Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

MiniDSP

A 2009-ben alapított miniDSP és DSP4YOU olyan technológia központú cégek, melyek a digitális jelfeldolgozó (DSP) platformok széleskörű felhasználási lehetőségeire fókuszálnak. Kifinomult akusztikai korrekciós készülékeket gyártanak sztereo, multicsatornás, auós felhasználásra, használatukkal az adott helyiség akusztikai hibái, illetve a hifi rendszer hangátviteli problémái hatékonyan kezelhetők. Az eredmény egy egyenletes frekvenciamenetű, kiváló impulzus átvitelű fókuszált hangkép, mely sokkal természetesebbnek hat. Hongkongi székhelyük alig egy órányira található Shenzhentől, Kína legnagyobb elektronikai termékek gyártásával foglalkozó csomópontjától, így állandóan részesei lehetnek a történéseknek.

A cég növekedését a technológia iránti szenvedélyük és fejlesztőcsapatuk lelkesedése hajtja. A miniDSP nem egy hatalmas multinacionális cég hatalmas irodákkal és öltönyös igazgatókkal. A csapat szenvedélyes mérnökökből áll, akik imádják az elektronikákat, az akusztikát, a kihívásokat, és ha együtt dolgozhatnak a zeneszerető közösséggel. Törődnek az ügyfeleikkel, és azon vannak, hogy minden problémát megoldjanak. Arra is időt fordítanak, hogy remek kezelési kézikönyveket, és számtalan témában felhasználási jegyzetet készítsenek.

 

Rendezés:
Árukereső.hu Árukereső.hu