Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 1/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 2/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 3/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 4/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 5/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 6/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 7/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 8/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 9/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 10/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 11/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 12/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 13/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 14/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 15/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret
Kép 16/16 - KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret

KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret

649.990 Ft
599.990 Ft (472.433 Ft + ÁFA)
8%
Az akció időtartama: 2021. 10. 19. -
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Tesztek:

KEF KC62 mélysugárzó teszt a Sound and Vision oldalán

2021. 02. 25.

„A KC62-t először a desktop rendszeremhez raktam, az IK Multimedia kicsi, de rátermett MTM aktív monitorsugárzóihoz párosítva. Ezek a hangsugárzók saját vezérléssel rendelkeznek, ami 60Hz-es high-pass lehetőséget is magába foglalja. Miután mindent beállításra került, és a mélysugárzót csatlakoztattam a DAC-om unbalanced bal/jobb kimenetéhez, és az íróasztalom alá toltam jóval a 11-es lábaim hatótávolságán kívülre, gazdag, teljes tartományú hanggal lettem megjutalmazva, amihez már semmi más nem kellett, mint megböködni kicsit a KC62 hangerejét és keresztváltó beállítást, hogy közel tökéletességig jussunk. Fourplay >>Café l’Amour<< (16-bit/44.1kHz FLAC, Qobuz) smooth jazz számában Nathan East basszista pengetései helyenként akár 35 Hz mélyre is lemennek. Az íróasztali szinten – az MTM-ek tisztán és ütősen szólnak stabil nagy hangerőn, igaz kicsit vezérlőtermi monitor hangerő alatt – a kis KEF-nek nem esik nehezére „tartani a szintet”. Az alacsony mélyek erősek, dinamikusak és torzításmentesek maradtak, és a következő oktáv nem produkált zúgást, puffogást vagy oda nem illő sistergést.”

„Arrébb erőlködtem az SVS-t, és a jól bevált mélysugárzó helyre raktam a KEF-et, bedugtam áramba és a hosszú RCA kábelt a pre-pro sub kimenetéből a KEF szűrés nélküli LFD bemenetéhez csatlakoztattam, majd csináltam egy gyors szint kiegyenlítést a pre-pro zajkiegyenlítőjével és az iPhoneom SPL-mérő applikációjával. Az előerősítőn a vágási frekvenciát 80 Hz-re állítottam, és újra elindítottam Fourplay számot (Roonról) kényelmes hallgatási hangerőre állítva, és kicsiket módosítva a hangerőn és a keresztvágáson a pre-pro beállítások menüjében. Az eredmény stabil, gazdag hang volt – úgy szólt, ahogy a rendszerem mindig is szokott. Hogy erről tényleg megbizonyosodjak, párszor visszaraktam a nagy mélysugárzót és nem hallottam jelentős különbséget.”

„Le voltam nyűgözve, és egy nukleáris opciót, a >>Bass I Love You<< számot választottam az electronica művész Bassotronicstól, a számot ami 15-30 Hz basszus tartalommal bír, amiről meg is lehet bizonyosodni. (Természetesen minden mesterséges, a természetben semmi nincs, ami ennyire mélyen és hangosan szólna katonai -szintű robbanóanyagok nélkül). A bejáratott >>mérsékelt<< hangerőn a KC62 lényegében az összes infra-basszust megszólaltatta – a szuper-mély dobbanást, a kifulladás-szerű nyomáscsökkenést a lüktetések között és a sub-25 Hz-es tartalom leszálló remegését – mindezt kielégítő jelenléttel. Újra a nehézkes SVS-re váltva meglepő módon nagyon kicsi volt a különbség, bár a nagy zúzógép kicsit hallhatóan hangosabb és dinamikusabb volt az infra-sub tartományban. Ebben az esetben azonban a >>mérsékelt<< volt a KC62 hangerőlimitje. Hasztalan volt akár csak 2 dB-el többet követelni: a >100 Hz-es tartomány hangosodott, de a <60 Hz-es anyag nem.”

„Már az a tény, hogy egy gyakorlatilag kenyértartó méretű mélysugárzó valós 25 Hz-en és akár még alacsonyabb zeneileg hasznos szinten meg tud szólalni, hírértékű. És az egész KC62 az: ha valaki meg akarja törni Hoffman vastörvényét, vagy legalábbis a végsőkig akarja feszíteni azt, akkor a KEF beköszönő Uni-Core designja ezt olyan drámaian és stílusosan teszi, amilyet még nem láttam mélysugárzóban. Egy kis szoba és/vagy viszonylag mérsékelt hangerő igények szigorú keretein belül minden fontos paraméterében ugyanolyan teljesítményt fog nyújtani, mint egy jól megtervezett 12 colos mélysugárzó, kivéve a csúcsdinamikát és hangerőt. Lehet, hogy más mini mélysugárzók is vannak a piacon, de egyről sem tudok, ami ennyire mélyre menne és ilyen kicsi és elegáns csomag lenne, mint a KEF a KC62 képében létrehozott.”

A teljes angol nyelvű cikk itt olvasható.

Youtube videók

Leírás

KEF KC62 aktív mélysugárzó Uni-Core ™ 1000W, kis méret

A legnagyobb kis mélynyomó

A KC62 egy hihetetlenül kompakt mélynyomó, amely a mély, pontos basszus erejét és varázsát nyújtja az izgalmasan magával ragadó zene-, film- és játékélményhez. Az innovatív KEF mérnöki és az úttörő Uni-Core ™ technológiával létrehozott futballméretű KC62 két 6,5 hüvelykes erő-csillapító meghajtóegységgel rendelkezik, amelyet 1000 W RMS-vel hajtanak végre, speciálisan D osztályú erősítéssel.

 

Ne hagyd, hogy a méret becsapjon

A mély és erős basszus már nem kizárólag a nagy vállú, masszív mélynyomók ​​területe. KC62 Dávid Góliátjuknak; ultrakompakt mélynyomó, amely pontos, mély basszust képes előadni a magával ragadó zene-, film- és játékélmény érdekében, szerény méreteivel teljes ellentétben. És ahogy David megverte Góliátot, úgy a KC62 teljesítménye is elavulttá teszi ezeket a mélysugárzó behemótokat.

 
 

Uni-Core  technológia 

Magával ragadó szórakoztató élményre vágyik, de a terjedelmes mélysugárzók elriasztják? A KC62 szabadalmaztatott Uni-Core  technológiája forradalmasítja a hagyományos erőmegsemmisítő formatervet, hogy az ultrakompakt szekrényből mély, pontos basszust hozzon létre. Mindkét meghajtó egyetlen mágneses rendszerbe történő egyesítése lehetővé teszi a szekrény méretének több mint harmadával történő csökkentését, miközben növeli a kirándulást a kivételes teljesítmény és mélység elérése érdekében.

 

1000 W effektív érték

Kapcsolja be az áramellátást

A KC62 ikervezérlője 1000 W RMS (2 x 500 W) speciálisan tervezett D osztályú erősítővel működik, kivételes szintű vezérlést biztosítva, és szükség esetén hirtelen erőszakokat képes leadni, például amikor a kedvenc magas oktánszámú műveletsorozatot élvezi.

 

5 Előbeállítások

Ugyanaz a teljesítmény, mindenhol

A KC62 könnyedén csúszik be bármilyen környezetbe vagy hallószobába, az öt előre beállított szoba-kiegyenlítő funkcióval ugyanolyan teljesítményt biztosít, függetlenül attól, hogy hová dönt; szabad helyen, a fal mellett, egy sarokban, egy szekrényben fészkelve, vagy a dedikált lakás módot használva.

 

Jól kapcsolódik

A KC62 csatlakozási lehetőségei lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen audiorendszerrel alkalmazzák, a KEF SmartConnect és a hangszóró szintű bemenetekkel pedig kiküszöbölhetők a csatlakozási problémák. A HPF vonalkimenet kivételes finomhangolást tesz lehetővé, és a KC62 kompatibilis a KW1-gyel is az egyszerű vezeték nélküli kompatibilitás érdekében.

 

A design megfelel a lényegnek

Extrudált alumíniumból készült KC62 ívelt szekrénye tökéletesen ötvözi a formát és a funkciót, erőt és szépséget nyújtva. Elég kicsi ahhoz, hogy bármilyen dekorációba beleolvadjon, a koromfekete és az ásványi fehér bevonatok szintén rendkívül vonzóvá teszik a KC62-t.

 
 

Pontos, mély basszus sebességgel és erővel

A pontosság a KEF jellemzője, akár teljes tartományú hangszórókban, akár mélyhangsugárzókban, amelyek a szenzációs mélyhangok leadására szolgálnak. Számos innovatív technológia áll össze a KC62 basszuspontosságának biztosítása érdekében, beleértve a P-Flex surround-ot a vezető pontos mozgatásához és az intelligens torzításvezérlő technológiát, amely csökkenti a torzításokat, miközben a teljesítményt a KEF Music Integrity Engine-jével maximalizálják.

 
 

P-Flex (más néven Origami Surround)

A P-Flex vezetőfülke egyedi hajtogatott kialakítással rendelkezik, amelyet az Origami, a japán papírhajtogatás művészete inspirált, és úgy lett kialakítva, hogy jobban ellenálljon a szekrényben lévő akusztikus nyomásnak, hogy a vezető pontosabban mozoghasson a hagyományos térhatású mintákhoz képest. Az eredmény a mélyebb mélyhang-kiterjesztés, valamint a pontosabb és részletesebb basszus reprodukció.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu