Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

LightSpeed Reference 1.2 hálózati tápkábel

Kapható választék:
Megvilágítás színe:
69.990 Ft (55.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

LightSpeed Reference 1.2 hálózati tápkábel

LightSpeed Reference

A Reference a LightSpeed tápkábelek belépő kategóriája, amely felépítésében már sok dolgot örökölt a nagyobb modellektől.

LightSpeed Pure Energy technology

Minden LightSpeed hálózati tápkábel tartalmaz egy különleges elektronikát, mely képes hatékonyan szűrni és csillapítani a váltakozó áramot szennyező egyenáramú komponenseket. Ennek köszönhetően a készülékekhez tisztább, szinuszos váltóáram érkezik, ami zavarmentesebb és hatékonyabb működést eredményez. A LightSpeed elektronika elmaradhatatlan részét képezik a jellegzetes világító fénygyűrűk a kábel csatlakozói körül, melyek egyedi és egyben összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek minden LightSpeed hálózati tápkábelnek

Felépítés

A LightSpeed Reference tiszta réz vezetőkkel és különleges kialakítású belső felépítéssel rendelkezik. A kábelfelépítés ennél a modellnél már hármas fonat struktúrát kapott, a belső réz vezetőket speciális antisztatikus fólia, ónozott, sűrű szövésű réz árnyékolás, szintetikus polimer érszigetelés és halogénmentes poliészter külső burkolat veszi körbe. A hármas fonat biztosítja a keresztirányú elhelyezkedést, ezzel minimálisra csökkentve a vezetők párhuzamos felépítése esetén kialakuló induktív és kapacitív hatásokat, melyek a váltakozó áram fázishelyességét befolyásolják. A belső vezetők és a külső burkolat között elhelyezkedő rétegek hatékonyan csillapítják a környezetből érkező elektromágneses és rádiófrekvenciás sugárzás hatásait, továbbá a környezeti rezgéssekkel szemben is megfelelő védelmet biztosítanak az elektromos vezetők számára.

A Reference tiszta rész vezetői szimmetrikus „balanced triple dual-core” felépítéssel és összesen 4.5 négyzetmilliméter vezetőkeresztmetszettel rendelkeznek, így kiegyenlített és folyamatos tápellátást biztosít a hozzákapcsolt készülékek részére. A „balanced triple dual-core” felépítés egyik előnye a szimmetria, mivel minden vezető keresztmetszete és elektromos paramétere megegyezik, ennek köszönhetően kiegyensúlyozott, folyamatos és stabil tápellátást biztosít az aszimmetrikus felépítésű kábelekkel szemben. Az aszimmetrikus felépítésű, például a megnövelt, megduplázott keresztmetszetű fázis-vezetővel rendelkező kábelek esetében, a többi vezetőtől eltérő keresztmetszet és elektromos paraméterek folyamatos fluktuációt okozhatnak a váltakozó áram hatására. Az áramellátás legapróbb ingadozása is hatással lehet az audio- és videokészülékek megfelelő, stabil működésére, mivel folyamatos zavart okozhat a hallható hangban és a látható képben.

A szimmetrikus felépítés előnyei mellett, a dual-core vezetők a „Skin-hatás” negatívumait is hatékonyan csökkentik, mivel a vezetők nem csak elemi szálakból épülnek fel, hanem azok külön, egymástól elszigetelt csoportokba kerülnek elrendezésre. A több szálból álló, de egymástól elszigetelt vezetők keresztmetszetének felülete így eléggé kis méretű marad ahhoz, hogy a „Skin-hatás” ne alakulhasson ki, azonban a vezetők összességében mégis megfelelő keresztmetszettel rendelkeznek az optimális tápellátás biztosításához.

Csatlakozók

A Reference modell is megkapta a LightSpeed modellcsalád nagyobb képviselőinek kiváló minőségű, válogatott, polimer-kompozit csatlakozóit, melyek belsejében nagy tisztaságú réz érintkezők találhatók. Az érintkezők külső részein ródium-ezüst bevonat biztosítja a megfelelő kapcsolatot, ami mérhetően jobb elektromos paraméterekkel rendelkezik, mint például az arany bevonat, valamint a környezeti hatásokkal szemben is ellenállóbb.

A csatlakozók magas minősége mellett a különleges megjelenés szintén nagy hangsúlyt kapott, amit a beépített, LED világítás biztosít. A csatlakozók derengő fénygyűrűi egyedi és egyben összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek minden LightSpeed Reference hálózati tápkábelnek, mely a klasszikus „Pure White” világítással érhető el.

Az új generációs LightSpeed Reference hálózati tápkábelek gondos, precíz kézi munkával kerülnek összeszerelésre, majd az utolsó minőség ellenőrzést követően egy különleges, lézergravírozott, natúr fa díszdobozba kerülnek.

A LightSpeed Reference tápkábel 120 cm és 180 cm méretben, valamint egyedi méretben is rendelhető.

Gyártó honlapja: https://audioengineers.eu/

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu