Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

HECO Direkt High-End, 2-utas álló hangsugárzó pár fekete

Kapható választék:
Szín:
599.900 Ft (472.362 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

HECO Direkt High-End, 2-utas álló hangsugárzó pár fekete

2-utas High-End hangsugárzó
A klasszikus modellek ihlette a "Direkt" High-End 2-utas hangsugárzókat, testre szabva készítik Heco laboratóriumban! A rendkívül alacsony torzítású 25 cm-es mélynyomó kraft papír membránból készült, két komoly lég-tömeget mozgató-, lefelé irányuló bass-reflex porttal, biztosítva a „ropogós” és pontos basszus-reprodukciót. Kombinálva a nagy energiájú selyemdóm magas-sugárzót a szilárd alumínium hullámvezérlõ tölcsérrel, valamint a különösen erõs dupla mágneses meghajtással, egy finom, kiegyensúlyozott, dinamikus hangzást kapunk, kristálytiszta és közvetlen vokális elõadásmódban. A Direkt, igazán átlag feletti hatékonysággal tárja elénk a zenét, tökéletesen együtt tud mûködni akár 5 watt teljesítményû csöves-erõsítõkkel, miközben ugyanolyan jó barátságban van a nagy tranzisztoros elektronikákkal. A Direkt High-End sorozat tagjaként, elegáns selyem matt lakkozású és kontrasztos dísz csík ékeskedik front részén, valamint a stabil alátámasztásért és a jó elcsatolásért, 3 tömör fém láb gondoskodik.
A legmodernebb fejlesztés találkozása a klasszikus dizájnnal

A Heco mérnökei, a régi hagyományokat megtartva és a modern fejlesztési szabványokkal, innovatív technológiákkal felvértezve, egy új 2-utas hangsugárzót hozott létre. A HECO Direkt ötvözi a nagy-, padlón-álló hangsugárzók dinamikáját és basszus-reprodukcióját, valamint a realisztikus, térbelileg háromdimenziós térleképezéssel rendelkezõ High-End 2-utas hangsugárzókat. Minden egyes komponenst – bonyolult és idõigényes részletes precíziós munkával – kifejezetten ehhez a hangsugárzóhoz fejlesztettek ki, úgy, hogy a legnagyobb hatékonyságot a legkisebb torzítással érjék el.

Optimalizált komponensek biztosítják a kiváló teljesítményt

A lenyûgözõ basszus-reprodukció, csak egyik jellemzõje a 250 mm-es Heco Kraft papír membrán kvalitásainak. Az innovatív „klippel” lézeres mérési technológiának köszönhetõen, a legalacsonyabb torzítás mellett a legmagasabb minõségû hangzást biztosítja a hallgatónak. A telt és finom basszus-reprodukció érdekében, kettõ speciális reflex-csõ is helyett kapott a nem hétköznapi kabinetben, mégpedig lefelé irányuló portokkal, ez által fantasztikus akusztikai élményben lesz részünk. A 2350 Hz feletti tartomány átadásáért, egy multi-hullám vezérlõs, tölcséres alumínium testben helyet foglaló, kettõs mágnessel ellátott 28 mm-es selyem kónuszú magas-sugárzó a felelõs, ami a rendkívül tiszta térhangzás-, valamint a hihetetlen dinamika mellett, kiválóan együttmûködik a hatalmas mély-meghajtóval. A Direkt hangfal igazán átlag feletti hatékonysággal tárja elénk a zenét, tökéletesen együtt tud mûködni akár 10 watt teljesítményû csöves-erõsítõkkel, miközben ugyanolyan jó barátságban van a nagy tranzisztoros elektronikákkal.

Top technológia és idõtlen dizájn

Speciálisan kialakított szilárd hármas fém lábazattal rendelkezik, amely biztosítja a stabil alátámasztást, és a padlótól való elcsatolást. A széles kabinete és a nagyvonalú térfogata a HECO hangsugárzó kiváló akusztikai teljesítményének további alappillérei. Hiteles és dinamikus, levegõs-, erõs basszus tartomány és átlag feletti térhatás - ami egyszerre alkalmi és lezser. Nem véletlen kapta nevét, hiszen „Direkt”, vagyis közvetlen hozzánk, nem színez, egyszerûen csak elénk tárja a zenét!

    Kialakítás: 2-utas bass-reflex
    Hangszórók: 25cm-es mélysugárzó / középsugárzó, 30mm-es magassugárzó
    Terhelhetõség: 200W folyamatosan, 320W maximálisan
    Impedancia: 4 - 8 Ohm
    Frekvencia átvitel: 25 - 28.000 Hz
    Frekvencia keresztezési pontja a hangváltónak: 2.350 Hz
    Ajánlott erõsítõ teljesítmény: 10 - 320W
    Érzékenység: 95 dB
    Kivitel: fekete és fekete
    Méretek: 440 x 900 x 200mm talpakkal: 440 x 998 x 397mm
    Súly: 25.8 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Gyártó: Canton
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Canton CHRONO 519 DC 3 utas álló hangfalpár

599.990 Ft
Gyártó: ELAC
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Elac Uni-Fi Reference UFR52 3 utas álló Hangfal pár

617.990 Ft
Gyártó: Focal
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Focal Chora 826-D Dolby Atmos® álló hangfalpár

619.990 Ft
Árukereső.hu Árukereső.hu