Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Audio Engineers

Audio Engineers
Az Audio Engineers egy szakemberekből és fejlesztőkből álló független nemzetközi csapat, mely tagjai önállóan, de mégis szoros együttműködésben fejlesztik termékeiket. A végső cél  minden esetben a jelenleg elérhető technológiák segítségével a lehető legmagasabb minőség elérése, mely a fizika törvényszerűségein alapul.
 
A termékek tervezésében nem csak az audioiparban jártas mérnökök vesznek részt, hanem hangtechnikusok, robotikában jártas szakemberek, informatikusok és dizájnerek is. Ennek köszönhetően az Audio Engineers termékeinek technológiai fejlesztése során olyan szempontok is nagy hangsúlyt kapnak, melyek az audiocélú termékek többségénél háttérbe szorulhatnak, valamint a formatervezők fantáziájának is mindössze a megvalósíthatóság szab határt.
 
A fejlesztések során valóban nincsenek határok, így az elérhető és szükséges legjobb, valamint legoptimálisabb megoldások kerülnek véglegesítésre, melyek az önálló és egymástól független fejlesztési lépcsők során folyamatos kontroll alatt állnak.
 
A egyedi tervezési és fejlesztési megoldások mellett a gyártásra és annak minőségére is nagy hangsúlyt fektetnek az Audio Engineers tagjai, de természetesen az árak alacsonyan tartása mellett, hogy termékeik minél szélesebb felhasználói körben legyenek elérhetők. Mindezért a véglegesített fejlesztések sorozatgyártását olyan, az adott régióban működő külső cégekre bízzák, akik a minőségi előírások maradéktalan betartása mellett képesek a lehető legalacsonyabb áron elvégezni a termékek gyártását.
 
A termékek gyártása során nagy hangsúlyt helyeznek a válogatott alkatrészekre, a precíziós kézi összeszerelésre, valamint a  késztermékek minőségi ellenőrzésére, így csak a legjobb és hibátlan minőségű darabok kerülhetnek forgalomba. Az egyedi tervezési, fejlesztési és gyártási megoldásoknak köszönhetően az Audio Engineers termékei egy teljesen új szemléletmódot és minőségi szintet képviselnek az audioeszközök kiegészítőinek piacán.
Rendezés:
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu