Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Mission ZX-5 3 utas álló hangfalpár lakkfekete színben

799.900 Ft (629.843 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Youtube videók

Leírás

Mission ZX-5 3 utas álló hangfalpár lakkfekete színben

 

A ZX sorozat a legújabb a kiváló és tisztelt Mission hangszórók hosszú sorában, és csatlakozik az újabb díjnyertes termékekhez. A ZX sorozat a technológiailag legfejlettebb hangszórókat képviseli a Mission családban, egyedi azonosítóval, amely kiegészíti a legkiválóbb elektronikát és dekorációt.

 

A Mission ZX magában foglalja a célra tervezett mélyhang-meghajtókúpokat, precízen megtervezett motorrendszereket, fejlett magas hangegységeket és még sok mást. Mint mindig a Mission termékeknél; „A zene vezet, a technológia követi”. Nincs kompromisszum.

ZX-5 Műszaki adatok

Általános leírása

3 utas padlón álló hangszóró

Ház típusa

Basszus reflex

Transducer Complement

3 irányú

Bass Driver

6,5" (165 mm) alumínium kúp x2

Középkategóriás Driver

5,25" (130 mm) alumínium kúp x2

Treble Driver

1,5" (38 mm) gyűrűs kupola

AV pajzs

Nem

Érzékenység (2,0 V @ 1 m)

91 dB

Ajánlott erősítő teljesítmény

30-200W

Csúcs SPL

114 dB

Névleges impedancia

4 Ohm (kompatibilis 8 Ohm)

Minimális impedancia

3,4 Ohm

Frekvenciaválasz (+/-3 dB)

36Hz ~ 24kHz

Basszus kiterjesztés (-6dB)

30 Hz

Crossover frekvencia

570 Hz, 2,5 kHz

Méretek (MaxSzxM)

1155 * 265 * (400+12) mm

Nettó tömeg

31,2kg/db

A Mission Ring Dome magas hangszóró egysége legyőzi a hagyományos kupolákban rejlő problémákat. Ezzel a technológiával a kupola közepe rögzítve van, és hangtekercset csatlakoztatnak a kupola keresztirányú részéhez. A kupola két gyűrűvé van kialakítva, középen a hangtekerccsel, így pontosabban és hatékonyabban tudja meghajtani a kupolát. 

Az eredmény alacsonyabb torzítás és kiváló teljesítmény akár 30 kHz-es és azt meghaladó frekvenciákon. A tranziens teljesítmény drámaian javult, csakúgy, mint a zenei részletek, különösen a hangszerek felhangjai és harmonikus.

A Mission DiaDrive mélyhangegysége fejlett alumínium mátrixkúppal rendelkezik, és most szellőztetett, hogy eltávolítsa a membrán mögött rekedt levegőt, ezáltal csökkentve a rezonanciát, és tisztább középső teljesítményt tesz lehetővé 3 kHz felett

A ZX-ben a vezető környezetét egy szellőző burkolat fedi, amely szabályozza a membrán széléről érkező hamis kimenetet, ezzel is javítva a középtartomány tisztaságát.

A megfelelő „fogazatok” be vannak építve a nyílásport kitörésébe. A nagynyomású légáramlás áramvonalasabb a port kijáratától, míg az aszimmetrikus kialakítás megtöri a kör alakú nyílásokból általában hallható „csörgés” torzítást.

ÚJ DIADRIVE MÉGHAJÓ/KÖZÉPSZÁMÚ EGYSÉG

ÚJ SZEKRÉNY / VEZETŐRÖZÍTŐ RENDSZER

A Mission ZX basszus-/középsávos egységek alapfelszereltségként túlméretezett mágneses rendszerekkel rendelkeznek, amelyek a modern felvételeknél jellemző ütést és átmeneti támadást biztosítanak.

E mágnesrendszerek mechanikai integritásának javítása érdekében speciális merevítési módszereket fejlesztettek ki annak biztosítására, hogy a basszusmembránok pontosan reagáljanak a zenei hullámformára. A basszuskimenet most lenyűgözően dinamikus, kiváló részletességgel és kiterjesztéssel

A Mission inverted Driver Geometry (IDG) mély-/közép- és magashang-egységeit alkalmazták az akusztikus úthosszak kiegyenlítésére. Az IAG akusztikai tervezésért felelős vezetője, Peter Comeau fáradhatatlanul dolgozott a meghajtóegységek zökkenőmentes integrációján, így a hangszóró egyetlen zenei rendszerként működik.

FINOMHANGOLT CROSSOVER TELJESÍTMÉNY

A Mission ZX termékcsaládot úgy tervezték, hogy fejjel-vállal kiemelkedjen a versenytársak közül, és a fényűző fényű fekete és fényes fehér bevonatokat árasztja magával. A gondosan megválasztott burkolatok és vezetőanyagok nem csak vonzzák a tekintetet, hanem kiegészítik a játéktechnológiát. A Mission ZX sorozat mindent magában foglaló dizájnja továbbra is a zene történetét meséli el, nem csak hi-fi hangzást biztosít.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Gyártó: Mission
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Mission ZX-5 3 utas álló hangfalpár lakkfehér színben

799.900 Ft
Gyártó: Q Acoustics
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Q ACTIVE 200 GOOGLE aktív hangfalpár

799.990 Ft
Gyártó: KEF
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

KEF Q950 két és fél utas álló hangfal pár

799.990 Ft 569.900 Ft
Gyártó: Phonar
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Phonar Veritas P4.2 NEXT 2 utas álló hangfal pár

769.990 Ft
Árukereső.hu Árukereső.hu