Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Dension GW Lite BT VW 8 PIN A2DP/GBL3VW8 Bluetooth-os USB illesztő gyári rádiókhoz

45.707 Ft
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)
13%
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Szállítási díj: 2.499 Ft

Leírás

Dension GW Lite BT VW 8 PIN A2DP/GBL3VW8 Bluetooth-os USB illesztő gyári rádiókhoz

Dension GW Lite BT VW 8 PIN A2DP/GBL3VW8 Bluetooth-os USB illesztő gyári rádiókhoz

Kérem, ellenőrizze a kompatibilitási listában, hogy az Ön autójába pontosan melyik Dension modul illeszkedik. Ide kattintva érheti el a kompatibilitási táblázatot.

Zenét hallgatna autójában digitális forrásból? Kihangosítaná telefonját?

Mi olyan készülékeket kínálunk, melyek a hang minőségét teszik az első helyre és autója saját audiorendszerét használják fel a hangok megszólaltatására. Ezzel nem csupán kiváló hangminőséghez jut, de akár a jól ismert kezelőszervekkel vezérelheti is a műsorforrásokat.

Kívülről láthatatlan, de premium minőségű interfészeket kínálunk. Dension Gateway® adapterek kibővített kompatibilitással az Ön autójához is!

Számos új termékünk egyszerűen jobbá, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a vezetést. Hallgasson zenét USB-ről, vagy akár okostelefonjáról, vagy nézzen akár video-t iPhone/iPod készülékéről autója képernyőjén (iConDrive - Audi és BMW típusokhoz). Mindezt lehetővé teszik a Dension eszközök a megfelelő autóban. Rendkívül kibővített kompatibilitásunk lehetővé teszi, hogy költséghatékonyan váltsa ki a gyári médialejátszókat, kihangosítókat.

A Dension Gateway® adapterek képességeik és minőségük okán akár Bentley, Lamborghini, Volkswagen stb. gyártmányokban gyárilag is beépítésre kerülhetnek. Magyar tudás, magyar termék, magyar innováció a világnak...

Dension Gateway® termékek összefoglaló táblázata

        Terméknév    Bluetooth    iPod/iPhone   USB    Vezérelhető  

 Szövegképesség (1)

   Aux IN
ice>Link Lite                    
ice>Link One                    
Gateway Lite 3*                
(opcionális)
Gateway Lite BT MKII*              
(opcionális)
iGateway                
Gateway 300*              
Gateway Pro BT*            
(opcionális)
Gateway 500 Lite*                
(opcionális)
Gateway 500  
(2)(opcionális)
         
Gateway 500S BT            
Gateway 500S              
iCon Drive                
Gateway MMI 3              
         Terméknév    Bluetooth    iPod/iPhone   USB    Vezérelhető  

Szövegképesség (1)

   Aux IN

(*) Az iPod/iPhone dokk kiegészítők (tartó vagy dokk kábel) nem képezik részét a Gateway Lite 3, Gateway Lite BT MKII, Gateway 500 Lite, Gateway 300 és Gateway Pro BT termékek gyári dobozának. Ezen kiegészítők külön megvásárolhatók üzletünkben.
(1) A zeneszámok információinak megjelenítése (szövegképesség) az autó gyári fejegységén annak típusától, illetve a fedélzeti számítógép kijelzőjétől is függ. Amennyiben a fejegység + fedélzeti számítógép szövegképes, úgy a lejátszott MP3 ún. ID3 tag-jei (előadó, album, zeneszám) megjelennek az autó kijelzőin.
(2) Opcionális kiegészítő Gateway 500-hoz:
Bluetooth Kiegészítő (BTA 1500 - már nem kapható termék): Vezeték nélküli telefonkihangosítás és zenestreaming

Autós multimédia adapter   Leírás
Gateway 300

A Dension Gateway® 300 egy virtuális CD tárként működő és a CD meghajtós gyári autórádiók CD tár vezérlésére kapcsolódó multimédiás autós interfész.

A Dension Gateway® 300 alapértelmezetten iPod/iPhone-on (külön megvásárolható kábellel) és USB flash memórián tárolt zenetartalom lejátszására...

Gateway 500

Két optikai bemenettel rendelkező (ezáltal a CD tár funkció megtartható), ultimatív autós multimédia adapter, optikai adatkommunikációval (MOST) rendelkező autós szórakoztatóelektronikai hálózatokhoz.

Támogatja iPod/iPhone, USB-s eszközök (pendrive, külső HDD) és 3,5 mm-es jack csatlakozóval szerelt lejátszók csatlakoztatását.

Gateway 500S

Dension Gateway 500S

Egy vagy két optikai bemenettel rendelkező (ezáltal a CD tár funkció megtartható, illetve nem tartható meg), ultimatív autós multimédia adapter, optikai adatkommunikációval (MOST) rendelkező autós szórakoztatóelektronikai hálózatokhoz. Támogatja iPod/iPhone, USB-s eszközök (pendrive, külső HDD) és 3,5 mm-es jack...

Gateway MMI3 Multimédia Engedélyező

Specifikusan Audi modellekhez került kifejlesztésre az MMI3 engedélyező eszköz és interfész.

Amennyiben Audi-ja gyári MMI3 rádiója eddig nem volt képes a hordozható eszközök csatlakoztatására a gyári engedélyezés hiányában, akkor erre vagy egyáltalán nem, vagy csak rendkívül drágán volt lehetősége.

Kifejezetten a gyári...

Gateway Lite 3

Bemutatkozik a Dension Gateway® Lite 3 digitális médialejátszó, integrált autós adapter

Megteremti hordozható médialejátszóinak (USB pendrive-tól az iPod / iPhone-on keresztül szinte mindenféle lejátszóig) integrált kapcsolatát autórádiójához, digitális hangminőséggel és a rádióról, kormányról való vezérelhetőséggel.

...

Audio Video Router Film és iPod -  BMW-ben

A Dension AVR egy kiegészítő tartozék a Gateway 500 multimédia interfészhez, mely egy új világot nyit meg autója szórakoztatóberendezésén keresztül tele érdekes lehetőségekkel.

Gateway Lite BT MKII Gateway Lite BT MKII

Okostelefonja van? Mindene van!

Dension Gateway® Lite MKII - Megérkezett!

Virtuális CD-tárként megjelenő, integrált, digitális médialejátszó és telefon kihangosító adapter, Bluetooth A2DP technológiával.
Kéz nélküli telefonkihangosítás és Bluetooth-on keresztüli...

iGateway iGateway

Dension iGateway - szövegképes iPod/iPhone média interfész, melyet az autó meglévő kezelőszerveivel vezérelhet!

Hallgasson zenét autójában iPod / iPhone-ról digitális minőségben, miközben még a kormányt sem kell elengednie a vezérléshez! Megszokta autója multimédia rendszerének kényelmes kezelését, sokoldalú szolgáltatásait, kiváló...

Gateway Pro BT Dension Gateway Pro BT adapter

Megérkezett a szakmai Oscar - díjas Dension Gateway FIVE utódja, a Dension Gateway® Pro BT! Ez a készülék a megoldás, ha autója fedélzeti elektronikájába integrált Bluetooth telefon adaptert és zene interfészt szeretne, amely legalább olyan jó, mintha gyári lenne. De inkább jobb

iPhone 5 / 5C / 5S támogatása USB-n...

Gateway 500 Lite (Gateway Lite MOST és D2B)

Bemutatkozik a Dension Gateway® 500 Lite digitális médialejátszó és integrált autós adapter, nem szövegképes, MOST, illetve D2B (csak Mercedes esetén) optikai rendszerű autókhoz!

Megteremti hordozható médialejátszóinak (USB pendrive-tól az iPod / iPhone-on keresztül szinte mindenféle lejátszóig) integrált kapcsolatát MOST optikai...

Gateway 500S BT

Dension Gateway 500S BT

Ultimatív autós multimédia adapter, optikai adatkommunikációval (MOST) rendelkező autós szórakoztatóelektronikai hálózatokhoz. Támogatja iPod/iPhone, USB-s eszközök (pendrive, külső HDD) és 3,5 mm-es jack csatlakozóval szerelt lejátszók csatlakoztatását.

A...

iConDrive

Dension iConDrive

Autóspecifikus interfész optikai adatkommunikációval rendelkező autós szórakoztatóelektronikai hálózatokhoz, mely lehetővé teszi, hogy autója képernyőjén ugyanazt az iPod menüt lássa és ugyanúgy kezelje, mintha az iPod-ja vagy iPhone-ja képernyője lenne.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Gyártó: WEFA
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Wefa WF-606 Bluetooth/MP3/USB/AUX illesztő (Peugeot, Citroen, RD4)

34.900 Ft 29.990 Ft
Gyártó: WEFA
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Wefa WF-606 Bluetooth/MP3/USB/AUX illesztő (Peugeot, Citroen, RD3)

34.900 Ft 29.990 Ft
Gyártó: WEFA
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Wefa WF-606 Bluetooth/MP3/USB/AUX illesztő (Nissan)

34.900 Ft 29.990 Ft
Gyártó: WEFA
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Wefa WF-606 Bluetooth/MP3/USB/AUX illesztő (Honda, 2.3)

34.900 Ft 29.990 Ft
Gyártó: WEFA
Külső raktárról: (3-5 munkanap)

Wefa WF-606 Bluetooth/MP3/USB/AUX illesztő (Honda, 2.4)

34.900 Ft 29.990 Ft
Árukereső.hu Árukereső.hu