Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

DALI OPTICON 6 Álló hangsugárzó pár dió

Kapható választék:
Szín:
599.990 Ft
479.990 Ft (377.945 Ft + ÁFA)
20%
Az akció időtartama: 2020. 10. 29. -
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

DALI OPTICON 6 Álló hangsugárzó pár dió

DALIOPTICON 6 Dió színű demo hangfalpár

A HifiPiac letesztelte a DALI Opticon 6-os hangfalat is. A teszt teljes egészében itt olvasható:
 
A HifiPiac szerint:
 
"Andrea Bocellit még ennél is jobb hallgatni, a hegedűverseny szólistájával szemben virtuózan mozog a tenor, neki kimondottan jót tesz a vastagabb megszólalás, magabiztosan férfias kiállású, ha nem is agresszív, de azért meglehetősen fenyegető, ha úgy kívánja a darab, érződik, hogy teljesen komolyan gondolja a súlyos mondanivalót. Szépen artikulál, gondosan pergeti le a szavakat, masszívan megzengeti a hangszálait. Most módja van alaposan kibontakozni a széles dinamikatartománynak, könnyen összerezzenünk az ellazult, lírai dallamokat követő felcsattanások hallatán, főleg, ha a kíséret is az énekes mögé áll, már-már mozgási energiát vesz fel a hang, az üstdob módszeresen gyomron soroz, de a rézfúvósok is igencsak elkapják a fonalat.
Ezt a markánsan telített, atmoszférikus környezetet a jazzklub is megörökli, az Oticon 6 mélybeli képességeit nem tükrözi kellően a számszerűsített átviteli sáv, a nagybőgő tudása legjavát adva játszik, nem maradhatunk le egyetlen húrrezdülésről sem, a dobok segítségére sincs szüksége a ritmusdiktálásban. Különlegesen lágyak, simák a cinek, szépen formált magas hangokat kapunk bőséges mennyiségben, de sosem eltúlozva, érdekes és felettébb kellemes, hogy a legnagyobb cintányér-zsonglőrködések közepette sem csörömpöl a rendszer, nincsenek fullánkszerű pengések, mégis kifogástalanul tiszta, fedetlen a megszólalás."
"Vannak eszközök, amelyeket ésszel, racionálisan összeszedett érvek mentén választ az ember, mások mellett meg szívvel, az általa nyert érzelmek, élmények miatt teszi le a voksot. Nem kérdés, az Opticon 6 az utóbbi csoportba sorolandó, már külseje is ellentmondásos, nem egy klasszikus szépség, viszont meglehetősen markáns kiállású, nem utolsósorban jól felismerhető darab. Hangzásában sem abszolút makulátlan, tisztán, lendületesen, nyíltan zenél, de a részletezésre kevesebb gondot fordít, hatalmas hangteret épít, amelynek tagolását viszont képes elnagyolni. És közben hatalmas beleéléssel, rendíthetetlen erővel játszik, karakteres hangzásával kedvet csinál a zenehallgatáshoz, de filmnézéshez is, úgy, hogy még az aktív mélysugárzót sem hiányoljuk mellőle."

Dali Opticon 6 álló hangfal

 • Frekvencia-tartomány (+/- 3 dB): 49-32 000 Hz
 • Érzékenység (2,83 V / 1 m): 89 dB
 • Névleges impedancia: 4 Ω
 • Maximális SPL: 110 dB
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 25-200 W
 • Crossover frekvencia: 800 Hz / 2 200 Hz / 14 Hz 000
 • Crossover Alapelv: 2 ½ + ½-utas
 • Magassugárzók: 1 x 17 x 45 mm Ribbon, 1 x 28 mm Lágy textil dóm
 • Mély hangsugárzó: 2 x 6 1/2 "Wood Fibre Cone
 • Doboz: Bass Reflex
 • Bass Reflex hangolási frekvencia: 42 Hz
 • Bemeneti csatlakozó (k): Bi-Wire
 • Mágneses árnyékolás: Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu