Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

MARANTZ ND8006 Hálózatképes CD lejátszó DAC-Modullal

Kapható választék:
Szín:
639.990 Ft
569.990 Ft (448.811 Ft + ÁFA)
11%
Az akció időtartama: 2022. 09. 09. -
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

MARANTZ ND8006 Hálózatképes CD lejátszó DAC-Modullal

MARANTZ ND8006 Hálózatképes CD lejátszó DAC-Modullal

Az AV-Online letesztelte a Marantz legújabb CD- és hálózati lejátszó készülékét - HEOS multiroom funkcióval - az ND8006-ot. A termék olyannyira elnyerte a tetszésüket, hogy megkapta a KIVÁLÓ TERMÉK díjat.
A teljes teszt itt olvasható:
Az AV-Online szerint:
 
"A Marantz csapata ezt szerencsére egész máshogy látta, és letette az asztalra azt a lejátszót, amin lényegében minden jelenleg létező zenehallgatási lehetőség megvan, legfeljebb csak vinyl lemezjátszó és szalagos magnó nincs (ez azért maradjon így, ha lehet). Ha összefogjuk az összes lehetőséget, ami a minőségi zenehallgatást napjainkban szolgálja, akkor azt az ND8006 biztosan tartalmazza."
"Az ND8006 hangzására tökéletes megfogalmazás az, hogy audiofil. Ugyan ez egy kreált kifejezés, de mindannyian érezzük valahol, hogy mit is jelent. Kifinomultság, zeneiség, hosszan hallgathatóság és precíz, részletgazdag produkció. … A jellegzetesnek mondható Marantzos nyugalom és kontrolláltság árad belőle."
"Nagyon tiszta és pontos hangzást kaptunk, felbontása és térleképzése pedig példaértékű ebben a szegmensben. Basszusai feszesek és erősek, nem hagyott semmiféle hiányérzetet hallgatás közben, a magas frekvenciák nyitottsága és kristálytiszta csengése pedig szinte elvarázsolt. Az énekhangok, fúvós hangszerek légiessége szintén magával ragadó volt, és minden pillanatban megerősítette bennünk azt az érzést, hogy ezt a lejátszót bátran helyezhetjük magasabb értékű technikai környezetbe is, mert lazán képes lesz kiszolgálni, annak ellenére, hogy a gyártó hova sorolja."
"Nos, a Marantz ND8006 megtestesíti korunk tökéletesnek mondható lejátszóját, minden olyan zenelejátszási képességgel, amire ész érvek közt csak szüksége lehet bárkinek, a teljesen átlag felhasználótól az igazi megszállott audiofilekig."
 
A Hifipiac-nál is járt a Marantz legújabb sztereó kombója, a bakelit rajongók szempontjai alapján továbbfejlesztett PM8006 erősítő és az ND8006 komplett digitális forrás lejátszó. A két új modell naprakész alternatívát nyújt az aktuális zenehallgatási szokásokra, mindezt az audiofil szintű elvárásoknak megfelelve teszi.
 
A teljes teszt itt olvasható:
 
A HifiPiac szerint:
"A tisztaság, transzparencia és felbontás szintje jó, és a készülékek egyik tekintetében sem esnek túlzásokba, így az a bizonyos kerek egész hangzáskép épül fel, amit hosszabb távon is nagyon jól lehet hallgatni. Ennek megfelelően a prezensz tartomány vagy a cinek sem akarnak „kiszólni” az egészből, pedig elegendő fémtartalommal rendelkeznek ahhoz, hogy megtehessék, ha nagyon akarnák. A dobütések, a lábdobok és a ritmus erőteljesek és karakánok, úgyhogy a jazz mellett a szett pop és rock zenéken is nagyot alakít, az erősítő ebbéli képességeiből pedig sztereó mozizáskor is hatásos ízelítőt kapunk. A különféle fúvós hangszerek hangját sok levegővel, felszabadultan és realista hangszínekkel szólaltatják meg, míg a mélyebb regisztereket a készülékek nagyon jó basszus képességei domborítják ki és teszik szinte fizikailag érezhetővé."
"Az alapvetően barátságos tónusúnak mondható készülék színei nyíltak, érdekesek és izgalmasak, a hangszerek testességének köszönhetően pedig a muzsika műfajtól függetlenül egészen valóságosnak tűnik. A „men you were” bevezetőjének halk csilingeléseit szemléletesen ábrázolják, és a dús basszus, valamint a fátyolos énekhang mellett a felvétel sok-sok apró részletének is fontos szerep jut." 
"Az általam utoljára hallott PM-7005-höz hasonlóan az új Marantzok egységes hangzásában is fontos szerep jut a finomságoknak, a dús basszusnak, az erőnek és az apró részleteknek, amelyek sok tekintetben felülírják és jóval zeneibbé varázsolják a korábban inkább a racionális karakterre kihegyezett megszólalást. Külön-külön nézve az erősítő egy izmos, jól felszerelt, analóg lemezjátszót is fogadó klasszikus hangulatú modell, míg lejátszó párja egy modern, sokoldalú és jól működő digitális eszköz, ami a streamer funkció mellett az ezüstkorongokat is megszólaltatja."
 • Az ND8006 a modern digitális zenehallgatók minden követelményének megfelel, és olyan funkciókat von össze, amelyek általában két vagy három külön audio komponenst igényelnek. A sikeres NA8005 és SA8005 modellek alapján, de teljes körű újratervezéssel és audio kialakítással ötvözi a CD-lejátszót egy olyan digitális forrás központtal, amely által lejátszhatja zenéit az otthoni hálózatról, a helyi USB tárolóról, és az online forrásokról, mint például a streaming szolgáltatások és az internet rádió - emellett kiegészül a HEOS multiroom támogatással és DAC funkcióval is, melyek lehetővé teszik a számítógépek és egyéb eszközök közvetlen csatlakoztatását.
 • Biztosan fogadja a jövőbeli fájlformátumokat is, akár a 11,2 MHz-es quad-DSD és 384 kHz / 32 bites PCM formátumban, továbbá mind Apple AirPlay, mind pedig Bluetooth funkcióval rendelkezik a hordozható eszközökről történő zenelejátszáshoz.
 • Kiváló minőségű CD, CD-R / RW (MP3 / WMA) lejátszás
 • Audiophile 192kHz / 32bit D / A átalakítás (ESS9016) és dual crystal clock
 • Marantz saját HDAM-SA2 áramkörök
 • Teljes diszkrét fejhallgatóerősítő HDAM-SA2-vel és erősítés vezérléssel
 • Duplán árnyékolt toroid transzformátor, dupla rétegű alsó lemez és merev lábak
 • Beépített Wi-Fi 2,4 GHz / 5 GHz-es kétsávos támogatás
 • Beépített HEOS vezeték nélküli multiroom audio technika
 • AirPlay, Bluetooth, internet rádió, Spotify Connect, Amazon Music, TIDAL, Deezer stb.
 • 2x optikai, koaxiális és USB B típusú digitális bemenetek zajszigetelő áramkörrel
 • WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC, ALAC fájlok lejátszása USB eszközökön keresztül
 • 1x optikai, koaxiális digitális kimenet; változtatható és fix analóg RCA kimenetek; RS232
 • Fekete vagy ezüst-arany kivitelben kapható
ND8006
Áttekintés

A Marantz tervezőmérnökök megtették mindent, amit megtanultak a Premium Range fejlesztésénél, és alkalmaztuk ezt az elsődleges, remek játékossal. Bemutatjuk a "teljes digitális zeneforrás lejátszót". Az ND8006 híres Marantz hangot kínál szórakoztatóan korlátlan zenei forrásokból, beleértve az online zenei szolgáltatásokat, a HEOS többszobás technológiát, a helyileg tárolt nagy felbontású hangfájlokat, a CD audio lejátszást, az AirPlay-t, a Bluetooth-t és még sok minden mást. Könnyen frissíthet bármely létező audió rendszert a digitális zenék legjobbjaira - a sokoldalúság mega-részével együtt. Bárhol és bármikor tárolja a kedvenc zenéit, mostantól élvezheti Marantz minőségi minőségét. Mert a zene fontos.
Főbb jellemzők

 • Kiváló minőségű CD, CD-R / RW (MP3 / WMA) lejátszás
 • AirPlay, Bluetooth, Internet Rádió, Spotify Connect, Amazon Zene, TIDAL, Deezer és így tovább
 • 2x optikai, koaxiális és USB típusú B digitális bemenetek zajszigetelő áramkörrel
 • Audiophile 192kHz / 32bit D / A átalakítás (ESS9016) és kettős kristályóra
 • Marantz saját HDAM-SA2 áramkörei
 • Teljes diszkrét fejhallgatóerősítő a HDAM-SA2-val és erősítésvezérlés
 • Dupla árnyékolt toroid transzformátor, dupla rétegű alsó lemez és merev lábak
 • Beépített Wi-Fi 2,4 GHz / 5 GHz-es kétsávos támogatással
 • Beépített HEOS vezeték nélküli több helyiségű audiotechnika
 • HEOS HOME ENTERTAINMENT SKILL
 • Támogatja a WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC, ALAC fájlok lejátszását USB eszközökön keresztül
 • Optikai, koaxiális digitális kimenetek; változó és rögzített analóg kimenetek; RS232
 • Fekete vagy ezüst-arany kivitelben kapható
A teljes digitális zeneforrás lejátszó

Az ND8006 a modern digitális zenehallgatók minden követelményének való megfelelést szolgálja, és olyan funkciókat hoz létre, amelyek általában két vagy három külön audio komponenst igényelnek. A sikeres NA8005 és SA8005 modellek alapján, de teljes körű újratervezéssel és audió kialakítással ötvözi a CD-lejátszót egy olyan digitális forrás központtal, amely otthoni hálózatot, helyi USB tárolót, online forrásokat, például streaming szolgáltatásokat és internetes rádió, HEOS támogatás és DAC funkció, amely lehetővé teszi a számítógépek és egyéb eszközök közvetlen csatlakoztatását. A jövőben is biztonságosan fogadja a fájlformátumokat, akár 11,2 MHz-es quad-DSD és 384 kHz / 32 bites PCM formátumban, továbbá mind az Apple AirPlay, mind a Bluetooth funkciót hordozható eszközökről játssza le.

HEOS zene streaming

Az ND8006 beépített HEOS technológiája lehetővé teszi, hogy a kedvenc zenéit a virtuálisan korlátlan forrásokból továbbítsa. Élvezze a Spotify, a TuneIn internetes rádió, a Sound Cloud, az árapály, a Napster, a Deezer vagy a helyi zenefájlok könyvtárait. További HEOS komponensekkel, mint például a HEOS hangszóró-tartomány vagy más HEOS-képes vevőkészülékek, egész zenéjét lejátszhatja az egész házban. Az ingyenes HEOS alkalmazással könnyedén vezérelheti.

Nagy felbontású hang

Az optikai és koaxiális digitális bemenetek, valamint az USB-B port lehetővé teszik, hogy közvetlenül a számítógépről vagy MAC-ről közvetítsen zenéket, vagy más digitális forrásokat csatlakoztasson. Az USB-B aszinkron üzemmódban nem csak a nagy felbontású 384 kHz / 32 bites hangminőséget, hanem a DSD 2.8MHz, 5.6MHz és akár 11.2MHz formátumokat is támogatja a maximális teljesítmény elérése és a legközvetlenebb módja a kiváló minőség elérésében. Annak érdekében, hogy a számítógéphez csatlakoztatva minőséget biztosítson, a Marantz az USB-B bemenet köré kiterjedő elszigeteltséget épített ki annak érdekében, hogy kiküszöbölje az ND8006-ot beérkező számítógép által generált nagy frekvenciájú zajokat. Továbbá az elülső USB port USB hüvelykujjal vagy merevlemezekkel fogadja a hagyományos zenei fájlok lejátszását.

Marantz Musical Digital Filtering (MMDF)

Az ND8006 az egyedülálló Marantz Musical Digital Filtering (MMDF) technológiát mutatja be, amelyet audiophile referencia-osztály technológiánk ihletett. A Marantz esetében a szabványos digitális szűrőoldalak használata nem lehetséges, mivel ez a szűrés elengedhetetlen a digitális bemeneti jelek hangvisszaadásához. Ennek eredményeképpen széleskörűen fektettünk be szakértői ismeretek elsajátításához, mely a díjnyertes Premium Range 10 Series termékekben használt, elismert Marantz Music Mastering technológiához vezetett. Az ND8006 hardveres kialakításhoz adaptált megoldás a Marantz Musical Digital Filtering. Két választható, digitális szűrő jellemzője kielégíti a különböző ízeket, és mindegyik kezeli a legapróbb részletet a szeretetteljes gondoskodással a digitális audiojelben, átalakítva az új médiafájlokat a legkiválóbb nagy felbontású lejátszásra.

Beépített Bluetooth, Wi-Fi és AirPlay képesség

A Bluetooth és a Wi-Fi vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat révén az ND8006 fejlett kettős antennával működő adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely még a túlterhelt városi környezetben is megbízható adatátvitelt biztosít. Az Apple AirPlay kompatibilitásával kedvenc rádiókról kedvenc pályairól kedvenc iOS-eszközödön, például iPhone és iPad készüléken keresztül is el lehet jutni.

A hangminőség megőrzése

Az egyedi "KI üzemmód" beállítás lehetővé teszi az ND8006 kihasználatlan szakaszainak kikapcsolását, hogy elkerülhető legyen az interferencia esélye, és a lehető legtisztább legyen a hangforrás jelátviteli utak használata a továbbfejlesztett hangminőség érdekében. Az árnyékolt toroid transzformátor tovább minimalizálja a belső zajszintet, míg a merev kétrétegű ház az optimális árnyékolás és stabilitás érdekében.

Audiophile D / A átalakítás és egyedülálló Marantz HDAM

Az ND8006 legendás Marantz hangminőség-elkötelezettséggel rendelkezik. Az audiophile ESS9016 Sabre DAC kettős kristályos órákkal biztosítja az összes digitális jel pontos kezelését. Az analóg áramkörök gondosan kiválasztott komponenseket és a híres Marantz Hyper-Dynamic erősítő modulokat (HDAM) használnak, amelyek széles dinamikatartományt és legalacsonyabb torzítást eredményeznek: a többfunkciós "chip-erősítők" helyett a miniatűr erősítők különálló, optimalizált komponensek a legjobb hangminőség érdekében, és megtalálhatók a Marantz termékekben egészen a Reference sorozatú lejátszókig és erősítőkig.

Kiváló minőségű fejhallgató kimenet

A kedvenc felvételeik fejhallgatóján keresztül kedvelt zenei szerelmeseinek köszönhetően az ND8006 kiváló minőségű fejhallgatót kínál a HDAM-SA2 különálló erősítő modulnal. A fejhallgatók szélesebb skálájához való munkavégzéshez az erősítő tényező alacsonyról középre és magasra módosítható. Ezáltal lehetőség van kis és nagy impedanciájú fejhallgatók vezetésére.

Független változó kimeneti terminál

A hagyományos line kimenet mellett egy erősítőhöz hasonlóan, mint a tökéletesen illeszkedő PM8006, az ND8006 különálló változó szintű kimenetet biztosít a bekapcsolt vagy aktív hangszórókhoz való csatlakozáshoz, vagy egy erősáramú közvetlen bemenethez, lehetővé téve, hogy több forrásból digitális lejátszó / előerősítő. A hangerő vezérelhető a távoli kézibeszélőről vagy az Alkalmazásokon keresztül.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Gyártó: NAIM
Előrendelhető

NAIM CD5 SI CD lejátszó

719.990 Ft
Gyártó: Cambridge Audio
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Cambridge Audio Azur 851C CD Lejátszó és DAC

734.500 Ft
Gyártó: Marantz
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

MARANTZ CD 60 CD lejátszó

399.990 Ft
Gyártó: NAD
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

NAD C 568 CD lejátszó

329.990 Ft
Árukereső.hu Árukereső.hu