Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Audio Engineers Booster Kinetic rezgéscsillapító párna 4-es szett

Kapható választék:
Szín:
49.990 Ft
34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
30%
Az akció időtartama: 2022. 07. 08. -
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron / Tesztelhető
Szállítási díj: 2.499 Ft

Teszt

Az AV-Magazin szerint:

"A Booster alátétek mindegyik rendszerben és felállásban jól hallható változásokat hoztak, de a legfeltűnőbb változás az volt, amikor a párnákat kivettük a készülékek alól. A visszalépés ilyenkor jobban érzékelhető volt, mint a javulás az alátétek behelyezése után. A régi mondás itt is beigazolódott; a jót könnyű megszokni.

Összefoglalás:

AV-Magazin: AJÁNLOTT

A Booster Kinetic és Fluidum alátétek kellemes meglepetést okoztak. Kinézetük egyedi, összeállításuk minőségi, hatásuk pedig jól érzékelhető. A kézi készítés és a fémdobozos csomagolás további jó pont, bár utóbbinak nincs túl nagy jelentősége, mindössze üdítő a sok műanyag csomagolás között.

A két Booster rezgéscsillapító hatása egészen jól megkülönböztethető. Tesztünk alapján a Kinetic változat a dinamikára és határozottságra van nagyobb hatással, de emellett a tér méreteit is képes megnövelni. A Fluidum modell a természetességet és a részletességet helyezi előtérbe, miközben minden irányba megnöveli a színpad méreteit. Azonban most is, mint minden esetben, mindenkinek azt javasoljuk, hogy saját rendszerükben tegyenek egy próbát, mert minden szoba, minden rendszer, minden fül és minden ízlés különbözik.

Európában a Kinetic és a Fluidum modellek 99 € és 159€ közötti árakon kerülnek forgalomba, ami a jelenlegi árfolyamon nagyjából 38.000,-Ft és 59.000,-Ft közötti összeget jelent. Azonban most a hazai forgalmazó kínálatában, bevezető árakon már 22.990,-Ft-tól elérhetők, ami több, mint barátságos összeg és ennyiért csak ajánlani tudjuk őket."

Leírás

Audio Engineers Booster Kinetic rezgéscsillapító párna 4-es szett

Kinetic crystal particle damping technology.

A Booster Kinetic rezgéscsillapító párnák belépőkategóriát jelentenek az Audio Engineers fejlett retgéscsillapítóinak világába. A Booster Kinetic rezgéscsillapító párnák a magasabb kategóriájú rezgéscsillapító alátétek technológiai alapjaival rendelkeznek, egyszerűbb kivitelben. A Booster Kinetic rezgéscsillapító párnák egyedi anyagokból készülnek, és speciális kristály részecske-csillapító technológiát alkalmaznak. Minden Booster Kinetic rezgéscsillapító párna az Audio Engineers egyedi tervezési elveit alkalmazza, hogy hihetetlen eredményeket érjen el, optimális csillapítást biztosítva.

A Booster Kinetic rezgéscsillapító párnák hatékony 2 irányú csillapításra képesek, a részecskecsillapítás pedig hatékonyabb és szélesebb frekvenciatartományú rezgéselnyelést biztosít, mint a korábbi megoldások. A Booster Kinetic rezgéscsillapító párnák hatékonyan csillapítják az audioeszközök saját rezonanciáit és a környezetből érkező vibrációkat.

A Booster Kinetic rezgéscsillapító párnákat elsősorban audio- és videoeszközökhöz, projektorokhoz, lemezjátszókhoz, mélysugárzókhoz, center- és állványos hangsugárzókhoz tervezték. A Booster Kinetic rezgéscsillapító párnákat úgy alakították ki, hogy optimális rezgéscsillapítást és fokozott hangtisztaságot biztosítsanak.

A kristály részecskecsillapítók előnyei:

- Rendkívül széles frekvenciatartományban képesek teljesíteni, ellentétben a viszkoelasztikus vagy általános keménypontos csillapítókkal, amelyek erősen frekvenciafüggők.
- Széles súlytartományban képesek hatékony csillapításra, ellentétben a viszkoelasztikus anyagokkal, amelyek erősen súlyfüggők.
- A kristályrészecskék szabad mozgása egyszerűen hővé alakítja a mozgási energiát.
- A virtuális elemzések segítségével az adott alkalmazáshoz legmegfelelőbb típusú, méretű és konzisztenciájú részecskék fejleszthetők, így olyan helyzetekben is alkalmazhatók, ahol pontosság, nagy hatékonyság és hosszú üzemidő szükséges.
- Széles terhelési és hőmérsékleti tartományban képesek működni a hatékonyság csökkenése nélkül.

Részecskecsillapítás

A részecskecsillapítás alapelve a kinetikus energia elnyelése a veszteségek révén, ami a szabadon mozgó részecskék elmozdulásából adódik.

A részecskecsillapítás leginkább a homokba dobott kavics viselkedéséhez hasonlít a tengerparton, ahol a homokszemcsék azonnal csökkentik és eloszlatják az ütközés mozgási energiáját. A részecskecsillapító technológia az ütés- és rezgéscsillapítás egyik legfejlettebb megoldása, számos előnnyel. Az általános csillapítást egyetlen tömeg végzi, míg részecskecsillapítás esetén több kis segédtömeg látja el ezt a feladatot.

A részecskecsillapítók erősen nem lineáris csillapítók, amelyek hatékonysága veszteségi mechanizmusok kombinációjából származik, beleértve a súrlódást és az impulzuscserét, amelyek a rezgéseket hővé alakítják. Mivel a részecskecsillapítók széles hőmérséklet- és frekvenciatartományban képesek teljesíteni, és hosszabb élettartammal rendelkeznek, olyan alkalmazásokban használták őket, mint például a világűr súlytalan környezetében vagy repülőgép-szerkezetekben.

A legkorszerűbb anyagok és technológiák

A Booster Kinetic rezgéscsillapító párnák a fejlett iparban használt anyagok és technológiák rendkívül hatékony kombinációját használják.


A Booster Kinetic rezgéscsillapító párnák külső borítása többrétegű, speciális, bőrhatású anyagból készült, mely belső textilréteggel van megerősítve. A külső borítást lézer segítségével precízen vágják és feliratozzák, a rétegeket pedig olyan, rendkívül erős poliamid szállal varrják össze, amit az ejtőernyőzésben is használnak.

A Booster Kinetic rezgéscsillapító párnák belsejében pontosan méretezett szilícium-dioxid kristályszemcsék találhatók, melyek keménysége eléri a Mohs-skálán a 7-es értéket, ennek köszönhetően rendkívül hatékony részecskecsillapítást biztosítanak széles frekvenciatartományban.

Kézzel készült minőség

Minden Booster Kinetic rezgéscsillapító párna kézzel készül az EU-ban. Az utolsó minőség ellenőrzés után a Booster Kinetic rezgéscsillapító párnák egy exkluzív alumínium dobozba kerülnek.

 

Jellemzők

- Hatékony kétirányú csillapítás
- Hatékonyan csökkenti az eszközök vibrációját
- Hatékonyan csökkenti a környezetből származó vibrációt
- Kristály részecskecsillapító technológia
- Pontosabb képalkotás és kiterjedt hangszíntér
- Megnövelt dinamikatartomány, alacsonyabb zaj


Műszaki adatok

- Különleges bőrhatású többrétegű külső borítás
- Pontosan méretezett szilícium-dioxid kristály részecskék
- Lézerrel vágott és kézzel készített minőség
- Méretek: 2,5″ x 2,5″ x 0,6″ / 65 mm x 65 mm x 15 mm (kb.
- Terhelhetőség: 22 font / 10 kg / 1 db
- 3 vagy 4 darabos készletben kapható

Megjegyzés: Ne helyezzen hegyes vagy éles tárgyakat a Booster Kinetic rezgéscsillapító párnákra, mert ezek károsíthatják a külső burkolatot. Ne helyezzen a maximális terhelésnél nehezebb eszközöket a Booster Kinetic rezgéscsillapító párnákra. A megadott teherbírás egy darab rezgéscsillapító párnák vonatkozik. A Booster Kinetic rezgéscsillapító párnák puha ruhával és enyhe szappanos vízzel tisztíthatók, nem moshatók.

 

Gyártó:

Audio Engineers

www.audioengineers.eu

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu