Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

LightSpeed Prime 1.64 hálózati tápkábel demo

Kapható választék:
Megvilágítás színe:
489.990 Ft (385.819 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

LightSpeed Prime 1.64 hálózati tápkábel demo

LightSpeed Prime

A Prime az új generációs LightSpeed hálózati kábelek zászlóshajója, ami új minőségi szintet állít fel.

LightSpeed Pure Energy technology

  Ahogy minden LightSpeed hálózati tápkábel, a Prime is tartalmaz egy különleges elektronikát, mely képes hatékonyan csillapítani a váltakozó áramot szennyező egyenáramú komponenseket. Ennek köszönhetően a készülékekhez tisztább, szinuszos váltóáram érkezik, ami zavarmentesebb és hatékonyabb működést eredményez. A LightSpeed elektronika elmaradhatatlan részét képezik a jellegzetes világító fénygyűrűk a kábel csatlakozói körül, melyek egyedi és egyben összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek minden LightSpeed hálózati tápkábelnek.

Felépítés

  A LightSpeed Prime nagy tisztaságú, megnövelt keresztmetszetű és csökkentett ellenállású multi-core réz vezetőkkel rendelkezik. A csúcsmodell megjelenése is a jellegzetes hármas fonat struktúrával rendelkezik, ami biztosítja a keresztirányú elhelyezkedést, ezzel minimálisra csökkentve a vezetők párhuzamos felépítése esetén kialakuló induktív és kapacitív hatásokat, melyek a váltakozó áram fázishelyességét befolyásolják.

  A belső réz vezetőket speciális antisztatikus fólia, ónozott, sűrű szövésű réz árnyékolás, szintetikus polimer érszigetelés, egy különleges, nagy sűrűségű poliészter csillapító réteg és a saját fejlesztésű „Diamond Helix” nano pajzs külső burkolat veszi körbe. A továbbfejlesztett, nagy sűrűségű poliészter réteg a gyakran alkalmazott teflon szigeteléseknél alacsonyabb dielektromos álladóval rendelkezik, valamint a környezetből érkező rezgéssekkel szemben is megfelelő védelmet biztosít.

  A „Diamond Helix” külső réteg nem csak különleges megjelenést biztosít a Prime részére, hanem a spirálisan elhelyezkedő, 500 nanométer vastagságú fémréteggel ellátott különleges polimerfilm már a kábel szigetelésébe sem engedi bejutni a külső rádiófrekvenciás és elektromágneses sugárzást. A rézvezetőkben folyó áram által gerjesztett elektromos tereket a belső árnyékolás hatékonyan csillapítja, a külső zavarvédettségért a „Diamond Helix” réteg felel, melyek együttes hatására a negatív kölcsönhatás is jelentősen csökken a vezetőben folyó áram és a szigetelés között.

  A Prime vezetői szimmetrikus „balanced multi-core” felépítéssel rendelkeznek, így kiegyenlített és folyamatos tápellátást biztosít a hozzákapcsolt készülékek részére. A „balanced multi-core” felépítés egyik előnye a szimmetria, mivel minden vezető keresztmetszete és elektromos paramétere megegyezik, ennek köszönhetően kiegyensúlyozott, folyamatos és stabil tápellátást biztosít az aszimmetrikus felépítésű kábelekkel szemben. Az aszimmetrikus felépítésű, például a megnövelt, megduplázott keresztmetszetű fázis-vezetővel rendelkező kábelek esetében, a többi vezetőtől eltérő keresztmetszet és elektromos paraméterek folyamatos fluktuációt okozhatnak a váltakozó áram hatására. Az áramellátás legapróbb ingadozása is hatással lehet az audio- és videokészülékek megfelelő, stabil működésére, mivel folyamatos zavart okozhat a hallható hangban és a látható képben.

  A szimmetrikus felépítés mellett, vezetők spirális „helix” kialakítással is rendelkeznek, amely hatékonyan csökkenti a kábel saját kapacitását és az induktivitását. A multi-core felépítés a „skin-hatás” negatívumait is hatékonyan csökkenti, mivel a vezetők nem csak elemi szálakból épülnek fel, hanem azok külön, egymástól elszigetelt csoportokba kerülnek elrendezésre. A több szálból álló, de egymástól elszigetelt vezetők keresztmetszetének felülete így eléggé kis méretű marad ahhoz, hogy a „Skin-hatás” ne alakulhasson ki, azonban a vezetők összességében mégis megfelelő keresztmetszettel rendelkeznek az optimális tápellátás biztosításához.

  Az alacsonyabb kategóriás LightSpeed modellekkel ellentétben a Prime kizárólag egy méretben kapható, mivel a kábel hosszúsága a legoptimálisabb paraméterek figyelembevételével került kialakításra.

Csatlakozók

  A Prime a LightSpeed modellcsaládban egyedüliként különleges fémötvözetből készült csatlakozókat kapott, melyek a kábel csatlakozási pontjain is teljes zavarvédettséget biztosítanak a rádiófrekvenciás és elektromágneses sugárzással szemben. A legtöbb esetben alkalmazott plasztik csatlakozók nem képesek a kábel bekötési pontjain is ugyanazt a zavarvédelmet biztosítani, mint például az annak teljes hosszában elhelyezkedő árnyékolás, ezért leggyakrabban a legérzékenyebb bekötési pontok a legvédetlenebbek. A Prime csatlakozói 5 mm falvastagságú fémötvözetből, precíziós CNC megmunkálással készültek, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb zavarvédettséget biztosítsák. A különleges fémötvözetű csatlakozók belsejében nagy tisztaságú, alacsony ellenállású réz érintkezők találhatók, a külső részeken pedig megnövelt vastagságú ródium-ezüst bevonat biztosítja a megfelelő kapcsolatot, ami mérhetően jobb elektromos paraméterekkel rendelkezik, mint például az arany bevonat, valamint a környezeti hatásokkal szemben is ellenállóbb.

  A csatlakozók magas minősége mellett a különleges megjelenés szintén nagy hangsúlyt kapott, amit a beépített, LED világítás biztosít. A csatlakozók precízen megmunkált felülete és a derengő fénygyűrűk egyedi és egyben összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek a Prime részére. A Prime a klasszikus „Pure White” világítás mellett különleges „Dark Red” és „Deep Blue” árnyalatokban is elérhető.

  A Prime hálózati tápkábelek kiemelten gondos, precíz kézi munkával kerülnek összeszerelésre, majd az utolsó minőség ellenőrzést követően egy különleges, lézergravírozott, natúr fa díszdobozba kerülnek.

 A Prime hálózati tápkábel kizárólag egy méretben kapható, mivel a kábel hosszúsága a legoptimálisabb paraméterek figyelembevételével került kialakításra.

Gyártó honlapja: https://audioengineers.eu/

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu