Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

LightSpeed Ultimate 1.2 hálózati tápkábel

LightSpeed Ultimate 1.2 hálózati tápkábel

Kapható választék:
Megvilágítás színe:
129.990 Ft
60.000 Ft (47.244 Ft + ÁFA)
54%
Az akció időtartama: 2020. 10. 20. -
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

LightSpeed Ultimate 1.2 hálózati tápkábel

Utolsó bemutató kábelünk. Ehhez nem jár a díszcsomagolás.

LightSpeed Ultimate

Az Ultimate az új generációs LightSpeed hálózati kábelek belépő szintje az audiofil kategóriába.

LightSpeed Pure Energy technology

Minden LightSpeed hálózati tápkábel tartalmaz egy különleges elektronikát, mely képes hatékonyan szűrni és csillapítani a váltakozó áramot szennyező egyenáramú komponenseket. Ennek köszönhetően a készülékekhez tisztább, szinuszos váltóáram érkezik, ami zavarmentesebb és hatékonyabb működést eredményez. A LightSpeed elektronika elmaradhatatlan részét képezik a jellegzetes világító fénygyűrűk a kábel csatlakozói körül, melyek egyedi és egyben összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek minden LightSpeed hálózati tápkábelnek.

Felépítés

A LightSpeed Ultimate tiszta réz vezetőkkel és különleges kialakítású belső felépítéssel rendelkezik. A kábelfelépítés ennél a modellnél is jellegzetes hármas fonat struktúrát kapott, a belső réz vezetőket speciális antisztatikus fólia, ónozott, sűrű szövésű réz árnyékolás, szintetikus polimer érszigetelés és halogénmentes poliészter külső burkolat veszi körbe. A hármas fonat biztosítja a keresztirányú elhelyezkedést, ezzel minimálisra csökkentve a vezetők párhuzamos felépítése esetén kialakuló induktív és kapacitív hatásokat, melyek a váltakozó áram fázishelyességét befolyásolják. A belső vezetők és a külső burkolat között elhelyezkedő rétegek hatékonyan csillapítják a környezetből érkező elektromágneses és rádiófrekvenciás sugárzás hatásait, továbbá a környezeti rezgéssekkel szemben is megfelelő védelmet biztosítanak az elektromos vezetők számára.

A Reference tiszta rész vezetői szimmetrikus „balanced triple quad-core” felépítéssel és összesen 9 négyzetmilliméter vezetőkeresztmetszettel rendelkeznek, így kiegyenlített és folyamatos tápellátást biztosít a hozzákapcsolt készülékek részére. A „balanced triple quad-core” felépítés egyik előnye a szimmetria, mivel minden vezető keresztmetszete és elektromos paramétere megegyezik, ennek köszönhetően kiegyensúlyozott, folyamatos és stabil tápellátást biztosít az aszimmetrikus felépítésű kábelekkel szemben. Az aszimmetrikus felépítésű, például a megnövelt, megduplázott keresztmetszetű fázis-vezetővel rendelkező kábelek esetében, a többi vezetőtől eltérő keresztmetszet és elektromos paraméterek folyamatos fluktuációt okozhatnak a váltakozó áram hatására. Az áramellátás legapróbb ingadozása is hatással lehet az audio- és videokészülékek megfelelő, stabil működésére, mivel folyamatos zavart okozhat a hallható hangban és a látható képben.

A szimmetrikus felépítés mellett, vezetők spirális „helix” kialakítással is rendelkeznek, amely hatékonyan csökkenti a kábel saját kapacitását és az induktivitását. A triple quad-core felépítés a „Skin-hatás” negatívumait is hatékonyan csökkenti, mivel a vezetők nem csak elemi szálakból épülnek fel, hanem azok külön, egymástól elszigetelt csoportokba kerülnek elrendezésre. A több szálból álló, de egymástól elszigetelt vezetők keresztmetszetének felülete így eléggé kis méretű marad ahhoz, hogy a „Skin-hatás” ne alakulhasson ki, azonban a vezetők összességében mégis megfelelő keresztmetszettel rendelkeznek az optimális tápellátás biztosításához.

Csatlakozók

Az Ultimate modell is a LightSpeed modellcsalád kiváló minőségű, válogatott, polimer-kompozit csatlakozóit kapta, melyek belsejében nagy tisztaságú réz érintkezők találhatók. Az érintkezők külső részein ródium-ezüst bevonat biztosítja a megfelelő kapcsolatot, ami mérhetően jobb elektromos paraméterekkel rendelkezik, mint például az arany bevonat, valamint a környezeti hatásokkal szemben is ellenállóbb.

A csatlakozók magas minősége mellett a különleges megjelenés szintén nagy hangsúlyt kapott, amit a beépített, LED világítás biztosít. A csatlakozók derengő fénygyűrűi egyedi és egyben összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek minden LightSpeed Ultimate hálózati tápkábelnek, mely a klasszikus „Pure White” világítással érhető el.

Az új generációs LightSpeed Ultimate hálózati tápkábelek gondos, precíz kézi munkával kerülnek összeszerelésre, majd az utolsó minőség ellenőrzést követően egy különleges, lézergravírozott, natúr fa díszdobozba kerülnek.

A LightSpeed Ultimate tápkábel 120 cm és 180 cm méretben, valamint egyedi méretben is rendelhető.

Gyártó honlapja: https://audioengineers.eu/

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu