Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

KEF Ci80.2 QR 2 utas mennyezeti hangszóró

39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 2.499 Ft

Leírás

KEF Ci80.2 QR 2 utas mennyezeti hangszóró

 

Termékeink tiszta forrásból, a Magyarországi importőrön keresztül érkeznek. Így biztosított csak az akár 2 év hivatalos garancia. A KEF termékek esetében központi garancia biztosított, így biztosan a legjobb, és a leghozzáértőbb szakemberek végzik el a termék javítását. Termékeinket ingyenesen a Royal Sprint futárszolgálat szállítja házhoz a legnagyobb odafigyeléssel, hogy ne sérüljön meg a kedvenc új terméke hazaérkezése előtt.

 

A KEF hangfalak esetében listaáras megjelenítést alkalmazunk. Amennyiben a termék felkeltette az érdeklődését, vágyik rá, de esetleg látta olcsóbban, vagy csak szeretne egy picit spórolni, abban az esetben kérjen tőlünk egy ajánlatot rá, és mi a körülményekhez képest megpróbálunk egy kedvezőbb árat biztosítani. Hívjon fel, vagy küldjön egy e-mailt Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. nekünk, és mi a leghamarabb válaszolunk rá.

 

A Kef mennyezetbe építhető hangsugárzó szériája a Ci.

 

KEF  Ci 80.2 QR

 
Termék leírás:
 

Kétutas, mennyezeti hangsugárzó
80 mm átmérőjű mély hangszóró
15 mm átmérőjű magas sugárzó
Keresztezési frekvencia: 3 kHz
Frekvencia átvitel: 100 Hz-27 kHz
Impedancia: 4 ohm
Érzékenység: 85 dB
Ajánlott erősítő teljesítmény: 10-50 W
Beépítési mélység: 80 mm
Méretek (átmérő x mélység): 103 x 80 mm
Tartozék: rács
Festhető

Színválaszték: fehér

 
 
 

Ci80QR

 
 
 

The quality of a speaker is no less important just because it’s out of sight - in fact, with ceiling-mounted units, it can be more so. Designed to smoothly integrate and architecturally match with existing downlighting sharing the same size bezel, KEF’s trademark Uni-Q® technology has a decisive performance advantage in these applications, because each point source driver array evenly disperses the sound, ensuring a smooth frequency response over a large area to create a spacious three-dimensional soundscape with genuine texture and depth.

With a Uni-Q array of 80mm (3in.), the Ci80QR is as satisfyingly musical to hear as it is neat in appearance.

 

Features and Benefits

 

Purpose built for flush mounting into walls and ceilings these are the latest addition to the KEF Uni-Q Custom Installation series. Providing a compact solution to the problem of Hi-Fi quality sound from an in-wall/ceiling speaker, the 80QR consists of a polypropylene cone LF driver with the HF unit mounted at the acoustic centre of the LF unit. The bezel and grill can be painted to match the interior décor.

 

Description

 

Purpose built for flush mounting into walls and ceilings, the Ci80QR a new addition to the KEF Uni-Q Custom Installation Series.

Providing a compact solution to the problem of Hi-Fi quality sound from an in-wall/ceiling speaker, the Ci80QR consists of an 80mm white polypropylene cone LF driver with a 15mm HF unit mounted at the acoustic centre of the LF unit.

The Uni-Q drive unit is well renowned for its excellent dispersion characteristics, making the Ci80QR perfect for installation in non uniform environments, without compromising the reproduction across the listening area.

The 13.8cm deep detachable back-can supplied with the product, provides a sealed enclosure of 0.35 litres volume for optimum low frequency reproduction. Sprung fixing clips give flexibility of installation in ceilings and walls varying in thickness from 6mm to 30mm.

To conform to architectural specifications, the bezel and grill can be painted to match the interior décor.

 

Applications

 

The Ci Series Ci 80QR is best suited for high quality music and speech reinforcement applications requiring hi-fi performance
such as:

 

  • Multi Room systems.

  • Home Theatre systems.

  • Lounges, Bars, Boutiques.

  • Boardrooms & Offices.

  • Airports, Convention Centres, Hotels.

  • Live Theatre/Concert Hall fill-in.

  • Houses of Worship.

  • Sports Arenas.  •  
  •  
  
Model Ci80QR
Nominal Impedance
Sensitivity (2.83V @ 1m) 85dB
Frequency Response +/-6dB 2pi/open-backed 100 - 27kHz
Frequency Response +/-6dB With back can/rear enclosure 130 - 27kHz
Crossover Frequency 3kHz
Drive Units (LF / MF / HF) 80mm / - / 15mm
Recommended Amplifier Power 10-50W
Features Uni-Q Array, Removeable Plastic Back Can
Product External Dimensions (Diameter / Width / Depth) 103mm (4.06in.) / - / 140mm (5.51in.)
Cut-out Dimension (Diameter) 97mm (3.82in.)
Mounting Depth from Surface (Product only / With back can) 80mm (3.15in.) / 139mm (5.47in.)
 
 
 

Ci80 Soundlight Architectural Specifications

 
 
 

The Ci Series Ci80QR comprises Uni-Q® 15mm aluminium dome tweeter with
80mm white polypropylene bass/mid unit with double neo compound magnet system.
Performance should meet or exceed the following criteria: frequency response be 130Hz to 27kHz, sensitivity shall be at least 85dB for 2.83V@1m. The impedance
shall be 4 ohms.

 
Other models in the range
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu