Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Menü

Házimozigyőr.hu hűségprogram

Házimozigyőr.hu hűségprogram

Általános részvételi feltételek klubtagok részére

A Házimozigyőr.hu hűségprogram tagjaként értékes pontok gyűjtésével kedvezményesen vásárolhatsz  webáruházunkban. Minden elköltött 100 forint után 2 pontot írunk jóvá, beváltáskor 1 pont 1 forintnak felel meg. Ettől eltérő pontozást a rendszer automatikusan megjelenít.

A honlapon megjelenített áraktól eltérő kedvezmények (Egyedi árak) után nem jár hűségpont, hisz vélhetően az adott kedvezmény mértéke meghaladja a pontok értékét.

Amennyiben Ön most vásárol először webáruházunkban, úgy azonnali 5% kedvezményben részesítjük. A kedvezmény igénybevételéhez használja a REG5 kódot.

Általános részvételi feltételek hatálya

A Hűségprogram program Általános részvételi feltételek klubtagok részére (továbbiakban: „program”) hatálya alá tartozik a programot meghirdető Házimozigyőr.hu (továbbiakban: „Házimozigyőr.hu”) és a programba bekapcsolódó személy (továbbiakban: „klubtag”) viszonya.

Jelentkezés feltételei
Klubtag lehet bármely természetes személy. A 18. életévét be nem töltött személy szülője, vagy gondviselője írásbeli hozzájárulásával válhat klubtaggá. Jogi személyek és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok nem vehetnek részt a programban. (Céges vásárlók)

A programba történő jelentkezés a következő módon történhet: a Házimozigyőr.hu webáruházban sikeres regisztrációval. Kizárólag fiók létrehozása esetén!


A weboldalon történő regisztrációval a klubtag elfogadja jelen Általános részvételi feltételeket, valamint annak későbbi módosításait. Amennyiben a klubtag által közölt adatok a valóságnak nem felelnek meg, úgy a Nyilatkozat érvénytelen.

A klubtag adataiban bekövetkezett változás esetén a klubtag köteles a Házimozigyőr.hu értesíteni. Adatmódosításra az interneten van lehetőség.

Klubtagok adatainak kezelése

A Nyilatkozatot aláíró klubtag az aláírásával kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Nyilatkozatban megadott adatait, valamint a Hűségprogram keretein belül végrehajtott tranzakciók adatait a Házimozigyőr.hu saját üzleti tevékenysége fejlesztése érdekében felhasználja, ennek eredményéről a klubtagot tájékoztassa, és direkt marketing ajánlataival megkeresse.

A Házimozigyőr.hu kijelenti, hogy az adatokat más adatkezelők részére nem továbbítja, és más adatkezeléssel nem kapcsolja össze. A Házimozigyőr.hu a klubtag törzs- és ponttranzakciós adatait az adatvédelemre vonatkozó, hatályos törvényi előírások betartásával tárolja és dolgozza fel. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Pontok jóváírása

Minden befejezett 100,- Ft vásárlási összeg után két pont kerül jóváírásra. A pontszorzóval feltüntetett termékek többszörös értékkel szerepelnek a pontszámításban, a plusz pontos termékek után további pontok kerülnek jóváírásra.

Reklamáció vagy más okból történő termék visszavásárlása esetén a termék után a vásárláskor kapott pontok visszavonásra kerülnek.

Pontok beváltása

A pontok beváltására a Házimozigyőr.hu webáruházban lehetőség van. Pontbeváltás esetén egy pont egy forint árengedménynek felel meg. A Házimozigyőr.hu a beváltott pontok számának megfelelő engedményt ad a vásárlás végösszegéből. Egy vásárlás alkalmával a vásárolt érték legfeljebb 100%-a fizethető pontokkal. (Ebben az esetben egy jelképes 1Ft-os áron számlázzuk azt a terméket, mely értékét teljes mértékben pontokkal fizet. Amennyiben a vételár a megszerzett pontok értékénél magasabb, úgy abból történik levonásra hűségpont. (A maradvány értéket kell csupán megfizetni.)

A megszerzett pontokat 1 éven (365 napon) belül lehetséges beváltani.

Az informatikai hálózat általános üzemzavara esetén pontok felírása és beváltása sem a helyszínen, sem utólag nem lehetséges. A pontkibocsátás és beváltás üzemzavar miatti, az egész elfogadóhelyre kiterjedő átmeneti szüneteltetéséről az érintett Házimozigyőr.hu áruház a klubtagokat a kezdő oldalon elhelyezett hirdetményen tájékoztatja.

Különböző klubtagok Hűségprogram során gyűjtött pontok összevonása nem lehetséges.

Reklamáció vagy más okból történő termék visszavásárlása esetén, amennyiben a vásárláskor pontbeszámítás történt, a vevő kártalanítása is ugyanolyan arányban pontokkal történik.

Programban való részvétel megszüntetése

A Házimozigyőr.hu jogosult a klubtagoknak a programban való részvételét azonnali hatállyal megszüntetni, amennyiben a résztvevő neki felróható okból hamis adatokat közöl a Házimozigyőr.hu-val, vagy a hűségprogrammal való visszaélést követ el.

Fenti esetben – rosszhiszemű felhasználás megkísérlése esetében – Házimozigyőr.hu mentesül a klubtagnak a megszüntetés időpontjában meglevő pontegyenlege beváltási kötelezettsége alól.

A klubtagnak jogában áll a programban való részvételét bármikor megszüntetni a Házimozigyőr.hu webáruházban.

Program időtartama

A Hűségprogram program határozatlan időtartamú. A Házimozigyőr.hu jogosult bármikor megszüntetni a programot a klubtagok értesítése mellett. Az értesítés a Házimozigyőr.hu honlapon elhelyezett közlemény útján történik. Az értesítés megjelenésétől kezdve a pontok kibocsátása megszűnik, a korábban megszerzett pontok beváltására további 90 napig van lehetőség. A 90 nap leteltével az addig be nem váltott pontok véglegesen érvényüket vesztik, a továbbiakban a programból eredő igényérvényesítésre nincs mód.

Egyéb rendelkezések

A Házimozigyőr.hu esetleges küldeményeinek postázását kizárólag magyarországi címre vállalja.

A program működésével kapcsolatos felvilágosítást a klubtagok a Házimozigyőr.hu oldalon kaphatnak.

A Házimozigyőr.hu nem felel a klubtagokat terhelő vagy rájuk áthárított közteher-kötelezettségek teljesítéséért, hacsak jogszabály ennek ellenkezőjét nem írja elő.

Tekintettel arra, hogy a Házimozigyőr.hu jelen programmal a klubtagok részére egyoldalúan, ellenszolgáltatás nélkül nyújt kedvezményt, a Házimozigyőr.hu fenntartja magának a jelen Általános részvételi feltételek egyoldalú módosításának a jogát azzal a feltétellel, hogy az esetleges változásról a klubtagokat hirdetményi úton, illetve a Házimozigyőr.hu oldalon tájékoztatja. A mindenkor hatályos Általános részvételi feltételek megtekinthetők a Házimozigyőr.hu oldalon.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz