Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

MiniDSP EARS fejhallgató kalibráló

104.990 Ft (82.669 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

MiniDSP EARS fejhallgató kalibráló

MiniDSP EARS fejhallgató kalibráló-teszt, alacsony zajszintű kapszula, USB audio plug & play beállítás, konfigurálható jumper

 

Főbb

  • Megfizethető fejhallgató-tesztkészlet
  • Plug and play USB audio streaming Win / Mac / Linux esetén
  • Különleges funkciók, mint például a kalibrált SPL-mérés, a Free Room EQ Wizard (REW) szoftver segítségével
  • Frekvenciaválasz: 20 Hz - 20kHz +/- 1dB, kalibrálással

termék leírás

FÜLEK

Introducing "EARS", the Earphone Audio Response System. miniDSP EARS brings headphone measurement capability to "the masses" - it's just an extremely affordable measurement rig for headphones and IEMs that we've built using the same technology as our popular UMIK-1 calibrated measurement microphone. Alternatively one could use EARS as a binaural microphone with USB audio streaming.

 

Minden EARS-párnak két mikrofonkapszulája van, amelyek egy minimális "dummy head" -be vannak felszerelve. A mérési eredmény a meghajtó nélküli USB-csatlakozáson keresztül történik. Az EARS tápellátása az USB-ből történik, így nincs szükség külső tápegységre. A fejhallgató méréséhez csak helyezze fel a fejhallgatót a készülékre, és végezzen mérési söprőt a fejhallgató-erősítő és a kedvenc mérési program (pl. Room EQ varázsló) segítségével. A mellékelt kalibrációs fájl korrigálja a mikrofon kapszula és a fül válaszát. A miniDSP EARS tökéletes eszköz EQ szűrők létrehozásához a miniDSP HA-DSP fejhallgató-erősítőhöz vagy bármilyen más EQ-képességű fejhallgató-rendszerhez.

 

Egyedi kalibrációs fájl letöltése

Az összes miniDSP EARS egyedülálló kalibrációs fájlkal van kalibrálva. A kalibrációs fájlok letöltéséhez keresse meg az EARS alján található 7 számjegyű sorozatszámot.

 

Az összes EARS-t egyedi bal és jobb kalibrációs fájlokkal kalibráljuk. Az egyik kompenzációt szintén ki kell választani (a részletekért lásd a felhasználói kézikönyvet). A kalibrációs fájlok letöltéséhez keresse meg az EARS egység 7-jegyű sorozatszámát.

 

Írja be a sorozatszámot a MiniDSP EARS termékoldalára . A kalibrációs fájlok automatikusan letöltésre kerülnek a legtöbb böngészőben. Ha nem, kattintson a mellékelt hivatkozásokra a letöltéshez.

 

TERMÉKLEÍRÁS

Tétel

Leírás

Kapszula típusa és poláris mintája

6 mm elektret, Omni-Directional

Frekvencia válasz

20 Hz - 20kHz +/- 1dB kalibrálással

USB Audio

USB audió osztály 1.0

Illesztőprogram nélküli felület Windows, Mac és Linux rendszerekhez

Felbontás és mintavétel

24 bites ADC @ 44,1 vagy 48 kHz

Maximális SPL 1% THD @ 1kHz-en

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu