Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Menü

Díjmentes Házimozi beüzemelés

    

Nem biztos benne, hogy a nagy értékű megvásárolni kívánt készüléke biztosan a tudása legjavát fogja nyújtani beüzemelésekor?

Segítünk.

     Az 500 000 Ft feletti rendszereink esetében vállaljuk azok díjmentes beüzemelését*. A beüzemeléseket professzionális módon végezzük, és minden hasznos tudnivalót megosztunk Önnel, hogy hosszú távon működő rendszer birtokosa lehessen. A mérőműszerek és szakmai tapasztalatok rendelkezésünkre állnak.

     Közel 17 éve foglalkozunk házimozi rendszerek értékesítésével, és telepítésével, így ennyi idő elteltével kellő tapasztalatot szereztünk a különböző gyártók termékeit illetően. Természetesen megvan mindenről a saját kis véleményünk is, így elfogultságtól, vagy gyártói befolyásoltságtól nálunk nem kell tartania. Mi tényleg az Ön érdekeit nézzük, és vesszük figyelembe, hisz az elégedett ügyfél a jó ügyfél hosszú távon.

Naponta szembesülünk azzal, hogy az emberek elégedetlenek a rendszereikkel, pedig a legtöbb esetben nem is azok minőségével van a baj, csak egyszerűen nem kapták meg azt a szakmai tudást, amire szükségük lett volna a megvásárlásukat követően. Egy helyes beállítással a legtöbb rendszer igenis örömet képes szerezni.

A másik véglet pedig az, amikor látszólag elégedett, és egy apró beállítás miatt keres fel bennünket, és a helyszínen kiderül, hogy még valódi 5.1-ben sem hallgatja a rendszerét, mivel Ő azt gondolta, hogy ez így jó. Utána persze jól esik a dicséret, amikor helyesen beüzemeljük a rendszert. (Mint működésileg, mint hangilag)

Mi pontosan tudjuk, hogy csak a helyesen bekonfigurált rendszerek tudják csak effektíven visszaadni a termékek valódi tudását, ezért kötelességszerűen, örömmel végezzük a munkákat, hogy Ön egy jól működő házimozi rendszert használhasson.

Keressen bennünket bizalommal! Tegyen próbára bennünket!

Addig is tekintse meg pár telepített házimozi rendszerünk képét, a teljesség igénye nélkül:

Telepített házimozi rendszerek képei 1

Telepített házimozi rendszerek képei 2

* A beüzemelés a rendszer helyes beállítását jelenti. Nem tartalmazza a villanyszerelési, és kábelezési (Kábelek, csatlakozók, egyéb anyagok) költségeket. Az ajánlat nem érvényes egyedi ár esetén. A díjmentes beüzemelés 150km-es körzetben értendő el. A távolabbi telepítéshez egyeztetés szükséges.

 

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz