Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

NAD Ci720 Hálózatképes egyhelyiséges 2 x 60 wattos hibrid digitális sztereó erősítő modul

379.990 Ft (299.205 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

NAD Ci720 Hálózatképes egyhelyiséges 2 x 60 wattos hibrid digitális sztereó erősítő modul

NAD Ci720 Hálózatképes egyhelyiséges 2 x 60 wattos hibrid digitális sztereó erősítő modul

Hálózatképes egyhelyiséges 2 x 60 wattos hibrid digitális sztereó erősítő modul, a 24 bites, 192 kHz-es digitális adatfolyamokat is kezelni tudja. 3 egység magas, a külön kapható 19 hüvelykes RM720 műszerszekrény szerelőkeretbe 6 modul helyezhető.Ethernet aljzat, analóg audió bemenet, optikai digitális audió kimenet, halk ventilátoros hűtés. Szabványos hálózati protokollokkal működik, az ismert otthonautomazálási vezérlő rendszerekhez alkalmas meghajtó programokkal.

Features:
 • 60 watts x 2
 • connects to your home network via wired Ethernet for music streaming
  • includes support for Slacker Radio, HighResAudio, JUKE, Deezer, Murfie, Spotify, TIDAL, Napster, WiMP, and Rhapsody
  • free internet radio from TuneIn Radio and iHeartRadio
 • BluOS compatibility for further expansion with Bluesound wireless speakers
  • free BluOS controller app for iOS®, Android, Windows, and Mac OS X
 • compatible file types: MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, FLAC, ALAC, WAV, and AIFF
  • supports high-resolution playback (up to 24-bit/192kHz resolution)
 • HybridDigital™ amplifier technology for high-fidelity sound with minimal distortion
 • 3U-height "blade" chassis — fit up to 6 units in a single 3U rack space
 • thermostatic fan cooling for enhanced reliability
 • compatible with leading third-party control systems like Control4, Crestron, RTI, and URC
 • universal voltage (100V-240V)
Connections:
 • Ethernet port for wired connection to a home network
 • analog RCA input
 • Toslink optical digital audio input
 • USB input (Type A) for connecting a USB memory stick and other compatible devices
 • USB mini input (Type B)
 • IR input
 • Phoenix speaker connection block
 • subwoofer out
Specifications:
 • 2-3/16"W x 4-3/4"H x 13-13/16"D
 • weight: 3.5 lbs.

A NAD márka (eredetileg mozaikszó, a New Acoustic Dimension szavakból) 1972-ben alakult, audio veteránok, gyártók, kereskedők, forgalmazók csoportjából. Az elsődleges cél az volt, hogy a már akkor rendkívül túl hypolt és marketingelt készülékek helyett egy letisztult, minimalista de kiváló hangú márka szülessen. A megalkotók valami jobbat szerettek volna a tömegtermelt termékek helyett. Elsődlegesen jól használható, könnyen kezelhető készülékek gyártása volt a fő szempont. Ennek kapcsán három alappillérre építkeztek, melyek a következőek voltak:

Teljesítmény

Az audio technikában fontos, hogy a bemenő jel és a kimenő jel a lehető legjobban hasonlítson egymásra, ne sérüljön, ne torzuljon, a fázisa és linearitása megmaradjon. Ez a legfontosabb szempont melyet a NAD készülékek tervezésénél a NAD mérnökei alapul vesznek. Ez a folyamat rendkívül összetett. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, igen magasra kell tenni a mércét, és csak olyan alkatrészek kerülhetnek felhasználásra, melyek magas színvonalúak és alkalmasak arra, hogy a jelalakot ne változtassák. Mindez hatalmas figyelmet és magasan képzett szakembereket követel a tervezés, gyártás során, hogy a készülékek ne csak jól szóljanak, hanem tartósak és ízig-vérig kiválóak legyenek.

Ez garantálja, hogy a NAD készülékei igen magas nívóval készülnek, a lehető legjobb, leg életszerűbb hang reprodukció érdekében.

 

Érték

A NAD készülékeket nem a divati irányzatok szerint készítik. Fontos megemlíteni, hogy a NAD azoknak az embereknek gyárt készülékeket, akik tartós, kiváló hangminőségű készülékekre vágynak, és nem az a legfontosabb számukra, hogy az erősítő külső megjelenése mennyire gyönyörű. Egyszerű a helyzet…a design nem mehet a hang rovására! 
Fontos, hogy a leendő vásárló tisztában legyen azzal, hogy a NAD a tervezés során elsősorban arra invesztálja a pénzt, hogy a lehető legjobb hangot készítse el az adott árkategóriában. Fontos a meghallgatás, mely az esztétikum mellett talán a legfontosabb, hiszen ez dönti el az egyéni ízlés alapján, hogy a készülék alkalmas lesz-e a későbbi sok-sok éves együttélésre. A NAD-nál reméljük, hogy az ügyfeleink értékelik a sok-sok munkaórát és azt, hogy egy olyan készüléket vihetnek haza, mely az általános trendekhez képest valós és értékálló bel tartalommal és minőségi hanggal párosul.
 

Egyszerűség

A komplexitás a jó hang ellensége az Audio termékek között. Minél komolyabb egy adott áramköri fokozat, az annál több problémát vet fel, és a végeredmény is igen nagy százalékban rosszabb. A jelút legrövidebb módja az egyszerűség. A rövid jel utakon a lehető legkevesebb jelalak torzulás keletkezik, mely garantálja a lehető legtermészetesebb hangot. A NAD kiemelt figyelmet szentel a lehető legrövidebb jel utak használatának, így minden készülék a lehető legjobb formáját hozza.

Mindent összevetve ahhoz, hogy otthonunkban minőségi zenehallgatásban legyen részünk, nem elegendő a hangsávokat rögzítő mikrofon – visszahallgatáskor létszükségletűek az olyan komponensek, melyek annyira életszerűen reprodukálják az eredeti előadást, hogy a felvétel helyszínén érezzük magunkat. Hogy ezt a szintet el lehessen érni, nem csak a letisztult külső, de a hasonlóan egyszerű, minél rövidebb jelúttal rendelkező belső áramkörök is fontosak, ettől lesz hiteles hangzása és kifogástalan teljesítménye egy audio berendezésnek – ez a feltétel jellemez minden egyes NAD elektronikát, a belépőszinttől egészen a Master szériáig.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu