Alumínium bázis
Azt az érzetet kelti, hogy a mélysugárzó a padló felett lebeg. Az elegáns alumínium kivitel különválasztja a mélysugárzót a padlótól, és illeszkedik szinte minden szobába.
Elegáns és egyszerű kialakítás
A ház tervezése tökéletesen illeszkedik a mélysugárzó méretéhez, de nem mondtak le a belső hangerőről, mely elengedhetetlen az erőteljes basszusok eredményezésére.
Flexibilis csatlakoztathatóság
Minden DALI mélysugárzó szinte az összes erősítővel, vevővel, vagy processzorral kompatibilis, köszönhetően a választható LFE, vagy LINE bemeneteknek.
Magas hozamú erősítő
Minden DALI mélysugárzóban megtalálható erősítő rendelkezik azzal a kitartással, mely a nagy hozamú teljesítmény eléréséhez szükséges, és ki tud adni egy kis extrát, ha szükséges.
A DALI SUB E-9 F bemutatása egy új teljesítményszint elérését jelenti az ezen kategóriájú mélynyomóknál!
Az új DALI mélynyomó tartalmaz egy 9 "-es mélyhangszórót, mely képes nagy mennyiségű levegő erőteljes és precíz megmozgatására.
A membrán tiszta alumíniumból készült a maximális merevség és az ildomos külső elérésének céljából. Továbbá, a nagyteljesítményű mágnes rendszer egy hatalmas, 4 rétegű, hosszú löketű hangtekercset kezel.
Mindent összevetve, a "meghajtó-rendszer" nagyteljesítményű képességei garantálják, hogy a mélyhangszóró mindig követi a jelet az erősítőből!
Ennek a mélynyomónak a szíve a 170W RMS D osztályú rendkívül lineáris átvitelű erősítő. Egy klasszikus DALI védjegyként működve az AV rendszer alacsony frekvenciájú bővítéseként használható. Az eredmény egy nagy teljesítményű, kiegyensúlyozott basszus hangzás és hibátlan integráció a hangszórókkal. Ezenkívül a beépített erőhatároló segít megvédeni a mélynyomót a túlterhelés ellen. Az LFE vagy LINE bemeneti lehetőségekkel a mélynyomó könnyedséggel összekapcsolható bármely AV rendszerrel.
A SUB E-9 F hátlapján találhatóak az erősítés (hangerő), abszolút polaritás (fázis) és levágási frekvencia beállítását szolgáló vezérlők, míg a be-/kikapcsolás funkció automatikusan működik jeldetektálásra.
A SUB E-9 F-et a padló felett egy kúp alakú gumi láb tartja, míg a lefelé sugárzó basszus port lehetővé teszi az elhelyezését közvetlenül a fal mellé.
A DALI SUB E-9 F ajánlott kiegészítője a KUBIK FREE, valamint a ZENSOR és FAZON széria kompakt modelljeinek. Ezenfelül kompatibilis az összes DALI hangszóróval, mint a DALI sztereó illetve surround rendszer alkotóeleme.