Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Elac Uni-Fi 2.0 UB52 3 utas polchangfal pár

238.100 Ft
217.700 Ft (171.417 Ft + ÁFA)
9%
Az akció időtartama: 2021. 02. 19. -
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Elac Uni-Fi 2.0 UB52 3 utas polchangfal pár

Méretét meghazudtoló hang

Igazi kihívást jelentett egy többszörösen tesztgyőztes elődöt meghaladó szintű hangot építeni. Az Elac Uni-Fi 2.0 UB52 polc hangfal megfelel a kihívásnak. Az új technológiák felhasználásával sikerült minden szempontból fejlődést elérni az előd modellhez képest. Nem csak a hangzás javult, de a 6 ohmra beállított impedancia érték könnyebb erősítő választást tesz lehetővé. Újdonság a front panelre áthelyezett kicsatoló cső, amely a falhoz közeli elhelyezést jobban tolerálja, mint az előd modell. Kisebb méretű szobában akár önállóan is jó választás zene hallgatásra. Multicsatornás rendszerben háttér sugárzóként alkalmazható.

Új fejlesztésű koncentrikus közép/magas sugárzó:

Az Adante széria magas sugárzóját építették be egy új alumínium membránnal szerelt 100 mm-es középsugárzó közepébe. A koncentrikus elrendezés segít a magas és közép tartományon a pontszerű hangkép létrehozásában, így a színpad ábrázolás rendkívül fókuszált lesz. Az új hullámterelő, és a magas sugárzó speciális kialakítású rácsa széles sugárzási tartományban, csekély hangerő veszteséggel hozza létre a hangzást, ezért az ideális hallgatási pozíció nem korlátozódik egy szűk zónára. A család több egymás mellett ülő tagja is ugyanúgy élvezheti a tökéletes színpad ábrázolást. A középsugárzó nagyméretű lengő csévéje rendkívül részlet gazdag bemutatót tesz lehetővé. A dedikált középtartomány torzítás mentes, kontrollált átmenetet biztosít a magas tartomány felé. A nagy terhelhetőséget, és a pontosságot, a rendkívül erős neodymium mágnes motor garantálja.

 

Új fejlesztésű mélysugárzó egy darabból álló membrán felülettel

A széria újdonsága az egy alumínium darabból álló mélysugárzó membrán felület. A gyártó a magasabb sorozatokban rendszeresen alkalmazza ezt a technológiát, mivel rendkívül merev, rezonancia mentes felület építhető ilyen módon. A mélysugárzó kezeli a legnagyobb teljesítményt, ezért a nagy méretű lengő cséve és a kiváló szellőzés nélkülözhetetlen. Az alapoktól újra tervezett driver nagyobb pólusvasat, és rezonancia mentes kosarat kapott, hogy megfeleljen a kihívásnak. Az eredmény meggyőző dinamika és pontosság növekedés lett.

Merevített kabinet:

Az új Uni-Fi 2.0 széria vastag, nagy sűrűségű MDF kabinetet kapott, amelynek belső részében merevítéseket építettek be. Természetesen a koncentrikus közép magas sugárzó külön hangolt kamrát kapott, hogy megfelelő módon le legyen választva a mélytartománytól. A kettős ívű kicsatoló cső garantálja, hogy az átáramló levegő ne okozzon turbulens hangot, mert az rontaná a bemutató minőségét. A front panelre került át a kicsatoló cső, így a falhoz közeli elhelyezés sem okoz problémát.

Új 3-utas keresztváltó:

Az új fejlesztésű hangszórók új keresztváltót igényelnek, ez nem kérdés. Az áramkör tervezés során viszont figyelembe kellett venni más szempontokat is. A 6 ohmos névleges impedancia megtartása azt jelenti, hogy virtuálisan bármelyik erősítő képes lesz meghajtani a hangfalat. A sztereó erősítők kevésbé érzékenyek az impedancia változásokra, mint a multicsatornás verziók, ezért új keresztváltót építettek, hogy a hangfal minden kihívásnak megfeleljen, és könnyű legyen meghajtani. Ennek a módosításnak az lett az eredménye, hogy az új hangfal széria nem annyira válogatós az erősítők tekintetében.

Műszaki adatok:

Rendszer: 3-utas bass-reflex

Átviteli frekvencia: 46 Hz – 35.000 Hz

Impedancia: 6 ohm

Érzékenység: 85 dB/1m/2,83V

Törésponti frekvenciák: 200 Hz/2000 Hz

Maximális teljesítmény: 140 W

Magas: 25mm szövet dóm

Közép: 100mm alumínium

Mély: 130 mm alumínium

Kabinet: CARB2 sűrűségű MDF

Kivitel: Fekete hamu vinyl

Kicsatoló cső: kettős ívű

Csatlakozó: ötszögletű fém

Méretek: 185x364x275 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Gyártó: KEF
Raktáron / Tesztelhető

KEF Q350 2 utas állványos hangfal pár

219.990 Ft 159.990 Ft
Gyártó: Polk Audio
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

POLK AUDIO LEGEND 900 ATMOS hangfal pár

219.990 Ft
Gyártó: KEF
Szállítási idő 1-3 munkanap

KEF T-301 Szuperlapos front sugárzó LCD TV-hez

219.990 Ft
Árukereső.hu Árukereső.hu