Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Dune HD Pro 4K II Új generációs médialejátszó 4Kp60 és HDR támogatással

112.600 Ft
99.990 Ft (78.732 Ft + ÁFA)
11%
Az akció időtartama: 2021. 07. 29. -
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron / Tesztelhető
Szállítási díj: Ingyenes

Youtube videók

Leírás

Dune HD Pro 4K II Új generációs médialejátszó 4Kp60 és HDR támogatással

Utolsó bontott példány.

A világ első 4Kp60 HDR10 + médialejátszója és Android Smart TV doboza a Realtek RTD1619 készüléken.

Kiváló minőségű videó, HDR10 +, YouTube 4K HDR, BD 4K menü, BD3D, HD audio, 1 Gbit Ethernet, WiFi 802.11ac 2T2R, USB 3.0, SATA, HDMI bemenet, 4 GB RAM, 32 GB flash.

Javítások az előző Pro 4K modellhez képest
 

RTD1619 médiaprocesszor

 • A Dune HD Pro 4K II a világ első médialejátszója a legújabb RTD1619 médiaprocesszoron - a Realtek legújabb, legfejlettebb és legerősebb médiaprocesszora.

HDR10 +

 • A médialejátszó nemcsak a HDR technológiát támogatja (amelyet a médialejátszók korábbi generációja támogatott), hanem a Samsung legújabb és legfejlettebb HDR10 + technológiáját is támogatja. A hagyományos HDR technológiában a fényerőtartományt a film elején állítják be, és a film alatt nem változik, így a teljesen sötét és teljesen fényes jelenetek részletezettségének hiánya lehet. A legújabb HDR10 + technológiában a fényerő tartomány keretekenként változhat, így a kép maximális részletessége még a sötét vagy csak világos elemeket tartalmazó jeleneteknél is biztosított.

VP9 profil 2 és YouTube 4K HDR támogatás

 • A médialejátszó nemcsak a régi VP9 videokodeket (amely nem támogatja a HDR-t), hanem a legújabb VP9-es profilt is támogatja, amely támogatja a HDR-t, és amelyet a YouTube-ban használ a 4K HDR-tartalomhoz. A legtöbb médialejátszó nem támogatja.

+ 77% -kal gyorsabb CPU

 • A médialejátszó 6 magos ARM A55 CPU-val rendelkezik, ami + 77% -kal gyorsabb, mint az előző Pro 4K modellben használt négymagos ARM A53.

+ 50% -kal gyorsabb GPU

 • A médialejátszó új Mali-G51 GPU-val rendelkezik - ami + 50% -kal gyorsabb, mint az előző Pro 4K modellben használt Mali T-820.

4 GB RAM

 • Ez kétszer több, mint az előző Pro 4K modellnél, és jobb teljesítményt nyújt a legnehezebb alkalmazások számára.

32 GB-os vaku

 • Ez kétszer több, mint az előző Pro 4K modellnél, és több helyet ad a legtöbb nehéz alkalmazás számára és a belső tároláshoz.

Android 9

 • Android-alkalmazások esetén a Dune HD Pro 4K II egy újabb 9.0-s verziót használ az előző Pro 4K-modellben használt Android 7.1 helyett. Ez jobban támogatja a legújabb Android-alkalmazásokat.

2x USB 3.0 port

 • A Dune HD Pro 4K II két USB 3.0 porttal rendelkezik. A korábbi Pro 4K modellnek csak egy USB 3.0 portja van.

Egyéb kulcsfontosságú előnyök a versenytársakkal szemben

Az osztályban a legjobb teljes Blu-ray menü támogatás

 • A Realtek alapú Dune HD médialejátszók az osztályban a legjobb támogatást nyújtják a Blu-ray lemezképek teljes Blu-ray menümódban történő lejátszásához, beleértve a BD-J, BD4K, BD3D, HD audio, az eltakarított lejátszási listák és a zavartalan lejátszás teljes támogatását. elágazás. A Blu-ray képeket bármilyen formátumban (BD ISO fájl és BDMV mappa) és bármilyen forrásból - helyi meghajtóról (USB, SATA) vagy hálózati meghajtóról (SMB, NFS) lehet lejátszani.

100% -os sima Blu-ray lejátszás (teljes támogatás a zökkenőmentes elágazáshoz)

 • A Dune HD médialejátszók az egyetlen Realtek-alapú lejátszó, teljesen funkcionális, robusztus Blu-ray lejátszómotorral, amely 100% -ban teljes mértékben támogatja a „zökkenőmentes elágazást”. Ez biztosítja a teljes film zökkenőmentes lejátszását bármilyen audio / video megszakítás nélkül, minden versenytárs ellenére.

Villogás nélküli framerate / felbontás váltás

 • A Dune HD médialejátszók saját fejlett, villódzásmentes megközelítést valósítanak meg az automatikus képkocka-sebesség és a felbontás váltására, amely a videó mód váltását a fájl lejátszása megkezdése előtt (nem pedig után) hajtja végre. A legtöbb más Realtek-alapú médialejátszó a videó lejátszás megkezdése után video módban vált, ami kellemetlen pislogást okoz.

Professzionális vezérlés a video kimeneti paraméterekhez

 • A fejlett telepítési vezérlők lehetővé teszik a professzionális felhasználók és telepítők számára, hogy a video kimeneti paramétereket az adott beállításhoz legjobban finomítsák. Konkrétan konfigurálható, hogy mely kroma-almintavételi módszereket kell használni az egyes HDMI video módokhoz. A konkurens médialejátszó modellek többségének nincs ilyen irányítása.

Widevine L1 és prémium video szolgáltatások

 • A Widevine 1. szintű DRM (a legfejlettebb DRM szint) támogatása lehetővé teszi prémium online videoszolgáltatások megtekintését HD és Ultra HD videóminőséggel. Médialejátszók, a Widevine 1. szintű támogatása nélkül, csak ilyen szolgáltatások esetén szokásos felbontású videókat tudnak kiadni.

Linux alapú Dune HD OS

 • A médialejátszó egyedülálló hibrid operációs rendszert futtat, amely egy Linux alapú Dune HD OS-ről (a stabil működés és a média zavartalan lejátszásának biztosítására) és az Android OS-ről (az Android-alkalmazások támogatására) áll, amelyek egyidejűleg futnak.

A Dune HD Android Playback Accelerator technológia

 • Ez az egyedülálló technológia intellektuálisan kezeli az Android OS erőforrásait, hogy minimalizálja az Android operációs rendszernek a médialejátszó motorra gyakorolt ​​hatását, és biztosítsa a sima és magas színvonalú video- és audiolejátszást.

Dune HD ökoszisztéma

 • A nyílt Dune HD SDK és API-k alapján különféle TV-re optimalizált alkalmazások, plug-inek, kiterjesztések, GUI felületek, gyűjteménykezelési megoldások, valamint az otthoni automatizálási rendszerekkel való integrációk elérhetőek a hivatalos Dune Store, a 3-féle gyártók és a hatalmas felhasználói közösség részéről.

Dune HD felhasználói felület

 • A híres Dune HD felhasználói felület, amelyet több mint 12 éve fejlesztettek ki és csiszoltak, kifejezetten a TV-képernyőn való használatra és a lehető legjobb használhatóság érdekében hangolt szabványos távirányítóval történő működésre optimalizálva, megkönnyíti és kényelmes a médialejátszó használatát.

A Dune HD filmek szervezője és a filmek enciklopédia

 • A „Saját gyűjtemény” funkció a felhasználó filmgyűjteményét szép megjelenésű katalógusba rendezi. Az átfogó film-enciklopédia több száz ezer filmről nyújt információkat, részletes leírásokkal, plakátokkal, filmek és személyek közötti kereszthivatkozásokkal, előzetesekkel, közvetlen linkekkel az online videoszolgáltatásokhoz stb. A fejlett fájlböngésző automatikusan felismeri a filmeket.

Dune HD mobilalkalmazás

 • Az iOS és az Android mobil eszközökhöz tartozó egyedi Dune HD mobilalkalmazás (Dune Control) teljes kényelmes és hatékony módon teljes hozzáférést biztosít a Dune HD médialejátszó összes funkciójához. Teljes mértékben helyettesíti a szokásos IR távirányítót, lehetővé teszi a médiatartalom böngészését és kiválasztását közvetlenül a mobil eszközön (a mobil eszközön megjelenő menü a TV képernyőjén megjelenő menüt tükrözi), és magában foglalja a Most lejátszás részt a média lejátszásának kényelmes vezérléséhez.

Okos otthon

 • A médialejátszó biztosítja az erőteljes IP-vezérlő felületet, és rengeteg lehetőséget kínál az intelligens otthoni és otthoni automatizálási rendszerekbe történő integrálásra, például a Control4 és a Crestron.

A szoftverfrissítések bizonyított története nagyon hosszú időszak alatt

 • A Dune HD arról ismert hírneve miatt, hogy hallgatja a felhasználói visszajelzéseket, és sok évig nyújt szoftverfrissítéseket. Például néhány régi modell esetében a kiegészítő funkciókkal rendelkező szoftverfrissítéseket már több mint 10 éve biztosítják. Ez az egyedülálló kódbázis megközelítésnek köszönhető, amely azt jelenti, hogy az összes Dune HD modellhez tartozó firmware ugyanazon a szoftveren alapul (folyamatosan fejlesztve és továbbfejlesztve a felhasználói visszajelzések alapján).

Egyéb főbb jellemzők

HD audio támogatás

 • A médialejátszó HD hangot továbbíthat az A / V vevőre.

Teljes 3D támogatás

 • A Side-by-side, Top-to-Down és MVC (BD3D) formátumok támogatása biztosítja a Full HD videó tökéletes lejátszását 3D-ben.

Külső SATA port

 • A médialejátszónak van egy külső SATA-portja (adat- és tápcsatlakozók), amely felhasználható a külső SATA HDD közvetlen csatlakoztatására a médialejátszóhoz (USB adapter használata nélkül), és a lehető leggyorsabb teljesítményt élvezheti. Használható optikai meghajtó csatlakoztatására is.

Optikai lemezmeghajtó támogatás (USB és SATA)

 • Csatlakoztathat egy külső USB vagy SATA optikai meghajtót a médiafájlok és a BD / DVD képek lejátszásához az optikai lemezekről (nem csak titkosítva).

Kétsávos 802.11ac 2T2R Wi-Fi és 1 Gbit Ethernet

 • A médialejátszó kettősávos Wi-Fi-vel van felszerelve, amely támogatja a 802.11b / g / n / ac (2,4 GHz + 5,0 GHz), 2T2R támogatással (dupla teljesítmény) és két külső Wi-Fi antennával, amelyek lehetővé teszik egy magas bitrátájú tartalom a levegőn keresztül. Az 1 Gbit Ethernet port lehetővé teszi a maximális teljesítmény elérését vezetékes kapcsolaton keresztül.

Beépített Bluetooth

 • A beépített Bluetooth interfész lehetővé teszi a különféle távirányítók, vezeték nélküli billentyűzetek, egerek, joystickok, hangszórók, fejhallgatók, headsetek és egyéb eszközök egyszerű csatlakoztatását.

IR távirányító

 • A DUNE HD IR távirányító és a tanulási funkciót tartalmazza.

Média processzor: Realtek RTD1619 SoC

RAM: 4 GB

Flash memória: 32 GB

Ház: fém

Előlapi kijelző: többszegmenses kijelző

Tápegység: külső, DC 12V (3A), AC 100-240V

Méretek (szélesség x magasság ): 187 mm x 29 mm x 140 mm

OS: Linux alapú Dune HD OS + Android 9.0

Kapcsolódás

Csatlakozók: külső SATA HDD (adat + tápegység), 2x USB 3.0, 1x USB 2.0, micro SD kártyahely, HDMI 2.0b, kompozit videó és analóg sztereo audio (3,5 mm A / V csatlakozón keresztül), optikai S / PDIF, Ethernet 10/100/1000 Mbit / s, HDMI 2.0 bemenet, 12 V DC IN tápcsatlakozó, 2x külső Wi-Fi antenna csatlakozók

Médiaforrások: külső merevlemezek (USB, SATA), USB eszközök (USB flash meghajtó, USB kártyaolvasó stb.), Külső optikai lemezmeghajtók (USB, SATA), PC és NAS a helyi hálózatban (SMB, NFS, UPnP / DLNA, HTTP), más internetes és helyi hálózati médiaforrások

Külső SATA port (adatok + tápellátás): csatlakoztasson egy külső SATA HDD vagy SATA DVD / BD meghajtót

2x USB 3.0 gazdagép: élvezze az USB 3.0 nagyszerű teljesítményét

1x USB 2.0 host: kényelmesen csatlakoztathatja az USB HDD-ket, USB flash meghajtókat, USB kártyaolvasókat, USB DVD / BD meghajtókat, USB hubokat és egyéb USB eszközöket

Micro SD kártyahely: kényelmesen használhatja az SD memóriakártyákat

Fájlrendszerek: FAT16 / FAT32 (olvasás-írás), EXT2 / EXT3 / EXT4 (olvasás-írás), NTFS (olvasás-írás), exFAT (olvasás-írás), HFS / HFS + (Mac OS Standard / Extended) (csak olvasható) ), BTRFS (read-write)

Optikai lemezmeghajtó támogatása: csatlakoztasson egy külső optikai meghajtót a médiafájlok és a BD / DVD képek lejátszásához az optikai lemezekről (nem csak titkosítva)

HDMI 2.0b kimenet: bármilyen videojel továbbítása a legmodernebb 4Kp60 HDR-ig

A / V kimenet (kompozit videó + analóg sztereo audio): csatlakoztassa bármilyen A / V készülékhez

Optikai S / PDIF: digitális hang kimenete az A / V vevőbe vagy a külső DAC-ba az S / PDIF segítségével

Ethernet 10/100/1000 Mbit / s: biztosítsa a legjobb teljesítményt, ha kábellel csatlakozik a helyi hálózathoz

Wi-Fi kétsávos 802.11b / g / n / ac 2T2R, 2T2R: biztosítsa a legjobb teljesítményt, ha levegőn keresztül csatlakozik a helyi hálózathoz

Bluetooth 4.x: csatlakoztassa a Bluetooth távirányítókat, vezeték nélküli billentyűzeteket, egereket, joystickokat, audio hangszórókat, fejhallgatókat, headseteket és más eszközöket.

HDMI 2.0 bemenet: csatlakoztasson egy külső HDMI-forrást, és jelenítse meg teljes képernyős vagy kép-kép-formátumban, vagy rögzítse egy fájlba

Teljesítmény: 12 V DC

Médialejátszás

4K HDR10 + videó lejátszás: dekódolja a 4K videotartalmat különböző népszerű formátumokban, ideértve a H.265 10 bites és VP9 profilt 2KK60 HDR és HDR10 +

4K HDR10 + video kimenet: 4K tartalom kiadása 4Kp60 HDR10 + -ig, pixel-pixel pontossággal a 4K TV-hez

HEVC: a legfrissebb H.265 kodek segítségével kódolt videó lejátszása. Kétszeres képminőség-növekedés a H.264-hez képest

2. VP9 profil: a YouTube 4K HDR tartalom lejátszása

HDR: videó lejátszása a legújabb HDR (nagy dinamikus tartomány) formátumban. Kiváló kép kontraszt és részletek

HDR10 +: a Samsung legújabb és legfejlettebb HDR technológiája. További részletek a világos és sötét jelenetekben

10 bites színkódolás: a legújabb szabványokkal kódolt videó lejátszása, 1 milliárd szín támogatásával

Videokimenet képkocka sebessége: automatikus (a lejátszott tartalom szerint) és kézi; 23,976 Hz támogatás

Automatikus képkocka: az eredeti képkocka sebességgel adja ki a videót, hogy mindenféle tartalom számára tökéletesen zökkenőmentes lejátszást biztosítson

Automatikus felbontás: az eredeti felbontású videó kimenete a legjobb képért a Hi-End külső videó feldolgozással

Valódi 24p kimenet: biztosítsa a hollywoodi filmek tökéletesen sima lejátszását a 23.976 képkocka teljes támogatásának köszönhetően

Villódzásmentes automatikus képkocka / felbontás váltás: A HDMI video mód váltása pontosan a lejátszás megkezdése előtt, nem pedig után

A video kimeneti paraméterek professzionális vezérlése: a HDMI kroma almintázási módok részletes konfigurálása

Blu-ray menü: élvezze a teljes Blu-ray menü navigációt, vagy használja az egyszerű BD Lite menüt saját belátása szerint

Az osztályban a legjobb teljes Blu-ray menü támogatás: a BD-J, BD4K, BD3D, eltakarott lejátszási listák és zökkenőmentes elágazások támogatása

Fejlett médialejátszó : videó lejátszása MKV formátumban és más modern videofájl formátumokban, beleértve a kiváló minőségű 4K és HD fájlokat, nagyon magas bitsebességgel (100 Mbit / s +)

Videofájl formátumok: MKV, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, ASF, WMV, BD ISO, BDMV, DVD-ISO, VIDEO_TS

Videokodekek MPEG2, MPEG4, XVID, WMV9, VC1, H.264, H.265, H.265 10 bites, VP9, ​​VP9 2. profil; Nagyon nagy bitráta videó támogatása, akár 100 Mbit / s vagy annál magasabb szintre

Videó felosztás: a DVD és bármilyen más SD videó tartalom kiváló minőségű nagyítása 4K, Full HD 1080p és egyéb HD felbontásokig

3D-s videó: az összes népszerű 3D-formátum lejátszása, beleértve az MVC-t (BD3D ISO), Side-by-Side, Top-and-Down

HD hang: HD hang továbbítása az A / V vevőre

Hi-End zene: zenefájlok lejátszása különféle Hi-End audio formátumokban: 192/24, FLAC, Monkey's Audio APE, WAV / PCM, Super Audio CD (sztereó) stb.

Super Audio CD: kiváló minőségű SACD zenefájlok lejátszása különféle formátumokban (sztereo)

Audiokódok: MPEG-1/2 réteg I / II / III, AAC, LPCM, WMA, WMAPro, FLAC, többcsatornás FLAC, Vorbis, WavPack, APE (Monkey's Audio), ALAC (Apple veszteségmentes), SACD DSD (sztereo), AC3, DTS

Hangfájl formátumok: MP3, MPA, M4A, AAC, WAV, WMA, FLAC, Ogg / Vorbis, WavPack, APE (Monkey's Audio), ALAC (Apple veszteségmentes), SACD ISO (sztereo), SACD DSF (sztereo), SACD DFF (sztereo), AC3, DTS, DTS-WAV

Felirat formátumai: SRT (külső), SUB (MicroDVD) (külső), szöveg (MKV), SSA / ASS (MKV, külső), VobSub (MP4, MKV, külső SUB / IDX), PGS (Blu-ray, TS, MKV)

Online feliratok: A feliratok automatikus letöltése az internetről

Képfájl formátumok: JPEG, PNG, BMP, GIF

Fotónézegető funkciók: diavetítés, átmeneti effektusok, képforgatás, zoomolás, lejátszási lista böngészése, ismétlés, véletlenszerű sorrend

Playlist fájl formátumok: M3U, PLS, CUE

HLS: biztosítsa a legjobb minőségű internetes videót az Apple HLS adaptív bitráta adatfolyam-protokollal

DASH: az MPEG-DASH adaptív bitráta adatfolyam-protokolljával férhet hozzá a legújabb internetes videoszolgáltatásokhoz

Widevine 1. szintű DRM: élvezze a prémium online videoszolgáltatásokat nagy felbontású videóminőséggel

Intelligens otthon és otthoni automatizálás

IP-vezérlés: a médialejátszót hálózaton keresztül integrálhatja a különféle otthoni automatizálási rendszerekkel

Control4: zökkenőmentesen integrálható a Control4 technológián alapuló intelligens otthoni telepítésekbe a használatra kész Control4 illesztőprogram segítségével

Crestron: zökkenőmentesen integrálódhat a Crestron technológián alapuló intelligens otthoni rendszerekbe a használatra kész Crestron meghajtó segítségével

iOS és Android mobil alkalmazások : vezérelheti a médialejátszót a nagy teljesítményű Dune Control mobilalkalmazáson keresztül

Csomag tartalma 

Dune HD Pro 4K II x1

Dune HD IR Remote x1

Elemek AAA x2

Tápegység 12V 3A x1

PC tápkábel EU-csatlakozó x1

A / V kábel 3.5mm-3RCA x1

HDMI kábel x1

SATA kábel x1

Gyors telepítési útmutató x1

Megjegyzések
Előfordulhat, hogy a felsorolt ​​funkciók egy része nem elérhető a gyári firmware-ben, ezért szükség lehet a firmware frissítés telepítésére. A (*) jelöléssel ellátott szolgáltatások fejlesztése folyamatban van, és várhatóan a jövőben is elérhetővé válnak.

Az egyes médiaformátumok és kodekek, valamint a lejátszási funkciók támogatása a használt alkalmazástól függhet; egyes formátumok, kodekek és lejátszási funkciók - különösen a (**) jelöléssel ellátottak - csak bizonyos alkalmazásokban támogathatók, és szükség lehet egy adott alkalmazás telepítésére.

A lejátszó kompatibilitása bizonyos médiatartalmakkal (fájlok, adatfolyamok stb.) Függhet a médiatartalom kódolásától, a lejátszó és a lejátszóhoz csatlakoztatott berendezés konfigurációjának sajátosságaitól és más tényezőktől; A lejátszó önkényes médiatartalommal való kompatibilitása nem garantált.

A lejátszó kompatibilitása bizonyos alkalmazásokkal (Dune HD plugins vagy Android alkalmazások) az alkalmazás specifikációjától, az adott felhasználási forgatókönyvetől és más tényezőktől függhet; A lejátszó kompatibilitása az önkényes alkalmazásokkal nem garantált.

A lejátszó kompatibilitása bizonyos felszerelésekkel (A / V berendezések, hálózati berendezések, tárolóeszközök stb.) Függhet az adott készülékmodelltől, a berendezés telepítésének sajátosságaitól, a lejátszó és a készülék konfigurációjának sajátosságaitól és más tényezőktől; A lejátszó tetszőleges felszereléssel való kompatibilitása nem garantált.

A termékképek pontatlanok lehetnek, és bizonyos különbségek lehetnek a termék valódi megjelenéséhez képest.

Az információk pontossága nem garantált; az információ változhat, értesítés nélkül.

Híres Dune HD interfész: kényelmes és sima felület, a TV-képernyőkhöz és a távvezérlőkhöz optimalizálva, sok éven át kifejlesztett és csiszolt; most még simább, mint korábban, és további funkciókkal rendelkezik

Közvetlen hálózati hozzáférés: közvetlenül böngészhet és lejátszhat a PC-n vagy NAS-en tárolt fájlokat a helyi hálózatban az SMB, NFS, UPnP / DLNA segítségével

Saját gyűjteményem: rendezze filmjeit és TV-sorozatait szép megjelenésű és kényelmes katalógusba

Filmkatalógus: keressen minden olyan filmet, még azokat is, amelyek nem szerepelnek a gyűjteményében, egy közös, egységes katalóguson keresztül, részletes filmleírásokkal, előzetesekkel és kereszthivatkozásokkal a filmek és a személyek között

Közvetlen linkek az online videoszolgáltatásokhoz: gyorsan indítson filmet a csatlakoztatott videoszolgáltatásokon keresztül közvetlenül a filmkatalógusból

Automatikus filmfelismerés: könnyedén megtekintheti a filmleírásokat és megtalálhatja a kapcsolódó filmeket, amikor a fájlokat böngészi a fájlböngészőben

Speciális fájlkezelő: a fájlok egyszerű kezelése (másolása, áthelyezése, törlése, átnevezése, rendezése, rendezése) közvetlenül a fájlböngészőben

Kedvencek menü: könnyedén elérheti kedvenc elemeit: fájlok, mappák, filmek, személyek, alkalmazások stb

Automatikus indítás: beállíthatja, hogy melyik kedvenc elem jelenjen meg automatikusan a lejátszó indításakor

Legutóbbi menü: megnézheti a nemrégiben lejátszott játékot, és könnyedén folytathatja a lejátszást, vagy válthat a legújabb elemek között

TV-böngésző: nézze a TV-csatornákat (Internet TV, ha konfigurálva van) egy kényelmes Dune HD TV-böngészőn keresztül

Bővített EPG: TV-csatornák nézésekor tekintse meg az automatikusan letöltött, az internetről letöltött EPG-információkat (ha rendelkezésre áll egy TV-csatorna számára)

Linkek a filmek katalógusához a kibővített EPG-ből: könnyedén megtekintheti a filmek leírását, és megtalálhatja a kapcsolódó filmeket, előzeteket nézni, filmeket nézni csatlakoztatott online videoszolgáltatásokon keresztül

Lejátszási listák: összeállíthat lejátszási listákat a kiválasztott elemekből és mappákból, vagy tölthet be lejátszási listákat fájlokból

Testreszabható felhasználói felület: élvezze a felhasználói felület különféle felületeit, testreszabási lehetőségeit és a Jukebox alkalmazásokat

Jukebox alkalmazások: különféle háromoldalú Jukebox alkalmazásokkal rendezheti a médiagyűjteményt egy kényelmes felhasználói felületre

Dune HD alkalmazások: Könnyen telepíthet különféle alkalmazásokat és bővítményeket további funkciókkal a Dune Store-tól vagy harmadik felektől

Beépülő modulok és kiterjesztések: teljes támogatás a Dune HD PHP plugins API-hoz, a Dune HD felületekhez, a dune_folder.txt mechanizmushoz

Android-alkalmazások: telepítsen bármilyen Android-alkalmazást az App Store-ban vagy az APK-fájlból, és indítsa el közvetlenül a Dune HD felületen

Háttérlejátszás: zenét, rádiót, TV-csatornát vagy videót játszik le a háttérben, miközben a Dune HD interfész bármelyik menüjében navigál, vagy akár bármilyen Android-alkalmazást használhat.

Internet böngésző: az internetes webhelyek megtekintése a tévében, beleértve a videó lejátszást közvetlenül a webhelyeken (a Chrome böngészőn keresztül)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu