Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Focal Chora 826-D Dolby Atmos® álló hangfalpár

Kapható választék:
Szín:
619.990 Ft (488.181 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

5 év garancia

Leírás

Focal Chora 826-D Dolby Atmos® álló hangfalpár

NÉGYUTAS ELÜLSŐ ÁLLÁSÚ HANGSZÓRÓ

A Chora 826-D egy speciális hangszóró-meghajtóval felszerelt hangszóró, amely reprodukálja a Dolby Atmos® effektusokat : ultra-realisztikus 3D - s hangzásokhoz és a teljes filmbe merítéshez . A hangszóró tetejére helyezett teljes hangszóró-meghajtó a hangot a mennyezet felé irányítja, hogy visszatükröződjön a hallgató felé. A levegőben lévő akciójelenetek, az eső és a mennydörgés mind életre kelnek . Ugyanakkor az irányító terelőelem lehetővé teszi a hanghatások olyan helyének meghatározását, mintha hangszórók lennének a mennyezetben! Képzeljen el egy ház jelenetét: beszélgetéseket hall, evőeszközök és lépések zaját is hallja. Mindezek három dimenzióban térbeli alapúak, mintha valójában ott lennél!
A francia gyártás és a formatervezés ötvözésével ez a termék magában foglalja az exkluzív Focal technológiákat is , különösen a közép- és basszus hangszórók meghajtóinak Slatefiber membránját vagy az alumínium / magnézium TNF magassugárzóját a nagyobb kétszemű tisztaság érdekében.
Például a Chora Surround és a Chora Center hangszórókkal , vagy a  Chora Center és a Chora 806 hangszórókkal kombinálva a Chora 826-D garantálja a szenzációs rendszert .

 

DOLBY ATMOS® EFFECT

 
 

A Dolby Atmos® egy kifejezetten audio termékekhez kifejlesztett technológia. A Dolby Atmos®-vel felszerelt hangszórók „engedélyezett hangszórók”: az előlapi hangszóró-meghajtók mellett (vízszintes csatornák) a felső részen (függőleges csatorna) található hangszóró-meghajtó beépített hangszórókat tartalmaz, amelyek az egész hallgató helyiségében visszatükrözik a hangot. Ez a technológia elkülöníti az összes hangot az eredeti hangtól, és keverve, mint egy független audio objektum, a lehető legpontosabb hangvisszaadás érdekében. Ezzel a technológiával a mozi érzelmeit a társalgó szívébe szállítják.

         

FÓKOS TECHNOLÓGIA

 
A TNF HANGSZÓRÓ

Focal exkluzív, Franciaországban, műhelyünkben gyártott, alumínium / magnézium ötvözetből készült, ez a magassugárzó számos előnnyel rendelkezik, különösen a hangos térbeli differenciálás szempontjából. Ezzel a hangszóróval nem hiányzik a hangharmonika és a pontosság.

 
A PALASZÁLAS KÚP

TÖBB KONFIGURÁCIÓK

 
A LEGJOBB
HÁZIMOZI RENDSZER

A legjobb házimozi rendszer garantálása érdekében a Chora sorozat és a Focal termékek különféle konfigurációkat kínálnak.

A testreszabáshoz adja hozzá a következő mélysugárzók egyikét a rendszeréhez: Sub 1000F , Sub Air vagy Sub 600P  (elérhető 2020 áprilisától).

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu