Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

NAD T758.v3 7.1 házimozi erősítő Dirac, BluOS, Atmos, DTS-X

Üzletünkben kipróbálható:
Igen
579.990 Ft
449.990 Ft (354.323 Ft + ÁFA)
22%
Az akció időtartama: 2020. 11. 18. - 2020. 11. 30.
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Youtube videók

Leírás

NAD T758.v3 7.1 házimozi erősítő Dirac, BluOS, Atmos, DTS-X

NAD T758.3 7.1 házimozi erősítő

NAD T 758 V3 házimozi erősítő teszt | av-online.hu

Korrekt korrekció - NAD T 758 V3 Dirac Live teszt | AV-Magazin

7.1.4 csatornás AV rádióerősítő Dirac bemérő rendszerrel.

KH/URH RDS rádióvevővel,

3D, 4K/24 támogatással,

4 x HDMI 2.0b (VM758 modullal).

Dolby Atmos, DTS X támogatás 7.1.4-es rendszerig. (ebben az esetben egy 4 csatornás erősítőre szükség lesz.)

DIRAC bemérő rendszer a megfelelő szoba akusztikus korrekcióhoz.

Bluetooth,

BlueOS hálózati lejátszás, multiroom.

Tidal, Spotify támogatás

Internetrádió

Analóg rádióvevő nélkül!

7 x 60 W/8 ohm,

7.1 csatornás bemenet.

15,4 kg.

Control4, Crestron, RTI, URC, AMX, Savant, Elan tanúsítvány.

Our T 758 is a performance update to our award-winning T 757 A/V Surround Sound Receiver and continues our 'simple is better' design philosophy. Our insistence on creating products with remarkable sound quality at sensible prices stands in stark contrast to our competitors who view AV components primarily from a "feature content" point-of-view, with sound quality far down the list of priorities. From lifelike surround sound performance to heart thumping power to reach-out-and-touch-it 3D video, the T 758 is a treat for your senses!

MDC—The MOST DISTINCTIVE Feature

Like you, we want to embrace the ever-changing world of AV technology without destroying our original investment. So we devised the most important innovation in a decade: Modular Design Construction, our uncommon answer to technology obsolescence. Digital audio and video circuits are on replaceable modules. With MDC, the ability to easily upgrade the T 758 to include future digital formats is totally unique and unprecedented. Winner of the prestigious reddot Design Award, MDC should be at the top of your checklist.

'Music First' Audio

Popular surround sound formats, including HD formats Dolby TrueHD and DTS Master Audio, are decoded using the latest generation of high-speed DSP. Stereo source material can be converted to surround sound using our exclusive EARS surround mode, praised by reviewers for its natural sound quality. With both music and movies, the T 758's award-winning heritage reveals its power with immense depth, clarity, and incredible detail. Ordinary AV receivers simply sound fl at in comparison.

Pure and Simple Video

The T 758 offers killer performance with the latest digital video technology, including 3D video at resolutions up to 1080p. Analogue video sources are also supported on HDMI for simple 'one wire' connection to your fl at screen or projector. We leave the video processing where it belongs, in your display, avoiding multiple format conversions that plague lesser AVRs. It also includes popular HDMI features, Audio Return Channel (ARC) and Consumer Electronic Control (CEC).

Easy Flexibility

We have created a very simple user interface that is incredibly fl exible but very easy to use. Each source component retains the same custom settings every time it is selected for viewing, and there are no 'empty inputs' to clutter or confuse. In addition, powerful AV Presets allow custom setups for different types of program material (drama, action, musical, etc.) tailoring the performance to your taste. Inputs can even be renamed to match your particular components. Automated setup of your surround speakers is accurate and easy with the supplied microphone and Audyssey Setup. A second independent zone is included, and can be powered by the internal back channel amplifi er. Advanced multi-room systems are easily accommodated thanks to its full suite of connections for home automation systems.

Get More Music

Unlike ordinary AVRs, the T 758 benefi ts from our 40-year legacy of producing some of the most musical components on the market. This sophistication is obvious every time you listen to music or watch your favourite video programs. Radio lovers will appreciate the T 758's highly sensitive FM/AM tuner, 30 station presets, and RDS support. Or add our DB 2 digital DAB+ module (230V only) for high quality digital radio. The T 758 is also XM Ready (120V only).

The T 758 offers remarkable performance and fl exibility in a compact and simple to operate package. This multi-channel powerhouse will bring your favourite music and movies to life with a minimum of fuss and a maximum of pure enjoyment.

NAD iPhone A/V Remote App

 A beautiful and intuitive user experience offering a fun and simple way to control and configure your NAD AV Receiver. Control, adjust and select basic functions including power, volume, source, and listening mode for all zones with a touch of your iOS device. Download it for free from the Apple iTunes App Store here.

The NAD Remote App can be used with or without the Ethernet port. The Ethernet port can only currently be found on the VM 150 installed card. If your A/V receiver doesn't have a VM 150 installed, you can use a Global Cache device( WF2SL or IP2SL). This device will need to be installed between your A/V Receiver RS232 port and your network for proper connection.

A NAD márka (eredetileg mozaikszó, a New Acoustic Dimension szavakból) 1972-ben alakult, audio veteránok, gyártók, kereskedők, forgalmazók csoportjából. Az elsődleges cél az volt, hogy a már akkor rendkívül túl hypolt és marketingelt készülékek helyett egy letisztult, minimalista de kiváló hangú márka szülessen. A megalkotók valami jobbat szerettek volna a tömegtermelt termékek helyett. Elsődlegesen jól használható, könnyen kezelhető készülékek gyártása volt a fő szempont. Ennek kapcsán három alappillérre építkeztek, melyek a következőek voltak:

Teljesítmény

Az audio technikában fontos, hogy a bemenő jel és a kimenő jel a lehető legjobban hasonlítson egymásra, ne sérüljön, ne torzuljon, a fázisa és linearitása megmaradjon. Ez a legfontosabb szempont melyet a NAD készülékek tervezésénél a NAD mérnökei alapul vesznek. Ez a folyamat rendkívül összetett. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, igen magasra kell tenni a mércét, és csak olyan alkatrészek kerülhetnek felhasználásra, melyek magas színvonalúak és alkalmasak arra, hogy a jelalakot ne változtassák. Mindez hatalmas figyelmet és magasan képzett szakembereket követel a tervezés, gyártás során, hogy a készülékek ne csak jól szóljanak, hanem tartósak és ízig-vérig kiválóak legyenek.

Ez garantálja, hogy a NAD készülékei igen magas nívóval készülnek, a lehető legjobb, leg életszerűbb hang reprodukció érdekében.  

Érték

A NAD készülékeket nem a divati irányzatok szerint készítik. Fontos megemlíteni, hogy a NAD azoknak az embereknek gyárt készülékeket, akik tartós, kiváló hangminőségű készülékekre vágynak, és nem az a legfontosabb számukra, hogy az erősítő külső megjelenése mennyire gyönyörű. Egyszerű a helyzet…a design nem mehet a hang rovására! 
Fontos, hogy a leendő vásárló tisztában legyen azzal, hogy a NAD a tervezés során elsősorban arra invesztálja a pénzt, hogy a lehető legjobb hangot készítse el az adott árkategóriában. Fontos a meghallgatás, mely az esztétikum mellett talán a legfontosabb, hiszen ez dönti el az egyéni ízlés alapján, hogy a készülék alkalmas lesz-e a későbbi sok-sok éves együttélésre. A NAD-nál reméljük, hogy az ügyfeleink értékelik a sok-sok munkaórát és azt, hogy egy olyan készüléket vihetnek haza, mely az általános trendekhez képest valós és értékálló bel tartalommal és minőségi hanggal párosul.
 

Egyszerűség

A komplexitás a jó hang ellensége az Audio termékek között. Minél komolyabb egy adott áramköri fokozat, az annál több problémát vet fel, és a végeredmény is igen nagy százalékban rosszabb. A jelút legrövidebb módja az egyszerűség. A rövid jel utakon a lehető legkevesebb jelalak torzulás keletkezik, mely garantálja a lehető legtermészetesebb hangot. A NAD kiemelt figyelmet szentel a lehető legrövidebb jel utak használatának, így minden készülék a lehető legjobb formáját hozza.

Mindent összevetve ahhoz, hogy otthonunkban minőségi zenehallgatásban legyen részünk, nem elegendő a hangsávokat rögzítő mikrofon – visszahallgatáskor létszükségletűek az olyan komponensek, melyek annyira életszerűen reprodukálják az eredeti előadást, hogy a felvétel helyszínén érezzük magunkat. Hogy ezt a szintet el lehessen érni, nem csak a letisztult külső, de a hasonlóan egyszerű, minél rövidebb jelúttal rendelkező belső áramkörök is fontosak, ettől lesz hiteles hangzása és kifogástalan teljesítménye egy audio berendezésnek – ez a feltétel jellemez minden egyes NAD elektronikát, a belépőszinttől egészen a Master szériáig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu