Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Autó klímatisztítás Győrben, az Ózon erejével

Autó klímatisztítás Győrben, az Ózon erejével

5.000 Ft (3.937 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

Autó klímatisztítás Győrben, az Ózon erejével

Klíma tisztítás ózonnal

Mai modern, rohanó világunkban egyszerűen nem tudunk szemet hunyni a különböző atkák, baktériumok felett. Lakásainkat és házainkat folyamatosan takarítjuk az előbb említett kórokozókkal szemben és ugyan ezt tesszük meg a penész ellen is. Ez alól nem lehet kivétel az autónk se, amiben a napunk egy igen jelentős részét is eltudjuk tölteni és sokkal nagyobb teret ad a különböző baktériumok terjedésének.

Sajnos az emberek fejében mai napig nem játszik jelentős szerepet a klíma tisztítás az autóban. Kiporszívózzuk a kárpitot, kisepregetjük az autót, lemossuk kívülről, de valahogy a klíma tisztítás mindig elmarad, pedig ez az egyik legfontosabb pont kéne, hogy legyen a folyamatban.

A probléma tehát adott, muszáj, hogy nagyobb hangsúlyt fektessünk az autónkban lévő klímatisztítására. Sajnos a klímaberendezések elég szűk járatokkal rendelkeznek, így a porszívó csöve vagy egy egyszerű poroló abszolút nem ad megoldást egy teljes körű tisztításra.

Ezért javasolja cégünk az ózonos klíma tisztítást a autójában. Az ózongenerátor segítségével azonnal egyszerűen és gyorsan vehetjük fel a versenyt a baktériumokkal szemben és a penész ellen is.


Az ózongenerátor segítségével történt klíma tisztítás gyorsan és hatékonyan fertőtleníti a klímaberendezés legszűkebb járatait is így nyújtva tökéletes és maximális védelmet a további kórokozók terjedésével szemben.

Autósok számára kifejezetten akkor ajánljuk, ha fontos az utasok egészsége, mivel a szennyezett klíma számtalan légúti megbetegedést, fejfájást és megfázáshoz hasonló tüneteket produkálhat.

További veszélyt jelent, hogy orrunk gyorsan alkalmazkodik a kellemetlen szagokhoz - állott szag, dohos levegő, penész, cigaretta szag - ezért már rövid idő eltelte után képtelenek vagyunk felismerni a szennyezett levegőt. Mindezek a problémák megoldhatók kárpittisztítással. A hagyományos, vegyszeres eljárással ellentétben az ózonos tisztítás rövid időn belül kifejti hatását, penész ellen is hatásos és kiemelkedő teljesítménnyel távolítja el a szagokat okozó baktériumokat, illetve szennyeződéseket.

A kezelést követően tiszta, jó illatú környezetben érezhetjük magunkat, az ózongenerátoros kárpittisztító gép további előnye, hogy környezetbarát és működéséhez csak elektromos áram szükséges. Segítségével elvégezhető többek között a légtisztítás, fertőtlenítés, sterilizálás, penészmentesítés illetve szagtalanítás is.

Ózongenerátor? Az meg micsoda?

Az ózongenerátor egy olyan eszköz, amely ózont bocsát ki a környezetbe ózonlap segítségével, így gátolva meg a különböző baktériumok terjedését és hatásos ellenszer lehet a penész ellen is. Az ózongenerátor legfőbb előnye, hogy teljesen vegyszermentes és környezetbarát és az eljárás is nagyon egyszerű és hatásos.

Az ózongenerátor segítségével előállított ózongáz 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Jelenleg nincs olyan kórokozó, amely ellen tudna állni az ózon fertőtlenítő hatásának. Az ózongáz önmagában mérgező, azonban a kezelés utáni hosszabb szellőztetés azonnal megoldja ezt a problémát. Az ózongenerátor üzemelésekor nem szabad az autóban tartózkodni!

Tökéletes megoldást nyújthat bármilyen allergiás, bakteriális vagy egyéb fertőzésekkel szemben és nem utolsósorban kiváló segítséget nyújthat a penész ellen is.

Az ózongenerátor által nyújtott előnyök a következők:

  • környezetbarát és vegyszermentes
  • gyors és hatékony megoldást nyújt, 30-60 perc szellőztetés után a kezelt környezetben ismét friss levegő illata érezhető
  • olyan helyekre is eljut a gáz, ahova a hagyományos eszközöknek esélye sincs
  • egyszerűen karbantartható, könnyű kezelhetőség

Szezononként (vagyis évente kétszer) ajánlott az alkalmazása, a kellemetlen szagok eltűntetése érdekében. A szagtalanításon túl a fertőtlenítésen van a nagyobb hangsúly.

Gyakran ismételt kérdések:

  • Mennyi ideig tart a művelet?

A gép működését fél órában állapítjuk meg. Ezután kb. újabb fél óráig hagyjuk hatni a gázt a gépjárműben, és ezt követi a szellőzés.

  • Hogy történik a tisztítás?

A készüléket az anyós ülés felöli lábtérbe helyezzük, ahol a belső levegő beszívás történik. Ezután a motort járatva, klímával belső keringetésen járatjuk a levegőt fél órán keresztül, hogy a gáz minden kritikus helyre eljusson.

  • Mit fogok érezni a beavatkozás után?

Többnyire friss illatot, melyet mi Nővérke, vagy uszoda szagnak hívunk. Ez egy kissé klóros illet, mely napokon belül teljesen távozik az autóból.

A kívánt üde illat elérése ezután tetszőlegesen egy illatósítóval történhet.

  • Mikor kell pollenszűrőt cserélni az autóban?

Mindenképp a művelet elvégzése előtt.

  • Mennyibe kerül ez nekem?

Az ózongenerátoros klímatisztítás műhelyünkben bruttó 5000Ft-ba kerül.

Kérjen időpontot most! +3696414968 Azonnal! Sorban állás nélkül!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu