Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

NAD C368 hybrid sztereó integrált erősítő + DAC + Bluetooth

NAD C368 hybrid sztereó integrált erősítő + DAC + Bluetooth

379.990 Ft
239.990 Ft (188.969 Ft + ÁFA)
37%
Az akció időtartama: 2020. 04. 08. -
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

NAD C368 hybrid sztereó integrált erősítő + DAC + Bluetooth

bontott, demo példány

NAD C 368 hybrid sztereó integrált erősítő + DAC + Bluetooth

Mindig jó a háznál egy hibrid – Nad C368 erősítő teszt

NAD C368 modulárisan bővíthető sztereó erősítő, beépített DAC-kal, Bluetooth-szal

Új generációs hibrid analóg/digitális/Bluetooth sztereó erősítő: 2 x 80 W/4-8 Ohm,

Bővíthető MDC kártyákkal: Bluesound (+150eFt-ért.), HDMI, USB, Hálózat, Wifi

Tulajdonságok:

    80W x 2 Folyamatos kimenő teljesítmény 8, vagy 4 Ohm-on egyaránt
    Bluetooth ADP4 aptX® támogatás a CD minőségű hangátvitelért
    MM Phono bemenet
    Analogue vonalszintű bemenet
    24/192 asszinkron USB bemenet számítógépekhez
    SPDIF coax és optikai bemenetek    
    A, B hangfal kimenetek
    Stereó, és Hídba kapcsolt mód
    Előerősített/Subwoofer kimenet
    Fejhallgató előerősítő kimenet
    MDC terminál a készülék bővítésére
    IR távirányító
    Smartphone Control Alkalmazás
    12V Trigger ki, és bemenetek
    IR ki, és bemenetek
    RS-232 vezérlő port
    Control4, Crestron, RTI, URC, AMX, Savant, Elan certifikáció

Specifikáció:
RMS Folyamtos kimenő teljesítmény: 4 Ω és 8 Ω (Stereo): 80W (at rated THD, 20-20kHz, egy csatornát mérve)
IHF Dinamikus teljesítmény: 2 Ω 260W, 4 Ω 240W, 8 Ω 145W
THD: 0.009%
IMD: 0.009%
Jel ZAj arány: <92dB (IHF; A-weighted, 500mV input ref. 1W out in 8 Ω) <110dB (IHF; A-weighted, ref. 50W in 8 Ω, max volume)
Csillapítási tényező: >200 (ref. 8 Ω, 50Hz és 1kHz)
Frekvencia átvitel: 10Hz-65kHz
Csatorna áthallás: 1kHz 85dB: 10kHz 70dB
Mintavételezési frekvencia: 192kHz/24bit
Készenléti fogyasztás: 0.5W
Tipikus, működés közbeni fogyasztás: 29W
Métretek: 407 x 435 x 71mm
Bemenetek:
    Digitális: Coax x2, Optical x2
    Analóg: Line In x2, MM Phono előerősített bemenet (0.3mV bemenei érzékenység ref. 200mV pre-out)

A NAD márka (eredetileg mozaikszó, a New Acoustic Dimension szavakból) 1972-ben alakult, audio veteránok, gyártók, kereskedők, forgalmazók csoportjából. Az elsődleges cél az volt, hogy a már akkor rendkívül túl hypolt és marketingelt készülékek helyett egy letisztult, minimalista de kiváló hangú márka szülessen. A megalkotók valami jobbat szerettek volna a tömegtermelt termékek helyett. Elsődlegesen jól használható, könnyen kezelhető készülékek gyártása volt a fő szempont. Ennek kapcsán három alappillérre építkeztek, melyek a következőek voltak:

Teljesítmény

Az audio technikában fontos, hogy a bemenő jel és a kimenő jel a lehető legjobban hasonlítson egymásra, ne sérüljön, ne torzuljon, a fázisa és linearitása megmaradjon. Ez a legfontosabb szempont melyet a NAD készülékek tervezésénél a NAD mérnökei alapul vesznek. Ez a folyamat rendkívül összetett. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, igen magasra kell tenni a mércét, és csak olyan alkatrészek kerülhetnek felhasználásra, melyek magas színvonalúak és alkalmasak arra, hogy a jelalakot ne változtassák. Mindez hatalmas figyelmet és magasan képzett szakembereket követel a tervezés, gyártás során, hogy a készülékek ne csak jól szóljanak, hanem tartósak és ízig-vérig kiválóak legyenek.

Ez garantálja, hogy a NAD készülékei igen magas nívóval készülnek, a lehető legjobb, leg életszerűbb hang reprodukció érdekében.

 

Érték

A NAD készülékeket nem a divati irányzatok szerint készítik. Fontos megemlíteni, hogy a NAD azoknak az embereknek gyárt készülékeket, akik tartós, kiváló hangminőségű készülékekre vágynak, és nem az a legfontosabb számukra, hogy az erősítő külső megjelenése mennyire gyönyörű. Egyszerű a helyzet…a design nem mehet a hang rovására! 
Fontos, hogy a leendő vásárló tisztában legyen azzal, hogy a NAD a tervezés során elsősorban arra invesztálja a pénzt, hogy a lehető legjobb hangot készítse el az adott árkategóriában. Fontos a meghallgatás, mely az esztétikum mellett talán a legfontosabb, hiszen ez dönti el az egyéni ízlés alapján, hogy a készülék alkalmas lesz-e a későbbi sok-sok éves együttélésre. A NAD-nál reméljük, hogy az ügyfeleink értékelik a sok-sok munkaórát és azt, hogy egy olyan készüléket vihetnek haza, mely az általános trendekhez képest valós és értékálló bel tartalommal és minőségi hanggal párosul.
 

Egyszerűség

A komplexitás a jó hang ellensége az Audio termékek között. Minél komolyabb egy adott áramköri fokozat, az annál több problémát vet fel, és a végeredmény is igen nagy százalékban rosszabb. A jelút legrövidebb módja az egyszerűség. A rövid jel utakon a lehető legkevesebb jelalak torzulás keletkezik, mely garantálja a lehető legtermészetesebb hangot. A NAD kiemelt figyelmet szentel a lehető legrövidebb jel utak használatának, így minden készülék a lehető legjobb formáját hozza.

Mindent összevetve ahhoz, hogy otthonunkban minőségi zenehallgatásban legyen részünk, nem elegendő a hangsávokat rögzítő mikrofon – visszahallgatáskor létszükségletűek az olyan komponensek, melyek annyira életszerűen reprodukálják az eredeti előadást, hogy a felvétel helyszínén érezzük magunkat. Hogy ezt a szintet el lehessen érni, nem csak a letisztult külső, de a hasonlóan egyszerű, minél rövidebb jelúttal rendelkező belső áramkörök is fontosak, ettől lesz hiteles hangzása és kifogástalan teljesítménye egy audio berendezésnek – ez a feltétel jellemez minden egyes NAD elektronikát, a belépőszinttől egészen a Master szériáig.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu