Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Cocktail Audio

cocktailAudio Story

A NOVATRON CO., LTD 2003 óta alakult, és olyan kiváló minőségű multimédiás lejátszók létrehozására összpontosított, amelyek innovációt és teljesítményt nyújtanak a fogyasztóknak. 2006-ban a NOVATRON piacra dobta első CD-Ripper & Music Server-jét cocktailAudio márkával.
A cocktailAudio a NOVATRON cég márkája, amely informatikai szakértelemmel rendelkezik.
A NOVATRON határozott szándéka, hogy a számítógépes hangtechnológiát audiofil minőségű és felhasználóbarát otthoni termékekké alakítsa. Kihívás volt, mert a jelenlegi IT-ipar még nem elégíti ki ezeket az audiofil piac igényeit.
A NOVATRON jól szervezett és képzett K+F és gyártási csapata keményen dolgozott, hogy végül elérje ezt a célt a cocktailAudio termékek megalkotásával.
A cocktailAudio Multimédia lejátszók a legújabb és jövőbiztos IT-technológiát és a prémium hangminőséget egyesítik, beleértve a világszínvonalú, nagy felbontású digitális audiolejátszóik hihetetlen funkcióit. Most a cocktailAudio a legtöbb díjnyertes világméretű lejátszómárka a zeneszerverek és hálózati streamerek területén.

A cocktailAudio most jól besorolt ​​termékcsaládot kínál a piacnak; Egy tiszta digitális zeneszerver zenei adatbázis funkcióval, lejátszóval és DAC-vel, többfunkciós zenelejátszóval és USB DAC-val, amelyek különféle funkciókkal rendelkeznek, mint például CD-ripper, hálózati streamer, digitális felvevő, és támogatják a natív DSD-fájlt, az MQA-t és a főbb zenéket. streamszolgáltatások és még sok más. A cocktaiAudio termékek helyettesítik a számítógép iránti igényt, mivel képesek minden releváns formátumot gyorsan lejátszani, és mindezt elegánsabban, kiváló hangminőséggel.

A cocktailAudio minden bizonnyal mindent megtesz annak érdekében, hogy innovatív termékeket kínáljon megfizethető áron folyamatosan a piacokon

Rendezés:
Árukereső.hu Árukereső.hu