Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Dune HD Pro Vision 4K Solo médialejátszó

169.880 Ft (133.764 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron / Tesztelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Dune HD Pro Vision 4K Solo médialejátszó

4Kp60 Dolby Vision & HDR10 + Media Player és Android Smart TV doboz

a Realtek RTD1619-en alapuló Chip készlettel, HDD fiókkal és két HDMI kimenettel.

Kiváló minőségű videó, YouTube 4K HDR, BD 4K menü, BD3D, HD audio, 1Gbit Ethernet, WiFi ac 2T2R, BT, USB Type-C, USB 3.1, HDMI bemenet, 4GB RAM, 32GB 

RTD1619 médiaprocesszor

 • A legújabb RTD1619 médiaprocesszor a Realtek legfejlettebb és legerősebb médiaprocesszora.

Két HDMI kimeneti port

 • A kiegészítő HDMI kimeneti port lehetővé teszi a legjobb kép- és hangminőség elérését különböző esetekben, például 4K / HDR TV és 4K / HDR támogatás nélküli A / V vevő használata esetén.

Dolby Vision és HDR10 +

 • A médialejátszó nem csak a HDR technológiát támogatja (amelyet a médialejátszók előző generációja támogatott), hanem a legfrissebb és legfejlettebb Dolby Vision és HDR10 + technológiákat is. A hagyományos HDR technológiában a fénytartomány a film elején van beállítva, és a film során nem változik, így a teljesen sötét és teljesen világos jelenetek részletezése nem lehet elegendő. A legújabb Dolby Vision és HDR10 + technológiákban a fényerő tartomány képkockánként változhat, így a maximális képrészlet még csak sötét vagy csak világos elemeket tartalmazó jeleneteknél is biztosított.

Dolby Vision VS10 videoprocesszor

 • A fejlett Dolby Vision VS10 videófeldolgozó motor biztosítja a maximális képminőséget bármilyen típusú tartalom lejátszásakor (SDR, HDR, Dolby Vision) bármilyen típusú videokimeneti jellel (SDR, HDR, Dolby Vision), javítja az SDR / HDR / Dolby Vision funkciót konverziós minőség, minimalizálja a "poszterizálás" ("sávozás") hatását a fejlettebb 12 bites videófeldolgozás miatt. Ez még akkor is előnyös, ha a médialejátszót olyan régebbi tévékkel használja, amelyek nem támogatják a Dolby Vision funkciót.

Dolby Vision Blu-ray képek lejátszása

 • A médialejátszó támogatja a teljes Blu-ray képek (BMDV és ISO) közvetlen lejátszását Dolby Vision formátumban (MEL és FEL). A kibővített Dolby Vision információkat felhasználják és továbbítják a TV-re a képminőség javítása érdekében. Ez a Dune HD által létrehozott egyedülálló videólejátszási és kimeneti motornak köszönhető. Más RTD1619 alapú médialejátszók nem használják a Dolby Vision információkat Blu-ray képek lejátszásakor. A Dune HD médialejátszók az egyetlen hibrid hálózati médialejátszók a világon, amelyek egy eszközben ötvözik a Dolby Vision Blu-ray képek támogatását az internetes videoszolgáltatások és az Android alkalmazások támogatásával.

VP9 2. profil és YouTube 4K HDR támogatás

 • A médialejátszó nem csak a régi VP9 videokodeket támogatja (amely nem támogatja a HDR-t), hanem a legújabb VP9 2-es profilt is, amely támogatja a HDR-t, és amelyet a YouTube 4K HDR-tartalmakhoz használ.

+ 77% -kal gyorsabb CPU

 • A médialejátszó 6 magos ARM A55 CPU-val rendelkezik - ami + 77% -kal gyorsabb, mint az előző generációs médialejátszókban használt 4 magos ARM A53.

+ 50% -kal gyorsabb GPU

 • A médialejátszó rendelkezik az új Mali-G51 GPU-val - amely + 50% -kal gyorsabb, mint az előző  generációs médialejátszókban használt Mali T-820 .

4 GB RAM

 • Ez kétszer több, mint az előző generációs médialejátszókénál, és jobb teljesítményt nyújt a legnehezebb alkalmazásoknál is.

32 GB-os vaku

 • Ez kétszer több, mint az előző generációs médialejátszóknál, és több helyet biztosít a legnehezebb alkalmazásoknak és a belső tárhelynek.

Android 9

 • Android-alkalmazásokhoz a médialejátszó modern Android 9.0-s verziót használ .  Ez javított támogatást nyújt a legújabb Android-alkalmazásokhoz.

3 antenna

 • 3 külső antenna (két antenna a Wi-Fi 2T2R-hez + egy külön antenna a Bluetooth-hoz) javítja a Wi-Fi és a Bluetooth teljesítményét.

Bluetooth 5.0

 • A médialejátszó az új Bluetooth 5.0 verziót használja (az előző generációs médialejátszók a 4.x verziót használták).

IR bemenet

 • Az IR bemeneti port lehetővé teszi az IR hosszabbító csatlakoztatását, ami javítja a lejátszó telepítési rugalmasságát.

Fejlett hűtés

 • A médialejátszó csendes ventilátorral rendelkezik a HDD hatékony hűtéséhez.

Bekapcsológomb az előlapon

 • A médialejátszót kényelmesen be- és kikapcsolhatja az előlapon található gomb segítségével is.

 

Egyéb fő előnyök a versenytársakkal szemben

 

A kategória legjobb teljes Blu-ray menü támogatása

 • A Realtek-alapú Dune HD médialejátszók kategóriájukban a legjobb támogatást nyújtják a Blu-ray lemezképek teljes Blu-ray menürendszerben történő lejátszásához, beleértve a BD-J, BD4K, BD3D, HD audio, elhomályosított lejátszási listák és a tökéletes elágazó. A Blu-ray képek bármilyen formátumban (BD ISO fájl és BDMV mappa) és bármilyen forrásból - helyi meghajtóról (USB, SATA) vagy hálózati meghajtóról (SMB, NFS) - lejátszhatók.

100% -osan sima Blu-ray lejátszás (teljes támogatás a zökkenőmentes elágazáshoz)

 • A Dune HD médialejátszók az egyetlen Realtek-alapú lejátszók, amelyek teljesen működőképes, robusztus Blu-ray lejátszó motorral rendelkeznek, amely 100% -ban teljes támogatást nyújt a „zökkenőmentes elágazáshoz”. Ez biztosítja a teljes film zökkenőmentes lejátszását, minden audio / video megszakítás nélkül, minden versenytárssal ellentétben.

Villódzás nélküli framerate / felbontás kapcsolás

 • A Dune HD médialejátszók saját fejlett villogásmentes megközelítést alkalmaznak az automatikus képkocka- és felbontásváltáshoz, amely a fájlmód lejátszása előtt (és nem utána) hajtja végre a videó módváltást. A legtöbb más Realtek-alapú médialejátszó a fájllejátszás megkezdése után videomód-váltást hajt végre, ami kellemetlen villogást okoz.

Automatikus framerate / felbontás váltás Android alkalmazásokhoz

 • A Dune HD médialejátszók az egyetlen olyan médialejátszók, amelyek a Realtek médiaprocesszoron alapulnak, és amelyek nemcsak a fájlok lejátszásához, hanem az Android alkalmazásokhoz is automatikus framerate és felbontás váltást valósítanak meg. Megfelelő támogatással az összes képkockasebességhez, beleértve a 23.976-ot és a 24.0-t is.

Professzionális szintű vezérlés a video kimeneti paraméterekhez

 • A speciális beállítások lehetővé teszik a professzionális felhasználók és telepítők számára, hogy a videó kimeneti paramétereket az adott beállításhoz a legjobb módon hangolják. Különösen konfigurálható, hogy az egyes HDMI videomódokhoz milyen színű részmintavételi módokat kell használni. A versengő médialejátszó modellek többségének nincs ilyen vezérlése.

Widevine L1 és prémium videoszolgáltatások

 • A Widevine 1-es szintű DRM (a legfejlettebb DRM-szint) támogatása lehetővé teszi a prémium minőségű online videoszolgáltatások megtekintését HD és Ultra HD videominőséggel. A Widevine 1-es szintű támogatás nélküli médialejátszók csak ilyen szolgáltatásokban képesek normál felbontású videók kimenetére.

Sztereó és többcsatornás SACD lejátszás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu