly végfok még fokozhatja az élményt, de a készülék alap megszólalása nemcsak erősítő szinten kiemelkedő, hanem dedikált sztereó rendszerekkel is összemérhető. A BluOS streaming platform stabil, MQA képes, multiroom lehetőségeket is kínál, a Dirac Live szobakorrekciós rendszer pedig talán a jelenlegi legjobb a piacon."

Youtube videók

Leírás

NAD T778 7.1.4 csatornás hálózatképes AV erősítő

9.1 csatornás házimozierősítő

A T 778 a NAD Hybrid Digital technológiájának legújabb fejlesztéseivel 9 nagy áramú és nagy teljesítményű erősítőcsatornát kínál javított hatásfokkal. A NAD új AV vevőerősítője a szokványos FTC előírás szerint 9x 170W, a márka „Full Disclosure Power (FDP)” azaz teljes teljesítmény-besorolási megközelítésével 9x 85W folyamatos , teljesítményt biztosít az összes csatornát egyidejűleg meghajtva, teljes sávszélességen a névleges <0,08% THD torzítás mellett mérve. A rugalmasság érdekében az erősítőcsatornák konfigurálhatók térhangzás vagy második zóna hangjának előállításához.

A csak 3U magasságú ház, az élőlapjába épített érintőképernyő és az összes jelentős vezérlőrendszer minősített támogatása teszi a T 778-at a tökéletes választássá a korszerű egyedi építésű házimozikhoz. A T 778 felülmúlhatatlan a rugalmasság és a digitális technológiák korszerűsége tekintetében.

Csak a NAD kínál moduláris kialakítású felépítést (MDC), ami a cég bevált megoldása az idő előtti elavulás megelőzésére. A 7.1.4-es Dolby Atmos, a DTS Master Audio és a Dirac Live szobakorrekció kombinációja biztosít valósághű, akár háromdimenziós térhangzást. Ehhez járul a teljes minőségű 4K UHD videojel továbbítás, amivel a T 778 a legpontosabb hang- és képélményt nyújtja. A zenei teljesítmény is kiemelkedő köszönhetően a márka BluOS operációs rendszerének és zenekezelő szoftverének, mellyel nagy felbontású tömörítetlen, akár 24-bit/192kHz-es zeneelérés és többszobás streaming lehetséges az otthoni hálózatot használva.

A NAD komponensek „az egyszerűbb a jobb” tervezési filozófiája hozzájárul a könnyű használathoz és ahhoz, hogy azok ott teljesítenek maximálisan, ahol az számít. Ezt igazolja az új AV vevőerősítő érintőképernyője valamint a működést egyszerűsítő az elérést megkönnyítő ergonómiai finomítások. A T 778 a NAD legendás hangminőségével valamint a legújabb funkciókkal és formátumokkal való teljes kompatibilitással biztosítja az élethű zene és film élvezetét.

Modular Design Construction (MDC)
Az MDC segítségével az összes főbb digitális áramkör frissíthető és cserélhető, hogy a T 778 örökké tartalmazhassa az újításokat. Ez a NAD innováció egyedülálló architektúra, amely lépést tart a digitális formátumok gyorsan változó világával úgy, hogy lehetővé teszi a moduláris csatlakozást és a funkciófrissítéseket, amint az új technológia elérhetővé válik. Az MDC szembeszáll az idő előtti elavulással, így lépést tudsz tartani a nagy teljesítményű AV legújabb fejlesztéseivel a telepített modulok révén. A T 778 az igényeinek és ízlésének megfelelően fejleszthető és csak a frissíteni kívánt modult kell kicserélned, nem pedig a teljes AV erősítőt.

Rugalmas beállítási lehetőség
A legújabb HDMI funkciók, beleértve a HDCP 2.2, 4:4:4 színfelbontást, Nagy dinamikatartomány és Dolby Vision videotámogatás, valamint CEC/ARC. A digitális bemenetek koaxiális és optikai formában egyaránt rendelkezésre állnak, amelyek megkönnyítik az összes digitális forrás csatolását. A BluOS™-al megkönnyítettük a hangszórók integrálását a zene hallgatásához további helyiségekben. IR-taníthatőság, 12 V-os trigger ki-/be kapcsoló, automatikus váltáshoz erősítők be- és kikapcsolására, valamint az RS-232 adatport megkönnyíti a csatlakozást magasan fejlett automatizált vezérlőrendszerekhez. Átgondolt funkciók közvetlen a bemenetekhez és a zenei beállításokhoz való hozzáférés megkönnyíti a T 778 integrációját példáúl okosotthon vezérlő rendszerekbe.

 

Testreszabás az AV Presets segítségével
A T 778 elegáns LCD érintőképernyője lehetővé teszi a könnyű beállítást és irányítást. Egyedülálló funkciók, például AV-beállítások és a teljesen rugalmas bemeneti beállítás soha nem látott rugalmasságot és egyszerű használatot kínál. A T 778 öt független AV presetet kínál, amelyek tárolják hangszórószint és hangvezérlés beállításai az azonnali behíváshoz, megkönnyítve a rendszer testreszabását. A beprogramozott surround üzemmódok, például a Dolby Digital és a DTS, vagy ezek automatikus kiválasztása. A T 778 is emlékszik az utoljára használt beállításokra készenléti üzemmódba kapcsoláskor.

Multi-room hálózati zenei streaming
A BluOS™, a nagyfelbontású, multi-room zenelejátszó megosztva A NAD testvérmárkája, a Bluesound a T 778-ba integrálva, így egyedivé teszi a csúcskategóriás AV erősítők között. Ha az interneten keresztül csatlakozol Ethernet vagy Wi-Fi-n keresztül, akkor a T 778 több ezer internetes rádióhoz fér hozzá és több tucat kiváló minőségű zenei szolgáltatás, köztük a Spotify, Tidal, Deezer is elérhetővé válik. Az MQA teljes támogatásával rendelkezik a T 778 - jelenleg az elérhető legnagyobb felbontású audio teljesítmény a legmagasabb felbontású videó teljesítmény.

  • ó minőségű zenei szolgáltatás, köztük a

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu