Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Menü

Sztereo erősítők

Napjainkban bár egyre nagyobb teret nyernek a többcsatornás házi-mozi erősítők, zenei téren még mindig a sztereó erősitők mögött "kullognak". Akinek már volt valaha jó minőségű sztereó erősítője, az soha többé nem mond le róla. Legyen az bármilyen stílusú zenei anyag, mi tudunk hozzá erősítőt kínálni. Egy erősítő kiválasztásakor mindig a saját hangfalai legyenek a mérvadóak. Mi erre fektetjük a hangsúlyt, amikor felajánljuk, sőt kérjük ügyfeleinket, hogy hozzák el a meglévő hangfalaikat, melyen szeretnék hallgatni az erősítőt. Amennyiben az a méret, és súly végett nem megoldható, abban az esetben lehetőség van az otthoni meghallgatásra is. Ennek lehetőségéről személyesen, vagy telefonon érdeklődjön.

, Delta Hifi,Házimozi termékek
Nézet:
Rendezés:
Polk Akció
Gyermek fejhallgatók
2019. 10. 15. 09:17:54

A Cambridge Audio 50 éves fennállása alatt többnyire a megfizethető árú, jó hangú és kiváló minőségű audiotermékeiről vált híressé. A legtöbb gyártó egy ilyen évforduló megünneplésére leginkább egy olcsóbb modellsorozat különleges darabját szokta elkészíteni, azonban a Cambridge Audio vezetősége mégis inkább valami igazán ütőssel tette emlékezetessé a fél évszázados jubileumot.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz