Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

KEF LS-50 Wireless II Audiphile aktív polcsugáró pár
Kép 1/7 - KEF LS-50 Wireless II Audiphile aktív polcsugáró pár
Kép 2/7 - KEF LS-50 Wireless II Audiphile aktív polcsugáró pár
Kép 3/7 - KEF LS-50 Wireless II Audiphile aktív polcsugáró pár
Kép 4/7 - KEF LS-50 Wireless II Audiphile aktív polcsugáró pár
Kép 5/7 - KEF LS-50 Wireless II Audiphile aktív polcsugáró pár
Kép 6/7 - KEF LS-50 Wireless II Audiphile aktív polcsugáró pár
Kép 7/7 - KEF LS-50 Wireless II Audiphile aktív polcsugáró pár

KEF LS-50 Wireless II Audiphile aktív polcsugáró pár

Kapható választék:
Szín:
1.099.990 Ft
949.990 Ft (748.024 Ft + ÁFA)
14%
Az akció időtartama: 2021. 10. 19. -
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Tesztek:

KEF LS50 Wireless II teszt a Stereonet oldalán

2021. 02. 17.

„Egy epikus hangsugárzóhoz epikus tesztzene dukál, ami Ludwig Goransson Posterity-je felé terelt (a Tenet filmzene albumáról). A szám tele van agresszív staccato szintetizátor részekkel, ami részletesen demonstrálja a villámgyors átmeneteket, amiről az eredeti LS50 híres volt. Amikor a mély, mozisan mennydörgő basszus lecsap, az Uni-Q meghajtók kicsit sem erőlködnek vagy akadnak el. Helyette ésszerű mennyiségű feszes, kontrollált középméllyel és kellőképpen mély morgással szólalnak meg, többel, mint amit egy ekkora méretű dologtól várnánk.”

„Amikor azt mondom, hogy >>megtölti a szobát<<, azt komolyan is gondolom. Az LS50 hangerejét nevetségesen magasra lehet tekerni a méretéhez képest. Átjött pár barátunk egy távolságtartó ebédre, és a háttérzenéről az LS50 Wireless II gondoskodott. Mint igazi tesztelők, felnyomtuk a hangerőt, ami után a vendégeink egy pillanatra elcsöndesedtek – láthatóan sokkolta őket, hogy milyen tiszta és élénk volt a hang nagy hangerőn is. Olyan érzés volt, mintha akár az egész utcát meg tudtuk volna tölteni zenével. Az LS50 Wireless II-nek nem kellene ennyire hangosnak lennie, szinte már zavarba ejtő.”

„Amikor a KEF hangsugárzók vezeték nélküli csatlakoztak egymáshoz, a kiegyensúlyozottság érzete akkor is tökéletes volt, nem volt semmi késés a kettő között. Úgy tűnik, hogy a meghajtók tökéletesen lettek párosítva, a hangképalkotó képességük fantasztikus volt, amikor összhangban daloltak.”

„Lenyűgöző megtapasztalni egy ilyen nagyszerű all-in-one hangsugárzócsomag kaméleon jellegét. Elvittem az LS50 Wireless II-t a szüleim házába és felállítottam a nappaliban; az egész családom gyorsan csatlakozni tudott, és kellemes élményt nyújtott a rengeteg jól szóló háttérzene. Ugyanakkor ez a szett otthon érezte magát a meghallgató szobámban, ahol szigorú tesztkörülmények vannak. Örömmel váltogatott ezek között az eltérő környezetek között, és mindenhol bőven megállta a helyét.”

„Az új KEF LS50 Wireless II jelentősen jobb, mint a már eleve lenyűgöző elődje – hang és funkciók terén egyarán. Részletgazdag és kifinomult hangkarakterisztikájával, kimagasló minőségű hangképével és nagy teljesítményével kipipál mindent a hang szekcióban. Aztán ott van a kiváló vezeték nélküli megoldás, a telepítés könnyedsége és a hasznos csatlakozási lehetőségek. Ez az elegáns csomag valóban annyira lenyűgözött, hogy komolyan fontolgatom, hogy összeguberálok egy szettre – és ennél szerintem nincs nagyobb dicséret.”

Az teljes angol nyelvű teszt elolvasható a Stereonet oldalán.

 

A minap a Son-Vidéo oldalán Valentin Lefort tesztelte le a KEF LS50 Wireless II aktív hálózatképes polcsugárzóját, ebből szemezgettünk.

„[…] a KEF LS50 Wireless II-t bármilyen dekorba könnyen lehet integrálni köszönhetően a tagadhatatlan esztétikai kvalitásainak. Saját jogon dekoratív tárgyak, vonzó vonalakkal, és olyan designnal, ami egy gyönyörű sportautóra emlékeztet. A hangfal középen elhelyezkedő arany tölcsér is növeli a megjelenését. Ezt a brit gyártó nem is akarja elrejteni, ezért a KEF LS50 Wireless II-höz nem is ad hangfalselymet.”

„A KEF LS50 Wireless II akusztikai designján is frissítettek az ikonikus Uni-Q meghajtó 12. generációs változatának integrálásával. Ez fejlett szimulációs és analízis eszközök és a több évtized alatt felhalmozott hangszórófejlesztési tudás és tapasztalat kombinációja. A koaxiális meghajtó egy 5”-os alumínium mélyközepet és ennek közepében egy 1”-os szellőztetett alumínium magassugárzót tartalmaz. Ez a konfiguráció egypontos lesugárzást hoz létre, ami egy sokkal pontosabb és részletgazdagabb háromdimenziós hangképet képes nyújtani. A hang eloszlása az egész helyiségben egységes, ezért nincs szükség egyetlen „sweet spotra”: a sweet spot mindenhova követ a szobában.”

„A KEF LS50 Wireless II-nek ugyanolyan a dinamikus karaktere, mint az elődjének. A Dire Straits Sultans of Swing dala alatt a hang életteli és terjedelmes volt, és elárasztott részletekkel. A gitárok rezonanciája és visszhangja lenyűgöző akusztikai textúrát nyújtott. A gitáros játéka energikus volt, és szabadon és könnyedén szólalt meg. A mélyek erőteljesek és struktúráltak voltak, és akár 40 Hz közeli mélységbe is lementek. A KEF LS50 Wireless II nem megy le olyan mélyre, mint amire egy mélyládával használva várnánk, de igen lenyűgözőek a méretükhöz képest.”

„A KEF LS50 Wireless II azzal a nagyratörő céllal érkezett, hogy felülmúlja az első generációs KEF LS50 Wireless kifinomultságát és zeneiségét. És a brit gyártó ezt képes volt sikeresen teljesíteni úgy, hogy képes volt optimalizálni egy már egyébként is mintaszerű rendszert. Az eredmény egy még pontosabb, még természetesebb és még tisztább hang. A mély hangok is még lenyűgözőbbek lettek a kis méretéhez képest. A második generáció kezelőrendszere is egy funkcionálisabb applikációt kapott. Az applikáció tökéletességéhez már csak a Qobuz integráció keresési optimalizálása és a lejátszott zenék felbontásának kijelzése hiányzik. A hangerőszabályozás a távirányítóval vagy az értintőfelülettel lehetne kicsit finomabb. Az applikáció használata elkerülhetetlen, ha az ízlésünknek megfelelő hangerőt szeretnénk. Ennek ellenére a KEF LS50 Wireless II-nek rengeteg előnye van, és kimagaslik, mint alapvető referencia a „high-end connected” hangsugárzók közül.”

A teljes angol nyelvű cikk itt olvasható.

Youtube videók

Leírás

KEF LS-50 Wireless II Audiphile aktív polcsugáró pár

Az LS-50 Meta aktív változata Metamaterial technológiával, valamint digitális adatfolyam kezeléssel és hálózati csatolóval kiegészítve.

Frekvencia átvitel: 40 Hz - 47 kHz

Maximális hangnyomás: 108 dB 

Uni-Q hangszóró 25 mm magassugárzó + 130 mm mélyközép sugárzó.

Teljesítmény 2 x 280 W (mélyközép sugárzó) + 2 x 100 W (magassugárzó).

Bemenetek:

  • WiFI,
  • Ethernet,
  • Bluetooth 4.2,
  • Ethernet,
  • AirPlay 2,
  • Google Chromecast,
  • ROON ready,
  • HDMI eARC,
  • Optikai, Digitális koax,
  • 3.5 mm jack.

Kimenet: RCA mélysugárzó.

24 bit/384 kHz (hálózati forrás), 24 bit/192 kHz (digitális koax, HDMI), 24 bit/96 kHz (optikai).

iOS és Android alkalmazás,

akusztikai korrekció lehetősége.

Méretek: 305 x 200 x 311 mm,

súly: 20.1kg (szett)

LS50 Wireless II

Minden hang. Minden szó. Minden részlet.

 
 
 

A végső vezeték nélküli HiFi

Az LS50 Wireless II több, mint egy nagy teljesítményű hangszóró; ez a tökéletes all-in-one hangszórórendszer. Feltárja kedvenc zenéinek minden részletét, amelyet az AirPlay 2-vel, a Chromecasttal és egyebekkel vezeték nélküli kompatibilitásának köszönhetően bármilyen forrásból streamelhet.

 
 
 

MI A HI-FI? DÍJAK 2020 - „AZ ÉV TERMÉKE”

"Ezek a folytatások a legizgalmasabb hangszórórendszerek közé tartoznak, amelyeket hallottunk." - 2020. szeptember, milyen Hi-Fi?
 
 

Szabadság

Minden zene, állandóan

Nem számít, hogyan továbbítja a zenét, az LS50 Wireless II lefedte. A Spotify Connect segítségével közvetlenül a natív Spotify alkalmazásból streamelhet. A KEF Connect alkalmazással streamelheted a Tidal, az Amazon Music, a Qobuz és a Deezer csatornákat, vagy ráhangolódhatsz az internetes rádióra és a podcastokra.

 

Minden eszköz

Karbantartás nélküli vezeték nélküli kompatibilitás az AirPlay 2-vel, a Google Chromecasttal és egyebekkel, vezetékes csatlakozásokkal alátámasztva a tévéhez, lemezjátszóhoz, CD-lejátszóhoz és játékkonzolhoz. Bármilyen forrása van is, az LS50 Wireless II készen áll rá.

 

HiFi rajongó

Az LS50 Wireless II audiofilekkel rendelkezik, amelyek támogatják a 24bit / 384kHz-ig terjedő zenefájlok streamingjét, valamint az MQA, DSD256 és a Roon Ready (hamarosan). Ezek a tulajdonságok azt jelentik, hogy még a tapasztalt HiFi-rajongó is csodálkozni fog ezen a kivételes hangszóró-képességen.

 
 

Felhasználóközpontú

Hadd legyél te

A hibátlan zenei teljesítményen túl is az LS50 Wireless II szellőztethetőség a KEF Connect alkalmazásnak köszönhetően. Intuitív otthonában bármilyen forrás mellett használni, és lehetővé teszi az egyszerű, levegőn keresztüli firmware-frissítéseket, amelyek új és továbbfejlesztett funkciókat kínálnak a lehető legkevesebb felhajtás mellett.

 

Vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolat

Választhat úgy, hogy az LS50 Wireless II-t teljesen vezeték nélkül, 24 bites / 96 kHz-es felbontással működteti, teljesen rendetlenség nélkül, vagy összekapcsolhatja a két hangszórót a mellékelt kábellel a 24 bites / 192 kHz-es felbontású hang érdekében.

 

Személyre szabott hallgatási élmény

A vadonatúj dedikált KEF Connect alkalmazás napról napra vezérli az LS50 Wireless II-t, beleértve az intuitív hangbeállításokat, hogy a hangot a saját ízlésének megfelelően hangolhassa. Akár kedvenc forrását is kiválaszthatja, hogy az LS50 Wireless II felébredjen, amikor az bekapcsol, és így azonnal hozzáférhet a legjobb hanghoz.

 

Egyszerű többszobás rendszer

Az LS50 Wireless II Airplay 2, Chromecast vagy Roon használatakor egyszerre több hangsugárzót is közvetíthet otthonában. Több LS50 Wireless II hangszóró használatával egyszerű, nagy teljesítményű többszobás rendszert kaphat.

 

* Várható megjelenés áprilisban

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu