Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

LightSpeed Signature 4D felső kategóriás hálózati tápkábel demo

LightSpeed Signature 4D felső kategóriás hálózati tápkábel demo

339.990 Ft
149.990 Ft (118.102 Ft + ÁFA)
56%
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

LightSpeed Signature 4D felső kategóriás hálózati tápkábel demo

Demo

A Signature 4D a legújabb generációs LightSpeed hálózati tápkábelek felső kategóriás képviselője, amely felépítésében és minőségében a modellcsalád zászlóshajóját idézi. A Signature 4D tápkábel a prémium készülékek tökéletes partnere. Megnövelt átviteli képessége és fejlett zajcsökkentő technológiája a nagy áramfelvételű, felső kategóriás erősítők és audiokomponensek elengedhetetlen társává teszi.

Lightspeed Signature 4D hálózati tápkábel:

  • Rendkívül tiszta, pontos és természetes hang
  • Teljes frekvenciatartomány-kiterjesztés
  • Természetes közép- és feszes mély tartomány
  • Széles és mély hangszínpad
  • Realisztikus hangzás és kiterjedt térbeli részletek
  • Rendkívül alacsony zajszint

LightSpeed Pure Energy technology

Minden LightSpeed hálózati tápkábel tartalmaz egy különleges Pure Energy elektronikát, amely képes hatékonyan csillapítani a váltakozó áramot szennyező egyenáramú komponenseket. Ennek köszönhetően a készülékekhez tisztább, szinuszos váltóáram érkezik, ami zavarmentesebb és hatékonyabb működést eredményez. A LightSpeed Pure Energy elektronika elmaradhatatlan részét képezik a jellegzetes világító fénygyűrűk a kábel csatlakozói körül, melyek egyedi és egyben összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek minden LightSpeed hálózati tápkábelnek.

Felépítés

A LightSpeed Signature 4D Balanced dualocta-core szerkezetű, megnövelt, összesen 18 négyzetmilliméter keresztmetszetű és csökkentett ellenállású nagy tisztaságú réz vezetőkkel rendelkezik. A kábelfelépítés ennél a modellnél már a legújabb fejlesztésű 4D fonat struktúrát kapta, a belső réz vezetőket speciális antisztatikus fólia, ónozott, sűrű szövésű réz árnyékolás, szintetikus polimer érszigetelés, egy nagy sűrűségű poliészter burkolat és a legújabb fejlesztésű nano Black Helix külső borítás veszi körbe.

A 4D fonat biztosítja a szimmetrikus térbeli keresztirányú elhelyezkedést, ezzel minimálisra csökkentve a vezetők párhuzamos felépítése esetén kialakuló induktív és kapacitív hatásokat, melyek a váltakozó áram fázishelyességét befolyásolják. A belső vezetők és a külső burkolat között elhelyezkedő rétegek hatékonyan csillapítják a környezetből érkező elektromágneses és rádiófrekvenciás sugárzás hatásait. A továbbfejlesztett, nagy sűrűségű poliészter burkolat a gyakran alkalmazott teflon szigeteléseknél alacsonyabb dielektromos álladóval rendelkezik, továbbá a környezetből érkező rezgéssekkel szemben is megfelelő védelmet biztosít.

A nano Black Helix külső réteg nem csak különleges megjelenést biztosít a Signature 4D részére, hanem a spirálisan elhelyezkedő, 500 nanométer vastagságú fémréteggel ellátott különleges polimer már a kábel szigetelésébe sem engedi bejutni a külső rádiófrekvenciás és elektromágneses sugárzást. A rézvezetőkben folyó áram által gerjesztett elektromos tereket a belső árnyékolás hatékonyan csillapítja, a külső zavarvédettségért a nano Black Helix réteg felel, melyek együttes hatására a negatív kölcsönhatás is jelentősen csökken a vezetőben folyó áram és a szigetelés között.

A Signature 4D vezetői szimmetrikus Balanced dual octa-core felépítéssel rendelkeznek, így kiegyenlített és folyamatos tápellátást biztosítanak a hozzákapcsolt készülékek részére. A Balanced dual octa-core felépítés egyik előnye a szimmetria, mivel minden vezető keresztmetszete és elektromos paramétere megegyezik, ennek köszönhetően kiegyensúlyozott, folyamatos és stabil tápellátást biztosítanak az aszimmetrikus felépítésű kábelekkel szemben. Az aszimmetrikus felépítésű, például a megduplázott keresztmetszetű fázis-vezetővel rendelkező kábelek esetében, a többi vezetőtől eltérő keresztmetszet és elektromos paraméterek folyamatos fluktuációt okozhatnak a váltakozó áramban. Az áramellátás legapróbb ingadozása is hatással lehet a kifinomult audio- és videokészülékek megfelelő, stabil működésére, mivel folyamatos zavart okozhat a hallható hangban és a látható képben.

A szimmetrikus felépítés mellett, vezetők spirális helix kialakítással is rendelkeznek, amely hatékonyan csökkenti a kábel saját kapacitását és az induktivitását. A Balanced  dual octa-core felépítés a skin-hatás negatívumait is hatékonyan csökkenti, mivel a vezetők nem csak elemi szálakból épülnek fel, hanem azok külön, egymástól elszigetelt csoportokba kerülnek elrendezésre. A tömör elemi szálakból álló, de egymástól elszigetelt vezetők keresztmetszetének felülete így eléggé kis méretű marad ahhoz, hogy a skin-hatás ne alakulhasson ki, azonban a vezetõk megnövelt keresztmetszete rendkívül nagy teljesítményt és kiemelkedõen magas minõséget biztosít.

Csatlakozók

A Signature 4D különleges fémötvözetbõl készült karbonszálas csatlakozókat kapott, melyek a kábel csatlakozási pontjain is teljes zavarvédettséget biztosítanak a rádiófrekvenciás és elektromágneses sugárzással szemben. A legtöbb esetben alkalmazott plasztik csatlakozók nem képesek a kábel bekötési pontjain is ugyanazt a zavarvédelmet biztosítani, mint például az annak teljes hosszában elhelyezkedõ árnyékolás, ezért leggyakrabban a legérzékenyebb bekötési pontok a legvédetlenebbek. A Signature 4D csatlakozói vastag fémötvözetbõl készültek, külsejükre pedig szénszálas betét került, annak érdekében, hogy a lehetõ legnagyobb zavarvédettséget biztosítsák. A különleges csatlakozók belsejében nagy tisztaságú, alacsony ellenállású réz érintkezõk találhatók, a külsõ érintkezõkön pedig megnövelt vastagságú ródium-ezüst bevonat biztosítja a megfelelõ kapcsolatot, ami mérhetõen jobb elektromos paraméterekkel rendelkezik, mint például az arany bevonat, valamint a környezeti hatásokkal szemben is ellenállóbb.

A csatlakozók kiemelkedõen magas minõsége mellett a különleges megjelenés szintén nagy hangsúlyt kapott, amit a beépített, LED világítás biztosít. A csatlakozók fém / szénszál felülete és a derengõ fénygyûrûk egyedi és egyben összetéveszthetetlen megjelenést biztosítnak a Signature 4D részére. A Signature 4D a klasszikus Pure White világítás mellett különleges Dark Red és Deep Blue világítással is elérhetõ.

Minden Signature 4D modell egyedi sorozatszámot kap. Az egyedi sorozatszám egy különleges lézergravírozott fémlemezen a szénszálas csatlakozókon kap helyet.

A Signature 4D hálózati tápkábelek kiemelten gondos, precíz kézi munkával készülnek, majd az utolsó minõség ellenõrzést követõen egy különleges, lézergravírozott, natúr fa díszdobozba kapnak helyet.

A LightSpeed Signature 4D tápkábelek 150 cm, 240 cm méretben kaphatók és egyedi méretben is rendelhetõk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu