Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Menü

Médialejátszók, hálózati lejátszók

Manapság egyre nagyobb szerepük van a médialejátszóknak. Képzeljük csak el, hogy pár éve, már csak nagy felbontású lapos TV-ket lehet már csak kapni. Megvásárlásukkor egy kiváló borotvaéles képet láttunk rajta, de hazaérkezésünkkor a rossz minőségű jellel, vagy akár DVD-n kel sem vagyunk megelégedve vele. A jó hír az, hogy ez nem a készülék hibája, mondta az eladó gondolom, hanem itt a boltban a bemutató filmünkön egy kisebb csapat többet dolgozott, mint egy Hollywoodi szuperprodukción. Ennek az időknek most vége! Megjelent a Blu-ray formátum, ezzel elérhetővé váltak az otthoni nagy felbontású élmények, akár 4K HDR felbontásban, így végre örülhetünk újra a megvásárolt Televíziónknak. A helyzet viszont az, hogy nem mindenki engedheti meg magának a Blu-ray lejátszókat, és főleg nem a 6-12eFt-ig terjedő lemezek megvásárlását. Nekik és az otthoni amatőr kamerásoknak találták ki a Média lejátszókat. Itt az otthon elkészített, vagy internetről letöltött nagy felbontású, vagy mkv-s filmjeinket, fényképeinket, zenéinket egy merevlemezre másolva lejátszhatóvá tesszük. Vezetékes, vagy vezeték nélküli hálózatba kötve, még merevlemezt sem szükséges cipelni, mert a számítógépünkön tárolt filmjeinket látva is képes lejátszani azokat, bármelyik TV készülékünkön, Projektorunkon. Kérjük tekintse meg kínálatunkat, összehasonlításainkat. Kínálatunkban megtalálhatóak a legjobb, és legkedveltebb prémium lejátszók: HDI DUNE, HiMedia termékei. Minden lejátszónkhoz elérhetőek folyamatosan a terméktámogatások egy vevő kártya segítségével.

, Delta Hifi,Házimozi termékek
Nézet:
Rendezés:
Gyermek fejhallgatók
2019. 10. 15. 09:17:54

A Cambridge Audio 50 éves fennállása alatt többnyire a megfizethető árú, jó hangú és kiváló minőségű audiotermékeiről vált híressé. A legtöbb gyártó egy ilyen évforduló megünneplésére leginkább egy olcsóbb modellsorozat különleges darabját szokta elkészíteni, azonban a Cambridge Audio vezetősége mégis inkább valami igazán ütőssel tette emlékezetessé a fél évszázados jubileumot.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz