Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

LiquiPads 4 fél-folyékony gél rezgéselnyelő alátét készlet

Kapható választék:
Méret: :
17.990 Ft
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
17%
Az akció időtartama: 2021. 01. 05. -
Menny.:szett
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron / Tesztelhető
Szállítási díj: 2.499 Ft

Leírás

LiquiPads 4 fél-folyékony gél rezgéselnyelő alátét készlet

Behangolva -LiquiPads rezgéselnyelő alátét teszt - AV-Magazin.hu

Az AV-Magazin szerint: KIVÁLÓ

"A LiquiPads alátétek elnyerték tetszésünket. Megfizethető árazásuk és az a tulajdonságuk, hogy a jó hangot is képesek még jobbá tenni, szinte kötelező darabbá teszik minden rendszerben a használatukat. Alkalmazási területük kellemesen széles, tesztünkön pedig mi is megtapasztalhattuk, hogy erősítők, forráskészülékek és hangsugárzók alatt is jól teljesítenek.

A 4 darabos készletet azokhoz az eszközökhöz ajánljuk, ahol a 3 alátét elhelyezése macerás lenne, minden más esetben már a 3 darab LiquiPads alátét alkalmazása is teljesen elégséges, véleményünk és a hallottak alapján. 

Tesztünk után mi is hazavittük a nálunk vendégeskedő LiquiPads alátéteket egy hosszabb hallgatózásra, amely eredménye az lett, hogy azóta szinte mindegyik otthoni készülékünk alatt van már egy-egy készlet, mert a rendszerből kivéve egyszerűen hiányzik az a “plusz”, amit ezek az apróságok hozzáadnak az előadáshoz."

A LiquiPads rezgéselnyelő alátétek speciális összetételű, fél-folyékony gélből készülnek, melyek specifikusan az audio- és videoeszközök igényei szerint kerültek megtervezésre. A különleges gélmag egyszerre viselkedik folyadékként és szilárd anyagként, kettős tulajdonságának köszönhetően pedig a rezonanciák széles spektrumát, a hallásküszöb alatti frekvenciáktól kezdődően, egészen az ultrahang tartományig képes elnyelni

Az audio- és videoeszközök tervezésénél az egyik legfontosabb szempont a megfelelő rezgésmentesítés, mivel a környezetből érkező és a készülékek által keltett rezonanciák káros hatással lehetnek a hang- és képminőségre. A megfelelő rezgéscsillapító elcsatolásra számos megoldás létezik, de a különböző keménységű, például gumiból készült változatok, valamint a kemény vagy kemény felületű anyagok a rezonanciák csak kis százalékát képesek hatékonyan csillapítani, a vibráció nagy részét szinte akadálytalanul továbbítják környezetük vagy a rajtuk elhelyezett készülék felé.

Ezek a rezgéscsillapítók a rezonanciák egy részét csökkentik, de anyaguktól függően bizonyos frekvenciákon hatástalannak bizonyulnak. A különböző gumiból készült csillapítók akár káros hatással is lehetnek a kényes elektronikus eszközök működésére, mivel a környezetből vagy a készülékből érkező vibrációk további, harmonikus rezonanciákat gerjeszthetnek ezekben az anyagokban. A kemény anyagból készült csillapítók esetében szintén gyakori a különböző rezonanciák csillapítás nélküli továbbítása, azonban az anyag keménységétől függően,ez a magasabb frekvenciák irányába tolódik el.


A LiquiPads speciális fél-folyékony gélmagja rezonancia-semleges, ezért a rezgések közel száz százalékát képes elnyelni. A LiquiPads belsejében található gél önmagában nem alaktartó, ezért egy nanométer vastagságban mérhető, víztiszta polimerköpeny veszi körbe. A vékony polimerréteg nincs hatással a speciális gél rezgéselnyelő tulajdonságaira, azonban könnyű használhatóságot és nagy terhelhetőséget biztosít. 

A LiquiPads fél-folyékony gél alátétek alkalmazásával egyszerűen megszüntethetők a nem kívánt rezonanciák, amelyek hátrányosan befolyásolhatják az audio- és videoeszközök hang-és képminőségét. Az alátétek egyszerűen alkalmazhatók sztereó erősítők, AV-erősítők, projektorok, polc- és centerhangsugárzók, mélysugárzók, továbbá forráseszközök és számítástechnikai készülékek hatékony vibrációmentesítésére. A speciális polimer külső köpenynek köszönhetően a gél alátétek darabonként akár 9 kg terhelést is képesek elviselni, miközben rezgéselnyelő tulajdonságaik nem változnak.

Gyártó: Audio Engineers
Név: LiquiPads 4 rezgéselnyelő alátét készlet
Alkalmazás: audio- és videoeszközökhöz
Anyag: speciális fél-folyékony szilikagél mag, polimer burkolat
Méretek: 55 x 5 mm
Teherbírás: 9kg/db (36kg/4db)
Mennyiség: 4 darab

Méret: 5mm vastag

Figyelmeztetés: Ne helyezzen hegyes vagy éles tárgyat közvetlenül a LiquiPads rezgéselnyelő alátétek felületére, mivel azok megrongálhatják, felsérthetik a külső felületet. Tisztítása langyos, szappanos vízzel lehetséges.
Toxikus anyagokat nem tartalmaz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu